Young pHorever - Zázrak pH

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Pitný režim Ztráta tekutin odpovídající 4% tělesné hmotnosti (u 70kg sportovce asi 3 l) redukuje výkon o 40%.
Advertisements

TEORIE KYSELIN A ZÁSAD NEUTRALIZACE, pH.
Biomonitoring volných vod Nové Hrady. Biomonitoring vod -zkoumá se obsah ropných látek, film na hladině -přestup kyslíku z atmosféry do vody omezen emulze.
VY_32_INOVACE_18 - TUKY A BÍLKOVINY
VY_32_INOVACE_G Otázky na bílkoviny
Chemické složení organismů
Chemické výpočty – část 2
SPRÁVNÁ VÝŽIVA PROJEKT „ZDRAVĚ JÍST, ZDRAVĚ ŽÍT“.
Organické a anorganické sloučeniny lidského těla
Zdravá výživa VY_32_INOVACE_20 - ZDRAVÁ VÝŽIVA.
„EU peníze středním školám“
Autor výukového materiálu: Petra Majerčáková Datum vytvoření výukového materiálu: květen 2013 Ročník, pro který je výukový materiál určen: VIII Vzdělávací.
Měření vody z Jičínky Vypracovali: Jiří Hodura, Silvie Vykydalová, Jana Konvičková, Dominika Miková Třída: 8.A.
Zdravá výživa II Dagmar Šťastná.
chemické složení organismů
Metabolismus = přeměna látek a energií přijaté živiny – růst organismu
Voda Co o ní víme?.
VÝŽIVA V PREVENCI NÁDOROVÝCH ONEMOCNĚNÍ
Sacharidy a jejich význam ve výživě člověka
Steroidní hormony Dva typy: 1) vylučované kůrou nadledvinek (aldosteron, kortisol); 2) vylučované pohlavními žlázami (progesteron, testosteron, estradiol)
RYBY A LIDSKÉ ZDRAVÍ Vliv konzumace rybího masa na nemocnost a úmrtnost na koronární nemoc srdeční Robert Žižka, Společnost Prameny zdraví.
HOBITI.
Sloučeniny v organismech
Příprava stravy v rodině
„EU peníze středním školám“
Sacharidy ve výživě ryb
VITAMÍNY A MINERÁLY.
16.1 Jaké živiny jsou obsaženy ve stravě?
. CIVILIZAČNÍ CHOROBY.
BÍLKOVINY Proteiny.
Přírodní látky Bílkoviny = Proteiny –přírodní látky složené ze 100 – 2000 molekul aminokyselin (AK) → makromolekuly –obsah – C, H, N, O, S, P –vazby mezi.
Roztoky roztoky jsou homogenní, nejméně dvousložkové soustavy jsou tvořeny částicemi (molekulami, ionty) prostoupenými na molekulární úrovni částice jsou.
„Sami“ si vybíráme cestu zdraví nebo nemoci..
Superfoods superpotraviny.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu
KOLOBĚH LÁTEK A TOK ENERGIE
FOREVER Vit♀lize™ Women’s FOREVER Vit♀lize™ Women’s Jak ženy stárnou, mohou využít další pomoc v boji proti volným radikálům, na zvládnutí stresu, zvýšení.
