Projekt je financován z programu OPL ZZ a státního rozpočtu.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Prezentace projektu. Problematika rovných příležitostí patří mezi prioritní oblasti v politice EU. Týká se všech oblastí a v našem případě konkrétně jde.
Advertisements

Projekt „ROVNÁ ŠANCE“ Prezentace Problematika rovných příležitostí patří mezi prioritní oblasti v politice EU. Týká se všech oblastí a v.
Informační materiál k projektu: Podnikání žen jako efektivní cesta k posílení rovných příležitostí na trhu práce. Projekt je financován z programu OPL.
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu
Předmět úpravy Podmínky pro poskytování sociálních služeb a příspěvku na péči Podmínky pro vydávání oprávnění k poskytování soc.služeb, pro výkon veřejné.
Prezentace k projektu REPRO CV
HANDI JOBS, občanské sdružení
Podpora Romů na trhu práce - CENTROM. Podpora Romů na trhu práce – CENTROM E.č. CZ.1.04/3.3.05/ Zahájení projektu Doba realizace projektu.
PREZENČNÍ INFORMAČNÍ SEMINÁŘ PRO VEDOUCÍ ZAMĚSTNANCE.
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7
Vzdělávací materiál vytvořený v projektu OP VK Název školy:Gymnázium, Zábřeh, náměstí Osvobození 20 Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Zlepšení.
Základní informace o projektu Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Plzeňském kraji“
Personální informační systém
O PROJEKTU Projekt realizuje Nadace pro rozvoj architektury a stavitelství v rámci nadačního programu ČESKÁ STAVEBNÍ AKADEMIE Projekt.
JPD 3 Jednotný programový dokument pro Cíl 3 regionu NUTS 2 hlavní město Praha.
Prekérní pracovněprávní vztahy větší flexibilita na úkor zaměstnanců Jaromíra Kotíková VÚPSV.
Evropský sociální fond v ČR
Příležitost dělá(t) zaměstnance
Studijní obor: Sociální činnost
Evropský sociální fond a podpora zaměstnávání
S námi na trh práce CZ.1.04/3.3.05/ Doba realizace projektu od do
Organizace sociální správy
Představení projektu CZ.1.04/3.1.03/ Individuální vzdělávání poskytovatelů sociálních služeb v oblasti zavádění standardů kvality, strategického.
Učíme se podnikat Registrační číslo: CZ.1.07/1.3.00/
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: Ekonomika Ročník: 2.
Prevence násilí na pracovištích 1. 2 šikana mobbing zastrašování urážky výhrůžky sexuální obtěžování rasové ponižování diskriminace fyzické napadení STRES.
Podnikání VY_32_INOVACE_ Podnikání - je založeno na podnikatelském záměru s cílem dosažení maximálního zisku - podnikatelský záměr = nápad.
Centrum primární prevence Semiramis o.s. Ptácká 162, Mladá Boleslav Náplň práce lektorů Programů DPP.
Název školy: Střední průmyslová škola, Ostrava – Vítkovice,příspěvková organizace Autor: Ing. Andrea Modrovská Datum: 3. dubna 2012 Název: VY_32_INOVACE_7.3.7.
Podporované zaměstnávání -metoda boje proti nezaměstnanosti osob se zdravotním postižením reg. číslo: CZ.1.04/3.3.05/ Projekt je financován z prostředků.
OSVČ – zdravotní pojištění 2014 Každý občan ČR a cizinec s přechodným či trvalým pobytem v ČR musí být zdravotně pojištěn Zákon č. 48/1997 Sb., o veřejném.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor fondů EU, oddělení pro implementaci.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Správa sociálního zabezpečení
Úspěšný projekt č. CZ / /0093 Rekvalifikační kurzy pro ženy a matky z Českého Krumlova a blízkého okolí.
Obchodní akademie Neveklov se představuje 2 Obchodní akademie Neveklov.
PROJEKT „Integrace sociálně znevýhodněných občanů mikroregionu Prachaticko se zaměřením na začlenění klientů smíšeného Azylového domu v Husinci na trh.
Prezentace projektu. Problematika rovných příležitostí patří mezi prioritní oblasti v politice EU. Týká se všech oblastí a v našem případě konkrétně jde.
Studie dopadů ukončení těžby lomu ČSA zpracovaná pro HSRM v roce 2015.
OSVČ – zdravotní pojištění 2014
OSVČ – zdravotní pojištění 2014 Každý občan ČR a cizinec s přechodným či trvalým pobytem v ČR musí být zdravotně pojištěn Zákon č. 48/1997 Sb., o veřejném.
Podnik a výroba 8. – Obsah Základní ekonomické pojmy Podnik a výroba – úvod do problematiky Podniky v Evropě Obrat podniku Sociální a environmentální.
Struktura podnikatelského plánu
Politika zaměstnanosti Krajská pobočka v Olomouci.
Obchodní společnosti. veřejná obchodní společnost veřejná obchodní společnost komanditní společnost komanditní společnost společnost s ručením omezeným.
Rozvoj dalšího vzdělávání obyvatel na venkově v Moravskoslezském a Zlínském kraji Cloverleaf spol. s r.o. IČ: Tento projekt je spolufinancován.
Centrum celoživotního učení Projekt Knihovny Kroměřížska.
JAK VYUŽÍT SLUŽEB ÚŘADU PRÁCE Mgr. Ivona Černohausová Jeronýmovy dny.
Konference SLAĎOVÁNÍ PRACOVNÍHO, RODINNÉHO A SOUKROMÉHO ŽIVOTA: VÝZVA SOUČASNOSTI 3. února 2015.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Podnikáme SPOLU – ženy dvou generací aktivně na trhu práce na Ústecku OBHAJOBA PODNIKATELSKÉHO PLÁNU DĚTSKÁ SKUPINA jako nástroj harmonizace profesního.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Projekt Integra Tisková beseda 6. června 2007 Ostrava.
Attavena, o.p.s. Jana Kloudová Eva Kalmíková. Vzdělávání a rozvoj neziskových organizací v České republice a střední a východní Evropě; podpora a vzdělávání.
Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název školy:SOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá Vzdělávací oblast: Ekonomie Předmět:Finanční gramotnost Tematický.
OKRESNÍ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA PŘEROV PROGRAMY PODPORY PODNIKÁNÍ Zaměřené na vzdělávání zaměstnanců a tvorbu nových pracovních míst OKRESNÍ.
„Podpora zaměstnanosti Litoměřicka“ CZ.1.04/3.3.05/ Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a.
Informační a poradenské centrum ZČU Informační a poradenské centrum ZČU Komplexní služby v oblasti studijního, psychologického, právního, sociálního a.
Zaměstnání a podnikání Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Kateřina Charvátová. Dostupné z Metodického portálu
Daně a rozpočty (Státní rozpočet, daňová soustava, hospodaření domácnosti, mzda, ZP + SP) Finanční gramotnost pro 9. ročníky 2016 / 2017 Bc. Tomáš Janda.
Nemocenské a další sociální dávky v ČR
JAK VYUŽÍT SLUŽEB ÚŘADU PRÁCE Mgr. Ivona Černohausová
INNOSTART Výzva 03_16_055 Ústí nad Labem,
Ekonomika Personální činnost 3. Ing. Miroslava Farmačková
Druhy práva VY_32_INOVACE_03-60 Ročník: 8. Vzdělávací oblast:
PODNIKÁNÍ CIZINCŮ V ČESKÉ REPUBLICE 10/2017
Základy podnikání živnostenské podnikání, postup při ohlášení živnosti
Základy podnikání živnostenské podnikání, postup při ohlášení živnosti
V rámci Operačního programu Zaměstnanost
Odbor sociálních věcí KUPK leden 2019
Transkript prezentace:

