Soběšice okres Klatovy

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Aktivity města Chrudim v oblasti podpory rozvoje cestovního ruchu
Advertisements

Hotel Fontána Týdenní nabídka pro členy SDH a jejich rodinné příslušníky v hotelu Fontána Lipno.
CK Topinka Cestovní kancelář, zabývající se dětskou rekreací již od roku 1991 Vám představuje.
Nabídka odpoledních klubů od října 2013 Společnost DUHA – integrace osob s mentálním postižením.
Vězeňská služba České republiky Věznice Valdice nám
DOVOLENÁ CB K. Vary PASEKY nad JIZEROU č
PASTORAČNÍ DŮM VELEHRAD. VÍTEJTE U NÁS… Pastorační dům Velehrad se nachází v italské části Dolomit v krásném horském údolí Gsiesertal v obci St. Martin.
KONGRESOVÉ CENTRUM Aktuální nabídka pronájmů pro rok 2013.
Hotel Garni - Současná finanční situace v hotelnictví očima managementu“
Rekreační zařízení OS Čeňkova pila Šumava.
ONRIMO Travel Španělsko, Ibiza, San Antonio **** hotel Blau Parc –
AZYLOVÉHO CENTRA A STARTOVACÍCH BYTŮ PETROVICE, PRAHA 10 ul. JAKOBIHO
Hotel Saloon.
Kuba Elderien, s.r.o. Obchodní Akademie Denisovo Nábřeží Náchod web:
Vězeňská služba České republiky Věznice Valdice nám
Doučování Bc. Jiří Švec Doučování Předměty: ◦ Účetnictví  Převážně pro studenty obchodních akademií, středních a vyšších odborných škol.
Sporthotel Kurzovní S námi máte vrchol na dosah! NEJČISTŠÍ VZDUCH V ČESKÉ REPUBLICE!
Vážení spoluobčané, zastupitelé obecního úřadu Bítouchov Vás zvou na zájezd - prohlídka dělostřelecké tvrze Hanička. Po prohlídce tvrze je plánován společný.
Stáže masérů v zahraničí Projekt Leonardo da Vinci CZ/11/LLP-LdV/IVT/
Táborová základna Sedlo.
Táborová základna Sedlo II.
Pozvánka do Moravského krasu Připravila Veronika Russová
ST LUCIA ČESKO – NĚMECKÉ CENTRUM PROVOZNÍ ŘÁD. Zřizovatelem KC je společnost B O H E M I A S, s.r.o. Tento provozní řád vydává vedení společnosti za účelem.
 Domov mládeže se nachází v pěkném a klidném prostředí u řeky Opavy, cca 15 minut chůze od centra města, 20 minut od autobusového a vlakového nádraží.
Pension Aspen Penzion Aspen se nachází na malebném místě v centru turistického střediska Harrachov v Krkonoších. Lokalita poskytuje krásný výhled na Čertovu.
DM Lovosická a Dittrichova
Univerzita Karlova v Praze KOLEJE A MENZY
Valné shromáždění Asociace U3V červen 2006, Zlín - Kostelec.
PRAHA slaví 125 let KČT. pátek neděle centrum oslav Národní zemědělské muzeum – Letná.
Zájezd do Jindřichova Hradce
1. Soukromá hotelová škola Ing. Věra Vyhnisová –
KONGRESOVÉ CENTRUM Aktuální nabídka pronájmů pro rok 2013.
Hotel Kapitán areál s vlastní pláží a sportovišti Vše pro Váš volný čas.
Cestovní kancelář SUPER-IN
V í t e j t e v relax areálu H N A Č O V.
Rodinná pohoda na Lipně. Váš partner pro volný čas.
KOLO – VODO – CHODO VÝLET Z l a t á K o r u n a
Lokalizační faktory (druhá část)
Prezentace pečovatelské služby
Penzion u máchova Jezera
Školicí a ubytovací středisko IAT
 Domov mládeže se nachází v pěkném a klidném prostředí řeky Opavy, cca 15 minut chůze od centra města, 15 minut od autobusového a vlakového nádraží.
Prezentuje se vám „ Penzion u krbu “ Pana Zdeňka Dvořáka Sokolovská 536, LOKET
Klepnutím lze upravit styl předlohy podnadpisů. HOTEL PARK OSTRUŽNÁ Nově postavený horský hotel v krásném prostředí lyžařského, turistického a cykloturistického.
Nabídka pro „Školy v p ř írod ě “ Sportovní areál s možnostmi sportovního vyžití pro děti.
Zámek Lukavec … … a jeho využití
Vítáme Vás v rekreačním areálu Pecka
Centrum sociálních služeb Ostrava, o. p. s
LYŽAŘSKÝ KURZ ZŠ HORŠOVSKÝ TÝN 2012
Poskytujeme služby v oblasti: Adrenalinových zážitků Wellness pobytů Vzdělávacích pobytů.
CK Sun Family Anna Macáková Zeměpis 8.třída
Ubytování na RovníchUbytování na Rovních. Ubytování v soukromí Lyžařské středisko Paseky nad Jizerou Parkování u domu 2 pokoje Společná lednice Microvlnná.
Ubytování na Rovních Čermákovy Rovně.
Hotel U 7 Jelenů. Náš hotel Vám nabízí saunu, vířivky, relaxační bazén, plavecký bazén, posilovnu, animační program a také Miniclub. To je vše s té volnočasové.
CK Šumavský medvěd. Služby Nabízíme zájezdy a dovolené na Šumavě pro rodiny s dětmi, páry, seniory i školní zájezdy Spolupracujeme s hotelem „U sedmi.
Terénní základnu - Rohanov
Cestovní kancelář SHM Vezmeme Vás za Sluncem, na Hory nebo k Moři Provozovatel: Vladimír Kučeřík, ul. Vodní 79, Brno.
Pořádá: SK Hasiči Praha + Snowhill a.s. + ČHSF a HZS hl.m. Prahy, mediální partner Open přebor HZS ČR a mistrovství ČHSF v obřím slalomu.
GOLF KONOPIŠTĚ HOT NEWS 20/2013 Silvestr na Konopišti 2013 Přijeďte oslavit vstup do nového roku s rodinou či přáteli do Golf & Spa Resortu Konopiště.
Domovy se zvláštním režimem. poskytují pobytové služby osobám, které mají sníženou soběstačnost z důvodu:  chronického duševního onemocnění  závislosti.
Obec Křinice Obec Křinice Obec Křinice Vám nabízí objekt
Ostružno - Prachovské skály
Rekreační zařízení Merkur – Tvarožná Lhota
PREZENTACE DOMOV PRO SENIORY.
PREZENTACE DOMOV PRO SENIORY.
PLAVECKÉ SOUSTŘEDĚNÍ HOŘICE
Městské slatinné lázně Třeboň
ve „Vodním ráji“ v Jihlavě
Azylový dům pro rodiny s dětmi
Náš domov.
Transkript prezentace:

Soběšice okres Klatovy

Obsah prezentace Víte kdy? Víme kam! 10 . důdovů, proč navštívit Hotel pod Hořicí O Hotelu pod Hořicí Stravování Ubytování Učebny Sociální zařízení Wellness Celoročně vyhřívaný bazén Masáže (ruční, medová, čokoládová) Hydromasážní vany Vířivka Sauna Další aktivity Ruské kuželky Minigolf Kulečník Ping-pong Půjčovna jízdních kol Rybaření Kam vyrazit? Dárky pro Vaše přátele Ceník služeb Kde nás najdete? Kontakt EU

O Hotelu pod Hořicí Hotel Soběšice se nachází v podhůří Šumavy. Naše služby poskytujeme již od roku 1987. V letech 2010 a 2011 proběhla modernizace hotelu. Výtah je vedený do všech pater Bezbariérový přístup Počet lůžek: 60

Víte kdy? Víme kam! Proč byste si měli neustále lámat hlavu s výběrem místa pro: ozdravný pobyt rekreační pobyt dovolenou školení rodinnou sešlost narozeninovovou, svatební či jinou oslavu školní sraz? Máme pro Vás jednoduché řešení! Čtěte dál…

10. důvodů, proč navštívit Hotel pod Hořicí Ubytování v nově zrekonstruovaných 2 – 4 lůžkových pokojích se sociálním zařízením a televizí Celodenní stravování s charakterem domácí kuchyně – vaříme ze surovin z vlastní zemědělské produkce Bezbariérový přístup Bezdrátové připojení k internetu Wellnes centrum k dispozici po celý rok (i v zimě) Prostory pro školení (učebny) s magnetickou tabulí a dataprojektorem Dárkové poukázky na různé služby jako dárek pro Vaše blízké Parkování přímo před hotelem zdarma Okolní krásy (Kašperk, Rabí, Strašínský kostel, Hoslovický mlýn a jiné) Přímé autobusové spojení ze Sušice, Strakonic, Prahy a Kašperských Hor

Stravování Součástí hotelu je samoobslužná jídelna s celodenním stravováním – vaříme ze surovin z vlastní produkce. Kapacita jídelny není omezena. Je možné zde pořádat různé slavnosti až se 120ti hosty. Obsluhu a vše s akcí spojené po dohodě s Vámi zařídíme. Nemusíte se o nic starat. Zájemci si mohou po domluvě zakoupit hovězí a vepřové maso z naší zemědělské produkce.

Ubytování 2 – 4 lůžkové pokoje s televizí a příslušenstvím popř. s možností přistýlky Nabízíme možnost využít společenské prostory: salónek učebny tělocvičnu

Učebny K dispozici ve 3. a 4. patře Počet míst k sezení: 40 Magnetická tabule

Sociální zařízení Součástí každého pokoje je nově vlastní sociální zařízení.

Celoročně vyhřívaný bazén vyhříván teplem z bioplynové stanice velikost 5 m x 12 m, hloubka 1,2 m protiproud mohou si zde zaplavat i zdatní plavci možnost koupání ve všech ročních obdobích Plánujeme do konce letošního roku bazén zastřešit. Průměrná teplota v bazénu se pohybuje kolem 28°C jak v létě, tak i v zimě.

Klasické ruční masáže Pro objednání masáže se můžete obrátit přímo na naše fyzioterapeutky. Na výběr máte: šíje šíje a zad

Hydromasážní vany K dispozici jsou 3 celotělové vany pro vířivou a perličkovou koupel. Počet trysek: 8 turbo trysek 30 vodních trysek 176 vzduchových trysek Třetí vana je vylepšena o ruční podvodní masáž.

Vířivka Nalezněte rovnováhu. Koupel ve vířivém bazénu plně umožňuje: zklidňovat bolest svalů a kloubů stimulovat oběh a napomáhá zažívání vytvářet v těle přírodní látky zmírňující bolest podporuje přirozenou relaxaci, snižovat stres a zlepšovat spánek Počet: 4-6 osob Celkový počet trysek: 46 z toho 14 vzduchových trysek

Sauna Počet osob: 12 Provozní doba: PO 16:00 – 20:00 ČT 16:00 – 20:00

Ruské Kulečník kuželky

Minigolf Devět hracích políček: bez překážek trojúhelníky šnek skok pyramida špalíky most překážka U labyrint

Rybník Rozkoš Možnost zakoupit si povolení k rybaření na dobu určitou (např. i na týden) Vzdálenost od hotelu k rybníku: 2 km

Kam vyrazit? Připravili jsme pro Vás malého průvodce okolím Soběšic (12 turistických tras), kterého si můžete zakoupit v kanceláři vedoucí hotelu. V blízkém okolí můžete navštívit: hrady Rabí, Kašperk rozhledny Javorník, Svatobor, Sedlo historický mlýn v Hoslovicích koupaliště a rybníky města - Sušice, Horažďovice, Strakonice, Kašperské Hory, Volyně V zimě můžete využít běžeckých stop a lyžařských vleků v nedalekém okolí.

Dárky pro přátele Nabízíme poukázky: na jednotlivé služby v určité hodnotě ve formě přání s jménem oslavence

Ceník služeb Ubytování od 250,- Kč /noc/os Obědy od 55,- Kč Vířivka 150,- Kč /2 os. Vířivka 250,- Kč /4 os. Perlička od 80,- Kč Hydromasáž 120,- Kč Sauna – v provozních hodinách 250,- Kč /1 hod Sauna – na objednání mimo provoz. hodiny 400,- Kč /1 hod Ruční masáž šíje 60,- Kč Ruční masáž zad 120,- Kč Medová masáž od 200,- Kč Bazén od 20,- Kč Minigolf 50,- Kč /2 hole/1 hod. Kuželky, kulečník Půjčení jízdního kola Poukázky dle vybraného druhu Průvodce okolím Soběšic 50,- Kč Pro větší skupiny (nad 15 osob) bude poskytnuta sleva do 10 %.

Kde nás najdete?

Kontakt Adresa: Hotel pod Hořicí Obchodní družstvo Soběšice Soběšice 166 342 01 Sušice Vedoucí hotelu: Ivana Kučerová Kontakt: 724 028 664 E-mail: hotel@sobesice.eu www stránky: www.sobesice.eu