P ILOTNÍ OVĚŘENÍ VZDĚLÁVACÍHO PROGRAMU V RÁMCI PROJEKTU Průvodce CR – Specialista pro Jihomoravský kraj CZ.1.07/3.2.04/01.0046 Tento projekt je spolufinancován.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Vyhodnocení dotazníku – Barcamp Brno 2013 Magdaléna Katolická magdalena [at] marketingovevyzkumy.cz
Advertisements

INTERNET A WORL WIDE WEB JAKO SOUČÁST INFORMAČNÍHO SYSTÉMU ZÁKLADNÍ ŠKOLY Petr Vitásek, 2004 Diplomová práce.
Upozornění •Prezentace Občanského sdružení ve škole i mimo ni, Hlavatce byla z kapacitních důvodů těchto webových stránek upravena. Oddělením řízení grantů.
Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR.
DYNAMIKA HMOTNÉHO BODU
Projekt Knihovny Kroměřížska spolufinancovaný Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
„PROFROZUČ“ Prezentace projektu, vytvořeného Základní uměleckou školou v Sokolově.
Základní škola, Brno, Štolcova 16
Počítače a marketing ve venkovském cestovním ruchu Počítačový kurz Lektor: Ing. Marta Kočková.
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
PREZENČNÍ INFORMAČNÍ SEMINÁŘ PRO VEDOUCÍ ZAMĚSTNANCE.
Naše nabídka kurzů A-B Spektrum, počítačové kurzy.
Průvodce CR – specialista pro Jihomoravský kraj (CZ.1.07/3.2.04/ ) Regionální poradenské a vzdělávací centrum Akademie J.A. Komenského o.s., Malinovského.
Reg. číslo projektu: CZ.1.07/3.2.07/
Zavedení výuky programování hradlových polí FPGA ve VHDL
Máme šanci tvořit svůj život rukama CZ.1.07/1.2.27/
Název příjemce: Základní škola Vyškov, Nádražní 5, příspěvková organizace Název partnera: ZŠ a MŠ Pustiměř Číslo a název operačního programu: CZ.1.07 OP.
Komplexní program podpory k posílení pracovní integrace sociálně vyloučených v Ústeckém kraji Registrační číslo projektu CZ.1.04/3.3.05/D
ZPŮSOBY KOMUNIKACE V PROJEKTU
Název projektu: Průvodce světem Multimédií CZ.1.07/3.2.06/ reg. č.: CZ.1.07/3.2.06/ Vzdělávací moduly - obsah 21.
Podpora rozvoje cizích jazyků pro Evropu 21. stol.
Pilotní ověřování studijních opor Projekt je spolufinancován Evropskou unií a Státním rozpočtem České republiky.
Vzdálenost přímky od roviny, vzdálenost rovin Tento digitální učební materiál (DUM) vznikl na základě řešení projektu OPVK, registrační číslo CZ.1.07/1.5.00/
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Číslo šablony: III/2 VY_32_INOVACE_P4_ 3.18 Tematická oblast: Aplikační software pro práci s informacemi II. Internet – E. pošta Typ: DUM - kombinovaný.
Hlava - obličej VY_32_INOVACE_Čp z 1
VY_32_INOVACE_Čp z 1 Hlava – nos Mgr. Pavlína Šantrochová Základní škola a Mateřská škola pro tělesně postižené, Liberec, Lužická 920/7, příspěvková.
Pexeso lidské tělo VY_32_INOVACE_Čp z 1
STŘEDNÍ ZEMĚDĚLSKÁ ŠKOLA DALOVICE PŘEDSTAVUJE NOVÝ VZDĚLÁVACÍ PROJEKT V OBLASTI ROZVOJE A ÚDRŽBY ZELENĚ v KARLOVARSKÉM KRAJI TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN.
CZ.1.07/1.1.04/ „Digitální projektování ve strojírenství“ Střední průmyslová škola strojnická, Olomouc „Tento projekt je spolufinancován Evropským.
Odchylka přímky a roviny Tento digitální učební materiál (DUM) vznikl na základě řešení projektu OPVK, registrační číslo CZ.1.07/1.5.00/ s názvem.
1 Úvod do modulu: Evaluace distančního vzdělávání Miroslava Dvořáková Olomouc 2007 akademie distančního vzdělávání.
Aktivní škola - podpora, zlepšení kvality vzdělávání a výuky na základní škole Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Inovace bez legrace CZ.1.07/1.1.12/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Součásti osobního.
PREZENTACE PRO ITP Ing. Miloslav ILEČEK, ITP pracoviště Jihlava , Velké Karlovice Institut Trhu Práce.