Projekt je financován z programu OPL ZZ a státního rozpočtu. Název projektu : Nové vize pro rovné příležitosti na trhu práce Mladoboleslavska CZ.1.04/3.4.04/88.00327 Projekt je financován z programu OPL ZZ a státního rozpočtu.

Kdo se může projektu zúčastnit? Ženy ohrožené nezaměstnaností (popřípadě muži v obdobné situaci) z Mladé Boleslavi a okolí z důvodu: malé kvalifikace, péče o člena rodiny, věku.

Kurzy, které nabízíme Obecný kurz – 14 školících dní Poté si účastník zvolí navazující kurz dle svého přání: 1).Kurz pro zájemce o podnikání – 17,5 školících dní 2).Kurz pro budoucí zaměstnankyně – 10 školících dní

1.Obecný kurz Celková délka kurzu je 14 dní, v délce od 9 – 14 hodin každý školící den. Kurzovné, hlídání dětí i občerstvení pro účastníky ZDARMA. Série jednodenních a dvoudenních kurzů rozdělených do oblastí: Finance a právo (5 dní) Soft skills (4dny) IT (5 dnů) Celková délka 14 dnů

2. Kurz pro zájemce o podnikání Celková délka kurzu je 17,5 školících dnů, vždy v délce 9-14 hodin. Kurzovné, hlídání dětí a občerstvení zajištěno ZDARMA. Náplň kurzu: Právní povinnosti podnikatele Smlouvy v obchodním styku a jejich náležitosti Založení společnosti v praxi Efektivní řízení společnosti a jeho posilování Daňová evidence s využitím PC Sociální a zdravotní pojištění Kalkulace a cenotvorba Finanční zdroje pro podnikání Marketing v podnikové praxi

3. Kurzy pro budoucí zaměstnankyně V délce 10 školících dní, vždy 9-14hod. Kurzovné, hlídání dětí, občerstvení zajištěno ZDARMA. Náplň kurzu: Asertivní jednání v zaměstnání Příprava správného životopisu Prezentační schopnosti v praxi zaměstnance Stress management IT dovednosti v zaměstnanecké praxi – PowerPoint IT dovednosti v zaměstnanecké praxi – Excel pro pokročilé

Místa konání kurzů Azylový dům R-Mosty, Nádražní 43, Mladá Boleslav Městská knihovna, Václava Klementa 1229, Mladá Boleslav Klubík Maxík, U Stadionu 1234, Mladá Boleslav

Asistenční program pro účastnice Finanční pomoc začínajícím podnikatelkám/ům - 1000 kč vráceno z projektu za vznik živnostenského oprávnění (vznik do 6 měsíců od ukončení kurzu). Mzdové příspěvky – poskytované zaměstnavateli na tři měsíce do výše 6 500,- měsíčně na mzdové náklady zaměstnance.

Kontaktní osoba: Lucie Mazalová tel.:604 408 294 email.:kurzy@ohkmb.cz