Říjen 2007 Nobody’s Unpredictable Ipsos Tambor GALAXY SÉRIE 2007 Anketa – spokojenost závodníků.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PLAYBOY Kalendar 2007.
Advertisements

Vyhodnocení dotazníku – Barcamp Brno 2013 Magdaléna Katolická magdalena [at] marketingovevyzkumy.cz
Vyhodnocení dotazníku – Barcamp Brno 2011 Magdaléna Katolická magdalena [at] marketingovevyzkumy.cz
ŠKOLENÍ TECHNIKŮ A MONTÁŽNÍKŮ PRO ROK 2007
Jednotné evropské mýtné 0 TRUCK BUSINESS DAY BRNO, 10. Č ERVEN 2009.
Sčítání celých čísel.
Produkce odpadů 2002 – 2007 obce ORP Šumperk
2 3 Lokalita Pod Javornic kou silnicí 4 směr Solnice směr Javornice směr Vamberk CENTRUM 10min. směr Častolovice.
Vyhodnocení dotazníku – Barcamp Brno 2012 Magdaléna Katolická magdalena [at] marketingovevyzkumy.cz
Škroupovo náměstí – podzemní garáže na místě parku?
Výstavba větrné elektrárny v lokalitě Varnsdorf-Špičák RCA Research.
Městská policie – CALL BACK červenec – srpen 2010 Tisková konference 1. náměstka primátora hl. m. Prahy Rudolfa Blažka ředitele Městské policie hl.m.Prahy.
Spektra zatížení Milan Růžička 1 Dynamická pevnost a životnost
mimořádná Valná hromada SPŘ Praha 1 Zpráva komise k tvorbě Stanov SPŘ Složení komise: Ing. Jan Doležal Ing. Jaromír Pitaš Ing. Jaroslav Švec.
AC Praha 1890 pořádá. 18.ročník terénního závodu.
ROZHODOVACÍ PROCESY PRO VÍCECESTNÉ TELEMATICKÉ APLIKACE Filip Ekl
Letní olympijské hry Názory obyvatel ČR a hl. m. Prahy
AUTOEVALUACE ACADEMIA MERCURII NÁCHOD ZAMĚŘENÍ NA OBLASTI: Průběh vzdělávání – výuka, výsledky ( metody, náročnost, rozvoj klíčových kompetencí, umístění.
ŠVP na gymnáziích: od mírné skepse k chuti pokračovat Zkušenosti z projektu Pilot G/GP Lucie Slejšková Výzkumný ústav pedagogický v Praze.
__________________________________________________________________________________________________________________________________________ Vyhodnocení.
Josef Keder Hana Škáchová
VY_32_INOVACE_INF_RO_12 Digitální učební materiál
ČLOVĚK A JEHO SVĚT 2. Ročník - hodiny, minuty Jana Štadlerová ŽŠ Věšín.
Respond & Co, Masná 3A, Ostrava 1, , telfax : , Anketní výzkum u uživatelů přípravku Urinal.
VY_32_INOVACE_ 14_ sčítání a odčítání do 100 (SADA ČÍSLO 5)
Vyhodnocení dotazníkových šetření prováděných na veletrhu GAUDEAMUS Přípravný výbor – Slavonice Přípravný výbor – Slavonice
VLIV ZMĚN SVĚTA PRÁCE NA KVALITU ŽIVOTA 2005 – 2008 Moderní společnost a její proměny Seminář k výzkumu na úseku BOZP
ANALÝZA POTŘEB, MOTIVACE A FIREMNÍ PÉČE O ZAMĚSTNANCE VE VYBRANÝCH NZDM PARDUBICKÉHO KRAJE BAKALÁŘSKÁ PRÁCE Autor: Bc. Kejzlarová Šárka, DiS. Sběr dat:
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
Malátova 17, Praha 5 tel.: · Uplatnění absolventů škol na pracovním trhu Jan Koucký Výsledky projektu.
projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ předpověď počasí na 13. května 2014.
2. pracovní seminář internetizace knihoven Michal Šperling Euredis, a. s. Dne:
XI. jarní konference energetických manažerů Problémy ČR v kontextu evropského trhu s energiemi (Bezpečnost a dostupnost dodávek energií v ČR a EU) Vliv.
Josef Keder Hana Škáchová
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není – li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. Předpověď počasí na
Čtení myšlenek Je to až neuvěřitelné, ale skutečně je to tak. Dokážu číst myšlenky.Pokud mne chceš vyzkoušet – prosím.
ProcvičujemenásobilkuProcvičujemenásobilku Klikni na libovolné číslo, objeví se.
Věra Boháčová, DiS. nutriční terapeutka Poradenské centrum Výživa dětí
Únorové počítání.
Jaroslav Jíra, GfK Czech Quo vadis PR? Public Relations Summit 2009 GfK CzechPR Summit
25. října 2004Statistika (D360P03Z) 4. předn.1 Statistika (D360P03Z) akademický rok 2004/2005 doc. RNDr. Karel Zvára, CSc. KPMS MFF UK
© ppm factum research 16. října 2014 Stravování jako zaměstnanecký benefit: přínos (a omezení) poukázek na stravování z pohledu zaměstnavatelů, zaměstnanců.
předpověď počasí na 14. května 2009 OBLAČNOST 6.00.
Názor veřejnosti na téma DALŠÍ VZDĚLÁVÁNÍ (vyhodnocení dotazníkového šetření) Pardubický kraj Ing. Jarmila Halouzková
SKOKY NA LYŽÍCH.
Neber úplatky… …nebo se z toho zblázníš
TOČIVÉ DISCIPLÍNY 2.
Cvičná hodnotící prezentace Hodnocení vybraného projektu 1.
Startegie a perspektivy trhu s biopalivy v ČR Česká zemědělská universita, Praha, listopad Česká asociace petrolejářského průmyslu a obchodu.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není – li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Nobody’s Unpredictable Ipsos Tambor pro Město Opava Názory na budovu Slezanka v centru Opavy Kvantitativní výzkumu Leden 2009.
1 Ekonomický růst a trh práce (několik postřehů) František Cvengroš Smilovice, prosinec 2004.
TURNÉ ČTYŘ MŮSTKŮ.
16/1 Hybatelé ekonomiky (české) a hrubé národní štěstí. Smilovice ’09 - prosinec M. Vlček.
EURO a česká veřejnost Prezentace výsledků sociologických výzkumů PSP ČR dne 17. září 2008.
Podpora částečných úvazků?
12. setkání metodiků škol okresu Vsetín Základní školy
Respond & Co, Masná 3A, Ostrava 1, , telfax : , Průzkum u uživatelů výrobku Prostenal s PERFECT.
TOČIVÉ DISCIPLÍNY.
Škola Vinoř Anketa březen 2015.
Názor veřejnosti na téma DALŠÍ VZDĚLÁVÁNÍ (vyhodnocení dotazníkového šetření) Královéhradecký kraj Ing. Jarmila Halouzková
Pilotní tréninky hotel Zlatý Orel K1- K14 Výsledky hodnocení tréninku kompetencí: Bilanční workshop hotel Troyer
Mladí lidé a dobrovolnictví v oblasti péče o přírodu a kulturní dědictví České republiky prezentace výsledků výzkumu Tomáš Blaha Marek Zemský.
Ot.2 - Na jaký typ střední školy jste se v roce 2009 hlásil/a v prvním kole přijímacího řízení? %; Báze: total, N=500.
Městská policie – CALL BACK červenec – srpen 2010 Tisková konference 1
„Jediný, kdo může hlasovat, je pojištěnec svýma nohama.“
Vážení sportovní přátelé, zejména pak příznivci sjezdového lyžování
ŽIVOTNÍ SPOKOJENOST U VYBRANÝCH POMÁHAJÍCÍCH PROFESÍ
Transkript prezentace:

Říjen 2007 Nobody’s Unpredictable Ipsos Tambor GALAXY SÉRIE 2007 Anketa – spokojenost závodníků

Ipsos Tambor GALAXY SÉRIE Hodnocení náročnosti tratě Jako náročnější tratě byly hodnoceny závody v Rožnově a v Dobříši. Více jako polovina z dotázaných u těchto závodů uvedla, že trať byla spíše náročná nebo že byla velmi náročná. Závod v Soběslavi pak byl v porovnání s ostatními hodnocen jako průměrně náročný, závody v Písku a Náměšti připadali náročné pouze 1/5 závodníků. Znění otázky: Jak hodnotíte náročnost tratě závodu? Pro Vaše hodnocení použijte škálu 1 až 5, kde 1 znamená velmi náročná a 5 velmi nenáročná trať. v % N = Otázka nebyla položena !

Ipsos Tambor GALAXY SÉRIE Spokojenost s okolím tratě Závodníci byli s okolím tratě ve valné většině případů spokojeni. V porovnání s ostatními závody dosáhl nižší spokojenosti s okolím tratě závod v Soběslavi. v % N = Znění otázky: Nakolik jste byl\a v rámci uvedeného závodu spokojen\a s prostředím v okolí tratě? Pro vyjádření míry Vaší spokojenosti prosím použijte škálu 1 až 5, kde 1 znamená nejlepší hodnocení a 5 nejhorší hodnocení.

