…tak tento vtip nemá chybu

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Jedna chyba na ženě!! Když Bůh stvořil ženu, bylo to šestý den práce přesčas. Jeden anděl přišel a ptal se: “proč s ní ztrácíš tolik času?” A bůh odpověděl:
Advertisements

Pořád od ženských slyšíme jejich pravidla. Teď je čas na mužská pravidla.
Aneb kdo ještě vydržel v tomhle ústavu
Ponoř se do modra ….
Pořád od ženských slyšíme jejich pravidla. Teď je čas na mužská pravidla.
Pořád od ženských slyšíme jejich pravidla. Teď je čas na mužská pravidla.
Přeji Ti sílu všech živlů
Není člověk ten, který by se líbil lidem všem…
VEDLEJŠÍ VĚTY.
Lásko dej mi čas.... Lásko dej mi čas... Možná se mýlíš, možná to není sen. To byla moje dlaň na tvém spánku, a tvůj dech podobný vánku.
Ahoj všichni, jen vám chci říci, věřte či nevěřte, splnilo se mi přání, které jsem měl, a znám další lidi, kterým se to též splnilo, takže nic neztratíte.
Medvídek Pú.
V Bibli je napsán příběh, kdy Ježíš šel na horu se svými učedníky, aby jim vysvětlil některé velmi důležité věci. Toto je velmi volná parafráze toho,
Někdy je dobré se zastavit a zamyslet se nad životem Všem mým přátelům.
V neděli odpoledne jsme šli na Kalvárii. Když jsme vycházeli kopec, viděli jsme kapličky, ve kterých byly sochy atd.. Kalvárie je významné poutní.
Pozorně čti a vteřinu či dvě o tom popřemýšlej !
Čtěte pomalu a tiše!  .
alias Ringo Silver  Šedesátka to nic není... Policajti říkají, tak prý k tomu do důchodu ještě pár let přidají. Nebuď smutný, nevěš hlavu, Tebe se to.
„A nebudeš mě už nikdy zkoušet, viď?!“ „Teda, tak to tedy nechápu,proč mě ty ženské v mém věku ještě zajímají!“
Člověk se nědy zeptá proč...???
Nikdy nesuď nikoho, podle toho, jak vypadá
Manželský pár hraje golf. Ona odpaluje a... míček letí až do statku ležícího hned u dráhy... kde rozbije jedno okno a prolítne dovnitř!
Prosím nepodvádět a čestně odpovídat. Jinak podvádíš jenom sebe ! ! !
Vyznání.
Pořád od ženských slyšíme jejich pravidla. Teď je čas na mužská pravidla.
Až přečteš tento , zeptej se sám sebe: „Mám utéct?“
ZÁJMENA Český jazyk 5. ročník ZŠ
Ahoj jmenuji se Art a právě jsem se narodil.Jak by ses o mě uměl starat?? Tak to jsem já..!! POKRAČOVAT.
Každý den jsme trochu starší…
Děvče se ptalo chlapce, jestli si myslí, že je pěkná
M a y a A n g e l a a j e j í m o u d r á s l o v a K l i k e j.
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
Výuková prezentace pro 4. ročník ZŠ, Přirodověda Jan Mayer.
VODA.
Dopis od Boha.
Jen tak, pro radost, Ti posílám jednu malou vločku
Je zajímavé sledovat, jestli to pošleš zpět
Něco pro nás V tom NEJLEPŠÍM VĚKU Moudrost přichází s věkem Někdy však věk přijde sám 
Zeptej se sám sebe: „Mám utéct?“.
Přečti pořádně hlavně konec !!! a nepodváděj !! A hlavně si přečti konec, to nemá chybu, jsi na správném místě! Učitel filozofie jednoho dne přisel, do.
K k SALON - ZUZKA z z u u a a z z MÓDNÍ NÁVRHÁŘSTVÍ.
Jde zajíc za hadem a říká: "Hade promiň, že jsem se ti včera posmíval, že nemáš nohy... ", Had odpoví: "To je v pohodě... " a zajíc na to: "Jo? Tak ruku.
Amore amore .... Amore amore ... Ode dne, co Tě znám, divný pocit v srdci mám Ode dne, co Tě znám, divný pocit v srdci mám. Sám sebe ptám.
Pořád od ženských slyšíme jejich pravidla. Teď je čas na mužská pravidla.
Přítomný čas Rewrite the following sentences in the present tense. Vzor: Bolela mě hlava. Bolí mě hlava. *Taken from Review Lesson 4, pg. 193, ex. 1 of.
Pár vtípků.
Scházíš mi lásko .... Scházíš mi lásko ...
Prezentace určená k propagaci MGV
OSTROV CUKROVÍ Vytvořila: Marie Anna Kurková START.
Projekt:Vzdělávací internetové kluby Jméno:Jakub Michálek Téma:Příroda a já.
Příběh pro všechny tvrdě pracující
Proč rád žiješ? Když chceš, aby se Ti splnily sny, nesmíš dlouho spát...
Rozhovor se… slečnou Magdalenou Žižkovou Co jsme zjistily o Majdě ? Co ji baví? Jak ji (ne)znáte…..
„A teď mi děti řekněte, čím jsou vaši tatínkové a kde pracují. Tak třeba ty Pepíčku.“ „Prosím, můj tatínek je úředník a pracuje jako prostitut.“ „Prosím.
Hra detektiv Hrát nápověda konec Autor: Tereza Bednářová 6.B.
Aneb kdo ještě vydržel v tomhle ústavu
Rozhovor s NÍM.
Manželský pár hraje golf. Ona odpaluje a
Rozhovor s NÍM.
Pořád od ženských slyšíme jejich pravidla
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
Rozhovor s NÍM.
Rozhovor s NÍM.
Něco pro nás V tom NEJLEPŠÍM VĚKU.
Až přečteš tento , zeptej se sám sebe: „Mám utéct?“
Děti jsou DAR... jak je MILOVAT ?!?
Každý den jsme trochu starší…
11 rad, abychom se v životě nezbláznili
Maya Angela a její moudrá slova
Maya Angela a její moudrá slova
Transkript prezentace:

…tak tento vtip nemá chybu NEČAS V NEBI …tak tento vtip nemá chybu Na ranní procházce Nečas náhle zakopl a upadl, ukázalo se, že to byla mrtvice. A protože podle hesla „ Zdraví není byznys " neměla blízká nemocnice dostatek personálu, tak zemřel.

Záhy stál před nebeskou branou a svatý Petr ho přivítal: "Vítej na nebesích, ale dříve, než se tu usadíš, tak se zdá, že tu máme malý problém. Málokdy tu máme špičky ODS a tak si nejsme tak úplně jisti, co s nimi." "To nevadí, prostě mě pusťte dál, jsem dobrý křesťan, jsem věřící." "Já bych tě rád pustil dál, ale mám pokyny přímo od Pánaboha. Říká, že od zavedení našeho nového programu " LEPŠÍ BUDOUCNOST " musíš strávit jeden den v pekle a jeden den v nebi. Potom si sám vybereš, kde chceš strávit věčnost." "Ale já už jsem se rozhodl. Chci do nebe!" "Lituji, ale taková jsou pravidla", odpověděl sv.Petr.

Odvedl Petra Nečase k výtahu a jeli dolů do pekla Odvedl Petra Nečase k výtahu a jeli dolů do pekla. Brána pekel se otevřela a Nečas se ocitl na krásné zelené louce. Připadal si tam jako v ráji. Zelená tráva, slunce svítí, ale není moc horko. Vane mírný vlahý větřík. Všude jsou malé hospody s pivem, párky a ovarem, které jsou stíněné šumícími stromy. Všude postávají slavní konzervativní politikové, sama baronka Thatcher ho vítá. Pod kaštanem sedí hodně známých tváří. Všichni se volně procházejí, hrají kuželky a fotbálek. K obědu si dávají bifteky, grilovaná prasátka, šampáňo a plzeň.

Sám ďábel přinesl Nečasovi sklenici oroseného piva a kotletku Sám ďábel přinesl Nečasovi sklenici oroseného piva a kotletku. "Dej si jedno, Péťo!" "Ne, slíbil jsem, že už nebudu pít a budu hubnout", odmítá Nečas. "Tohle je peklo, synku. Tady můžeš jíst a pít co chceš a neuškodí ti to, spíš prospěje." Petr si tedy zavdá a zjistí, že se mu ďábel líbí, že je to fajn chlapík, který umí vyprávět peprné vtipy a provádět ostatním kanadské žertíky. Prostě přesně to, co mají v ODS rádi.

Jako jsou třeba jejich vtípky v podobě smlouvy s občany, slib zavedení protikorupčního balíčku, vysokých platů, snížení nezaměstnanosti, vtip se zvýšením dostupnosti a kvality zdravotní péče pomocí privatizace nemocnic (to byl vývar !!) a vtipné skutky v podobě zavedení poplatků důchodcům a kojencům, snížení mateřské, prosazení netransparentního odměňování ústavních činitelů, zvýšení DPH, promlčení přestupků po roce, žádný boj s daňovými úniky zbohatlíků a co nejmenší daň pro milionáře. A nakonec slib, že víc už nebudeme krást, (jen tolik co doposud).

Společně si to skvěle užívají a dřív než si to Nečas uvědomí, je den pryč. Všichni se s ním bouřlivě loučí a mávají mu, když nastupuje do výtahu. Když se dveře výtahu znovu otevřou, je zase u bran ráje a svatý Petr na něj čeká. "Tak a teď je čas na návštěvu ráje", a otvírá mu bránu.

Dalších 24 hodin je Péťa donucen trávit čas s partou čestných, vychovaných lidí, kteří mají rádi společnost, mluví o jiných věcech než o jídle, o penězích, a chovají se k sobě slušně a uctivě. Žádné hrubé vtipy nebo kanadské žertíky. Nejsou tam ani žádné hospůdky a i když je jídlo dobré, bifteky a ovárek to není. A nikdo není bohatý. Není tam nikdo, koho by znal. A navíc se k němu nikdo nechová jako k důležité osobě. "A jéje, na něco takového mně Kalousek se Schwarzenbergem nepřipravili. Ani Míra ani Kája se o tom nezmiňovali," říká si Nečas.

Den skončil a svatý Petr se vrátil Den skončil a svatý Petr se vrátil. "Tak strávil jsi den v pekle a den v nebi. Teď si vyber, kde strávíš věčnost." Ale Nečas, jak je u něj zvykem, dlouho nepřemýšlí a rozhoduje se: " Nikdy jsem si nemyslel, že tohle řeknu - víš nebe bylo krásné, a tak..., ale já si opravdu myslím, že patřím k přátelům do pekla." Tak ho sv. Petr odvede k výtahu a on jede stále dolů až do pekla.  

Dveře výtahu se otvírají a on se ocitá uprostřed pustiny pokryté odpadky a toxickým odpadem. Vypadá to jako poušť, ale je to ještě horší. Asi jako doly pod Krušnými horami. Je vyděšen, když vidí své přátele, oblečené v cárech, jak jsou přikováni k řetězu a sbírají do plastových pytlů odpadky při silnici. Sténají a vzdychají v bolestech, tváře a ruce zčernalé špínou. Ďábel přijde k Nečasovi a dá mu ruku kolem ramen, ten se otřese a říká: "Já tomu nerozumím, byl jsem tu včera, všude sluníčko, travička zelená, pivo teklo proudem. Jen jsme se tak poflakovali a bylo to skvělé. A teď je tady pustina, všude jenom nepořádek a každý vypadá zbědovaně."Ďábel se na něj podívá, mazaně se usměje a řekne: "Jo Péťo, včera to byla volební kampaň, dnes už sis nás zvolil!"