Uvolněte se a užijte si show, ostatní nechte na nás  Bezpečnost  Moderní zpracování  Příjemné rychlé jednání INFORMACE.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Základní škola a Mateřská škola Louňovice pod Blaníkem 15. srpna 2009
Advertisements

POJIŠTĚNÍ ODPOVĚDNOSTI ZA ŠKODU
PRAGOALARM/PRAGOSEC zabezpečení staveb a stavenišť, protipožární ochrana, systémy pro inteligentní budovy Koncept veletrhu pro rok 2012.
Kvalifikace v praxi Bezpečnost a ochrana zdraví při práci.
Výběr vozidla do firmy – máme k dispozici všechny informace? Michal Krátký, Přemysl Žižka – DEN S FLEETEM DEN S FLEETEM – JARO 2010.
KONGRESOVÉ CENTRUM Aktuální nabídka pronájmů pro rok 2013.
PEČKY Václav Dřízhal ©2007 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. 1 MANAŽERSKÉ VZDĚLÁVÁNÍ KOMUNIKACE,VYJEDNÁVÁNÍ.
Očekávané změny v oblasti investičních pobídek
PhDr. Tomáš Soukup, Ph.D Šmeralova 12, Praha 7 Vavrečkova 5262, Zlín | Jak úspěšně oslovit.
Povinnosti provozovatelů zařízení s F-plyny
_ Setkání koordinátorů Počátky Mgr. Jan Martinec.
Pronajmout či koupit? Pronajmout či koupit měřící techniku? Délka projektu? Cena investic? Cena investic? Náklady na údržbu? Amortizace? Amortizace? Provozní.
© Radek Maca Státní informační politika ve vzdělávání SIPVZ w w w. e - g r a m. c z ICT plán školy možný přístup k jeho zpracování odbor 55 SIPVZ MŠMT.
Kuchyně a kompletní interiéry na zakázku
Občanské sdružení ŽONGLÉR - organizace projektů, zabývajících se Novým cirkusem, sociálním cirkusem, hudbou, tancem apd.
Práva a povinnosti studentů. 2 Co je upravuje Zákon o vysokých školách §§ 62 a 63 Studijní program a studijní plán oboru Vnitřní předpisy univerzity a.
Program Mládež v akci. Program MLÁDEŽ V AKCI  Největší grantový program na podporu volnočasových aktivit  Podpora a rozvoj neformálního vzdělávání 
Komplexní řešení pro monitorování a bezpečnost datové sítě Správa IT infrastruktury: lépe, snadněji, bezpečněji a levněji.
Informace o škole  Zaměření školy na Informační technologie, Elektrotechniku, Automatizační techniku a Strojírenství, studijní a učební obory.  Počet.
Pohlédněte ke hvězdám! Nastavte programu vysokou laťku
PROFIL SPOLEČNOSTI. BOS. org s. r. o. Kekulova Ústí nad Labem tel.: fax. :
„PROFROZUČ“ Prezentace projektu, vytvořeného Základní uměleckou školou v Sokolově.
Filozofická fakulta Univerzity Karlovy, FULBRIGHTOVA STIPENDIA.
Ve školním roce 2010/2011 byly otevřeny dvě přípravné třídy. Přípravné třídy naší školy byly zapojeny do projektu "Společně to dokážeme". Je to program.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Finanční arbitr ČR prezentace na jednání BV SKB - zkušenosti s roční platností nového Zákona o platebním styku - statistika Tomáš Landrichter Kancelář.
INFORMAČNÍ SCHŮZKA S RODIČI DĚTÍ PŘEDŠKOLNÍHO VĚKU
ÚRAZOVÉ POJIŠTĚNÍ administrace.
H otel Venus leží v samotném srdci lázeňské čtvrti, několik málo kroků od Mlýnské a Sadové kolonády. Moderní ráz hotelu se snoubí s více než stoletou.
Představení projektu Seminář k projektu Vliv změn světa práce na kvalitu života Ing. Lenka Svobodová VÚBP Praha, 25. září 2006.
Michal Pluta Česká spořitelna, a.s. IX / 2008
Zlín - květen 2006 Regionální knihovní systém Clavius REKS firma LANius s.r.o.
KONGRESOVÉ CENTRUM Aktuální nabídka pronájmů pro rok 2013.
Návrh úprav stránek – návrh úprav stránek POŽADAVKY Date: 7/2013Návrh: redakční rada stránekVypracoval: Jiří RutkovskýGrafická.
ArtParty uvádí. CM (Community Music ltd.) je nezisková organizace zaměřená na moderní hudbu. Sídlí v Londýně a úspěšně působí již od roku Cílem.
Projekt Svět techniky Obsah 1. Časová osa 2. Mise a cíle Světa techniky 3. Obsah Světa techniky 4. Next steps 2.
Dobrý den, jsem Mgr. Zdeněk Šafář * (Trutnov) Kontakt:
Kód a název oboru: 66 – 51 – H / 01 Prodavač Délka vzdělávání: 3 roky Dosažené vzdělání: střední vzdělání s výučním listem.
PPP – aktuální vývoj v ČR 28. září 2005 Julie Leitgebová, PPP Centrum.
Šablona webových stránek Školení pro dobrovolné knihovníky Opava
Mgr. František Bublan Formy a perspektivy dobrovolnické služby z pohledu neziskové organizace.
E - Insurance Management System © 2003 FSS, spol. s r. o. Všechna práva vyhrazena. Financial Support Services Zjednodušení prodeje pojištění.
E X H I B I C E PLESOVÁ SEZONA ROKU 2008 Pořádáte maturitní nebo firemní ples? Máte již zamluvený termín a chybí Vám v programu předtančení standardního.
DOBROVOLNÁ CERTIFIKACE DĚTSKÉ OBUVI PhDr. Vlasta Mayerová Česká obuvnická a kožedělná asociace Praha,
Budoucnost digitálních TV v ČR Agenda 1. Inflace TV cen v ČR 2. Usnadní nové televize život na českém mediálním trhu? 3. Regionální souvislosti.
Váš výrobce pracovních desek z polymerního kamene
H otel Venus leží v samotném srdci lázeňské čtvrti, několik málo kroků od Mlýnské a Sadové kolonády. Moderní ráz hotelu se snoubí s více než stoletou.
Oskarovy Flexibilní Benefity. Čeho chceme dosáhnout? Dlouhodobé plnění firemních cílů Jaké schopnosti k tomu potřebujeme? Schopnost oslovit, zaměstnat.
SkupinaHistorického Šermu Šermu. Skupina historického šermu KORNELIUS byla založena na konci roku 1989 několika nadšenci oddílu sportovního šermu. Skupina.
CATE 2001 – Brno, 9. května 2001 Bezpečnost a ochrana informací Pavel Věchet, IBM Česká republika, spol. s r.o.
Z Mostu Hudba k tanci a poslechu Zkušenosti s vystupováním na podobných akcích Široký repertoár (pop, rock, disco, ale i dechovky.
PROJEKT „Integrace sociálně znevýhodněných občanů mikroregionu Prachaticko se zaměřením na začlenění klientů smíšeného Azylového domu v Husinci na trh.
Obce a územně analytické podklady v procesu územního plánování ISSS 2007 – Hradec Králové Vojtěch Zvěřina.
Pedagogická komunikace
Prezentace společnosti. ● Bek s.r.o. - od roku 1996 ZASTŘEŠUJEME VAŠE STAVEBNÍ PLÁNY, letos 15 let úspěšného působení na trhu. ● Bek s.r.o. je obchodní.
MěÚ Tišnov nám. Míru 346, Tišnov Sál Městského kulturního střediska, Tišnov Technologické centrum ORP Tišnov Jiří Dospíšil, vedoucí OSVV Ing. Dušan.
Zajištění regionálních funkcí knihoven v roce 2013 PhDr. Vít Richter Národní knihovna ČR Svaz knihovníků a informačních pracovníků ČR Tel. 603–223–627,
MěÚ Tišnov nám. Míru 346, Tišnov Sál Městského kulturního střediska, Tišnov Setkání starostů obcí Datové úložiště Kamil Augustýn Bc. Jiří Dospíšil.
na zápise do 1. ročníku na FF UJEP!
KAMEROVÉ SYSTÉMY NA ČERPACÍCH STANICÍCH
Elektronické doplňky k učebnicím fyziky pro ZŠ
Hudebně - vzdělávací a zábavný program pro veřejnost
Název projektu: Moderní výuka s využitím ICT
Zemědělská fakulta JU Vás srdečně zve do školního minipivovaru
HLEDÁME KOLEGY DO SVÝCH ŘAD
Základní registr prostorové identifikace
Program spolupráce SN – CZ
METODICKÝ A SUPERVIZNÍ SEMINÁŘ K PRAXI IV.
Paragrafované znění I 7. listopadu 2018 doc. JUDr. Radim Boháč, Ph.D.
Transkript prezentace:

Uvolněte se a užijte si show, ostatní nechte na nás  Bezpečnost  Moderní zpracování  Příjemné rychlé jednání INFORMACE

STANDARDNÍ SHOW  Moderní ohnivá show i pro interiérové prostory  Výběr z několika variant dle tématiky akce  Obsazení čtyř až šesti umělců  Délka 10 – 12 minut

BEZPEČNOST  Vystoupení probíhají pod dohledem certifikovaného požárního technika  Vystupující umělci jsou školeni dle zákona č. 309/2006 Sb. O požární bezpečnosti  Pojištění show je součástí každé produkce Zodpovědný přístup je základním kamenem dlouhodobého a úspěšného fungování značky Pyroterra u nás i v Evropě.

KONTAKT Dopřejte si špičku v oboru! Pro další informace nás kontaktujte: Bc. Pavla Žáková showmanager tel: Web: