Závěrečná práce E - learning

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
On-line komunikace, sociální sítě a propagace vědy
Advertisements

Přijímací řízení pro školní rok 2013/2014 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy oddělení organizační a vzdělávání.
Modul Xperimania RNDr. Jarmila Čeperová
Bc. Michaela Galová I. HYDR Evoluční psychologie
AnotacePrezentace, která se zabývá opakováním znalostí z prvního stupně. AutorMgr. Václav Simandl JazykČeština Očekávaný výstupŽáci procvičí znalosti z.
Přehlídka nejlepších podnikatelských záměrů. Druh a předmět činnosti Průzkum trhu a marketingový plán Obchodní strategie Finanční plán Přehlídka nejlepších.
Desetinný zlomek Helena Půlkrábková.
Gymnázium, Broumov, Hradební 218
ŠkolaZákladní škola Zlín, Nová cesta 268, příspěvková organizace Vzdělávací oblastČlověk a příroda Vzdělávací oborFyzika 7 Tematický okruhPohyb tělesa.
POHYBY ZEMĚ
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám
První pomoc Zhodnocení stavu vědomí
NewTime Languages Karolína Soukupová. O nás  zaměstnáváme zkušené lektory a několik rodilých mluvčích,  lekce jsou cenově přijatelné,  v učebnách se.
Lukáš Kotlár Tercie 2010/2011. Fibonacciho posloupnost.
An – F 58  Autor : Mgr.František Jurenka Jazyk : čeština  Anotace: opakování učiva 9.třídy – elektromagnetismus žák si formou.
BACK TO BASIC SIMONA.
PERIODICKÁ TABULKA Chemie 8. třída.
Soli Při vyslovení slova sůl se každému z nás vybaví kuchyňská sůl - chlorid sodný NaCl. V chemii jsou však soli velkou skupinou látek a chlorid sodný.
Anotace Prezentace určená k opakování a procvičování učiva o chemických reakcích Autor Ing. Lenka Kalinová JazykČeština Očekávaný výstup Aplikuje poznatky.
ICT 2 – 3 – 40 Poslech - Bedřich Smetana - Má vlast - Vyšehrad
Konference projektu APSYS Propojení vědy, výzkumu, vzdělávání a podnikové praxe Propojení vědy, výzkumu, vzdělávání a podnikové praxe ODBORNÁ JAZYKOVÁ.
Výstupy z Úvodního semináře
John Legend *1978 *Springfield *Ohio *zpěvák *textař *spisovatel
Závěrečná práce eLearning Finanční gramotnost
Markéta Wolfová.  efektivní organizace záložek  sdílení zajímavých odkazů, dokumentů, obrázků, videí  označování a komentování materiálů.
EU Peníze školám Inovace ve vzdělávání na naší škole ZŠ Studánka
KDF MFF UK Vít Boček pokusy S ELEKTŘINOU Seminář Ogar 2015.
J-POP Adéla Felcmanová. J-pop = Japanese pop Počátky sahají až do 60. let Všeobecně se rozšířil v 90. letech.
Označení vzdělávacího materiálu (kód):VY_52_INOVACE_ZE.8.66 Název školy: Základní škola a Mateřská škola Byšice, okres Mělník Název programu: Operační.
H R Á T K Y S P Ř Í R O D O U. Gymnázium Rýmařov připravilo zábavnou soutěž s ekologickou tematikou plnou zajímavých úkolů pro třídy všech škol v našem.
50+ v kurzu Jana Pleskačová Coaching Group. Loňský vánoční dárek Video (zdroj:YouTube) Školení rozšíří možnosti.
Člověk a příroda Fyzika Člověk a příroda Pohyb nerovnoměrný VY_52_INOVACE_10 Sada 2 Základní škola T. G. Masaryka, Český Krumlov, T. G. Masaryka 213 Vypracovala:
Cuerpo humano Název školyGymnázium Zlín - Lesní čtvrť Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuRozvoj žákovských kompetencí.
Bohdan Chrastil sekunda.  Název má nepřímý původ v antické řečtině  Jsou to membranofony s tónem přesné výšky, který se dá přeladit pedálovým mechanismem.
Anotace: Prezentace seznamuje žáky s diskusí a jejími zásadami. Žák se pokusí sám vytvořit Vzdělávací oblast: Český jazyk a literatura Autor: PaedDr. Kajetána.
Dita Dufková.  Nejv ě tší a nejlidnat ě jší stát Ji ž ní Ameriky  Hlavní m ě sto: Brasília  Jazyk: portuglština  Státní z ř ízení: prezidentská federativní.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám
Anotace Prezentace určená k opakování a procvičování učiva o kyselinách Autor Ing. Lenka Kalinová JazykČeština Očekávaný výstup Porovná vlastnosti a použití.
GYMNÁZIUM, VLAŠIM, TYLOVA Autor RNDr. Romana Michálková Číslo materiálu2 Datum vytvoření Druh učebního materiáluprezentace Ročník 1., 4. Anotace.
Klarinet.
22. Březen 2013, Brno Mgr. Martin Hrabálek, PhD. Bezpečnost v regionu Latinské Ameriky „Posílení konkurenceschopnosti absolventů MENDELU v oblasti rozvojové.
Redoxní děje – rozklad manganistanu draselného
Oddělujeme složky směsí
Projekt Anglicky v odborných předmětech, CZ.1.07/1.3.09/
Člověk a společnost Dějepis 20. století Proměny evropských měst po 2. světové válce VY_32_INOVACE_13 Sada 23 Základní škola T. G. Masaryka, Český Krumlov,
Měření proudu Měření proudu Ing. Jaroslav Bernkopf Elektrická měření.
Měření napětí Měření napětí Ing. Jaroslav Bernkopf Elektrická měření.
Oficiální webové stránky pěveckého sboru při ZUŠ Velké Meziříčí
ICT – 2 – 3 – 39 Poslech - Bedřich Smetana - Má vlast - Vltava
Jméno autora: Mgr. Barbora Jášová Datum vytvoření: Číslo DUMu: VY_32_INOVACE_05_ZSV Ročník: I. Základy společenských věd Vzdělávací oblast:
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Veronika Kloučková Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu.
ICT 2 – 3 – HV Hudba vokální a instrumentální
© Roman Martiš.
Mobilní salón krásy
1 Roman Kučera – VŠB – TUO Radka Najmanová - OU Michael Rada – VŠP Jiří Bolgáč – SLU 2.
Projekty podporující přírodní vědy a moderní výuku koordinované European Schoolnet, naše škola je pilotní školou projektů:
Pronoms Název školy Gymnázium Zlín - Lesní čtvrť Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu Rozvoj žákovských kompetencí pro.
Poser une question Název školy Gymnázium Zlín - Lesní čtvrť Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu Rozvoj žákovských kompetencí.
Implementace ICT do vzdělávacích oblastí a oborů
Referát do HV VIKTOR ČANĚK
Vedení VN a VVN Ing. Jaroslav Bernkopf Vedení VN a VVN
Vzdělávací oblast: Informační a komunikační technologie Vzdělávací obor: Informatika Téma: Word - záložka "Vložit" Klíčová slova: Záložka vložit, obrázek,
Neuroptera Síťokřídlí.
Monitorování klimatu školy Jihlava Zdeněk Borůvka.
Hrajeme si s eTwinningem PRAMEŇÁCI, ZŠ A MŠ PRAMENY, KARVINÁ.
EU Peníze školám Inovace ve vzdělávání na naší škole ZŠ Studánka
Rozvoj výuky cizích jazyků
Zpracovala: Mgr. Věra Kreuzová
STUDENT CUP SŽDC Sportovně-vzdělávací projekt.
Podpora začínajících učitelů ze strany ředitele školy Systém podpory profesního rozvoje učitelů a ředitelů (SYPO) reg. číslo projektu: CZ /0.0/0.0/17_052/
Transkript prezentace:

Závěrečná práce E - learning Vypracovala: Mgr. Helena Pěchová

VĚDOMOSTNÍ SOUTĚŽ Znáš Poděbrady?

Motivační a zábavně - vzdělávací video https://www.youtube.com/watch?v=Sly9IrRzNO0

Otázky za 10 bodů

Otázky za 20 bodů

Otázky za 30 bodů

Otázky za 40 bodů

Práce žáků

Zhodnocení KLADY: žáci nenásilnou formou získali a rozšířili si znalosti o Poděbradech upevnili si vztahy, spolupráci a komunikaci prací ve skupině práce žáky bavila ZÁPORY časově náročná příprava lze použít jen jako doplněk práce ve skupině – nebezpečí aktivity pouze jednoho žáka bez pomoci ostatních

Děkuji za pozornost