Abyste si mohli vydělat již za měsíc hodně peněz - musíte tyto informace odeslat dál a naučit je odesílat ještě dál…

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ZÍSKÁVEJTE DÁRKY ZA STABILNÍ VYSOKÝ INDIVIDUÁLNÍ OBJEM!
Advertisements

INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
IX. Řešení úloh v testech Scio z obecných studijních předpokladů
Konference nejen Rezidencích 07. Potřeba vlastnit vs. výhoda nájmu Podpora vlastnického bydlení (americký sen) Rodinné kořeny 45 let, 2x stěhování, 60.
Celkově mají Češi půjčeno kolem 800 miliard korun, z toho přes 650 miliard u bank. S rostoucím počtem půjček však narůstá také množství lidí, kteří mají.
Využití ICT technologií pro posílení ekonomické a finanční gramotnosti
Využití potenciálu mobilního kanálu
* Procenta Úvod Matematika – 7. ročník *
Sassí cosmetics ®. Každý začíná v pozici Sassí Beauty Partnerka. Další pozice jsou: 1.Sassí Koordinátorka 2.Sassí Ředitelka Nyní si ukážeme, jak můžete.
Síla iWoWWe Během 24 měsíců bude iWoWWe znát každý a bude ho mít skoro každý Proč? Nejlevnější, nejlepší, nejvíc možností komunikace (volání,
Prémiová automatická objednávka
€ 500 B.C Dostaneš 100% základního výdělku každé Tebou osobně sponzorované osoby. € B.C € B.C € 0 Vy € 150 B.C  Mega-Match ® (velká dvojice)
Obchodní politika Základní údaje  Prodejní cílovou skupinou TV Nova v roce 2008 jsou „Dospělí 15-54“ „Dospělí 15-54“ znamená osoby ve věku 15.
Hospodaření domácnosti Rodinný rozpočet
Číslo a název projektuCZ.1.07/1.5.00/ OP: Vzdělávání pro konkurenceschopnost Zvyšování vzdělanosti pomocí e-prostoru Název a adresa školySoukromá.
Vítejte Prosinec Finanční krize ! Doslova každý se baví o finanční krizi ! Globální finanční krize je realita Mnozí znervózněli – co mohou dělat.
Rámci projektu Digitální učební materiál vytvořený v rámci projektu: HUMANIZACÍ ŠKOLSTVÍ K ROVNÝM PŘÍLEŽITOSTEM CZ.1.07/1.4.00/ Dětský domov, základní.
Vítáme Vás u revoluce v síťovém marketingu! S Falkitem se každý stane marketingovým expertem a bude tím pádem úspěšný!
Výpočet mzdy.
STATISTIKA.
VSTUP DO TURBO 2 SUPER 15 DOLARŮ JEDINÁ PLATBA PRO VSTUP DO Wellspringunion - REVOLUČNÍHO SYSTÉMU.
V ýukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5 EU peníze školám registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Autor: Autor: MSc. Marcela.
Změny Marketingového plánu Firmy „Dr. Nona” Od
WINALITE Jeden svět Jeden tým Jeden sen Zveme Vás ke spolupráci
Procenta Výpočet počtu procent
Kdo chce být milionářem ?
Střední odborné učiliště Liběchov Boží Voda Liběchov Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: IV/2 Inovace a zkvalitnění.
StrongFutureInternational. Jednodušší to již nebude ! Nechte se vést úspěšnými! Začněte budovat svůj business ještě dnes !  Chcete být sami svým šéfem?..
Mapa zájmu - plány.
V rámci všech serverů společnosti Aliaweb, spol. s r.o. oslovíte přes uživatelů Kurzy.cz finanční portál pro laiky i odborníky, tj. investice a.
Gymnázium a obchodní akademie Chodov Smetanova 738, Chodov Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
VÍTEJTE HERZLICH WILLKOMMEN WELCOME. AVEQA je váš vstup do světa onlinové zábavy. Nabízíme mnoho možností her, jako je akční, sportovní, logické hry,
Kouzlo placeného poradenství!
Inmarket Nápad, pro který Práv ě te ď nadešla ta pravá chvíle
Generali pojišťovna Penzijní připojištění se státním příspěvkem.
FINANČNÍ OHODNOCENÍ – ZPŮSOB ODMĚŇOVÁNÍ Platné od 1.května 2012.
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost, Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
V ýukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5 EU peníze školám registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Autor: Msc. Marcela Vojáčková.
Kurzy.cz finanční portál pro laiky i odborníky, tj. investice a osobní finance pro každého cílová skupina 56% mužů, 44% ženy 25% ve věku let, 24%
Rádio 4You PREZENTACE NOVÉ ROZHLASOVÉ STANICE SEMESTRÁLNÍ PRÁCE Z PŘEDMĚTU – TELEKOMUNIKACE – 14TC MICHAL DVOŘÁK 3-70.
Mgr. Jakub Karásek ZŠ Liberec, Na Výběžku 118,p.o. Vytvořeno: únor 2013 EU peníze školám CZ 1.07./1.4.00/ FINANČNÍ GRAMOTNOST NÁKLADY NA BYDLENÍ.
Finanční matematika v osobních a rodinných financích
Firma těží a nakupuje diamanty v Africe a Indii..
Číslo projektu CZ.1.07/1.500/ Číslo materiálu VY_62_INOVACE_11_FINANCE Název školy Táborské soukromé gymnázium, s. r. o. Tábor Autor Mgr. Zdeněk.
Jak registrovat nové členy V této prezentaci se naučíte jak registrovat nové členy do Conligus Jak doporučit vhodný aktivační balíček.
* Procenta kolem nás Matematika – 7. ročník *
Slovní úlohy na procenta Vytvořila: Mgr. Marie Jíšová v programu PowerPoint 2003 ZŠ Benešov Karlov.
VÍTEJTE VE SVĚTĚ WowWe Bill Starkey VIDEOKOMUNIKACE 36 miliard videí prohlídnuto online každý měsíc 30 milionů Skype uživatelů v daném okamžiku 280.
Autor výukového materiálu: Adéla Fišerová Základní škola a Praktická škola, Kutná Hora Datum (období) vytvoření výukového materiálu:14. září 2012 Číslo.
Firmy Firmy iGoBidWin.com aukce stránek, které členové pracují, aby v internetových zákazníků, vydělávat si provize - Stejně jako účast v našich 3 vlastnických.
Vaše budoucnost s FM GROUP
WINALITE prodej MALOOBCHOD Kč ZISK Kč I II III IV 1 set = Kč distributor STŘÍBRNÝ 5 setů = Kč (jednorázový.
Ochrona praw autorskich © sierpień PLÁN MARKETINGU A SPOLUPRÁCE - základy.
LÉČIVÉ KOUPELE Přidejte se a začněte prodávat. Jak to funguje??? Koupíte produkty za zlomek ceny, prodáte je za vyšší cenu. (samozřejmě dostanete informace)
Nabídka na malou franchisu na provozování činnosti SJEDNÁVÁNÍ SCHŮZEK PRO FINANČNÍ PORADCE a NABÍDEK PRONÁJMU LIDÍ JAKO OBCHODNÍHO ÚSEKU A KANCELÁŘÍ STAVEBNÍM.
Speciální nabídka pro Směnárny Naší průměrně dobře pracující Agentí dosahují z této činnosti zisku v rozmezí ,- až ,- Kč měsíčně Informační.
Základní parametry projektu
1 PROGRAM PŘEDSTAVUJEME VÁM. 2 Je program, kde můžete získat auto s 0% akontací a příspěvek až 100% na splátky leasingu. Strategie programu Freedom spočívá.
Spotřebitel a maloobchodní prodejna. Maloobchod  Poslední článek distribučního řetězce  Zahrnuje služby pro domácnosti.
Network Marketing NINJA by Daniel Sikora V předchozích prezentacích jsme si řekli, jak zdarma vytvářet síť prostřednictvím Open-Pre-Launch a jak vytvářet.
Witam na prezentace Layoness. Chci vám ukázat jakým způsobem můžete dostavat peníze spět z vaších nákupů.
klade zvýšené nároky na finanční zabezpečení lidí v seniorském věku. -Zvýší se odvody -Zvýšení porodnosti ze zákona -Prodloužení důchodového.
Důchodová reforma od autor: Zdeněk Minář.
Než začnete podnikat Kdo je můj klient. Kdo je můj klient? S touto otázkou souvisí spousta dalších: Jak velký je „můj trh“? Je tam pro mě místo? Kolik.
KAŽDÝ Z VÁS SE NARODIL JAKO VÍTĚZ! VZPOMEŇTE SI NA SVÉ SNY, NIC NEBYLO NEMOŽNÉ!
Důvody sestavování podnikatelského piánu Struktura podnikatelského plánu poskytuje podnikateli užitečný kontrolní prostředek pro zpracování informací.
Sisel International je společnost, která světu přináší: Zdraví, Krásu, Dlouhověkost a kvalitu Sisel Kaffe. Nyní jsme již na 40 trzích světa a skvěle využíváme.
Anotace Materiál je určen pro žáky středních odborných škol a středních odborných učilišť v rámci výuky finanční gramotnosti v bloku ekonomických a příbuzných.
ESSENS CLUB   Parfémy, kosmetika, potravní doplňky - Colostrum, Aloe Vera Essens - Vysoká kvalita –Nízká cena Šárka Ksandrová, Essens ID: essens-club.cz.
American Diamond Traders inc.
Transkript prezentace:

Abyste si mohli vydělat již za měsíc hodně peněz - musíte tyto informace odeslat dál a naučit je odesílat ještě dál…

Ještě nikdy nebyl v Čechách takový síťový marketing, ve kterém by měl i začátečník šanci na výdělek peněz podobný k tomu, který přináší využití možností listopadové akce Colway !

