Školní projekt ZŠ Smetanův okruh 4, Krnov

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Spolu za vzděláním Název operačního programu:  Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Číslo a název oblasti podpory: Rovné příležitosti.
Advertisements

Výuka anglického jazyka s interaktivní tabulí a e-learningem
Základní škola, Matice školské 3, České Budějovice
Konference „Inovace a technologický transfer – výzva a příležitost pro Ústecký kraj“ 20. května května 2014, Ústí nad Labem
Active Citizens - komunitní vzdělávání pro střední školy Úvodní setkání učitelů Praha 18. března 2013.
Autoevaluace školy Základní škola a Mateřská škola Karla Klostermanna Železná Ruda, p.o. Zahradní Železná Ruda Ctirad Drahorád, ředitel školy.
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání v Jihomoravském kraji
VY_32_INOVACE_ 04_ Lidé a čas Kalendář (SADA ČÍSLO 2)
ŘEMESLO OČIMA ŽÁKŮ Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky
Nové přístupy k využití ict ve výuce přírodovědných předmětů na základních školách CZ.1.07/1.1.07/
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání v Jihomoravském kraji Pracovní schůzka koordinátorů ZŠ
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Neratovice 24. ledna 2014 Cestou přírodovědných a technických oborů napříč Středočeským krajem Stáž pedagogických.
Věda na scéně - Science on Stage Jitka Houfková KDF MFF UK Praha.
AUTOEVALUACE neboli VLASTNÍ HODNOCENÍ MŠ Martina Kupcová.
Projekt: Integrace na druhou - šk.r. 2010/2011 Plánované projektové aktivity PPP FM v nejbližším období: a)Aktivita č.1 - Společné dílny: pedagog - šk.
„Veterinární ekokodex“ Minimalizace a třídění odpadů, úspory energie, vody a zlepšení životního prostředí školy. Registrační číslo projektu: PF03-09/031.
„Přírodní vědy moderně a interaktivně“ „Natural Sciences in Modern and Interactive Way“ Město Orlová.
Příprava a realizace PISA 2015
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
Reg. číslo projektu: CZ.1.07/3.2.07/
SCHOLA SERVIS od roku 2006 realizovala celkem 9 projektů financovaných fondy Evropské unie 8 projektů úspěšně ukončila, jeden je od roku 2012 v realizaci.
CHCI BÝT JAKO VY ZŠ VELTRUSY Projekt schválený Zastupitelstvem Středočeského kraje v rámci 2. výzvy 2. globálního grantu v oblasti podpory 1.2 Rovné příležitosti.
Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR „Sociální integrace na Jesenicku“
11. prosince 2014 Třídní schůzka 4.C. › Zítra tj se žáci prvního stupně fotí na vánoční sadu fotografií s kalendářem. (250 Kč) › Pondělí
Úspora času Větší interaktivita hodiny Větší názornost Univerzální nástroj – různá čidla Fyzika, chemie, biologie – mezipředmětové vztahy např. M, Inf.,
Průběh realizace aktivit projektu TIME Průběh realizace aktivit projektu TIME Lenka Zábranská.
PRŮBĚŽNÉ VÝSTUPY PROJEKTU Hrajeme si s řemesly CZ.1.07/1.1.06/ Operační program:Vzdělávání pro konkurenceschopnost Prioritní osa:Počáteční vzdělávání.
Leden A-2-1 Školení konstrukce, údržby a obsluhy s rozmetadly hnojiv.
Koncepce podpory místní Agendy 21 v ČR zpracování strategického dokumentu 2010.
Podzimní a zimní měsíce
Základní škola a Mateřská škola Chlebičov DUM 57. Březen 2012 Jarní a letní měsíce.
Střední škola umělecká a řemeslná PROJEKT EVA. 10 oblastí hodnocení: 1.Cíle a jejich dosahování, ŠVP, základní dokumenty 2.Vnitřní pravidla života ve.
Evropský sociální fond - jedinečná příležitost k financování rozvoje lidských zdrojů ve výzkumu a vývoji Projekt Centrum manažerských dovedností ve vědě.
Třídní schůzky Organizační záležitosti Připomínáme, že v závěru školního roku budou dny ředitelského volna. Děti dostanou vysvědčení již 20.
PŘEDSTAVENÍ PROJEKTU. Co Vás dnes čeká? Představení realizátora a partnera projektu Představení projektu a jeho aktivit Možnosti mobilních technologií.
Střední škola Oselce Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk, Projekt: Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/ Název: Modernizace.
PROJEKT: „VÝUKA MATEMATIKY POMOCÍ APLIKACÍ Z REÁLNÉHO ŽIVOTA ANEB MATEMATIKA NENÍ VĚDA“ REGISTRAČNÍ ČÍSLO PROJEKTU - CZ.1.07/1.1.34/ Pilotní ověření.
Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT
Autoevaluace školy RNDr. Irena Přádná Gymnázium F. X. Šaldy Liberec 2007
Rámcové a školní vzdělávací programy
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách v JMK Integrovaná střední škola Sokolnice Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.1.00/
Listopad A-2-1 Školení konstrukce, údržby a obsluhy.
Vlastní hodnocení školy KA 03/5 Metodická setkávání „Vzdělávací tržiště“ Mgr. Pavlína Karlová.
KLÍČ Klíčové kompetence v počátečním vzdělávání Barbara Čechová Výzkumný ústav pedagogický v Praze.
MATURITA 2010 změna modelu a novelizace zákona základní model nové maturity skladba zkoušek nové maturity maturita bez hendikepů průběh maturity organizace.
BEZPEČNÉ CESTY DO ŠKOLY 2016 Jak to začalo? V lednu 2016 proběhla schůzka ředitele školy s paní starostkou a panem místostarostou a výsledkem je – 20.
ŽIJEME SPOLU Sdružení obcí ORLICKO Petr Fiala, předseda Sdružení obcí Orlicko Antonín Fiala, manažer.
Zahajovací konference projektu Zahajovací konference projektu „Chceme mít blíže do světa.“
Projekt Rozvoj školských poradenských pracovišť v číslech Analýza měsíčních výkazů o činnosti školních psychologů/speciálních pedagogů a pracovníků Poradenské.
Škola pro všechny Setkání koordinátorů inkluze ZŠ Jeseník, Fučíkova
PODPORA UČITELE Individuální projekt národní Garant projektu: Odbor 22 MŠMT.
Projekt KAP LK. Dohoda o partnerství Základní změny pro nové programové období 2014 – 2020 od podpory všeho ke koncentraci na priority od plošné podpory.
VÍTÁME VÁS NA SPOLEČNÉM SETKÁNÍ PARTNERSTVÍ MAP ORP BEROUN
VŠICHNI MÁME STEJNOU CESTU
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Libereckého kraje
Plánování prvních kroků
Předmět: prvouka Ročník: 2. Tematický celek: Čas 2.část
Autor : Mgr. Venuše Nováková Název materiálu:
ROBOTTRANSFÉR Mgr. Kateřina Hořejší.
Název projektu: „NEBOJME SE TECHNIKY" výukové programy pro rozvoj technické gramotnosti žáků ostravských.
Při technické univerzitě v Liberci
Podpora technického vzdělávání v Kraji Vysočina
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání v JčK
Podzimní setkání zástupců CKP 7. listopadu 2017 Hotel Prokopka, Praha
Implementace Krajského akčního plánu 1 v Karlovarském kraji
Systém podpory profesního rozvoje učitelů a ředitelů (SYPO)
Školní vzdělávací program
Pracovní setkání IKAP, Implementace Krajského akčního plánu Kraje Vysočina I – Učíme se ze života pro život Ing. Zvolánková Adéla Bc. Rabasová.
MATURITA 2010 změna modelu a novelizace zákona
Transkript prezentace:

Školní projekt ZŠ Smetanův okruh 4, Krnov Ovzduší ve škole a jeho vliv na fyzický a psychický stav žáků a učitelů Školní projekt ZŠ Smetanův okruh 4, Krnov

naměřené hodnoty srovnat s reálnými pocity žáků a učitelů Cíl projektu zaznamenat (pomocí digitálních čidel) hodnoty veličin, které ovlivňují fyzický a psychický stav člověka naměřené hodnoty srovnat s reálnými pocity žáků a učitelů

Další cíle propojení školy a praxe propojení učiva jednotlivých oborů využití výsledku v praxi (autoevaluace školy) posílení komunikativních dovedností spolupráce učitel – žák, učitel – učitel, žák – žák motivace žáků a rozvoj jejich tvořivosti

Podmínky projektu realizace díky spolupráci s Ostravskou univerzitou zaměření na popularizaci přírodních věd škole poskytnuty měřící sady, čidla a notebooky v hodnotě několika desítek tisíc korun žáci se dosud s těmito čidly setkali v hodinách fyziky, chemie a matematiky pracují s nimi systematicky v rámci kroužku „Robotika“

Časový plán 9. 12. distribuce dotazníků třídním učitelům 5.- 9. tříd Sběr dat pomocí dotazníků Sběr dat pomocí měřících sad 9. 12. distribuce dotazníků třídním učitelům 5.- 9. tříd třídní učitelé vyplní dotazníky se žáky do čtvrtku 19.12 netřídní učitelé odevzdají svůj dotazník do stejného data v předvánočním týdnu (16.- 20. 12.) bude podle harmonogramu v jednotlivých třídách umístěna měřící sada obsluhu obstarají žáci z kroužku Robotika

Vyhodnocení dat leden - únor 2014 zpracování dotazníků a naměřených dat spoluúčast žáků 8. a 9. tříd v rámci hodin IKT březen – duben 2014 vyhodnocení a zaznamenání údajů květen – odevzdání výsledků vedoucímu projektu (Ostravská univerzita) červen – přednesení výsledků všem zúčastněným, vedení školy, školské radě září – workshop pro týmy ze škol zapojených do projektu, prezentace projektu

Děkujeme za pozornost a těšíme se na spolupráci metodik projektu Bc. Kateřina Dvořáková koordinátor projektu Mgr. Jana Švédová Děkujeme za pozornost a těšíme se na spolupráci