ITFutuRe s.r.o. – www.phmobile.eu - 2012 Komplexní řešení příjmu, distribuce, expedice zboží a inventur s čárovými kódy pro sklady, velkoobchody a eshopy.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
…SERVICES…SERVICES…SERVICES... HAMILTON HAMILTON Řešení mobilního přístupu k podnikovým datům.
Advertisements

ing. Květoslava Plechatá
™. ™ Zprovoznění zařízení a zahájení jejich řízení během několika minut.
Užitečné drobnosti v řízení zásob Autor: Martin Schlosser Skalský Dvůr
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software
PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI
Informační systém Patricie specializované řešení pro Advokátní kanceláře.
Spojení informačního a identifikačního systému v aplikaci
Jednatel Cargologix, s.r.o.
Zakázkově vytvořená aplikace Technologický software HTH8 s.r.o, Eimova 880, Polička, tel.: , fax: ,
Práce s objednávkami zákazníků Každému podle jeho přání – rychle a snadno Ing. Robert Naar Skalský Dvůr
Vaše cenové nabídky rychleji a profesionálně
Regionální knihovní systém Clavius REKS
GASTRONOMICKÝ INFORMAČNÍ SYSTÉM prezentace základních funkcí
Sleva -73,80 Suma EUR 418,18 Celkem před slevou 491,98
Michal Reichl. O programu Nástroj pro evidenci obchodních informací a plánování času Vyvíjen od roku 1993 firmou Systegra s.r.o. Možnost modifikace programu.
Řízení vztahu se zákazníky integrované do ERP systému
Prezentace informačního systému pro malé a střední pekárny
Program Lupa zaměřeno na obchody Využití terminálů CipherLab Jak na inventuru s pokladnami QMP po fiskalizaci Nasazení váho-scannerů s pokladnami QMP Vyčíslení.
SIS - Supermarket Informační Systém 1 Komplexní řešení toků zboží v supermarketu.
Tisková řešení Monínec Jan Martof.
1 AOV „Nástroje a distribuční cesty v současné ekonomické a obchodní situaci mezi výrobcem a spotřebitelem v aplikaci společností Sanitec“ Ing.Michal.
Inventarizace majetku za použití RFID technologie
Evidence a inventury majetku
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software
ing. Květoslava Plechatá
Komunikační moduly C2COM a CSAIO8x
Projekt CZ.1.07/1.1.38/ Inovační technologie v odborných předmětech a odborném výcviku uměleckých řemesel a oborů gastro TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN.
Zlín - květen 2006 Regionální knihovní systém Clavius REKS firma LANius s.r.o.
Představení administračního systému WebSunTool WebSun.eu.
Rozšíření informačního systému
Prodejní ceny Možnosti cenové politiky v Řízení zásob Autor: Ing.Robert Naar Skalský Dvůr
Simon, Štancl, Vajdl, Valenta.  Sunnysoft mControl je komplexní řešení pro kontrolu a správu firemních PDA zařízení. Jde o nový produkt na trhu přinášející.
Architektura databází Ing. Dagmar Vítková. Centrální architektura V této architektuře jsou data i SŘBD v centrálním počítači. Tato architektura je typická.
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Copyright © 2011, atlantisProNGX nahrávání telefonních hovorů.
Účetní doklady Autor: Ing. Martin Svoboda, DiS.
Celní služby 2000 Radek Sedláček TranSoft a.s Radek Sedláček TranSoft a.s
Rozšíření IQ sestav v RZ Jak zobrazovat data na 100% ? Ing. Robert Naar Skalský Dvůr
- DODACÍ LIST – seznam zaslaného zboží a jeho množství (resp. seznam provedených prací). Odběratel si podle dodacího listu může zkontrolovat úplnost dodávky.
Podnikání na Internetu letní semestr 2004 Jana Holá VIII.
Gymnázium, SOŠ a VOŠ Ledeč nad Sázavou I NFORMAČNÍ A KOMUNIKAČNÍ TECHNOLOGIE Ing. Jan Roubíček.
Návrh systému evidence komponent měřícího řetězce stanic SampleFx.
Uvodni strana. Řešitelský tým Vedoucí pracovník Roman Čapek Řadoví zaměstnanci Petr Kotál Bohumír Baier
Novinky a speciální nastavení v ŘZ Autor: Martin Schlosser Skalský Dvůr
GASTRONOMICKÝ INFORMAČNÍ SYSTÉM FUSION prezentace základních funkcí
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Firma připravená ke spolupráci v oblasti nasazování B2C a B2B systémů s napojením na MS Dynamics NAV… Luděk Blanda Obchodní ředitel NetDirect s.r.o.
2 Fučíková Sylvie HR/Win – moderní technologie pro osvědčené aplikace.
Odbyt Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T.G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
INTERNETOVÝ OBCHOD S POČÍTAČOVÝMI KOMPONENTY. PŘEDSTAVENÍ SKUPINY Zuzana Malaníková Ondřej Břížek Aleš Pěnkava Jiří Vávra Jaromír Veber.
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software Téma: UCTO200X – program pro daňovou evidenci Skladová evidence, příjem na sklad s přenosem údajů do jiné.
IDEA Web Systém 5.0 Pavel Bezstarosti IDEA spol. s r.o
SIS - Supermarket Informační Systém 1 Supermarket Informační Systém Komplexní řešení toků zboží v supermarketu.
13.přednáška – Elektronické zásobování Ing. Jiří Zmatlík, Ph.D. ČVUT, Fakulta elektrotechnická Katedra ekonomiky, manažerství a humanitních věd.
Využití sestavy Zobrazení a typy Části sestavy Vytvoření sestavy Ovládací prvky.
BARTECH BARTECH, s.r.o. Velkomoravská 527/33, Hodonín, INVENTURA „HIM“ Řešení inventarizace hmotného majetku NOVINKY verze 2.0.
Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu, Senovážné náměstí 12, České Budějovice Č ÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.5.00/ Č ÍSLO MATERIÁLU.
VY_62_INOVACE_ – Přímé bankovnictví Autor Ing. Hana Sůvová
Řešení inventarizace hmotného majetku
Průvodce aplikací GSMlink aneb Jak je jednoduché komunikovat s Athosem
Řešení inventarizace hmotného majetku
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav technicko-technologický Obhajoba diplomové práce Téma: Optimalizace skladového hospodářství.
Jednoduchá evidenční pokladna s EET
Návrh logistiky skladového hospodářství ve vybraném podniku
VY_32_INOVACE_Sikorová_ Ostatní evidence
Zásobování a účtování zásob ve vybraném podniku
Příklad komunikace e-shopu s FlexiBee
E-Inventarizace – datové terminály
ABRA FlexiBee Developers Day 2015 Integrace Flexibee - ABRA G3
Transkript prezentace:

ITFutuRe s.r.o. – www.phmobile.eu - 2012 Komplexní řešení příjmu, distribuce, expedice zboží a inventur s čárovými kódy pro sklady, velkoobchody a eshopy. ITFutuRe s.r.o. – www.phmobile.eu - 2012

Základní informace Přenosné terminály do skladů a pro mobilní prodej Tisk štítků s čárovými kódy Snadná instalace, konfigurace a aktualizace systému On-line komunikace se všemi variantami Pohody Komunikace s Pohodou přes XML rozhraní Architektura klient – server Vývoj na základě požadavků zákazníků od roku 2005

Struktura systému Periferní aplikace Přenosné terminály WiFi GPRS/EDGE/3G Přenosné terminály

Funkce přenosného terminálu Základní funkce Další funkce a vlastnosti Skladové operace Výdejky Příjemky Převodky Výrobní listy Inventury (vč. evidenčních čísel) Daňové doklady Prodejky Faktury Propracované vykrývání objednávek Kontroly vystavených dokladů Evidence umístění zboží ve skladu Mobilní použití Komunikace WiFi / GSM Mobilní tiskárna

Snímky displeje přenosného terminálu

PHsystem Server - konfigurace Veškeré nastavení je zdokumentováno pomocí kontextové nápovědy. Celá řada možností nastavení a přizpůsobení, a to i na úrovni jednotlivých terminálů. Jednoduchá aktualizace včetně popisu změn přes internet.

