Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ing. Květoslava Plechatá
Advertisements

ing. Květoslava Plechatá
ing. Květoslava Plechatá
ITFutuRe s.r.o. – Komplexní řešení příjmu, distribuce, expedice zboží a inventur s čárovými kódy pro sklady, velkoobchody a eshopy.
DAŇOVÁ EVIDENCE (DE) ZÁKLADNÍ POJMY
ing. Květoslava Plechatá
Programy pro OB.
ing. Květoslava Plechatá
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Označení:Sada: Ověření ve výuce:Třída: Datum: Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_UCE_PI_3_09.
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software Téma: Účtování kurzového rozdílu při úhradě faktur Prezentace - powerpoint ing. Květoslava Plechatá.
ing. Květoslava Plechatá
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software Téma: UCTO200X – program pro daňovou evidenci Evidence dlouhodobého majetku – počáteční stavy Prezentace.
ing. Květoslava Plechatá
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software
ing. Květoslava Plechatá
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software Téma: UCTO2000 – program vedení daňové evidence MZDOVÁ EVIDENCE Použití programu MZDY pro účetnictví Prezentace.
Ing. Alena Čížková Aplikace výpočetní techniky
Základní nástroje a metody vedení účetnictví pro podnikatele
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software Téma: Charakteristika programu UCTO - obsluha Prezentace - powerpoint ing. Květoslava Plechatá.
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software Téma: Evidence DPH v programu WinDUO Prezentace - powerpoint ing.Květoslava Plechatá 2012.
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software Téma: Číselníky v programu WinDUO Prezentace - powerpoint ing. Květoslava Plechatá 2012.
ing. Květoslava Plechatá
Operativní a analytická evidence zásob
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software Téma: UCTO200X – program pro daňovou evidenci Nákup zboží z EU Prezentace - powerpoint ing.Květoslava Plechatá,
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software Téma: UCTO200X – program daňové evidence Mzdová evidence Výpočet mezd v měsíci, sestavení výplatní listiny.
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software Téma: UCTO200X – program pro daňovou evidenci Úhrada zahraniční faktury Prezentace - powerpoint ing.Květoslava.
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software Téma: UCTO200X – program daňové evidence Mzdová evidence Nastavení parametrů zpracování a založení osobní.
Gymnázium, Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Hodonín Náklady a výnosy.
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software
Účetní doklady Autor: Ing. Martin Svoboda, DiS.
Registrační číslo: CZ.1.07/1.3.00/
Název školyStřední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorIng. Adamčíková Zdeňka Název šablonyIII/2.
Rozšíření IQ sestav v RZ Jak zobrazovat data na 100% ? Ing. Robert Naar Skalský Dvůr
Základy účetnictví 4. přednáška.
Materiálové zásoby Didaktický rozbor pro 1. koncentrický okruh
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software Téma: UCTO2000 – program vedení daňové evidence – úhrada vystavené faktury Prezentace - powerpoint ing.Květoslava.
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software Téma: Evidence došlých faktur, příkaz k úhradě, úhrada faktury Prezentace - powerpoint ing.Květoslava Plechatá,
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software Téma: Charakteristika programu pro vedení daňové evidence - číselníky Prezentace - powerpoint ing. Květoslava.
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software Téma: Evidence došlých faktur, zaúčtování úhrady došlé faktury Prezentace - powerpoint ing. Květoslava Plechatá.
Zásoby Účtování o zboží
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Zuzana Mikulová. Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola, Opava,
Zásoby Účtování výrobků
Doklady.
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software Téma: UCTO2000 – program vedení daňové evidence MZDOVÁ EVIDENCE Evidence závazků z mezd – kniha závazků.
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software Téma: UCTO200X – program pro daňovou evidenci Skladová evidence, příjem na sklad s přenosem údajů do jiné.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuEU peníze středním školám Masarykova OA Jičín Název školyMASARYKOVA OBCHODNÍ.
PENĚŽNÍ DENÍK Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Marcela Vlachová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Účtování zboží Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Marcela Vlachová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Z hlediska AKTIV Z hlediska PASIV Ivana Francová, SOU Liběchov.
NÁZEV PROJEKTU: ICT VE VÝUCE OZNAČENÍ MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_UCE_588 R OČNÍK : 1. V ZDĚLÁVACÍ OBOR : L/51 PODNIKÁNÍ T ÉMA : Ú ČETNÍ DOKLADY - ROZDĚLENÍ.
Název projektu: ICT ve výuce
3 díl FO a Daňová evidence
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Název projektu: ICT ve výuce Označení materiálu: VY_32_INOVACE_UCE_567 Ročník: 1. Vzdělávací obor: L/51 Podnikání Téma: Kniha pohledávek a závazků-příklad.
Název projektu: ICT ve výuce Označení materiálu: VY_32_INOVACE_UCE_613 Ročník: 4. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví Téma: Výsledkové účty Jméno autora:
Název projektu: ICT ve výuce Označení materiálu: VY_32_INOVACE_UCE_570 Ročník: 1. Vzdělávací obor: L/51 Podnikání Téma: Písemné opakování Jméno autora:
Daňová evidence Daň z přidané hodnoty. 3. ro Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Deník příjmů a výdajů. 3. ro Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy: Střední.
Způsoby vedení evidence podnikatelské činnosti III.
Charakteristika daňové evidence Příjmy a výdaje v příkladech.
SH ČMS účetní závěrka 2016 Metodický pokyn č. 4/2016.
Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Daňová evidence Bilanční právo
PENĚŽNÍ DENÍK Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Marcela Vlachová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Způsob vedení a evidence v podnikatelské činnosti
DAŇOVÁ EVIDENCE Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Marie Hovorková. Dostupné z Metodického portálu ISSN
Způsob vedení a evidence v podnikatelské činnosti
Transkript prezentace:

Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software Téma: UCTO200X – program pro daňovou evidenci Skladová evidence, výdej ze skladu, prodej, vyhotovení faktury Prezentace - powerpoint ing.Květoslava Plechatá, 2012

Materiál Zboží Výrobky Skladová evidence Materiál Zboží Výrobky

Prodej zboží Na fakturu - přenos ze skladů do tiskopisů – vystavených faktur a pak přenos faktury do knihy pohledávek - nebo bez přenosu a pak se faktura vyhotoví v tiskopise a přenese se do knihy pohledávek Za hotové - přenos ze skladů do financí- peněž. deníku - nebo bez přenosu a pak se tržba zaeviduje ve peněžním deníku

Zaevidování výdeje ze skladu F2 pro vytvoření nové věty

Vyhotovení výdejky Pokud se prodej více položek, pak výdej pod stejným číslem výdejky, F2 F7 pro výběr položky Prodejní cena bez DPH – pokud jiná tak přepsat

Příprava pro tisk F2 pro navrácení do formuláře SHIFT + F3 pro výběr dle hlediska

Číslo výdejky, která se má tisknout Výběr výdejky pro tisk Číslo výdejky, která se má tisknout

Vybraná výdejka ENTER Co je vymodřeno je vybráno Shift+F6 pro akce s vybranými položkami

Pro tisk musí být nastavena výchozí tiskárna Pokyn k tisku výdejky Pro tisk musí být nastavena výchozí tiskárna tisk

Výdejka pro přenos je vybrána a SHIFT+F6 Příprava pro přenos do peněžního deníku při prodeji v hotovosti nebo do tiskopisů-faktury při prodeji na fakturu Výdejka pro přenos je vybrána a SHIFT+F6 ENTER

Údaje z výdejky se přenesou do faktury

Tisk faktury ENTER F6 pro tisk

Přenos faktury do financí - knihy pohledávek a závazků ENTER ENTER

Přenos faktury do knihy pohledávek Kontrola popřípadě doplnění chybějících údajů Esc a pak Enter

Faktura je v knize pohledávek