• Průměrná mzda v ČECHÁCH: Kč hrubého (údaj za II. kvartál roku 2013) • Čech pracuje na tuto mzdu kolem 180 hodin: • To je kolem 140 Kč/hodinu

• Podle českých kritérií : Kč měsíčně brutto stačí k tomu, aby se mohl člověk cítit bohatým • Takových lidí je v ČR kolem ??? tisíc • Čech, který na to pracuje kolem 180 hodin dostane 280 Kč za hodinu

• Banky v Čechách považují osoby s příjmem nad Kč za zámožné. Ukážeme Vám, jak si může dokonce i osoba začínající v Colway, vydělat v naší akci takovou sumu, ovšem bez potřeby pracovat 180 hodin, ale pouze kolem 30 hodin

A to: Nikoli 150 Kč na hodinu! Dokonce ani 300 Kč na hodinu! Kolik? Více!!!

Kolem Kč Věnujíc tomu kolem 30 hodin To je více než 1500 Kč za hodinu!!

Od prosince do října: Kč = Manager Pouze v listopadu: Kč = Manager

Od prosince do října: Pro získání práva na 40 % slevu musíte utratit od Kč do Kč Pouze v listopadu: Pro získání práva na 40 % slevu investujete pouze Kč

Zdarma dárky v katalogové hodnotě kolem 5500 Kč

Dostanete: • Pozici a práva Manažera • Slevu 40% • Zdarma dárky v katalogové hodnotě kolem 5500 Kč Získáváte: • Právo na manažerskou provizi • Výdělek na odprodeji balíčku v maloobchodě kolem Kč • Možnost zisku vysokých startovních prémií za vlastní registrace a prémií za prodeje balíčků ve skupině s partnery

Plán: • Organizujte 4-6 prezentací týdně… • Kupte si na začátku listopadu balíček • Využijte ověřených metod • Investujte své zisky a vydělejte více! Realizace: • Pozvěte si na prezentaci několik osob • Investice se Vám rychleji vrátí • Zeptejte se svého Lídra či Manažera nad sebou • Stvořte základ ve své rodinné struktuře: vydělané peníze investujte do nákupu dalšího balíčku (balíčků) pro členy své rodiny

Ukažte svým známým, jak si mohou vydělávat : Za doporučení našeho byznysu 3 osobám: • Kč za odprodej produktů • Kč startovní prémie Suma výhod činí Kč 6 osobám: • Kč odprodej produktů • Kč startovní prémie Suma výhod činí dokonce Kč Počet zapojených lidí, kterým můžete náš byznys nabídnout není omezen. Registrací 3 manžerů bezprostředně pod sebou získáváte na stálo status SILVER MANAGER. Vaše prémie za každou bezprostřední registraci činí již od Kč.

V SOUČASNOSTI NA TRHU NEEXISTUJE JINÁ FIRMA, KTERÁ BY DÁVALA JIŽ PŘI STARTU TAK OHROMNÉ FINANČNÍ MOŽNOSTI A STABILNÍ PASIVNÍ PŘÍJEM

Představte tyto možnosti co největšímu počtu lidí a naučte je ukazovat je dalším – lavina se rozpoutá !

PASIVNÍ ZISK ZA KAŽDOU REGISTRACI POD SVÝMI MANAŽERY ZÍSKÁVÁTE DODATEČNÝCH 800 KČ BEZ OHLEDU NA ÚROVEŇ HLOUBKY VE STRUKTUŘE TVOŘÍTE ZÁKLAD STABILNÍHO BYZNYSU A PASIVNÍHO PŘÍJMU

SPECIÁLNÍ CENA: TABLET SAMSUNG GALAXY III TAB 10.1

• Osobní prodej 3 akčích balíčků v samostatných větvích • Celá skupina získá celkem 10 nových nákupů akčních balíčků TYMMMMMMMMM

• Naše metody jsou takové, jako naše produkty: • Působí, pokud je používáte!!!

• Pokud máte volných 6-8 hodin týdně • Chcete vydělat několik desítek tisíc korun, a přitom jim věnovat kolem 30 hodin času? • Jste na správném setkání!!! 

Jdete s námi do toho ?