Na závěr roku obdrželi někteří občané na Dni otevřených dveří na radnici ocenění za dlouholetou aktivní činnost v různých spolcích a ve prospěch našeho.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Tato prezentace podává základní informace o škole, o jejím technickém vybavení, o výuce a o školních akcích a aktivitách Informace o škole Vybavení.
Advertisements

Na závěr roku obdrželi někteří občané ocenění za aktivní činnost v různých spolcích a ve prospěch našeho města…
Slovní úlohy o n méně/více 0-20
Organizační struktura Městského úřadu Boskovice
Architektonická soutěž
Anketa se konala při zahájení kampaně Město Stromů v Krnově na podzim 2008 Anketa o vztazích občanů k životnímu prostředí.
ŠKOLNÍ VÝLET 5.B květen 2011 KŘIVOKLÁT, KONĚPRUSKÉ JESKYNĚ.
Konference Analýza venkova: nové otazníky a výzvy Olomoucké vysoké školství partnerem moravského venkova reg. č.: CZ.1.07/2.4.00/ ,
Portál hl. m. Prahy – Co předcházelo úspěchu
TJ Sokol Sedlnice Kuželkářský oddíl. Mistrovství ČR žákyň 2007 Martina Janyšková se umístila na 3.místě.
HALOVÝ TURNAJ STARŠÍCH PŘÍPRAVEK KONANÝ POD ZÁŠTITOU PŘEDSEDY ČMFS JUDr. Ivana Haška.
1 Bc. Martin Stránský Zástupce starosty MČ P5.
30. září – ZÁJEZD zástupců neziskových organizací do Prahy na pořad Vzpomínky nám zůstanou (Hron, Cibulka, Simonová, Fousek) 1. října – VÝSTAVA Šťastné.
Sborová oznámení Sbor Církv e bratrsk é v Ostravě - OTEVŘENÁ RODINA SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební.
Na závěr roku 2011 obdrželi někteří občané na Dni otevřených dveří na radnici ocenění za dlouholetou aktivní činnost v různých spolcích a ve prospěch našeho.
Zpráva o činnosti SKIP 08 Východní Čechy za rok 2010 Bc.Kateřina Hubertová Valná hromada SKIP Městská knihovna nové Město nad Metují.
 1. Třídní schůzka + plenární schůze SRPDŠ čtvrtek PS od 15.30hod., TS od hod.   2. Třídní schůzka úterý nižší.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina Slovo: Karel.
Kam si vyšlápli turisté z Nepomuku Červen Strakonice, ten dudák je „nějakej divnej..“
Prezentace pečovatelské služby
Občanská výchova 9. ročník
Výro č ní č lenská sch ů ze restaurace Pod Lípou.
Strategie rozvoje městské části Praha - Libuš Posouzení vlivů Strategie na životní prostředí (SEA) Ing. Bohumil Sulek, CSc. Praha-Libuš,
Sbor dobrovolných hasičů Kostelec nad Labem Výroční valná hromada
 Žadatel musí mít ve ročníku 4letého studia nebo ročníku 6letého studia až na jednu výjimku vždy prospěch s vyznamenáním  Reprezentace.
HRAVĚ ŽIJ ZDRAVĚ! Internetový kurz zdravého životního stylu
Základní škola a Mateřská škola, Šumná, okres Znojmo OP VK Tematický celek: Výchova k občanství II. stupeň Název a číslo učebního materiálu.
Blueberry Hill … Svátek SENIORŮ Jihomoravského kraje se uskutečnil v městě Brně Oslavy svátku probíhaly na náměstí Svobody při velké účasti.
Fotonoviny oddílu Pusík a Knoflíci z PS Nepomuk 4.6. Pionýrský dětský den s méďou.
Informační a poradenské centrum v Havlíčkově Brodě a spolupráce s veřejnými knihovnami Modelový program podpory slaďování profesního a rodinného života.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina Slovo: Daniel.
29.prosinec Den otevřených dveří na radnici. Na závěr roku obdrželi někteří občané na Dni otevřených dveří na radnici ocenění za dlouholetou aktivní činnost.
Příklad ze života: portálová aplikace pro občany Prahy portálová umožňující občanům a organizacím sledovat a kontrolovat vyřizování provedených podání.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina Slovo: Daniel.
Na závěr roku obdrželi někteří občané na Dni otevřených dveří na radnici ocenění za dlouholetou aktivní činnost v různých spolcích a ve prospěch našeho.
Plán aktivního stárnutí ve městě Brně součást projektu „Rozvojové dokumenty Strategie pro Brno“ Rodina spojuje generace Projekt Brno-Zdravé.
Pobočka Knihovny Jiřího Mahena v Brně-Černovicích, Charbulova 38 Statutární město Brno finančně podporuje Knihovnu Jiřího Mahena v Brně, příspěvkovou organizaci.
OSTATNÍ STÁTNÍ ORGANIZACE. Označení materiálu : VY_32_INOVACE_EKO_1176 Ročník:1. Vzdělávací obor:Ekonomika podniku Tematický okruh:Právní formy podnikání.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina Slovo: Jan Kočnar.
Spolky 70. výročí hasičů výročí hasičů Jedlany r
Zlatá koruna Královéhradeckého kraje 2016 Ocenění.
Městská knihovna Čelákovice a její historie. Městská knihovna v Čelákovicích byla založena jako obecní zařízení v prosinci 1920 na podkladě zákona o knihovnictví,
Městská knihovna Sedlčany Strom v nás - lokální historie prostřednictvím sedlčanské knihovny Městská knihovna v Českém Těšíně Konference Další možnosti.
TVOŘIVĚ DO SVĚTA - vzdělávací program, který je alternativou klasickému pojetí vyučovacího procesu - Základní škola a mateřská škola Třinec, Kaštanová.
NOVÁ KOMUNIKAČNÍ PLATFORMA JIHOMORAVSKÝCH PAMĚŤOVÝCH INSTITUCÍ Brněnská pobočka České archivní společnosti Jiří Dufka.
Pracovní skupina Za hřiště Písek. Historie jaro 2006 – vznik občanské iniciativy léto 2006 – jednání iniciativy s radnicí podzim 2006 – založení pracovní.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Otevřená diskuse pro občany obcí Ctiněves, Černouček, Horní Beřkovice, Jeviněves a Ledčice.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Bc. Naďa Prejzová Název DUM: VY_32_Inovace_4.2.4 Obec Název sady: Člověk a jeho svět 3. ročník Číslo projektu:
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola
Městská knihovna Orlová Vedoucí: Iva Sušková
ČINNOST PANELU HO ÚSTECKÉHO KRAJE V ROCE 2016
Neziskový sektor. Neziskový sektor Cílem neziskových organizací je uspokojení řady lidských potřeb: Ochrana lidských práv Ochrana přírodního prostředí.
CENTRUM PRO TRÁVENÍ VOLNÉHO ČASU VE FRYMBURKU
MĚSTO VALAŠSKÉ KLOBOUKY
HASIČI ŠUMPERK Sbor dobrovolných hasičů Šumperk - Temenice je jako občanské sdružení působící na úseku požární ochrany, hlavním partnerem pro město Šumperk.
ZASTUPITELSTVO MĚSTA (15)
Zapisování do Port.Allu – vzorové zápisy VPPO
Setkání seniorů Louny 9. a 10. října 2010
BSE České Budějovice o. s.
Dotace pro jednotky PO SDH obcí Pardubického kraje
Dětské dopravní hřiště Městské policie
Prezentace Hanna Hřebíčková
ZASTUPITELSTVO MĚSTA (15)
Zapisování do Port.Allu – vzorové zápisy VPPO
Osečná Skokan roku 2013 Jiří Hauzer Prezentace
zpracovaný v rámci projektu
Zdravé město Prachatice k Roku Olgy Havlové (zakladatelka Nadace VDV by se dožila letos 85 let )
Chytré Lampy na MČ Praha 2
MĚSTSKÝ ÚŘAD.
Dětské dopravní hřiště Městské policie
Transkript prezentace:

Na závěr roku obdrželi někteří občané na Dni otevřených dveří na radnici ocenění za dlouholetou aktivní činnost v různých spolcích a ve prospěch našeho města. 29.12.2008

Karel Třešňák – za dlouholetou práci ve vedení hasičského sboru

Luboš Pytloun – za dlouholetou práci ve vedení SK Osečná

Mgr. Tomáš Johanovský – za dlouholetou práci ve vedení SK Osečná

Bc. Jiří Hauzer – za vzornou dlouholetou správu internetových stránek Osečné

Hubert Barták - za úspěšnou reprezentaci Osečné na mistrovstvích ČR i světa v práci s motorovou pilou

Alois Kutra – za dlouholetou práci při zvelebování města

Mgr. Milan Jánošík – za dlouholeté vedení zájmového oddílu Zbojníci

Mgr. Lenka Stará – za dlouholeté vedení dětského pěveckého sboru Dráček

Mgr. Libuše Prokopová – za dlouholeté vedení městské knihovny

Jiří Chlupáček – za aktivní práci v hasičské jednotce

Zbyněk Šváb – za dlouholetou práci v ČRS Osečná

Vladislav Jahelka – za aktivní práci v ČZS Osečná

Jiří Hoďák – za zvelebování životního prostředí v osadě Kotel

Blahopřejeme všem oceněným občanům…