Ipsos Tambor GALAXY SÉRIE Spokojenost se značením tratě Závodníci byli obecně se značením tratě většinou spokojeni. Nejvíce pak na závodech v Rožnově, Prachaticích a Dobříši. Naopak na závodě v Soběslavi uvedla nespokojenost se značením tratě téměř 1/4 účastníků. v % N = Znění otázky: Nakolik jste byl\a v rámci uvedeného závodu spokojen\a se značením tratě? Pro vyjádření míry Vaší spokojenosti prosím použijte škálu 1 až 5, kde 1 znamená nejlepší hodnocení a 5 nejhorší hodnocení.

Ipsos Tambor GALAXY SÉRIE Spokojenost s četností občerstvovacích stanic Taktéž v četnosti občerstvovacích stanic neviděli závodníci závažnější problém. Výrazně méně spokojeni však byli v Soběslavi. v % N = Znění otázky: Nakolik jste byl\a v rámci uvedeného závodu spokojen\a s četností občerstvovacích stanic? Pro vyjádření míry Vaší spokojenosti prosím použijte škálu 1 až 5, kde 1 znamená nejlepší hodnocení a 5 nejhorší hodnocení.

Ipsos Tambor GALAXY SÉRIE Spokojenost se sortimentem na občerstvovacích stanicích Závody v Prachaticích a Dobříši byly co do spokojenosti se sortimentem hodnoceny nejlépe. v % N = Znění otázky: Nakolik jste byl\a v rámci uvedeného závodu spokojen\a se sortimentem na občerstvovacích stanicích? Pro vyjádření míry Vaší spokojenosti prosím použijte škálu 1 až 5, kde 1 znamená nejlepší hodnocení a 5 nejhorší hodnocení.

Ipsos Tambor GALAXY SÉRIE Spokojenost s bezpečností na trati S bezpečností na trati byli nespokojeni nejčastěji účastníci závodu v Soběslavi a Náměšti. V obou případech se jednalo o 10% dotázaných, kteří uvedli, že s bezpečností na trati nebyli spokojeni. v % N = Znění otázky: Nakolik jste byl\a v rámci uvedeného závodu spokojen\a s bezpečností na trati? Pro vyjádření míry Vaší spokojenosti prosím použijte škálu 1 až 5, kde 1 znamená nejlepší hodnocení a 5 nejhorší hodnocení.

Ipsos Tambor GALAXY SÉRIE Spokojenost s lokalitou závodu S lokalitou závodu byli téměř všichni spokojeni – nejvíce pak v Prachaticích, Dobříši a Písku. v % N = Znění otázky: Nakolik jste byl\a v rámci uvedeného závodu spokojen\a s lokalitou závodu? Pro vyjádření míry Vaší spokojenosti prosím použijte škálu 1 až 5, kde 1 znamená nejlepší hodnocení a 5 nejhorší hodnocení.

Ipsos Tambor GALAXY SÉRIE Spokojenost s dostatkem informací o závodě před jeho konáním Ve valné většině považovali závodníci informace před zahájením závodu za dostatečné, pouze informace o závodu v Soběslavi takto hodnotila pouze o něco málo více než polovina účastníků. v % N = Znění otázky: Nakolik jste byl\a v rámci uvedeného závodu spokojen\a s dostatkem informací o závodě před jeho konáním (propozice a ostatní organizační informace)? Pro vyjádření míry Vaší spokojenosti prosím použijte škálu 1 až 5, kde 1 znamená nejlepší hodnocení a 5 nejhorší hodnocení.

Ipsos Tambor GALAXY SÉRIE Spokojenost s organizací prezentace závodníků O něco slabších výsledků co do spokojenosti s organizací prezentace závodníků dosáhly závody v Soběslavi a Rožnově. v % N = Znění otázky: Nakolik jste byl\a v rámci uvedeného závodu spokojen\a s organizací prezentace závodníků? Pro vyjádření míry Vaší spokojenosti prosím použijte škálu 1 až 5, kde 1 znamená nejlepší hodnocení a 5 nejhorší hodnocení.

Ipsos Tambor GALAXY SÉRIE Spokojenost s časomírou a výsledkovým servisem Největší spokojenost s časomírou a výsledkovým servisem byla na závodech v Dobříši a Písku. Naopak nejnižší byla naměřena na závodech v Náměšti a Soběslavi. v % N = Znění otázky: Nakolik jste byl\a v rámci uvedeného závodu spokojen\a s časomírou a výsledkovým servisem (zveřejňování průběžných a oficiálních výsledků)? Pro vyjádření míry Vaší spokojenosti prosím použijte škálu 1 až 5, kde 1 znamená nejlepší hodnocení a 5 nejhorší hodnocení.

