60.výročí vzniku psychiatrické léčebny v Bohnicích → Historie → Proč tu jsme → Nejslavnější lidé v léčebně → Kdy a kde bude oslava → Plány do budoucna.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
… léto, na které se nezapomíná
Advertisements

WEDOS slaví třetí narozeniny
Bruslařský klub Mladá Boleslav patří mezi nejstarší hokejové kluby v ČR, v roce 1908 se stal jedním ze 12 zakládajících členů Českého hokejového.
Výročí příchodu Cyrila a Metoděje na Moravu.
Návrhy usnesení Členská schůze občanského sdružení MAESTRO CLUB Kolovraty dne
že svaly tvého srdce jsou schopny vytlačit krev do výše 10ti metrů ? Věděl jsi.....
Dobrá nálada nevyřeší všechny Tvoje problémy, ale nasere tolik lidí,
Procvičujeme tvary sloves
Byl to týden plný zajímavých události,ne jen ze života Modré ústřice ale taky ze života Růžového šneka. Po roce se opět konal skvělý seminář v Divišově.
Ahoj všichni, jen vám chci říci, věřte či nevěřte, splnilo se mi přání, které jsem měl, a znám další lidi, kterým se to též splnilo, takže nic neztratíte.
ADAPTACE NOVÝCH ZAMĚSTNANCŮ – BOZP A PO (VSTUPNÍ INFORMATIVNÍ SDĚLENÍ)
Život.
Optické klamy Martina Mihalíková 8.Au.
24. Josef se dal poznat svým bratrům. Nikdo z vás nezůstane v mém otroctví, jen muž, který pohár ukradl.
Foto tvého narození Vítej ! Příchodem internetu, nástroje genealogického výzkumu udělaly velký pokrok. Nyní, můžeš najít své foto když jsi byl miminko.
ADAPTACE NOVÝCH ZAMĚSTNANCŮ – HISTORIE LÉČEBNY
Nikdy nesuď nikoho, podle toho, jak vypadá
O mužích Proč Bůh stvořil muže? Protože vibrátorem trávník neposečete !
O Bonitas! O Dobroto! Drahý Příteli! V té adventní době očekávání, kdy hledáme myšlenek a inspirace a připravujeme se na slavnost Narození našeho Pána,
Měsíc Jan Dušek.
Dámy a pánové Dovolte abych vám představil to co jste ještě nikde neviděli !!!
Chvála umění Navzdory svému stáří jsem se stále ještě vlastně nedozvěděl, kdo že to byl tím vševědoucím a všemocným dokonalým tvůrcem vesmírného Všehomíra.
PRAHA Praha 2006  Taková malá fotečka z Václaváku.  Nejsme na ní sice všichni, je tam jen pár lidiček který seděli pod sochou Sv.Václava.
JARO JE KDYŽ KVETOU KYTIČKY A ZPÍVAJÍ JARNÍ PÍSNIČKY,SLUNÍČKO ZAČÍNÁ HŘÁT,POSPĚŠ SI JARO A POJĎ MEZI NÁS,AŤ VIDÍM ÚSMĚV NA TVOJI TVÁŘI,JE TU 1.MÁJ JARO,TO.
Víc lásky, víc moci, víc Tě znát srdcem svým.
Prvních 17 let mého života jsem žila na vesnici. Začala jsem se nudit... Teď chci poznat život ve městě! Jmenuji se Zuzka (jméno je přeložené z německého.
Program Naši oslavenci Pozvánka - kladení věnců Slavnostní setkání - Den matek Fotbalová sobota Hasičská soutěž.
KDYŽ TĚ CHVÁLÍM, KDYŽ SE ZTIŠÍM, JÁ VÍM, TY SÁM JSI BŮH,

