VYUŽITÍ ZIMNÍ ZAHRADY JE CELOROČNÍ, POSLOUŽÍ NEJEN JAKO OÁZA KLIDU A ODPOČINKU, ALE MŮŽE BÝT VYUŽITA JAKO REPREZENTATIVNÍ MÍSTNOST PRO SETKÁNÍ S PŘÁTELI,

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Otvory v nosných stěnách
Advertisements

NABÍDKA REKLAMNÍCH PLOCH K PRONÁJMU
Číslo prezentace:48 Autor prezentace: Vladimír Vencovský
Dřevěná okna – jejich funkce
Energetická účinnost budov
TZ 21 – navrhování otopných soustav
Ekologické stavby Zpracoval: Jan Vojtěchovský.
Konstrukce dveří pro bytovou a průmyslovou výstavbu
stavebnictví Konstrukce
VIP – vakuové izolační panely Prezentace společnosti VIRTUAL, s.r.o. Připravil: Zdeněk Hastrman.
Mateřská škola u Bílého králíka, s. r. o
Tepelné čerpadlo 3.
POZEMNÍ STAVITELSTVÍ III cvičení
INFRATOPENÍ - TOPNÉ OBRAZY
Stavebnictví Pozemní stavby Stěnové systémy(STA16) Vývoj
STAVEBNICTVÍ Vytápění Otopná tělesa – rozdělení (STA 42) Konvektory
Úspora elektrické energie
JAK NEJLÉPE IZOLOVAT DŮM
Rozdělení ekologických domů Znaky ekologických domů Zjišťování úniku tepla Zateplování domů.
Sub-projekt BRIE Potštát 12. října Praktické využití obnovitelných zdrojů energie v rodinných domech Ing. Libor Lenža Regionální energetické centrum,
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p.o.
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p.o.
Téma : Nízkoenergetický dům konstrukční možnosti domu konstrukce s izolací kontaktní Vypracoval: Ing. Wasserbauer Radek.
Stavitelství 7 Zastřešení budov
Projekt Modernizace výuky všeobecně vzdělávacích a odborných předmětů
STAVEBNICTVÍ Pozemní stavby Zámečnické práce (STA39)
Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního programu:
Otvory v nosných stěnách
Výroba dveří Dveře se skládají z nosné nebo vodící zárubně a otočného nebo posuvného dveřního křídla. Hlavní funkcí dveří je komunikační a vizuální propojení.
Pozemní stavitelství Typologie Rodinné domy Autor: Ing. Šoupal Kamil
STAVEBNICTVÍ Dřevěné konstrukce a stavby Obklady STA3
STAVEBNICTVÍ Dřevěné konstrukce a stavby Obklady STA3
Střední odborné učiliště stavební, odborné učiliště a učiliště
STAVEBNICTVÍ Pozemní stavby Terénní a železobetonové schodiště STA30
STAVEBNICTVÍ Pozemní stavby Zámečnické práce (STA39) - vrata
MARKETINGOVÝ MIX DISTRIBUCE.
Střední odborné učiliště stavební, odborné učiliště a učiliště
Technologie výroby stavebních truhlářských výrobků
Návrh a konstrukce otopných ploch I
LÁTKY A TĚLESA.
Pronájem kanceláře v budově sauny Sauna ve sportovním areálu Kouty, Valašské Meziříčí Kancelář v 1. Patře Parkování Atraktivní lokalita.
9. OTVOROVÉ VÝPLNĚ I. Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology And Business In České Budějovice.
10. JEDNOPLÁŠŤOVÉ A DVOUPLÁŠŤOVÉ PLOCHÉ STŘEŠNÍ KONSTRUKCE – STAVEBNĚ FYZIKÁLNÍ PROBLEMATIKA Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích.
KONCEPCE NAVRHOVÁNÍ NÍZKOENERGETICKÝCH A PASIVNÍCH BUDOV Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology And Business.
Vytápění Termoregulační hlavice. Výukový materiál Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad druhů materiálů a jejich použití pro tepelné.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad technologie osazování dřevěných zárubní.
Anotace: Anotace: Materiál je určen pro 2. ročník učebního oboru zedník – vyučovací předmět “materiály“. Je použitelný i pro výuku dané problematiky u.
Pasivní a nízkoenergetické domy (modely) Ekologické praktikum 9. ročník 2013.
Řešení Vašich problémů s lepením, tmelením a spárováním.
Vytápění Větrání. Výukový materiál Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiálu:
Projekt MŠMTEU peníze středním školám Název projektu školyICT do života školy Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2 Sada09 AnotaceFyzikální.
Anotace: Anotace: Materiál je určen pro 3. ročník učebního oboru zedník – vyučovací předmět “materiály“. Je použitelný i pro výuku dané problematiky u.
STAVEBNÍ TRUHLÁŘSTVÍ Rozdělení oken. Výukový materiál Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Stavební konstrukce Téma: Střešní konstrukce
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Dvořáček Josef. Dostupné ze Školského portálu Karlovarského kraje materiál.
ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST
Název školy Střední škola elektrostavební a dřevozpracující, Frýdek-Místek, příspěvková organizace Adresa školy Pionýrů 2069, Frýdek-Místek IČ
Tepelné čerpadlo 2.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
STAVEBNÍ TRUHLÁŘSTVÍ Osazování oken
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
POSUVNÁ SKLA A POSUVNÉ DVEŘE
VNÍMÁNÍ A PŘÍSTUPNOST PROSTŘEDÍ
Ubytovací zařízení Ztz 1.
SPJ TEPELNÁ DYNAMIKA BUDOV V LETNÍM OBDOBÍ
Montáž oken a tepelně technické souvislosti
Montáž oken a tepelně technické souvislosti
OPRAVA PLAVECKÉHO STADIONU
Transkript prezentace:

VYUŽITÍ ZIMNÍ ZAHRADY JE CELOROČNÍ, POSLOUŽÍ NEJEN JAKO OÁZA KLIDU A ODPOČINKU, ALE MŮŽE BÝT VYUŽITA JAKO REPREZENTATIVNÍ MÍSTNOST PRO SETKÁNÍ S PŘÁTELI, MŮŽE BÝT VYUŽITA K CELOROČNÍMU PĚSTOVÁNÍ ROSTLIN, KTERÉ DÁVAJÍ ZIMNÍ ZAHRADĚ PŘI ODPOČINKU SVÉ KOUZLO. VE VELKÉ ZIMNÍ ZAHRADĚ LZE VYBUDOVAT BAZÉN NEBO ZŘÍDIT SPORTOVNÍ KOUTEK, VYUŽÍT ZIMNÍ ZAHRADU JE MOŽNÉ I KE KOMERČNÍM ÚČELŮM, ZEJMÉNA JAKO KAVÁRNU, BISTRO NEBO RESTAURACI.

VOLBA TVARU ZIMNÍ ZAHRADY A POUŽITÉHO MATERIÁLU OVLIVŇUJE NEJEN VZHLED, ALE HLAVNĚ FUNKČNOSTI ZIMNÍ ZAHRADY. KAŽDÁ ZIMNÍ ZAHRADA JE NAVRHOVÁNA DLE PŘÁNÍ ZÁKAZNÍKA, TECHNICKÝCH MOŽNOSTÍ POUŽITÝCH PRVKŮ SPOLEČNĚ S PROSTOROVOU A STAVEBNÍ MOŽNOSTÍ ZÁVISEJÍCÍ NA OKOLNÍCH PRVCÍCH ZIMNÍ ZAHRADY.

NÁKLADY NA VYTÁPĚNÍ ZIMNÍ ZAHRADY V ZIMNÍCH MĚSÍCÍCH NEMUSÍ BÝT NIJAK VYSOKÉ ZA PODMÍNKY, ŽE ZDE ZAJISTÍME DOSTATEČNOU IZOLACI. PRO ZIMNÍ ZAHRADY JE MOŽNO POUŽÍT MNOHO RŮZNÝCH SKEL LIŠÍCÍCH SE SVÝMI VLASTNOSTMI. NEJPOUŽÍVANĚJŠÍM SKLEM JE IZOLAČNÍ DVOJSKLO

PRO VÝROBU ZIMNÍ ZAHRADY JSOU VHODNÝMI MATERIÁLY PLAST, DŘEVO NEBO HLINÍK. PŘI VÝBĚRU MATERIÁLU NA ZIMNÍ ZAHRADU JE TŘEBA BRÁT ZŘETEL NA VELIKOST STAVBY, STUPEŇ ZATÍŽENÍ APOD.

V DŮSLEDKU DOPADU HŘEJIVÉHO LETNÍHO SLUNCE NA STŘECHU ZIMNÍ ZAHRADY JE NUTNÉ POUŽÍT MATERIÁL, KTERÝ ZASTÍNÍ A BUDE TEPELNĚ IZOLOVAT. K TOMUTO ÚČELU LZE POUŽÍT POLYKARBONÁT V ČIRÉM, MLÉČNÉM A NEPRŮSVITNÉM PROVEDENÍ

VĚTRATELNOST ZIMNÍ ZAHRADY HRAJE DŮLEŽITOU ROLI HLAVNĚ V LETNÍCH MĚSÍCÍCH. PRO PŘIROZENÉ VĚTRÁNÍ SE NABÍZÍ NĚKOLIK ZPŮSOBŮ ŘEŠENÍ OTEVÍRÁNÍ OBVODOVÝCH PRVKŮ. NEJBĚŽNĚJI SE POUŽÍVAJÍ OTEVÍRAVÁ A SKLOPNÁ KŘÍDLA, LZE POUŽÍT I POSUVNÉ NEBO SKLÁDACÍ DVEŘE.