Tvorba 3D aplikace s návazností na uživatele

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Martin Šimeček.  seznámit s APEXem – poskytnout základní manuál  vytvořit webovou aplikaci pro sběr informací o databázových systémech  naplnit databázi.
Advertisements

Aplikace elektronických obvodů v Multisimu
(Master Data Manager) B1UP - Správa kmenových dat Ing. Miroslav Beran Servis/Helpdesk.
Komu je program OKNA určen. Úvodem •Firma TECHNOSOFT byla založena v roce 1996 a jejím předmětem podnikání je od prvopočátku vývoj a prodej software produktů.
VÝVOJ PROGRAMOVACÍCH JAZYKŮ PERSPEKTIVY ELEKTRONIKY 3. Celostátní seminář, 18. března 2003 Ing. Pavel Pokorný UNIVERZITA TOMÁŠE BATI VE ZLÍNĚ Fakulta technologická.
Windows Presentation Foundation Animace. Animace Proč? Silnější dojem z aplikací Vytváří přirozenější UI Plynulejší visuální přechody Animace kdekoli.
Učíme se animace Groppa Corina.
Microsoft Silverlight
SOFTWARE operační systémy
Softwarový systém DYNAST
Prezentace prototypu.  Desktopová aplikace  C#, MySQL  Stavební kameny (třídy) aplikace  ISControler  DB  ADSGraf.
Vektorový animátor Diplomová práce
Co je duševní vlastnicví? Duševním vlastnictvím se rozumí výhradní práva k nakládání s díly, vynálezy a jinými nehmotnými výsledky procesu lidské tvořivosti,
Katalog sociálních služeb EXPORT katalogu sociálních služeb SocialniSluzbyUK.cz Projekt „Katalog sociálních služeb, zkvalitnění jejich nabídky a vzdělávání.
MS EXCEL 2007 Tabulkový procesor. Máte před sebou nejnovější verzi aplikace Excel. Při jejím otevření uvidíte známé listy, na něž jste zvyklí, ale horní.
Vkládání objektů do tabulky
Multimédia ve vzdělávání ANIMACE Litomyšl.
Vysoká škola Báňská - Technická univerzita Ostrava Inovace výuky odborných předmětů na bázi řízení projektu Jana Šarmanová Libor Holub Radoslav Fasuga.
3MA381 PowerPoint - seznámení
Název projektu: Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách v Jihomoravském kraji Číslo projektu: CZ.1.07/1.1.00/ Subjekt.
Rozšíření jednouživatelské verze IS na víceuživatelskou Prezentace Diplomové práce Autor : Libor Tomášek Spoluautoři : Pobucký M., Drábek L. Vedoucí :
BAKALÁŘSKÁ PRÁCE Tomáš Janda
8. dubna 2013ISSS - Portál interních identit, Z. Motl1 Portál interních identit jako nadstavba identity managementu Mgr. Boleslav Bobčík, T-Systems Czech.
Gymnázium, Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Hodonín Software – úvod.
Sdílení obsáhlých souborů na webu Výpočetní technika.
Animace Moderní počítačové aplikace. Animace Lidské oko je přitahováno pohybujícími se objekty Animace nejen přitahuje pozornost, ale slouží i jako prostředek.
…se zaměřením na herní aplikace Vypracoval: Vladimír Geršl
Ing. František Hůlka lektor webináře pro ICT metodiky
Walter Schorge Archa – Open Source archivní informační systém v NTM Archivy, knihovny a muzea v digitálním světě
Práce se šablonami v MS Word 2007
PowerPoint - seznámení Miroslav Lorenc. PowerPoint  K čemu a kdy použít?  Jaké jsou možnosti využití?  Alternativy?
Úvod do JavaScriptu JavaScript je p JavaScript je programovací jazyk, který se používá na webových stránkách. JavaScript je typu KLIENT - KLIENT To znamená,
Autodesk – 3Ds Max Chrbolková Markéta. Obsah 1.O programu 3Ds Max 2.Využití 3.Praktické ukázky 4.Formát DWF 5.Užitečné odkazy.
Požadavky na další funkce systému ePUSA verze 2.0 Projektová dokumentace.
Počítačové hry 1 Martin Klíma, Michal Hapala.
CryEngine3 Show Off Michal Hapala. Proč (ne)platit za hotové SDK Výhody obecně: –Hotové řešení (export, level editor, engine) Ušetří tisíce hodin práce.
HUMUSOFT s.r.o. Konference WITNESS Setkání uživatelů programu WITNESS Hotel Valáškův Grunt, Kozov
TECHNICKÁ UNIVERZITA V LIBERCI Fakulta mechatroniky, informatiky a mezioborových studií Tento materiál vznikl v rámci projektu ESF CZ.1.07/2.2.00/
Přechody a animace VY_32_INOVACE_7C21. Pravidlo Důležitý je obsah prezentace, přechody a animace mají být příjemným, nikoliv rušivým doplňkem! Nekombinovat.
FLASH. O čem to bude? Co je to Flash Co umí Flash – příklady Prostředí Macromedia FlashMX Nástroje a kreslení, vrstvy (Layers) Práce se symboly – Button,
Trenčianska univerzita Alexandra Dubčeka Fakulta Mechatroniky Bc. Aleš Borovka ColdFusion – nový webový trend ?
Informační a komunikační technologie PDF Implementace ICT do výuky č. CZ.1.07/1.1.02/ GG OP VK Studijní obor: Sociální péče Ročník: 4.
Kreslítko Petr Diviš Zdeněk Papež. Úvod Desktopová („stand-alone“) aplikace Jednoduchý grafický editor  Tvorba a editace základních geometrických objektů.
MS WINDOWS Plocha. Plocha  Deska pracovního stolu  Výchozí bod pro práci s PC  Na každém počítači může vypadat různě  Uživatel si ji může sám upravovat.
Nástroje pro řízení projektů. Kriteria členění Desktopová aplikace SaS (Software as Service) aplikace.
OPERAČNÍ SYSTÉMY.
Panelová diskuze Java,.NET nebo Web Services?. Kolo první.
1 Mapy s dopravními informacemi pro WAP Bc. Aleš Daněk – G269 Vedoucí projektu Ing. Jan Růžička Ph.D. Zadavatel firma CAD programy – Ing. Jan Vlčinský.
Možnosti GIS při tvorbě trojrozměrných map zemětřesení Vedoucí práce: Doc.Ing.Petr Rapant CSc. Odborná konzultace: Ing. Aleš Poláček CSc. Zpracoval : Pavel.
CAD a parametrické modelování
Počítačové hry a animace Cvičení 3 – Ttransformace, Camera, 3DModely.
Ivana Topolová VŠE v Praze
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Josef Ledvoň. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
26. uživatelská konference 28. – 29. května 2015, Deštné v Orlických horách ORSOFT OPEN / OR-SYSTEM OPEN OD TEORIE K PRAXI Odvážný prezentátor.
Počítačové hry a animace
Klient pro správu databází MySQL 1 Klient pro správu databází MySQL Zbyněk Munzar České vysoké učení technické v Praze Fakulta elektrotechnická.
Prezentace Powerpoint 1 Prezentace vznikla v rámci projektu Škola 21. století, reg. číslo: CZ.1.07/1.3.06/ , který realizuje ZŠ a MŠ Lomnice nad.
Jaderná energetika. Struktura prezentace otázky na úvod výklad příklad/praktická aplikace otázky k zopakování shrnutí.
© KAM po Česku.  200 ks oboustranných materiálů (A3)  50 ks oboustranných materiálu (A4)  200 ks vizitek IC  2 samolepky s QR kódem  200 ks lístkových.
Základy úpravy digitální fotografie Seznámení s program Zoner PhotoStudio.
DidactIG 2016STRANA 1 Možné přístupy k výuce dětských programovacích jazyků Jindra Drábková Katedra aplikované matematiky FP TUL.
Prezentace výsledku projektu k předmětu OSP
Vývoj mobilních aplikací a jejich výhody
Mapování stavu oboru animace v ČR
Moderní didaktické technologie a zdroje informací
Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava
1. ročník oboru Mechanik opravář motorových vozidel
Operační systémy.
Software (programy) Vypracoval: Mgr. R. Jančar
Nové webové mapové aplikace ČGS RNDr. Vít Štrupl, PhD. Nesuchyně 4. 4
Transkript prezentace:

Tvorba 3D aplikace s návazností na uživatele Ondřej Švejnoha E4

SHRNUTÍ Programovací jazyk C# Seznámení s herními enginy Unity3D a důležité vlastnosti herního enginu Moje vlastní aplikace Gameplay ukázka

Programovací jazyk C# Objektový programovací jazyk Výtvor Microsoftu Podobnost s C a Java

Programovací jazyk C#

Programovací jazyk C#

Vybrané herní enginy

Unity3D

Unity3D Verze zdarma i placená Původně MAC OSX exclusive Export na 25 platforem

Výhody enginu Unity3D Jednoduchost Cena Otevřenost Komunita

Důležité vlastnosti herního enginu K dispozici na Win/MAC/Linux Export na co největší množství platforem Snadná manipulace s herními objekty Otevřenost/možnost úprav Předem vytvořené funkce Dokumentace Aktualizace

Potenciál Unity3D ve filmovém průmyslu Render custcén Komponenta animator Screen recording

Výhody animačního programu MMD Jednoduchost Cena Velké množství postav pro animace Možnost exportu animace i videa/obrázků

Výhody animačního programu MMD

Moje vlastní aplikace

Prostor pro Gameplay ukázku Animace sezení (spuštění animace za specifických podmínek) Reakce na kolizi s NPC Řízení vozidel Taunty Dabing

zdroje Loga enginů: https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Sou rce_engine_logo_and_wordmark.svg http://www.freelogovectors.net/wp- content/uploads/2018/03/unity3d-logo.png https://www.kisspng.com/png-cryengine-3- game-engine-logo-crytek-umum-code-cerd- 6373681/ https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Unr eal_Engine_Logo.svg