Regionální individuální projekt Příležitost pro mladé v Olomouckém kraji reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ CÍLOVÁ SKUPINA PROJEKTU HODNOCENÍ KLÍČOVÝCH AKTIVIT.
ANALYTICKÁ GEOMETRIE VZÁJEMNÁ POLOHA KUŽELOSEČKY A PŘÍMKY Tento digitální učební materiál (DUM) vznikl na základě řešení projektu OPVK, registrační číslo.
VY_32_INOVACE_Čp z 1 Hlava - uši Mgr. Pavlína Šantrochová Základní škola a Mateřská škola pro tělesně postižené, Liberec, Lužická 920/7, příspěvková.
Název příjemce: Základní škola Vyškov, Nádražní 5, příspěvková organizace Číslo a název operačního programu: CZ.1.07 OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
Základní norma zdravotnických znalostí pro pedagogické pracovníky
PROJEKT: „VÝUKA MATEMATIKY POMOCÍ APLIKACÍ Z REÁLNÉHO ŽIVOTA ANEB MATEMATIKA NENÍ VĚDA“ REGISTRAČNÍ ČÍSLO PROJEKTU - CZ.1.07/1.1.34/ Pilotní ověření.
Aktivní škola - podpora, zlepšení kvality vzdělávání a výuky na základní škole Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Tento digitální učební materiál (DUM) vznikl na základě řešení projektu OPVK, registrační číslo CZ.1.07/1.5.00/ s názvem „Výuka na gymnáziu podporovaná.
Odchylka rovin Tento digitální učební materiál (DUM) vznikl na základě řešení projektu OPVK, registrační číslo CZ.1.07/1.5.00/ s názvem „Výuka na.
PROJEKT „Integrace sociálně znevýhodněných občanů mikroregionu Prachaticko se zaměřením na začlenění klientů smíšeného Azylového domu v Husinci na trh.
VY_32_INOVACE_Čp z 1 Hlava - oči Mgr. Pavlína Šantrochová Základní škola a Mateřská škola pro tělesně postižené, Liberec, Lužická 920/7, příspěvková.
VY_32_INOVACE_Čp z 1 Hlava - vlasy Mgr. Pavlína Šantrochová Základní škola a Mateřská škola pro tělesně postižené, Liberec, Lužická 920/7, příspěvková.
Polohové konstrukční úlohy I – průnik rovin konstrukce průsečnice Tento digitální učební materiál (DUM) vznikl na základě řešení projektu OPVK, registrační.
Odchylka přímek Tento digitální učební materiál (DUM) vznikl na základě řešení projektu OPVK, registrační číslo CZ.1.07/1.5.00/ s názvem „Výuka.
OP Vzdělání pro konkurenceschopnost Moderní absolvent strojírenství Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
„Výuka na gymnáziu podporovaná ICT“.
Rozdělení softwaru Obecná informatika. Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická škola.
Centrum celoživotního učení Projekt Knihovny Kroměřížska.
INFORMACE – INSPIRACE – INOVACE Modernizací a inovací výuky k rozvoji klíčových kompetencí žáků Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.06/ Poskytovatel.
Projekt,,Šablony v SZŠ Příbram“ OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST 1.5 Zlepšení podmínek pro vzdělávání na středních školách Projekt je.
VŠICHNI MÁME STEJNOU CESTU
VŠICHNI MÁME STEJNOU CESTU
Okruh: Grafomotorická cvičení Učební materiál č. 4: Najdi a vybarvi
Okruh: Grafomotorická cvičení Učební materiál č. 6: Kde je?
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Tato prezentace byla vytvořena
DUM - Digitální Učební Materiál
Vysoké učení technické v Brně
Vysoké učení technické v Brně
Grantový projekt „Moderní absolvent strojírenství“
CZ.1.07/1.4.00/ číslo a název klíčové aktivity III/2
CZ.1.07/1.4.00/ číslo a název klíčové aktivity III/2
Obor hodnot funkce Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Yvonna Vančurová. Materiál byl vytvořen v rámci projektu „Škola.
Co se přírodě nelíbí.
SEMINÁŘ pro poskytovatele v rámci projektu: „Vybrané služby sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato akce je financována z Evropského.
Transkript prezentace:

P ILOTNÍ OVĚŘENÍ VZDĚLÁVACÍHO PROGRAMU V RÁMCI PROJEKTU Průvodce CR – Specialista pro Jihomoravský kraj CZ.1.07/3.2.04/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky

O BSAH  Modul školení ICT  Způsob ověření spokojenosti účastníků  Výsledky dotazníkového šetření  Přílohy Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky

MODUL ŠKOLENÍ ICT  –  V multimediální učebně RPVC AJAK  54 výukových hodin  Účast 34 průvodců (+ 5 náhradníků) ve 3 pracovních skupinách  Seznámeni s prostředky ICT a audiovizuální technikou Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky

MODUL ŠKOLENÍ ICT  Části školení: 1. Operační systém, Windows 2. Internet Explorer + elektronická pošta 3. Digitální fotoaparát a videokamera 4. MS Word 5. MS Excel 6. MS Powerpoint 7. Zoner photo studio Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky

ZPŮSOB OVĚŘENÍ SPOKOJENOSTI ÚČASTNÍKŮ  Anketní šetření na závěr bloku ICT  Kombinovaný dotazník  Uzavřené otázky – kvantifikace spokojenosti s jednotlivými částmi na stupnici (1=výborně)  Náplň části  Přístup a pojetí lektora Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky

ZPŮSOB OVĚŘENÍ SPOKOJENOSTI ÚČASTNÍKŮ  Otevřené otázky  K jednotlivým částem:  Co Vám v této části školení chybělo?  Co naopak považujete za zbytečné?  Závěr: Vaše komentáře  Obecné otázky:  Považujete toto školení za přínos pro Vaši profesi a proč?  Jaké další části byste do školení přidali? Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky

VÝSLEDKY DOTAZNÍKOVÉHO ŠETŘENÍ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky

VÝSLEDKY DOTAZNÍKOVÉHO ŠETŘENÍ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Hodnocení náplně jednotlivých částí: 1=výborně 5= velmi špatně

VÝSLEDKY DOTAZNÍKOVÉHO ŠETŘENÍ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky

VÝSLEDKY DOTAZNÍKOVÉHO ŠETŘENÍ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Hodnocení přístupu a pojetí lektora u jednotlivých částí: 1=výborně 5= velmi špatně

VÝSLEDKY DOTAZNÍKOVÉHO ŠETŘENÍ  Nejčastější doporučení a komentáře účastníků:  Vytvořit skupiny dle počítačové gramotnosti účastníků a ne jejich časové disponibility  Věnovat větší prostor práci s digitálním fotoaparátem a kamerou  Přínos ICT modulu pro Vaši profesy – 86,4 % pozitivní hodnocení  ANO: 27  NE: 5 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky

K ONTAKT NA RPVC AJAK O. S. adresa: Malinovského nám. 4, Brno Kontaktní osoba : Eva Lakanovičová GSM: Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky