ALLPACK s.r.o. Volgogradská 17/ Liberec 9

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
JOSPO a.s. se specializujeme se na výrobu teplých a chlazených pokrmů
Advertisements

, , Nabídka investiční spolupráce.
PREZENTACE SPOLEČNOSTI DIVIZE PŮJČOVNY DIESELAGREGÁTŮ
Nový koncept odpadového hospodářství moderních producentů odpadu (logistických areálů, průmyslových firem, obchodních center, apod.)
LAO - průmyslové systémy s.r.o.
KATEDRA SKLÁŘSKÝCH STROJŮ A ROBOTIKY
Stavební veletrhy Brno 2012 Zvýšení efektu účasti
Kompletní sortiment injektážních zařízení, příslušenství, výrobků a materiálů pro technologie tlakových injektáží.
1. Severočeské družstvo zdravotně postižených Člen tématické sítě pro sociální ekonomiku TESSEA.
D e s i g n y o u r s u c c e s s ! GIesserei Umwelt Technik GmbH GUT „go future“ G U T GmbH Giesserei Umwelt Technik - slévárenská zařízení – - informační.
Lisovna plastů, spol. s r.o.
Váš partner ve světě obalů
„ Kdo za to může – kompletní vzdělávání pro přípravu a realizací projektu z PRV“ Spolufinancován Evropskou unií z Evropského zemědělského fondu pro rozvoj.
Obaly Ivan Gros
CW – 13 LOGISTIKA Ústav technologie, mechanizace a řízení staveb Fakulta stavební VUT v Brně © Ing. Václav Rada, CSc. 22. PŘEDNÁŠKA Logistika a jakost.
2 Informace o společnosti Výrobní program Certifikace Lisovna plastů Lisovna gumy Významní zákazníci Kontakty Kde nás najdete?
Kdo jsme Zpracovatelé odpadu, dodavatelé surovin a energie Aktivní v celém odpadovém řetězci Roční obrat €1.2 miliardy V osmi zemích Mezi Top 5-ti hráči.
Výrobce toroidních komponentů značky
…od myšlenky k realizaci franchisingového konceptu.
Název projektuModerní škola Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Název.
Chráněná pracovní dílna
Flexibilita a Inovace Outsourcing mezd Outsourcing účetnictví Účtárny na klíč Daňové a ekonomické poradenství E-Consulting Czech, s.r.o Václavské nám.
SYSTÉMY ŘÍZENÍ ZÁSOB Jana Burešová Kateřina Cimická
LOGISTICKÉ SYSTÉMY 11/14.
ARMOR Tiskové kazety nové generace. Představení skupiny ARMOR a společnosti ARMOR s.r.o. Skupina ARMOR - vznik 1922 ve Francii (Nantes) - dnes 16 obchodních.
LOGISTICKÉ SYSTÉMY 2/14.
GX SOLUTIONS, a.s. Výrobce a dodavatel komplexních řešení pro monitorování a správu různých typů vozového a strojového parku v rozličných oblastech působení.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
12. OPERATIVNÍ MANAGEMENT
Ekonomika informačních systémů
Textilní výroba pro automobilový průmysl, zakázková výroba Každá výroba potřebuje profesionály.
© NEA GROUP M004 SERVICE Zajímavý svět servisu Představení.
Fiktivní firma OLYPRINT, spol. s r. o. ...víc než jen tisk.
Zvyšování kvality poskytovaných služeb - efektivní řízení servisní péče Konference SIS2010, Brno Petr Bříza, Versino CZ, s.r.o.
Vítejte ve firmě LESÁK-ZEMAN s.r.o. Brno Tradice 1 8 let Certifikát systému jakosti ISO
Případová studie Robotické pracoviště
Marketing Návrh výrobku Vývoj, konstrukce Příprava výroby Zásobování Výroba Montáž, kompletace Prodej Poprodejní služby měření, zkoušky, testy konkurenčních.
MODERNÍ ZPRACOVÁNÍ PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE. Obsah Vývoj reprografických služeb Co by dnes měli projekční, developerské a stavební firmy požadovat od svého.
Možnosti úspor v Domovech pro Seniory. Nabízíme našim zákazníkům více než pouze výrobky!
Tato prezentace byla vytvořena
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Model Obaly v CZ Obrat mil. Kč Zaměstnanci 1 200
Ballet Europe s.r.o. Váš partner ve světě obalů Ballet Europe s.r.o. je moderní a dynamicky rozvíjející se společnost, která se zabývá návrhy, výrobou.
Produkt Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na
Co je Design for Manufacture and Assembly?
STARTEK Profil společnosti Společnost STARTEK spol. s r.o. je výhradně česká soukromá strojírenská společnost, která vznikla roku 1996 jako nástupce původní.
Jan Martof Služby v oblasti reklamních a dárkových předmětů aneb darovat „propisku“ už nestačí.
Radioreléové spoje ALCOMA – rychlé spoje
Společnost Eurotel pro státní správu. 2 Silný partner pro veřejnou správu ›Společnost Eurotel poskytuje dlouhodobě všem zákazníkům profesionální servis.
Zkušenosti KOMA-Servis s absolventy pro obor hydrauliky Seminá ř „INOVACE STUDIJNÍCH PROGRAM Ů STROJNÍCH OBOR Ů “ Seminá ř „INOVACE STUDIJNÍCH PROGRAM.
Aplikace IT pro energetiku Divize řídících systémů OSC, a. s. Staňkova 18a Brno.
Problematika využití papírových obalů Lukáš Lehovec TTZO 2007/2008.
 Společnost EuroJaP Slovakia s.r.o. je exkluzivním partnerem belgické výrobní společnosti BOPLAN bvba pro prodej, instalace, návrhy řešení a komplexní.
Prezentace společnosti PROFI REGAL s.r.o. Pro XXII. Valné shromáždění Sdružení tajemníků městských a obecních úřadů ČR 23. – 25. října 2011.
MORAVSKÁ VYSOKÁ ŠKOLA OLOMOUC VÁŠ PARTNER PRO BYZNYS INOVACE.
Ballet Europe s.r.o. Váš partner ve světě obalů Ballet Europe s.r.o. je moderní a dynamicky rozvíjející se společnost, která se zabývá návrhy, výrobou.
POKART spol. s r.o. provozovna: POKART spol. s r.o. Holešovská Holešov.
Organizační schéma společnosti.
Prezentace společnosti. ● Bek s.r.o. - od roku 1996 ZASTŘEŠUJEME VAŠE STAVEBNÍ PLÁNY, letos 15 let úspěšného působení na trhu. ● Bek s.r.o. je obchodní.
KIT digital Czech a.s. Praha, září 2009strana : 1 KIT digital Czech a.s. Představení společnosti 14. září 2009 initiate data media.
Transport Březen Měnírny MHD  Cegelec vyrábí a dodává zařízení pro měnírny MHD  Usměrňovače  DC distribuce  Naše výhody :  Vývoj, design, výroba,
Ing. Zdeněk Blažek AGROTECH Firma AGROTECH je komplexním dodavatelem zboží a služeb v oblasti označování zboží. Dodáváme samolepící etikety, termotransferové.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav technicko-technologický Obhajoba diplomové práce Téma: Optimalizace skladového hospodářství.

POKART spol. s r.o. provozovna: POKART spol. s r.o. Holešovská 1677
Prémiová vinotéka na ploše pražského hypermarketu
Podniková logistika ve společnosti INOTECH ČR spol. s.r.o.
Výroba dřevěných obalů na trhu od roku 2000
Komplexní servis služeb
Transkript prezentace:

ALLPACK s.r.o. Volgogradská 17/44 460 07 Liberec 9

PŘEDSTAVENÍ FIRMY konstrukce řešení obaly design kompletní obalový servis

PŘEDSTAVENÍ FIRMY co děláme? jak jsme silní? kde sídlíme, vyrábíme, skladujeme? čím se řídíme? co dokážeme nabídnout?

CO DĚLÁME? I. NÁVRHY OBALU A OBALOVÉHO ŘEŠENÍ z vlnité lepenky standardní a speciální konstrukce

s foliemi standardními, pěnovými a bublinkovými CO DĚLÁME? I. NÁVRHY OBALU A OBALOVÉHO ŘEŠENÍ s vhodnými fixacemi a proložkami s foliemi standardními, pěnovými a bublinkovými

včetně palet a dřevěných prvků CO DĚLÁME? I. NÁVRHY OBALU A OBALOVÉHO ŘEŠENÍ s antikorozní ochranou včetně palet a dřevěných prvků

CO DĚLÁME? II. DODÁVKY OBALU A OBALOVÝCH MATERIALU nezávislost výběru formátování nebo přímý prodej sáčky a pytlíky, stretch folie lepící pásky s potiskem ochranné rohy, dutinky,…

CO DĚLÁME? III. INDIVIDUÁLNÍ LOGISTICKÉ KONCEPTY jistota velkého, flexibilita malého šité na míru dle potřeb zákazníka konsignační skladby doprava v naší režii

JAK JSME SILNÍ? DISPONUJEME NÁSLEDUJÍCÍMI TECHNOLOGIEMI: vzorovací plotter plošný výsek – až 800 ks/hod 2x tiskový slotter – 8.000 a 14.000 ks/hod rotační výsek – 10.000 ks/hod dvouhlavá šička 2x lepička vývojové pracoviště – CAD

KDE SÍDLÍME, VYRÁBÍME, SKLADUJEME? ve vlastním areálu v Liberci (Janův Důl) vlastníme sklady a výrobní haly 3.000 m2 provozujeme školící centrum

ČÍM SE ŘÍDÍME? Normou ISO 9001:2008

CO NABÍZÍME? největší výrobní kapacitu v regionu komplexní servis (návrh, výroba, doprava) jistotu pravidelných dodávek rychlou reakci na změny logistický servis e-shop www.zabalime.cz náhradní plnění (úspora nákladů až 30%)

REFERENCE

Děkujeme za pozornost.

ALLPACK s.r.o. Volgogradská 17/44 460 07 Liberec 9 www.allpack.cz