Periferní aplikace pro PC PHquery – dotazovač skladu Náhled skladu, vyhledávání, ke zjištění skladové dostupnosti a dalších informací bez nutnosti spouštění Pohody PHetiquette – tisk štítků zboží při příjmu / dovozu Tisk štítků na základě výběru položek ze skladu, vyhledávání, možnost odeslání do Pohody jako příjemky/výrobní list. Množstevní balení, šarže, možnost dotykového ovládání. Součástí je také grafický návrhář etiket. PHlabel – tisk štítků podle vytvořených dokladů Tisk štítků na základě již hotových dokladů v Pohodě (příjemky, výdejky, převodky, faktury)

PHetiquette – náhled obrazovky Obrazovka s výběrem položek pomocí členění v Pohodě. Položky jsou načítány on-line. Př i vkládání položky je možné určit počet jednotek i velikost jednoho balení, velikost balení může být obsažena ve vytištěném kódu. Šablonu etikety lze vybrat před každým tiskem. Podpora součtových etiket. Možnost volitelných textů, generování evidenčních čísel dle číselné řady apod.

PHlabel – náhled obrazovky Výběr šablony etikety k tisku. Zobrazení skutečného náhledu etikety pro tisk On-line načítání již vytvořených dokladů z Pohody, volba počtu etiket k tisku u každého řádku.

Typická nasazení 1/2 Běžné operace ve skladu Příjemky zboží, převodky mezi sklady, provádění inventury Montážní firmy – převodky dílů na servisní sklady (automobily) Prodej zboží (ve skladu i mobilní) Vytváření daňových dokladů včetně tisku (i na mobilní tiskárnu) Terminály připojené přes GSM síť, aktuální data a okamžitý přenos dokladů do Pohody Mobilní sběr objednávek Doplňování regálů Software pro obchodní zástupce (PHorder)

Typická nasazení 2/2 Expedice objednávek Kontroly vystavených dokladů Výdej zboží podle přijatých objednávek, výstupem je výdejka nebo daňový doklad s vazbou na přijatou objednávku Specifické funkce pro expedice váženého zboží (tolerance při výdeji, vážené EANy, …) Kontroly vystavených dokladů Kontrola skladových položek na již hotových dokladech (prodejky, faktury, příjemky, výdejky, výrobky, …) Výstupem je záznam v poznámce nebo volitelných parametrech (kdo, kdy a s jakým výsledkem kontrolu provedl) Evidence umístění ve skladu Evidence N:N pomocí přenosného terminálu, vyhledávání

Osvědčený hardware Nejčastěji používané přenosné terminály Konektivita pomocí WiFi i GSM sítě Bluetooth tiskárna (pro mobilní prodej)

Ceny – software Veškeré funkce dané varianty jsou zahrnuty v ceně, nejsou odlišovány jednotlivé moduly - jednoduché licencování Různé ceny pouze pro různé řady produktu Pohoda MDB SQL E1 PHsystem Server vč. 1. lic. 14.000,- 18.000,- 24.000,- PHmobile CAL - přenosné terminály 3.500,- 4.000,- 5.000,- PHlabel CAL - tisk štítků k hotovým dokladům nepodporován PHetiquette CAL - označování zboží při příjmu 6.000,- Roční aktualizace

Reference www.inSPORTline.cz – internetový obchod sport a fitness 26 přenosných terminálů, evidence umístění ve skladu, tisk HRAZDÍRA - ELEKTRO s.r.o. – velkoobchod elektro 5 terminálů, výdej zboží, inventury www.elektrovitamin.cz – velkoobchod elektro 7 terminálů, mobilní sběr objednávek obchodními zástupci MARIUS PEDERSEN a.s. – odvoz a likvidace odpadu Ve spolupráci s partnerem Expedice tříděného a lisovaného odpadu Dohromady více než 80 instalací v ČR a SR

Kontakty Obchodní záležitosti a vývoj software Ing. Záviš Jirásek +420 604 434 934 zavis@itfuture.cz Technická podpora, instalace, konzultace Martin Kašpar 420 739 516 119 martin@itfuture.cz