JIHOMORAVSKÝ KRAJ TGM Junák - svaz skautů a skautek ČR

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
TyfloCentrum Brno, o.p.s. se představuje
Advertisements

2. přístav Poutíci Kolín sraz K + K
Junák – svaz skautů a skautek ČR,
Zpráva předsedy KRJ za období
SETKÁNÍ VEDENÍ STŘEDISEK s vedením kraje
Projekt Moravian Science Centre Brno Mgr. Lukáš Richter
…nasaj informace SKAUTSKÝ ROK u nás v Libereckém kraji a tak…
Zákon o sociálních službách č. 108/2006 Sb.,. Vznik zákona •Na tento zákon jsme všichni čekali víc jak 10 let •Přináší veliké změny do sociální práce.
Obce sobě Podpora meziobecní spolupráce Projekt Svazu měst a obcí ČR.
A KTUALITY A NOVINKY VE VÝCHOVNÉM PROGRAMU J UNÁKA.
Evropské karty mládeže EYCA
ROVERING co nabízí a přináší
VÍTEJTE NA ZUBNÍ PLANETĚ
A NKETNÍ ŠETŘENÍ PRO OBYVATELE REGIONU MAS K PŘÍPRAVĚ NOVÉ ROZVOJOVÉ STRATEGIE SBLÍŽENI POLITIKOU - VÝCHOVA K AKTIVNÍMU OBČANSTVÍ A LOKÁLNÍ.
Představení komory, akce, projekty
Myšlenka? Aktivita? Životní styl.
Informace z okresu 2012 Výjezdní zasedání okresu
Organizace Sněm okresu Hodonín 2013 Delf – Tomáš Svoboda.
1 Roverský začátek ProjektyRovernetOdborky Soutěže a závody Zahraniční aktivity Kurzy a celostátní akce Časopis KmenOddílVýzvy Programová nabídka pro rovery.
RIS JMK III Radim Kocourek Jihomoravské inovační centrum , Regionální inovační fórum, Praha.
Seminář Komunikace & Média 15. až 17. října 2010 Praha Regionální mediální manažer Ondřej Peřina – Jerry
Kristýna Vyvialová ZAKLADATELÉ CO JE SKAUTING CO TAM D Ě LÁME O NAŠEM ODDÍLE ZNÁMÉ OSOBNOSTI.
O R D O & I U S T I C I A oddíl skautů při 65. pražském středisku Pata a Mata jako pronajímatel a Křeček a Plundra, s.r.o jako nájemce uzavřeli.
Transfer technologií na Technické univerzitě v Liberci Pavel Němeček.
O řízení státu Prezident: Miloš Zeman
Krajská rada Junáka Libereckého kraje Afrooting - krajské roverské setkání 2007 Mníšek u Liberce, 19. až 21. října 2007.
Výchovný odbor Želvičky. Výchovný odbor „Želvičky“ Členové: Kiwi, Villda - Ratíškovice, Milka, Andy - Čejka Sketmen, Šmudla, Junior, Ryša, Hárvy – Kyjov.
Hospodaření Katedra Fiscus Kateřina Hrdličková – Matýsek
1 Konference ZASTUPOVÁNÍ ZÁJMŮ V EU Senát Parlamentu České republiky Praha, 11. listopadu 2008 Ing. Roman Línek Člen Výboru regionů EU vicehejtman Pardubického.
Co se honí želvími hlavami. Celoroční plán Proč jej dělat? – Práce s dětmi není náhodná, chceme někam směřovat – Všichni vedoucí chtějí dosáhnout s dětmi.
Junák – svaz skautů a skautek ČR, okres Hodonín Akreditovaný 39 hodinový zdravotnický kurz Zdravotník zotavovacích akcí 2011 Kateřina Smerfetka Šablaturová.
Odbor pro personalistiku Valný sněm Junáka Litomyšl 28.–
Krajský sněm ledna 2011 radnice, nám. Dr. E. Beneše, Liberec Volební program Jerry a Slůně |
1 PRŮZKUMY SPOKOJENOSTI ZAMĚSTNANCŮ Druhy průzkumů spokojenosti a jejich specifika.
Okresní sněm Zpráva o činnosti zahraniční zpravodajky Připravila: Kateřina Motlová - Káťa.
 Proč?  Na kurzy?  Co?  Jak?  Kdo?  Mezinárodní skauting jako inspirace  Diskuze…
Průzkum organizovaný pro členské firmy SPS - květen 2012 Stavební firmy v jednotlivých krajích ČR Předpokládané změny pro rok 2012 oproti roku 2011.
KONFERENCE „Konkurenceschopnost okresu Hodonín“ , PRUŠÁNKY
Výchovný odbor Želvičky
2014 / 2015 Hospodaření Kateřina Hrdličková - Matýsek Fiscus.
RS v okrese Hodonín Proběhlé akce: Zima 2013: RKLM: ne-svoboda ( ) V Uherském Hradišti na základně střediska Psohlavci 19 lidí.
ORGANIZACE ČK Fortis, sobota , Lelekovice
Okresní výchovný odbor Želvičky Zrealizované akce v roce 2010/2011.
HOSPODAŘENÍ pro rádce.
POČET OBSLUHOVANÝCH KNIHOVEN POČET METODIKŮ 25,78 (PK: 23,18) 25,46 (PK: 22,06) 24,53 (PK 21,53) Počet metodických návštěv 936 (1,35;
Koncepce rozvoje regionálních funkcí v Jihomoravském kraji v letech Porada ředitelů pověřených knihoven JMK, Mgr. Adéla Dilhofová.
Výkon regionálních funkcí v Jihomoravském kraji v roce 2014 v celostátním srovnání Porada ředitelů pověřených knihoven Jihomoravského kraje Městská knihovna.
Výkon státního odborného dozoru v roce 2015 Ministerstvo dopravy.
Integrace cizinců v Jihomoravském kraji Zasedání Rady pro rozvoj lidských zdrojů 21. září 2010.
I NFORMACE Z OKRESU 2014 V ÝJEZDNÍ ZASEDÁNÍ OKRESU Junák – svaz skautů a skautek ČR, okres Hodonín Mgr. Karel Ryba – Mýval místopředseda OR.
Pracovní schůzka aktérů integrace - příprava navazujícího projektu „Jihomoravské regionální centrum na podporu integrace cizinců 2010“ 30. září 2009 EVROPSKÝ.
Ing. Jiří „Hrach“ Stokláska předseda OR. Seznam akcí pod hlavičkou ORJ ◦ Velkomoravský bál (2. ročník) ◦ Team-building VM ◦ RKLM ◦ RK Pyramida (5. ročník)
Informace za volební období sněm okresu
Cizinci v Jihomoravském kraji Úřad práce ČR – krajská pobočka v Brně
Seminář pro poskytovatele Návrh vzdělávacích aktivit 2017 „Zajištění vybraných služeb sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato konference.
Informace z okresu 2014 Výjezdní zasedání okresu
Sociální podnik s příběhem
Činnost výchovného odboru
Zahraniční zpravodaj Kateřina Motlová - Káťa
Informace z OR okresní sněm
Mediální zpravodaj Jolana Čuprová - Jolča.
Vzdělávání Okresní sněm 2016
Přesnost map M1: , M1: ve vztahu k ZÚR JMK /3
Krajský Fotbalový Svaz Vysočina
Vzdělávání v Junáku Jiří Fait - George.
Česká republika územní členění.
20. oddíl GINKGO středisko Walden - České Budějovice
zpracovaný v rámci projektu
Prezentace KAP Jihomoravského kraje
Vyjmenuj tři kraje ČR podle velikosti VY_32_INOVACE_03
Transkript prezentace:

JIHOMORAVSKÝ KRAJ TGM Junák - svaz skautů a skautek ČR Mgr. Žaneta Vítů – místopředsedkyně KRJ JMK TGM Prezentace pro sněm okresu Hodonín 30. 11. 2013

Junák - svaz skautů a skautek ČR Jihomoravský kraj TGM Jihomoravský kraj se stal početně největším krajem v republice, předstihl tak Středočeský kraj (třetím největším krajem je Praha). Růst naší členské základny se významnou měrou podílí na celkovém růstu členské základny Junáka jako celku. Z pohledu KRJ byl v uplynulém období okres Hodonín jedním z nejlépe spolupracujících okresů z hlediska plnění povinností ukládaných vnitřními předpisy Junáka nebo vycházejících z rozhodnutí KRJ .

Junák - svaz skautů a skautek ČR Jihomoravský kraj TGM KDE SE NĚCO O ČINNOSTI KRAJE DOZVÍM? www.junak-jmk.cz Krajské aktuality JAK S KRJ KOMUNIKOVAT? podatelna@junak-jmk.cz

Junák - svaz skautů a skautek ČR Jihomoravský kraj TGM KRAJSKÉ AKCE: 2x ročně Krajská setkání činovníků (4.-6.4.2014 ) Jihomoravská Žirafa Roversky scuk Rovehory 2014 Krajský ples (1. 3. 2014)

Junák - svaz skautů a skautek ČR Jihomoravský kraj TGM DALŠÍ UŽITEČNÉ INFO: KRJ podporuje účast na zahraničních akcích, KRJ podporuje ad hoc projekty, KRJ podporuje rádcovské kurzy a nově vznikající oddíly (v místech, kde dosud skauting nebyl), KRJ uděluje krajské vyznamenání, na webu kraje užitečné info .

Junák - svaz skautů a skautek ČR Jihomoravský kraj TGM NABÍDKA KRJ: lze si vypůjčit roll-upy k prezentaci činnosti Junáka (více na webu kraje), lze si v sídle KRJ půjčit vybavení ke skype konferencím, lze v sídle KRJ využít scaner s pokročilým funkcemi.

Junák - svaz skautů a skautek ČR Jihomoravský kraj TGM Vedení KRJ i jeho zpravodajové jsou připraveni konzultovat Vaše problémy a reagovat na Vaše potřeby tak, aby Vám usnadnili Vaši práci a podpořili Vás.