Sport Hradec Cup 2012 turnaj v malé kopané konaný pod záštitou primátora města Hradec Králové Historie turnaje: 2009 Myšlenka turnaje vznikla začátkem.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Pořadové číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:VY_32_INOVACE_DUM51_20 Sada:VY_32_INOVACE_DUM51 Autor: Mgr. Jaroslav HASIL Ročník/předmět:6. –
Advertisements

Realizace KA 02 v rámci projektu„Nadané dítě.eu“
Sport Hradec Cup 2011 turnaj v malé kopané konaný pod záštitou primátora města Hradec Králové Historie turnaje: Myšlenka turnaje vznikla začátkem.
Dobrovolnický program na Onkologické klinice FN Olomouc
JAK NA DOTACE NA VYSOČINĚ? RVVZ Vysočina 23. –
, , Nabídka investiční spolupráce.
Střední zdravotnická škola, Brno, Jaselská 7/9
OLYMPIC VENUES LONDON 2012 OLYMPIJSKÁ SPORTOVIŠT Ě LONDÝN 2012.
VOJENSKÉ SDRUŽENÍ REHABILITOVANÝCH OKRESNÍ ORGANIZACE ÚSTÍ NAD LABEM.
10. ročník fotbalového turnaje azylových domů v malé kopané.
Města ČR – orientace na mapě
1. cvičení úrokování.
Atletický klub A. C. Sparta Praha
Atletický klub A.C. Sparta Praha
RAGBYOVÝ KLUB WRC LOUNY
Sport Hradec Cup 2013 sporthradec.cz

Jeho celé jméno je Lionel Andrés Messi, ale je znám pouze pod jménem Lionel Messi. Je to argentinský fotbalista, který v současnosti hraje za FC Barcelona.
SEZÓNA 2012/2013. TRÉNINKOVÉ JEDNOTKY  POČET TJ: 109  V MINUTÁCH: 8175  V HODINÁCH: 136,25  V DNECH: 5,67.
Volnočasové a sportovní aktivity studentů OA pro TP
KULTURNÍ AKCE ŠKOLY Aleš Březina 3.A prosinec 2009.
HC EATON PARDUBICE Hokejový klub.
Rozdělení hráčů 2011/2012 Mladší minižactvo 2000, 2001 ( J.Pazourek, P.Krištof, J.Suchopár ) Nejmladší minižactvo 2001, 2002 ( J.Pazourek, J.Suchopár,
SK Joudrs Praha je mladý, ambiciózní sportovní klub, který již pět let patří mezi špičkové softballové kluby v České republice. Členskou základnu našeho.
TURNAJ STARŠÍCH PŘÍPRAVEK 2.ROČNÍK MEMORIÁLU L.KOLLERTA o putovní pohár.
Sue Ryder Charity Cup ročník benefičního fotbalového turnaje na podporu Domova Sue Ryder.
CSR V INTERNÍ KOMUNIKACI SKUPINY ČEZ
SVOČ na Přírodovědecké fakultě OU Studentská vědecká a odborná činnost (SVOČ) je soutěž pro vysokoškolské studenty, kteří mají v jejím rámci.
Letní olympijské hry Názory obyvatel ČR a hl. m. Prahy
HC LUBENEC Vedoucí týmu: P.Strunz Kapitán týmu: V.Fišer.
Mezinárodní Fotbalový turnaj o pohár náměstka hejtmanky Ústeckého Kraje Arna Fišery Ročník 2003 Pořádající klub FK Ústí nad Labem.
Otevřený dopis klubům středních a východních Čech
Činnost klubu Členská základna Původní stav 9 členů Původní stav 9 členů Od začátku Kiwanis roku přijati 4 členové - celkový stav 13 Od začátku.
Sue Ryder Charity Cup ročník benefičního fotbalového turnaje na podporu Domova Sue Ryder.
Mapa zájmu - plány.
Memoriál L. Kollerta ročník turnaje žáků v kopané o putovní pohár.
VÝROČNÍ KONFERENCE VÝROČNÍ KONFERENCE k projektu prohlubování vzdělávání lékařů a nelékařů ÚVN.
Online prodeje jako součást multikanálového přístupu v praxi
Bohemians Historie V roce 1905 byl spolek SK Kotva zaregistrován u C&K místodržitelství s novým názvem AFK Vršovice a přihlásil se u Českého fotbalového.
Zpráva o činnosti SKIP 08 Východní Čechy za rok 2010 Bc.Kateřina Hubertová Valná hromada SKIP Městská knihovna nové Město nad Metují.
POZVÁNKA na devátý ročník Festivalu sportu, hudby, tance a moderního umění cup Hořice na Šumavě 2005.
Judo Sokol Praha Vršovice
Motivační dopis Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T. G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
HOKEJOVÝ KLUB VSK TECHNIKA BRNO
XXVII. Silvestrovské derby
Benjamínci TJ SOKOL Dub nad Moravou
Jak může město podpořit proces transformace ústavů sociální péče leden 2014.
KDO CO je PR OČ KDO CO je PR OČ. Roman Šebrle Změlík Robert.
Základní škola a Mateřská škola Mírová 81, příspěvková organizace Oblast podpory 1.4 – Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách OP VK Řešení.
Cesta do Sluneční zahrady Charitativní večer pro děti s handicapem sobota 17:00 – 21:00.
AC SPARTA PRAHA. Tournament of companies Fotbalový turnaj firem  Fotbalový turnaj na Strahově  Pořadatel: AC Sparta Praha  Místo: PRE Tréninkové centrum.
Prezentace oddílu kopané Oslovení sponzorů
Turnaj ve futsalu 21. – 22. července.  Klub F.C. Santus Dobruška pořádá futsalový turnaj již od roku Tehdy se turnaje zúčastnilo 24 mužstev. Od.
Sady 5. května Plzeň
Zlatá koruna Královéhradeckého kraje 2016 Ocenění.
Městská knihovna Čelákovice a její historie. Městská knihovna v Čelákovicích byla založena jako obecní zařízení v prosinci 1920 na podkladě zákona o knihovnictví,
FC Slovan Rosice, o.s.. Činnost klubu v roce 2015 Informace v číslech: ● Počet týmů – 11 ● Členská základna – 247 členů ● Roční rozpočet – ,-
SK Slavia Praha pozemní hokej Nejstarší a nejúspěšnější klub v ČR
MUDr. František Schneiberg
NÁBOROVÁ KAMPAŇ FAČR PRO NOVÉ ROZHODČÍ PÍSKEJ – MÁVEJ - ROZHODUJ STAŇ SE ROZHODČÍM I TY!
FC Slovan Rosice, z.s..
1.ročník turnaje žáků v kopané o putovní pohár
Otakar Mestek, Michal Blažej
HOKEJBALPROTI DROGÁM SK KELTI 2008 Roman Novák
PODĚKOVÁNÍ Žákovský parlament moc děkuje všem, kteří se zapojili do charitativní akce konané ve prospěch Dětského domova Velké Heraltice.
BSE České Budějovice o. s.
Krajský Fotbalový Svaz Vysočina
Mnichovice Tour 2018 benefiční cyklistický závod v rámci projektu
NÁBOROVÁ KAMPAŇ FAČR PRO NOVÉ ROZHODČÍ PÍSKEJ – MÁVEJ - ROZHODUJ STAŇ SE ROZHODČÍM I TY!
Mnichovice Tour 2019 benefiční cyklistický závod v rámci projektu
Transkript prezentace:

Sport Hradec Cup 2012 turnaj v malé kopané konaný pod záštitou primátora města Hradec Králové Historie turnaje: 2009 Myšlenka turnaje vznikla začátkem roku 2009. Důvodem byla tragická událost z řad našich přátel. Rozhodli jsme se, uspořádat menší turnaj v malé kopané pro naše kamarády a při té příležitosti vybrat a předat peníze na charitativní účely – konkrétně pro potřeby pacientů II. interní kliniky - oddělení klinické hematologie Fakultní nemocnice Hradec Králové. První turnaj se konal 27.6.2009 na hřišti TJ Slavoj Předměřice za účasti sedmi týmů a podpory bývalého reprezentanta ČR ve fotbale Karla Pitáka a stále ještě aktivního reprezentanta v judu, olympionika Pavla Petřikova, kteří věnovali do dražby dres RedBull Salcburk, resp. reprezentační kimono. Ve finále jsme vybrali a na místě předali celkem 9 100,- Kč. Tyto peníze převzal přímo na turnaji MUDr. David Belada, Ph.D.

Sport Hradec Cup 2012 turnaj v malé kopané konaný pod záštitou primátora města Hradec Králové Historie turnaje: 2010 Pozitivní reakce z prvního ročníku nás přesvědčily v pokračování a pokusu založení tradice. Do organizace turnaje jsme se pustili mnohem dříve a výsledkem byla velmi povedená akce – ostatně, posuďte sami… Sport Hradec Cup 2010 se konal 26.6.2010 pod záštitou tehdejšího Primátora města Hradce Králové, pana Otakara Divíška na hřišti TJ Slavia HK v centru Hradce Králové za účasti dvanácti týmů. Turnaje se zúčastnili i dva týmy z Ústí nad Labem. Pokračovali jsme i v tradici dražby sportovních artefaktů, kdy jsme úspěšně vydražili následující dresy – vše originály s podpisy: Dominik Hašek – HC Eaton Pardubice Vladimír Šmicer – Slavia Praha Adrian Rolko – FK Mladá Boleslav FC Hradec Králové Pro potřeby pacientů II. interní kliniky - oddělení klinické hematologie Fakultní nemocnice Hradec Králové jsme opět do rukou MUDr. Davida Belady Ph.D. předali 38 988,- Kč!

Sport Hradec Cup 2012 turnaj v malé kopané konaný pod záštitou primátora města Hradec Králové Historie turnaje: 2011 Sport Hradec Cup 2011 se konal 25.6.2011 pod záštitou Primátora města Hradce Králové, pana Finka na hřišti TJ Slavia HK v centru Hradce Králové za účasti dvanácti týmů. Pokračovali jsme i v tradici dražby sportovních artefaktů, kdy jsme úspěšně vydražili následující dresy – vše originály s podpisy: Tomáš Rosický - Arsenal Jaroslav Plašil - Bordeaux Dres Bílých tygrů Liberec Reprezentační dres ženské basketbalové reprezentace Kompletní sada týmů ŽBL Reprezentační triko podepsané medailisty s HME v atletice Jarda Kužel – Slavoj Houslice

Sport Hradec Cup 2012 turnaj v malé kopané konaný pod záštitou primátora města Hradec Králové Historie turnaje: 2011 Kam a kolik jsme předali? Slečně Ivance Kahounové, která je těžce postižená. O její diagnóze nám její matka řekla: "Dcera má dětskou mozkovou obrnu, a to takovou formu, při níž je zasaženo veškeré svalstvo snížením svalového napětí (tj. hypotonická forma). Tato forma je vždy spojena s mentální retardací (tj. mozečkový syndrom) - u dcery je z největší části zasažena levá polovina mozku, to má za následek značné snížení verbálních schopností (má slovní zásobu cca 30 slov) a podle posledních odborných vyšetření se v jejích 24 letech pohybuje na úrovni dítěte v pásmu od 7 - 9 let. Podle slov neurologa se již mozek dále nevyvíjí a proto prognosticky nelze předpokládat nějaké další vývojové změny" Ivance jsme společně přispěli částkou cca 20 000,- Kč na 14ti denní intenzivní rehabilitační pobyt v lázních. Ivanka s rodiči byla na turnaji přítomna a náš společný finanční dar jsme ji společně předali před závěrečnými boji o medaile. …a pokračujeme…

