Profesní vzdělávání zaměstnanců Nové Mosilany, a. s.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Projekt z OP Lidské zdroje a zaměstnanost
Advertisements

IBM … creating the future of learning Konference ISSS 2005, Hradec Králové Omyly při přípravě i realizaci distančního vzdělávání dospělých RNDr. Jana Pradlová,
TALENTI V DHL SUPPLY CHAIN
„IT nad 40 let“ „IT nad 40 let“ Středočeský kraj „Dobrá praxe“
V ZDĚLÁVÁNÍM K VYŠŠÍ ADAPTABILITĚ ZAMĚSTNANCŮ SPOLEČNOSTI O.K. T EXTIL, S. R. O. CZ.1.04/1.1.02/
Prezentace k projektu REPRO CV
Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR.
Výukový program: Obchodní akademie Název programu: Zásoby podniku Vypracoval : Ing. Marcela Zlatníková Projekt Anglicky v odborných předmětech, CZ.1.07/1.3.09/
CZ / /0314 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR.
Základní škola, Brno, Štolcova 16
Aktuální údaje NSK SR pro dopravu, logistiku, poštovní a doručovací služby Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním.
Lidský faktor v dopravě!
PREZENČNÍ INFORMAČNÍ SEMINÁŘ PRO VEDOUCÍ ZAMĚSTNANCE.
Tento projekt je spolufinancován z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky.
ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA PROJEKT: Rozvoj klíčových kompetencí zaměstnanců členských podniků sdružení KPKV, reg. č. CZ.1.04/1.1.06/ Období realizace: 1.
Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR.
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7
Název příjemce: Základní škola Vyškov, Nádražní 5, příspěvková organizace Název partnera: ………………………………………………………………… Číslo a název operačního programu:
Číslo-název šablony klíčové aktivityIII/2–Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Tematická oblastEkonomika a účetnictví – Činnosti ve výrobním.
Název příjemce: Základní škola Vyškov, Nádražní 5, příspěvková organizace Název partnera: ŽŠ Komenského 495, Slavkov u Brna Číslo a název oblasti podpory:
Vzdělávání v energetice Informace o zahájení realizace projektu „Zvýšení úrovně odborných znalostí, dovedností a kompetencí zaměstnanců a zaměstnavatelů.
Dalším profesním vzděláváním k rozvoji Písecka – Tvorba a pilotní realizace modulárních vzdělávacích programů CZ / Tento projekt je spolufinancován.
EVROPSKÝ SOCIÁLNÍ FOND PRAHA & EU: INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI CZ.2.17/1.1.00/36093 Úspěch přeje připraveným II 1.
ZVYŠOVÁNÍ KVALITY VZDĚLÁVÁNÍ MIMOŘÁDNĚ NADANÝCH DĚTÍ NA 1. STUPNI ZŠ
ADAPTA Vzděláváním k vyšší adaptabilitě zaměstnanců ohrožených restrukturalizací v Libereckém kraji CZ.1.04/1.2.05/ MUSÍTE DÁT VÝPOVĚĎ – POMŮŽEME.
Zvyšování kvality služeb pracovníků v přímé obslužné péči prostřednictvím vzdělávání.
Nové moduly pro řízení inovací reg. č.: CZ.1.07/3.2.02/ října 2014, Plzeň Představení projektu Mgr. Karel Psohlavec.
ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA PROJEKT: Rozvoj klíčových kompetencí zaměstnanců členských podniků sdružení KPKV, reg. č. CZ.1.04/1.1.06/ Období realizace: 1.
Operační program Rozvoj lidských zdrojů Název projektu: Aktivizační a vzdělávací centrum Období řešení projektu: –
Ing. Pavel Halfar - IPH Servis
Název příjemce: Základní škola Vyškov, Nádražní 5, příspěvková organizace Název partnera: ZŠ a MŠ Pustiměř Číslo a název operačního programu: CZ.1.07 OP.
Inovační technologie v odborných předmětech a odborném výcviku
EU a investice do lidských zdrojů Úřad práce v Liberci Oddělení implementace projektů ESF.
Projekt 3.3 „Partnerství pro budoucnost“. Úvodní informace o projektu Projekt byl úspěšně předložen Karlovarským krajem v rámci výzvy SROP, priority 3.
Název příjemce: Základní škola Vyškov, Nádražní 5, příspěvková organizace Název partnera: ZŠ a MŠ Pustiměř Číslo a název operačního programu: CZ.1.07 OP.
Kvalifikovaných pracovních sil pro strojírenství Mynářová Lenka květen 2008 TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM FONDEM PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ A MINISTERSTVEM.
Název příjemce: Základní škola Vyškov, Nádražní 5, příspěvková organizace Název partnera: Základní škola a mateřská škola, Šaratice, okres Vyškov Číslo.
Název příjemce: Základní škola Vyškov, Nádražní 5, příspěvková organizace Název partnera: Základní škola a mateřská škola, Šaratice, okres Vyškov Číslo.
Název příjemce: Základní škola Vyškov, Nádražní 5, příspěvková organizace Název partnera: Základní škola Bučovice, Školní 711 Číslo a název operačního.
Profesní vzdělávání zaměstnanců Nové Mosilany, a.s. Konec projektu EDUCA CZ.1.04/1.1.04/
PEČOVATELSKÉ CENTUM PRAHA 7 Pečovatelské centrum Praha 7 Realizace systému profesního vzdělávání v Pečovatelském centru Praha 7.
Ing. Petr Czekaj, Mgr. Zdeněk Karásek Velké Karlovice, Vytváření strategických partnerství na trhu práce v MSK.
SEKTOROVÉ DOHODY význam, příprava, realizace. Co je Sektorová dohoda?  Unikátní nástroj umožňující významně ovlivnit rozvoj lidských zdrojů v ČR prostřednictvím.
Regionální individuální projekt Příležitost pro mladé v Olomouckém kraji reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ CÍLOVÁ SKUPINA PROJEKTU HODNOCENÍ KLÍČOVÝCH AKTIVIT.
Název příjemce: Základní škola Vyškov, Nádražní 5, příspěvková organizace Název partnera: Základní škola a mateřská škola Šaratice, okres Vyškov Číslo.
Profesní vzdělávání zaměstnanců Nové Mosilany, a. s. Průběh projektu EDUCA CZ.1.04/1.1.04/
PROJEKT „Integrace sociálně znevýhodněných občanů mikroregionu Prachaticko se zaměřením na začlenění klientů smíšeného Azylového domu v Husinci na trh.
Název příjemce: Základní škola Vyškov, Nádražní 5, příspěvková organizace Název partnera: ZŠ Drnovice Číslo a název operačního programu: CZ.1.07 OP Vzdělávání.
Krátce bez práce Závěrečná krajská konference Projekt Krátce bez práce, reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ , je financován z prostředků ESF prostřednictvím.
Závěrečná konference. V rámci KA 07 – Profesní vzdělávání byla pro účastníky projektu zajištěna řada rekvalifikačních kurzů, které měly za úkol zvýšit.
1 Výběr a přijímání zaměstnanců. 2 Výběr a přijímání zaměstnanců : Je realizováno na základě jednotné metodiky přijímacího pohovoru, jehož základem je.
Naše zkušenosti a výsledky v dosavadní projektové činnosti v oblasti řešení problémů nezaměstnanosti a podpory uchazečů o zaměstnání uplatnit se na.
Operační program Lidské zdroje a zaměstnanost - EDUCA
Centrum celoživotního učení Projekt Knihovny Kroměřížska.
Ředitel Název operačního programu: OP VK Název prioritní osy: Počáteční vzdělávání Název oblasti podpory: Další vzdělávání pracovníků škol a školských.
PEČOVATELSKÉ CENTUM PRAHA 7 Domov Svojšice Realizace systému profesního vzdělávání v Domově Svojšice.
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í.
Systém dílčích kvalifikací - cesta k výučnímu listu Střední odborná škola a Střední odborné učiliště technické, Třemošnice, Sportovní 322.
Projekt,,Šablony v SZŠ Příbram“ OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST 1.5 Zlepšení podmínek pro vzdělávání na středních školách Projekt je.
Střední škola jako centrum celoživotního vzdělávání.
Strukturální fondy – nové možnosti, nové zkušenosti… Ing. Radim Konečný
VŠICHNI MÁME STEJNOU CESTU
„Okna technickým oborům dokořán“
INOVACE ŠVP ZAČLENĚNÍM PŘEDMĚTU FINANČNÍ HOSPODAŘENÍ
Projekt ŘEMESLO MÁ ZLATÉ DNO
Výroční zpráva o stavu podnikání v Ústeckém kraji za rok 2017
SEMINÁŘ pro poskytovatele v rámci projektu: „Vybrané služby sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato akce je financována z Evropského.
SOŠ a SOU Centrum odborného vzdělávání Libereckého kraje pro oblast služeb Projekt je spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální.
V rámci Operačního programu Zaměstnanost
Transkript prezentace:

Profesní vzdělávání zaměstnanců Nové Mosilany, a. s. CZ.1.04/1.1.04/39.00136

Cíl projektu Projekt nám umožní rozšířit a zvýšit kvalifikaci našich zaměstnanců a to v těch nejnáročnějších profesích. Cílem projektu je proškolit 20 zaměstnanců Nové Mosilany, a.s. Projekt probíhá od 1. 4. 2010 do 30. 6. 2011.

