Projekt Budu školákem Program pro předškoláky a jejich rodiče:

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
EU PENÍZE ŠKOLÁM Učíme se pro život 2010 – 2013 reg. č. CZ 1.07/1.4.00/
Advertisements

Co nabízíme ve šk. roce Co nabízíme ve šk. roce Co nabízíme ve šk. roce Co nabízíme ve šk. roce MATEMATIKA Kroužek matematických.
Mateřská škola Sluníčko Hradec Králové,Třebeš
ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA KOPIDLNO
ZŠ Rakovského v Praze 12.  Ve škole je integrováno 35 dětí cizích státních příslušníků  Nejpočetněji je zastoupena skupina vietnamských žáků  Dále.
NABÍDKA ZÁJMOVÝCH KROUŽK Ů pro školní rok 2012/2013.
ZŠ Kostomlaty pod Milešovkou
Základní škola a Mateřská škola Bystřice pod Lopeníkem
Tato prezentace podává základní informace o škole, o jejím technickém vybavení, o výuce a o školních akcích a aktivitách Informace o škole Vybavení.
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ 14. leden 2012 SPŠ Perspektivní studijní obory: denní čtyřleté maturitní obory pro absolventy ZŠ, určené pro dívky i pro chlapce.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA PŘI SANATORIU EDEL ZLATÉ HORY
 Poskytujeme všeobecné studium, některé studijní obory jsou zaměřeny na rozšířenou výuku angličtiny.  Patříme mezi gymnázia v Brně s nejdelší historií.
Základní škola, Most, Jakuba Arbesa 2454
Časová dotace:16 hodin měsíčně. možnost konzultace problémů souvisejících se speciálními vzdělávacími potřebami žáků vytváření podmínek pro integraci.
Vysoké mýto.
Ve školním roce 2010/2011 byly otevřeny dvě přípravné třídy. Přípravné třídy naší školy byly zapojeny do projektu "Společně to dokážeme". Je to program.
Základní škola a Mateřská škola Brno, Merhautova 37
 ZŠ Záhuní je pokračováním bývalé ZŠ v Horní ulici, známé také pod pojmem,, chlapecká škola,,, která se nacházela v budově dnešního městského.
Projekt: Integrace na druhou - šk.r. 2010/2011 Plánované projektové aktivity PPP FM v nejbližším období: a)Aktivita č.1 - Společné dílny: pedagog - šk.
INFORMAČNÍ SCHŮZKA S RODIČI DĚTÍ PŘEDŠKOLNÍHO VĚKU
„Přírodní vědy moderně a interaktivně“ „Natural Sciences in Modern and Interactive Way“ Město Orlová.
MŠ Sedlčanská. MŠ Sedlčanská MŠ Plamínkové MŠ Kotorská.
PROJEKT: RIZIKA PŘESTUPU DĚTÍ MATEŘSKÝCH ŠKOL DO ZÁKLADNÍ ŠKOLY A JEJICH ŘEŠENÍ ZAVÁDĚNÍM NOVÝCH VYUČOVACÍCH FOREM, METOD A POSTUPŮ, VČETNĚ VYUŽITÍ ICT.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
Rozmarýn.
Základní škola a Mateřská škola Bystřice pod Lopeníkem.
projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ předpověď počasí na 13. května 2014.
KRALUPY TŘANOVICE Po trase Kralupy n/Vltavou – Třanovice – –
Kdo jsme? Jsme sportovní soukromá škola, která, přestože má sportovní zaměření, je otevřená všem, kteří chtějí kvalitní základní.
Montessori Prachatice, ZŠ Národní
Školní Internetový Informační Portál ŠIIP, ZŠ Vrchlického, Liberec © 2006 Ondřej Peřina představení prvního roku projektu projekt SIPVZ č. 0358P
Třídní schůzka 25. září 2014.
předpověď počasí na 14. května 2009 OBLAČNOST 6.00.
Součásti: základní škola školní družina školní jídelna
CHCI BÝT JAKO VY ZŠ VELTRUSY Projekt schválený Zastupitelstvem Středočeského kraje v rámci 2. výzvy 2. globálního grantu v oblasti podpory 1.2 Rovné příležitosti.
ZŠ Dambořice příspěvková organizace
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
INKLUZÍVNÍ VZDĚLÁVÁNÍ ŽÁKŮ SE SVP
Lidé kolem nás…….. Speciální mateřská škola Blanická 16 Olomouc
Základní škola a Mateřská škola Brno, Bosonožské nám.44, příspěvková organizace Zřizovatel školy: Statutární město Brno, Brno – MČ Bosonohy Ředitelka školy:
Základní škola a Mateřská škola Brno, Bosonožské nám
ZÁKLADNÍ ŠKOLA VEŘOVICE
Akademie třetího věku. 1.Základní kurz V průběhu 4 semestrů poznávání regionu poznávání regionu průřez historií od antiky po současnost průřez historií.
Základní škola, Praha 2, Londýnská 34
Základní škola a Mateřská škola, Podolí příspěvková organizace 1.
Základní škola a mateřská škola Třebíč, Na Kopcích 342
Příklady úspěšného využití ICT prostředků ve výuce David Lesch, člen představenstva.
Nejprve provedeme výpočet v závorce
Zdravá škola.
Základní škola Lenešice
KLUB RODIČŮ NADANÝCH DĚTÍ
web: tel.: ředitelka školy: Mgr. Milada Němcová KONTAKT:
Komunitní a otevřená škola
Praktické zkušenosti ze ZŠ a MŠ ANGEL v Praze 12 Mgr. Petra Kohoutová
Škola pro všechny EVROPSKÝ SOCIÁLNÍ FOND PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA K DOLŮM V PRAZE 12.
 program „Začít spolu“ (Step by Step) je realizován ve více než 30 zemích  v ČR od 1994 v MŠ, 1996 v ZŠ  pedagogický přístup orientovaný na dítě 
ZŠ ZACHAR, Kroměříž Z D R A V Á Š K O L A.  Prostředí školy  Věcné  Sociální  Organizační  Zdravé učení  Smysluplnost  Možnost výběru, přiměřenost.
VÝSTUPY Z DOTAZNÍKOVÉHO ŠETŘENÍ POTŘEB MATEŘSKÝCH ŠKOL A ZÁKLADNÍCH ŠKOL pro ORP ŠUMPER Mgr. Ivana Hanáková.
TVOŘIVĚ DO SVĚTA - vzdělávací program, který je alternativou klasickému pojetí vyučovacího procesu - Základní škola a mateřská škola Třinec, Kaštanová.
ZÁKLADNÍ A MATEŘSKÁ ŠKOLA CHOTÝŠANY „KAŽDÝ JE JEDINEČNÝ“
Kraslice, – Úvod – několik slov o projektu … – Naladíme se … – Nadané děti – Ing. Petr Čavojský / Mgr.
Základní škola a Mateřská škola Bystřice pod Lopeníkem
Mateřská škola, Náchod, Havlíčkova 1848
Základní škola, Most, Jakuba Arbesa 2454
Praktické zkušenosti ze ZŠ a MŠ ANGEL v Praze 12 Mgr. Petra Kohoutová
TECHNOLOGIE PODPORUJÍ DIFERENCIACI VÝUKY
Centrum kolegiální podpory CKP
Školní vzdělávací program
Základní škola a Mateřská škola Kozlov, příspěvková organizace
ZÁKLADNÍ ŠKOLA PRAHA 7 Strossmayerovo nám. 4
Transkript prezentace:

Projekt Budu školákem Program pro předškoláky a jejich rodiče:   • Budu prvňáčkem – pro rodiče poučení o úskalích adaptace na školu, pro děti radost 18. 11. 2009 od 16:30 do 18:00 • Předvánoční jarmark – koledy, čerti, Mikuláš i andělé, nákup, prodej vánočních maličkostí pro radost i pro mlsné jazýčky, výtvarné dílny pro šikovné a odvážné 10. 12. 2009 od 16:00 do 18:30 • Veselé malování – výt. techniky pro celou rodinu 2. 12. 2009 od 16:30 do 18:00 • English is funny 1 – mluví máma, táta i já 6. 1. 2010 od 16:30 do 18:00 • Otevřená škola pro všechny 1 – pozvání do výuky, do kroužků i do školní družiny 13. 1. 2010 od 7:45 do 17:00 • Veselá matematika a počítače - 3. 2. 2010 od 16:00 do 18:30 • Práce v centrech aktivity - 17. 3. 2010 od 16:00 do 18:30 • Otevřená škola pro všechny 2 – pozvání do výuky, do kroužků i do školní družiny 24. 3. 2010 od 7:45 do 17:00 • English is funny 2 – mluví máma, táta i já 14. 4. 2010 od 16:30 do 18:00 • Čarodějný den – projekt o přírodě a tradicích ve výuce i ve školní družině 30. 4. 2010 od 8:00 do 16:30 • Ekologicko-výtvarná dílna (Co s odpadky?) - 12. 5. 2010 od 16:30 do 18:00 Informace o naší škole na www.1zsfm.cz Projekt Budu školákem   Vážení rodiče, milé děti, srdečně Vás zveme na tradiční adaptační setkávání pro budoucí školáky a jejich rodiče. Úkolem těchto setkávání je: • zvykat si na prostředí školy • seznámit se s vyučujícími a spolužáky • získávat informace o škole, o potřebách školáka • získávat důvěru ke škole • navázat komunikaci mezi rodičem - učitelkou - žákem

Pro rodiče budoucích prvňáčků a všechny zájemce o kvalitní základní vzdělání   „Nestačí vědění, vědění se musí použít.“ J. W. Goethe Vážení, víte, že • jsme Škola uvědomělého učení (cíle a principy na www.1zsfm.cz ) • u nás probíhá aktivní výuka Aj od první třídy (v rámci všech předmětů) • žáci využívají výukového softwaru od první třídy • žáci si vybírají volitelný předmět od čtvrté třídy • učitelský tým vytváří individuální plány všem potřebným žákům (nadaným, handicapovaným…) • spolupracujeme dlouhodobě se speciální pedagožkou na správném čtení (máme skvělé čtenáře) • učitele realizují činnostní učení • klademe velký důraz na slovní hodnocení a na sebehodnocení žáků • informace o výsledcích žáků předáváme rodičům internetem • jsme otevřenou školou, kde jsou rodiče vítání i ve výuce • jsme komunitní školou pro všechny • žáci mají možnost vybrat si z 30 zájmových kroužků Naše škola nabízí novým prvňáčkům: • zapojení do prožitkového učení s širokým využitím manipulativ • aktivní výuku anglického jazyka ve všech předmětech • práci s výukovým softwarem a moderními multimediálními technologiemi • individuální plánování a hodnocení (rodič-učitel-žák) na základě osobnostní pedagogiky • radostnou atmosféru a motivující přístup Nabízíme mateřským školám a široké veřejností možnost objednat si: • ukázku práce s moderními multimediálními technologiemi (interaktivní tabule, digitální fotoaparát a kamera…) v přírodovědných oborech a při výuce anglického jazyka (bez poplatku) – 45 min. • výtvarné pokusy s hlínou v keramické dílně (bez poplatku) – 90 min. Vše pod vedením zkušených lektorů. Kontaktní osoby: Mgr. Renata Holá, Mgr. Antonie Landová Kontakty: tel. 595172112, 558445320 E mail: antonielandova@seznam.cz r.hola@seznam.cz Všechny zájemce o naší školu srdečně zvou zaměstnanci ZŠ n.u. Petra Bezruče ve Frýdku-Místku