Sport Hradec Cup 2012 turnaj v malé kopané konaný pod záštitou primátora města Hradec Králové Historie turnaje: 2011 …zbytek vybraných peněz, bez mála 36 000 Kč jsme společně předali speciální škole a školce pro tělesně postižené děti Prointepo s.r.o. – www.prointepo.org. Díky vstřícnosti společnosti Petit, která nám pro Prointepo darovala výukové programy pro postižené.

Sport Hradec Cup 2012 turnaj v malé kopané konaný pod záštitou primátora města Hradec Králové Tradice založena – chystá se 4. ročník! Reakce všech účastníků z posledního turnaje byly velmi nadšené a i fakt, že vybrané peníze jdou VŽDY na konkrétní účely a potřeby, nás přesvědčily, že chceme a musíme pokračovat! Pro letošek jsme zvolili termín 23.6.2012 a turnaj, tentokrát s účastí čtrnácti týmů, se opět odehraje na hřišti TJ Slavia Hradec Králové. Chtěli bychom tímto požádat společnosti, ale i soukromé osoby o spoluúčast na turnaji, abychom společně vybrali co nejvíce peněz pro potřebné záležitosti. Svoji účastí by tuto akci měli opět podpořit patroni turnaji Martin Hosták a Karel Piták. V jednání je i účast Pavla Krmaše (FC Freiburg – Bundesliga) a Rudolfa Skácela (Hearts of Midlothians -1. Skotská liga) V rámci turnaje proběhne také turnaj judistických nadějí pod širým nebem! K dispozici bude koktejlový bar, grilování a pivo.

Sport Hradec Cup 2012 turnaj v malé kopané konaný pod záštitou primátora města Hradec Králové Vybrat více peněz by nám mohla pomoci opět tradiční dražba sportovních artefaktů. Pro letošek máme přislíbené následující dresy – opět vše podepsané originály – a bude z čeho vybírat!!! Daviscupový tým 2012 FED cupový tým ČR 2012 Rudolf Skácel – Hearts of Midlothians Pavel Krmaš – FC Freiburg Reprezentační dres Davida Lafaty vč. podpisů kompletní repre Brankářské rukavice Jaroslava Drobného Dres Slavia Praha s podpisy hráčů Triko z OH podepsané atletickou legendou Janem Železným Tenisové rakety Karla Nováčka Dámské triko Centra sportu Ministerstva vnitra podepsané Martinou Sáblíkovou, Karolínou Erbanovou a Petrem Novákem Dres USK Praha Ilony Burgrové Kravata ze Studia Buly s podpisy Martina Hostáka a Roberta Záruby Hokejka s podpisem Martina Hostáka Dres HC Hradec Králové

Sport Hradec Cup 2012 turnaj v malé kopané konaný pod záštitou primátora města Hradec Králové Všechny podrobnosti o ročníku chystaném, ale i o předchozích ročnících, naleznete na www.sporthradec.cz. Zde naleznete dokumenty o záštitě Primátora, darovací listiny a dokumenty o tom, jak obdarovaný subjekt peníze použil. Neváhejte nás kontaktovat! E-mail:  sporthradec@sporthradec.cz Jan Bernard: +420 608 959 522 Petr Tomek: +420 776 200 688 Michael Nebeský: +420 739 544 511

2010 Dražba dresů

2010 Předávání finanční hotovosti 38 988,- Kč MUDr. Beladovi před finálovými zápasy.

2011

2011 Předávání finančního daru rodině Ivanky Kahounové

2011 Předávání finančního daru Prointepu

2011 Vítězný tým ročníku 2011 ZŠ Sever – Beryl Team