1. Duše moje chválu stále zpívá o veliké lásce tvé, duše moje chválu stále zpívá a o veliké té lásce tvé. Já radost mám, že zpívat smím, že jsi, Jezu,
Život.
Přítomný čas Rewrite the following sentences in the present tense. Vzor: Bolela mě hlava. Bolí mě hlava. *Taken from Review Lesson 4, pg. 193, ex. 1 of.
Nevěřící Tomáš sestaveno s využitím obrázků Henryho Martina Český text: kanan.cz Copyright © Henry Martin Used by Permission.
Škola: Základní škola Kladruby Husova 203, Kladruby, Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Modernizace výuky Autor:Mgr. Jaroslava Jašová Název materiálu:VY_32_INOVACE_D Klaster.Kladruby.
ÚSMĚV.
CHVÁLÍM DEN, KDY JSI PŘIŠEL K NÁM, PORAZIL SMRT, ZACHRÁNIL JSI NÁS, V RADOSTI TEĎ ŽIJEM V TOBĚ DÁL. PRÁZDNÝ KŘÍŽ A PRÁZDNÝ HROB, ŽIVOT VĚČNÝ PRO NÁS BYL.
©Fanservis Brno 2009 TABLO 1 …těžké bylo poznat kdo je kdo …některé jsme museli oželet již navždy.
PŘEDVÁNOČNÍ VEČÍREK JIŽ TUTO SOBOTU OD 18:00, tj. od šesti hod.
Jednou takhle ráno si pejsek a kočička řekli, že půjdou do lesa na jahody. A tak se vydaly do lesa.
Upozorňujeme, že se šíří nový virus... CNN. JEDINÝ ČLOVĚK HO DOKÁŽE ODEVZDAT MILIÓNŮM, PROTOŽE SE PŘENÁŠÍ OHROMNĚ RYCHLE Z JEDNÉ OSOBY NA DRUHOU.
Veselá 1. Když celý den se snažíš, a nic se nedaří, a venku zrovna prší, i když je předjaří, a moje plány mizí, proč já jen smůlu mám, tak řeknu: „Co naplat,
Název materiálu:VY_32_INOVACE_CJ2r0113 Název sady:Morfologie pro 2. ročník Vzdělávací oblast:Jazyk a jazyková komunikace Vzdělávací obor:Český jazyk a.
Vítejte na oslavách 50. výročí založení ÚTIA AV ČR února 2009.
OSTROV CUKROVÍ Vytvořila: Marie Anna Kurková START.
Mírov Mírov.
Řešíme rovnice v oboru čísel x = x = x + 3 = = x 543 Klikni na pejska – objeví se příklad. Vyber správný výsledek.
Spisovatelé dětské literatury Český jazyk a literatura 2. období Očekávaný výstup: žák se seznamuje s životem a dílem spisovatele, porovnává své dosavadní.
Pivovar Vratislavice. PIVOVAR VRATISLAVICE ZALOŽENO 1872 Již téměř jeden a půl století je život Vratislavic spojen se zdejším pivovarem. Vratislavický.
Webové stránky zámku. Zámek Červená Lhota Zámek Červená Lhota leží v jižních Čechách, zhruba 20 kilometrů od Jindřichova Hradce, stojí uprostřed rybníka.
Proč rád žiješ? Když chceš, aby se Ti splnily sny, nesmíš dlouho spát...
Jezdecké potřeby Bolero. Historie naší firmy ● Naše firma vznikla v roce Cílem založení této firmy je zpříjemnění životů jak Vašich, tak životů.
Pozvánka na II. Kateřinické setkávání vozíčkářů aneb na vozíku do oblak… Akce se koná začátek od 8:00 hod. na letišti v Hranicích na Moravě,
Autor: Mgr. Jitka Langerová Datum: Název: VY_32_INOVACE_11_ČESKÝ JAZYK
Albert Uiblein, Dominika Bartošová, Marek Havránek, Stanislav Kish
POVÍDÁNÍ O AJURVÉDĚ ČESKÝ SVAZ ŽEN V LUDSLAVICÍCH
NÁZEV ŠKOLY: MŠ a ZŠ, Veselí nad Moravou
Ovocný koláč.

Pravěk a středověk JAK TO BYLO?
VĚDĚL JSI
AUTOR: Mgr. Hana Műllerová NÁZEV: VY_32_INOVACE_5A_18
Zájmena II VY_32_INOVACE_03-09 Ročník: Vzdělávací oblast:
Tajemství úspěchu Tomáš Baťa a Henry Ford
ZACHRÁNCE MŮJ TADY JÁ JSEM, ČEKÁM TĚ ZACHRÁNILS MĚ SKRZE SVOU KREV
Dobrá nálada nevyřeší všechny Tvoje problémy, ale nasere tolik lidí,
PŘÍMÁ ŘEČ posouvá děj čtenář nebo posluchač se lépe vcítí do děje
Dobrá nálada nevyřeší všechny Tvoje problémy, ale nasere tolik lidí,
Základní škola a Mateřská škola, Pavlice, okres Znojmo OP VK 1
Foto tvého narození Vítej !.
Prezentaci připravil: Martin Zubalík
Transkript prezentace:

60.výročí vzniku psychiatrické léčebny v Bohnicích → Historie → Proč tu jsme → Nejslavnější lidé v léčebně → Kdy a kde bude oslava → Plány do budoucna

Historie o1900 *Karel Klaus o1918 Kniha Myšlenky o1930 Svatba s Libuší Pyritovou o1940 Kniha Myšlenky o léčebně o1946 Založení léčebny v Bohnicích o1986Karel Klaus stále jediným pacientem o1989 Příchod prvních pacientů

Proč tu jsme ?

Proč tu jsme? Zbavíme vás depresí Zbavíme vás depresí

Proč tu jsme? Navracíme světlo tam, kde už vyhaslo Navracíme světlo tam, kde už vyhaslo

Proč tu jsme? Jsme tu pro vaši radost Jsme tu pro vaši radost

Proč tu jsme? Opravdu tu nejsme pro sebe, ale pro vás Opravdu tu nejsme pro sebe, ale pro vás

Proč tu jsme? Nebude na vás zlí, proč? Nebude na vás zlí, proč?

Proč jsme tu? Protože až budete odcházet, všichni uvidí na vaši tváři úsměv Protože až budete odcházet, všichni uvidí na vaši tváři úsměv

Nejslavnější lidé v léčebně JJiří Malcárek – 3x vydržel 3 minuty pod vodou TTomáš Záhulík – výrok před smrtí: „A teď mě vyfoť na té skále.“ JJan Kryšpín – výrok před smrtí: „Pejsku, pojď sem.“ RRadim Uzlík – výrok pře smrtí: „Ty že jsi mafián? Nevěřím.“

Kdy a kde bude oslava?  Kde? - Samozřejmě jako vždy u našeho zámečku  Kdy? –  Srdečně jako minulý rok jste všichni zváni

Plány do budoucna  Otevřít novou pobočku na Moravě  A hlavně?  Hlavně vidět to, že po dlouhé době se na vaší tváři kromě vrásek objeví i úsměv