FS kombinované Mezimolekulové síly
10 DŮVODŮ PROČ PÍT ALOE VERA GEL
Základní pojmy organické chemie
Zdravé stravování KC3.
GLOBÁLNÍ ZMĚNY Skleníkový efekt a globální oteplování Kyselý déšť
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů Chemie 9. roč.
Zásady zdravé výživy Dagmar Šťastná.
Zdravá výživa I Dagmar Šťastná.
Vitamíny Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
© CELIA – život bez lepku o.p. s Celoživotní onemocnění, způsobené nesnášenlivostí lepku Celiakie je: vrozená dědičná nevyléčitelná Celiakie.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Brandýs nad Labem – Stará Boleslav, Školní 291 AUTOR: Mgr. Stránská Alena NÁZEV: VY_32_INOVACE_13_Př - výživa a zdraví TEMA:
Metodická komise OSÚ-ZL Cvičitel lyžování © 2010.
6 NÁPOJŮ, KTERÉ BYSTE NEMĚLI PÍT PŘED BĚHÁNÍM Jak na běžecké tejpování.
Kvalitní potraviny - kvalitní život CZ.1.07/1.1.00/
Vitamíny Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
ZŠ Benešov, Jiráskova 888 CHEMIE Měření kyselosti a zásaditosti roztoků Mgr. Jitka Říhová.
Chemické vlastnosti vod Anotace: Prezentace slouží k přehledu tématu chemické vlastnosti vod Je určena pro výuku ekologie a monitorování životního prostředí.
VY_32_INOVACE_Luk_II_08 Živiny Název projektu: OP VK Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/ OP Vzdělání pro konkurenceschopnost 1.4. Zlepšení.
Příjem a výdej energie. V čem měříme množství energie? Množství energie (ať již obsažené v potravinách či potřebné pro správnou funkci našeho těla) měříme.
Předmět:chemie Ročník: 3. ročník učebních oborů Autor: Mgr. Martin Metelka Anotace:Materiál slouží k výkladu učiva o fotosyntéze. Klíčová slova: fotosyntéza,
METABOLISMUS ROSTLIN OD MARTINA JAROŠE. FOTOSYNTÉZA Zachycuje sluneční energii a z oxidu uhličitého vyrábí organickou sloučeninu (sacharid) a jako vedlejší.
Fotosyntéza.
Chemické složení živých organismů
Název školy Základní škola a mateřská škola, Jetřichov, okres Náchod
Chlorophyl Chlorela Spirulina Tolice vojteška Mladá pšenice Mladý ječmen.
Název školy: Základní škola Karla Klíče Hostinné
Vzdělávání pro konkurenceschopnost
NUTRILITE™ ALL PLANT PROTEIN
NUTRILITE™ Iron Folic Plus
Buňka  organismy Látkové složení.
Potraviny a výživa 1. ročník – kuchař, číšník, servírka
ZDRAVÁ VÝŽIVA VLIV VÝŽIVY NA ZDRAVOTNÍ STAV LIDÍ
Bílkoviny = Proteiny Přírodní látky
Transkript prezentace:

Young pHorever - Zázrak pH Dr. Robert O. Young a jeho příběh o alkalizaci

Pravdou je, že… „Je přirozené, že současní zdravotní odborníci nechápou vztah mezi příčinou a následkem.“ Dr. Robert O. Young

Dr. Robert O. Young Tradiční studium v oboru mikrobiologie a chemie Bakteriální teorie v roce 1994 poprvé doložil biologickou transformaci Začal zkoumat účinky výživy na krev a tkáně Odhalil vazbu mezi hladinou pH a zdravím a že to, co jíme a pijeme má něj vliv

Tajemství zázraku pH „Všechny buňky v lidském těle jsou produkovány krví. Krev je produktem toho, co jíme, co pijeme a na co myslíme.“ Dr. Robert O. Young

Metafora akvária Když ryba onemocní, co uděláte? Budete ji léčit nebo jí změníte vodu? „Když je pH špatné, hladina kyslíku klesá, buňky dýchají v anaerobním prostředí díky fermentaci a dochází ke zvýšení kyselosti - výsledkem kyselého prostředí je rakovina.“ Otto Warburg, Nobelova cena za medicínu , 1932 Když je ryba nemocná, změňte vodu!

Porozumění kyselosti a zásaditosti Základem je… ...rovnováha.

Stupnice pH pH stupnice je logaritmická a změna o jeden stupínek v ní představuje desetinásobnou změnu kyselosti  . Kyselé pH 6 je desetkrát kyselejší než neutrální Zásadité pH 8 je desetkrát zásaditější než neutrální. Nízká hodnota pH je známkou vysoké koncentrace volných kationtů vodíku H+ nebo protonů. Vysoká hodnota pH indikuje nízkou koncentraci kationtů H+ nebo protonů a vysokou koncentraci aniontů OH- nebo elektronů.

Otázka zní: Jak se do našeho těla dostává tolik kyselin? Zejména v důsledku: příliš velkého příjmu bílkovin přímého a nepřímého příjmu cukru příliš nízké konzumace syrových potravin nedostatku pohybu a cvičení Při metabolismu bílkovin vznikají silné kyseliny, včetně kyseliny dusičné, sírové, fosforečné a kyseliny močové. stejně jako kyseliny z článků baterií mohou vypalovat díry v oblečení či v kovu a v lidských buňkách Naše tělo potřebuje méně než 5 gramů bílkovin denně Průměrný Američan jich spotřebuje přes 200 gramů za den

Sedm stádií acidózy Výběr = příčina = efekt/následek Fáze 1 – přecitlivost – např. úbytek energie, vyrážky na pokožce Fáze 2 – podrážděnost – např. alergie, syndrom dráždivého tračníku, střevní zácpy Fáze 3 – katar – kyseliny vázané s roztokem hydrogenuhličitanu sodného Fáze 4 – zánět – např. bolesti, chronický únavový syndrom, artritida Fáze 5 – zatvrdnutí – např. lupus, ateroskleróza Fáze 6 – vředovitost – etapa, při které dochází k poškození tkáně vlivem působení kyseliny, ulcerózní kolitida, žaludeční vředy Fáze 7 – degenerace – např. rakovina, roztroušená skleróza, osteoporóza

pH krve musí být udržováno kolem hodnoty 7,365 Iont vodíku je velmi reaktivní a napadá mnoho molekul, které regulují fyziologické procesy. Krev se nachází na mírně alkalické úrovni 7,365 (pH 7.0 je neutrální). Změna pH o 0,2 jednotky ve kterémkoli směru je považována za závažnou. Krevní pH nižší než 6,9 nebo vyšší než 7,9 je obvykle smrtelné, pokud trvá déle než krátkou dobu. Správné pH moči a slin je 7,2 a vyšší.

Hlavní Pufry Kyselostí hydrogenuhličitan hemoglobin fosfáty plazmatické bílkoviny tlumící prvky elektrolytů nízkodenzitní lipoproteiny hormony voda

Návrat k „normálnímu zdraví“ sedm kroků k ideálnímu neuvěřitelnému zdraví skvělá hydratace správná výživa správné cvičení výživové doplňky emocionální příprava vytyčení a sepsání svých cílů kompletní očista těla

C.O.W.S. Stravujte se jako kráva (COWS) C = chlorofyl – jíl – pročištění tlustého střeva O = olej – kyslík W = voda – alkalická voda S = sůl – sluneční svit – pocení – strečink Pokud chcete být zdraví a silní, musíte jíst jako kráva. O.P.K. = Omezení Příjmu Kyselin

Správá hydratace s alkalickými tekutinami alkalická voda s pH alespoň 9,5 zelené nápoje pro alkalizaci a krvetvorbu zelené nápoje, které pomohou krev očistit a udržovat v ní křehkou rovnováhu pH 1 litr pH vody s jednou až třemi odměrkami základních rostlinek.

Síla „Greens“ - zelených potravin Prášek ze zelených rostlin, saláty ze zeleniny mají stejnou strukturu jako krev, a proto vaši krev očišťují, zásobují a budují Jejich frekvenční energetická hodnota se oceňuje velmi vysoko kolem 250 MHz Při 50 MHz a méně hrozí smrt Například hamburger/slanina má hodnotu 3 MHz Už při hodnotě 62 MHz a u pH moči na 5,5 začíná rakovina!

Pokud potřebujete více energie Každý ví, že zelené potraviny jsou pro nás dobré Kromě vlastní nutriční hodnoty, přírodních vitamínů a minerálů, které jsou obsaženy v organických zelených potravinách používaných k výrobě našeho zeleného nápoje, je jedním z hlavních klíčů k jeho kvalitě skutečnost, že je zelený – je bohatý na chlorofyl.

Proč je chlorofyl tak dobrý? Molekula chlorofylu a molekula hemu, centra hemoglobinu ve vaší krvi, jsou v podstatě ve své struktuře téměř totožné. Rozdíl je, že ve středu molekuly hemu je železo a středem molekuly chlorofylu je hořčík. Téměř identická chemická struktura činí zelené potraviny skvělým stavebním materiálem pro krvetvorbu.  

„Greens“ - zelené potraviny - jsou správnou cestou Unikátní směs více než 40 druhů zeleniny, zelených potravin a naklíčených zrn. Tyto zelené potraviny obsahují více než 100 organických přírodních vitamínů, minerálů, aminokyselin a flavonoidů. Koloidní částice umožňují maximální vstřebávání. Neobsahuje škodlivé řasy, plísně, houby či probiotické bakterie

Alkalizujte vodu Nejdůležitější věc, kterou musíte vědět, je hydratovat tělo zásaditou vodou. „PuripHy“ je kombinací kapalného hydrogenuhličitanu sodného, uhličitanu draselného a hydroxidu draselného. „PuripHy“ lze přidávat do tekutin pro jejich alkalizaci. Pomocí několika kapek „PuripHy“ můžeme zneutralizovat řasy, bakterie, kvasinky, plísně, parazity, exotoxiny a mykotoxiny. Kromě toho „PuripHy“ napomáhá při absorpci kyslíku z pitné vody do vaší krve.

Zvyšujte Zásaditost Zdravé tělo přirozeně udržuje svou vlastní ideální váhu. Teď můžete začít i vy s obnovou zdraví, rovnováhy a harmonie vašeho těla. „Young pHorever pHour Salts“ je dokonalou kombinací čtyř účinných uhličitých solí. To napomáhá zachovávat alkalické prostředí v organismech lidí, živočichů i rostlin. Tyto soli se přirozeně vyskytují ve všech tělesných tekutinách.

Silnější Imunitní Systém Naše Omega 3 - 6 - 9 esenciálních mastných kyselin je unikátní směsí olejů ze lnu, brutnáku lékařského a konopného oleje. Obsahuje ideální poměr nepostradatelných olejů omega 3, 6 a 9. Tyto zdravé oleje jsou nezbytně důležité pro každou buňku v lidském těle. Tato směs je za studena lisovaná při nízkých teplotách, bez působení světla a kyslíku.

Jak jedno jídlo z vajíček a slaniny působí na buňky: Několik příkladů opodstatňujících tuto větu: Naše krev je produktem toho, co jíme! Jak jedno jídlo z vajíček a slaniny působí na buňky: před po

Naše krev je produktem toho, co jíme! Zde vidíte vaši krev před a po požití hovězího, kuřecího nebo krůtího masa, vajíček a/nebo vepřového. V těchto potravinách se nachází hodně těžkých kyselých bílkovin. Před požitím masa 1 hodina po požití masa

Péče o zdraví s pomocí sledování hladiny pH Alkalizace výživy Alkalizace cvičení Alkalizace jídla Alkalizace vzdělání

Proč distribuovat Young pHorever? úspěšný prodej obrovský zisk vysoká spokojenost zákazníků věrnost zákazníků spolehlivý vztah při spolupráci: důvěra a výkon

Děkuji vám za pozornost! Věřím v naši přínosnou a plodnou spolupráci! „Lékař budoucnosti nebude svým pacientům dávat žádné léky, ale zasvětí je do péče o jejich tělesnou schránku, poučí je o správné stravě, pohybu na čerstvém vzduchu a cvičení.“ Thomas Edison