Operační program Lidské zdroje a zaměstnanost Jsme příjemci podpory z Evropských sociálních fondů Evropské Unie prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. Název oblasti podpory: Zvýšení adaptability zaměstnanců a konkurenceschopnosti podniků Výše podpory je 2.851.045,20 Kč

Cílová skupina Cílová skupina, kterou zapojíme do projektu jsou naši zaměstnanci, kteří mají buďto pro naši společnost nedostatečnou nebo vůbec žádnou kvalifikaci. Takto dosáhnou kvalifikace i ve velmi náročných profesích. Firma získá vysoce kvalifikované zaměstnance a vyšší konkurenceschopnost na prodejních trzích.

Profese projektu Přadlena Snovačka Tkadlec/tkadlena Nopířka a vyšívačka

Klíčové aktivity Pohovor mezi účastníkem projektu, personalistou a vedoucím provozu - seznámení s Novou Mosilanou, a.s. Prohlídka Nové Mosilany, a.s. – prohlídka a seznámení účastníka projektu se všemi operacemi, které jsou do pracovní pozice zahrnuty. Výběr profese – účastník projektu provede po dohodě s personalistou a vedoucím provozu výběr profese, na kterou se proškolí. Testování – účastník projektu projde přijímacím testem manuální zručnosti. Školení

Školení Účastník školení se během několika měsíců proškolí pod vedením interního lektora na příslušnou profesi. Po úspěšném proškolení interní lektor provede zhodnocení a školení bude ukončeno. Účastník projektu dostane osvědčení o absolvování školení na příslušnou profesi.

Školení na snovárně 1. fáze: osvojení pojmů snování, naučení se rozeznávat zákruty přízí a navazování tkalcovským uzlem, zvládnutí výpočtu spotřeby materiálu a výpočtu nástrku ovin. 2. fáze: naučení se operace přípravy nástrku ovin, samostatné nastrkování a navedení přízí dle rozpisu, zvládnutí obsluhy snovacího stroje a vkládání technických dat osnovy do počítače. 3. fáze: naučení se rozeznávat a opravovat závady při snování, finální přípravu nové osnovy a zvládnutí techniky kontroly kvality snování.

Školení na přádelně 1. fáze: osvojení si základních pojmů přádelny, popis stroje, funkci částí stroje při výrobě, nácvik přísuků. 2. fáze: naučení se doplňovat přástové cívky na cívečnici a navedení přástu od vtahovacích a odváděcích válečků přes průtažné ústrojí, vodiče a běžce na prstenci až na tvořící se potáč, osvojení si techniky čištění stroje. 3. fáze: naučení se rozeznávání a opravení závady na stroji a zvládnutí techniky kontroly kvality dopřádání. 4. fáze: osvojení si nácviku a organizaci práce při stahování hotových potáčů, zapřádání stroje a výměny zpracovávané partie na stroji.

Školení na tkalcovně 1. fáze: osvojení pojmů na tkalcovně, rozeznání zákruty příze, navazování tkalcovským uzlem a zvládnutí párání tkanin na tkalcovských stavech. 2. fáze: naučení se vyvázat přetrh osnovy i útku a vadný útek vypárat, doplňovat útek na cívečnici, očistit tkalcovský stav. 3. fáze: naučení se tkaní pantů, protahování suků po přitáčení, vyvázat pomocné kraje a opravit hromadné přetrhy osnovy. 4. fáze: naučení se založit novou osnovu přitáčením se stávajícím listovým brdem i zakládání s novým listovým brdem.

Školení na vyšívárně-nopírně 1. fáze: osvojení si základních pojmů nopírny a vyšívárny, naučení se odborně párat kraje i konce tkanin, naučení rozeznávání nopků, aby při jejich odstraňování se nepoškodila tkanina. 2. fáze: naučení se rozeznat plátnovou, keprovou a atlasovou vazbu a ovládat přetahový stroj. 3. fáze: osvojení si vyšívání útku do vazby, rozeznání dvojitého útku, zatkané konce, praskance, barevné a listové převrátky, kramle a smyčky a naučí se vyjmenované vady opravit a popsat množství a druh vad do výrobního listu.