Ipsos Tambor GALAXY SÉRIE Spokojenost s doprovodným programem Největší spokojenost s doprovodným programem byla deklarována v Dobříši. Naopak nejnižší spokojenost byla na závodech v Písku a Soběslavi. v % N = Znění otázky: Nakolik jste byl\a v rámci uvedeného závodu spokojen\a s doprovodným programem (celkové dění v prostoru cíle závodu, dětský závod, tombola, slavnostní vyhlášení vítězů atd.)? Pro vyjádření míry Vaší spokojenosti prosím použijte škálu 1 až 5, kde 1 znamená nejlepší hodnocení a 5 nejhorší hodnocení.

Ipsos Tambor GALAXY SÉRIE Spokojenost s časovým harmonogramem závodního dne Nejvyšší spokojenost s časovým harmonogramem závodního dne byla naměřena na závodech v Prachaticích a Náměšti. Naopak v Soběslavi a Rožnově byla nejnižší. v % N = Znění otázky: Nakolik jste byl\a v rámci uvedeného závodu spokojen\a s časovým harmonogramem závodního dne? Pro vyjádření míry Vaší spokojenosti prosím použijte škálu 1 až 5, kde 1 znamená nejlepší hodnocení a 5 nejhorší hodnocení.

Ipsos Tambor GALAXY SÉRIE Spokojenost se servisem pro závodníky v prostoru startu a cíle Nejvyšší spokojenost se servisem pro závodníky deklarovali účastníci na závodech v Náměšti a ve Zruči. Naopak nejnižší v Soběslavi, kde uvedlo nespokojenost 40% závodníků. v % N = Znění otázky: Nakolik jste byl\a v rámci uvedeného závodu spokojen\a se servisem pro závodníky v prostoru startu a cíle (možnost parkování, sprchy, WC, mytí kol, občerstvení)? Pro vyjádření míry Vaší spokojenosti prosím použijte škálu 1 až 5, kde 1 znamená nejlepší hodnocení a 5 nejhorší hodnocení.

Ipsos Tambor GALAXY SÉRIE Celková spokojenost se závodem Pokud účastníci hodnotili závod jako celek, nejlepšího hodnocení dosáhl závod v Prachaticích a Dobříši. Naopak v porovnání s ostatními mírně zaostává závod v Soběslavi. v % N = Znění otázky: Když se zamyslíte nad celkovou úrovní organizace tohoto závodu, nakolik jste byl\a celkově spokojen\a? Pro vyjádření míry Vaší spokojenosti prosím použijte škálu 1 až 5, kde 1 znamená nejlepší hodnocení a 5 nejhorší hodnocení.

Ipsos Tambor GALAXY SÉRIE Pravděpodobnost účasti na závodě v příštím roce Kromě závodů v Písku a Soběslavi by jednotlivé závody v příštím roce pravděpodobně navštívilo 90 a více procent účastníků. v % N = Znění otázky: Nakolik je pravděpodobné, že se zúčastníte tohoto závodu i v příštím roce? Uvažujte prosím, že se závod bude konat v termínu, který by vyhovoval Vašim časovým možnostem. Pro vyjádření prosím použijte škálu 1 až 5, kde 1 znamená, že byste se rozhodně zúčastnil/a a 5 znamená, že byste se rozhodně nezúčastnil/a.

Ipsos Tambor GALAXY SÉRIE Doporučení závodu svým známým na základě zkušenosti Účastníci jednotlivých závodů by nejčastěji doporučili závod v Prachaticích a Dobříši. Naopak závod v Soběslavi by doporučily zhruba jen 2/3 účastnících se. v % N = Znění otázky: Nakolik byste na základě Vaší zkušenosti doporučil\a tento závod Vašim podobně zapáleným kamarádům či známým? Pro vyjádření prosím použijte škálu 1 až 5, kde 1 znamená, že byste ho rozhodně doporučil/a a 5 znamená, že byste ho rozhodně nedoporučila.

Ipsos Tambor GALAXY SÉRIE SHRNUTÍ (Průměrné známky hodnocení závodů v jednotlivých oblastech)

Ipsos Tambor GALAXY SÉRIE Spokojenost vs. důležitost jednotlivých aspektů HODNOCENÍ ATRIBUTŮ Ø (LOW) - VLIV NA CELKOVOU SPOKOJENOST