Akce bude realizována za finanční podpory Jihomoravského kraje.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ČLENSKÁ SCHŮZE 2006 Putování za vínem aneb posezení ve vinném sklípku.
Advertisements

Auto výlet na Českomoravskou vysočinu
Podzimní akce Pohody Brno – sdružení pro volný čas.
Komise pro mezinárodní spolupráci a orální dějiny při MÚ Praha-Vinoř připravuje II. MEZINÁRODNÍ PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR NA DVOŘE RUDOLFA II.
TOUR MORAVA, 0. ročník SPRING SCOOTER CLASSICS, Tour Morava není závod. Jde o přátelské jarní putování. Celkem cca 333km rozděleno do.
Výukově poznávací zájezd do Španělska
Školní družina a internát „ÚSMĚV“ při ZŠ, Opava, Havlíčkova 1, p.o.
Vážení spoluobčané, zastupitelé obecního úřadu Bítouchov Vás zvou na zájezd - prohlídka dělostřelecké tvrze Hanička. Po prohlídce tvrze je plánován společný.
TŘÍDNÍ SCHŮZE PROGRAM SRPŠ – výroční zpráva Třída jako celek – chování, výsledky vzdělávání, spolupráce, aktivita Akce v dubnu Ředitelské.
MEZINÁRODNÍ PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR Vinoř 2010 Po stopách císaře Karla IV.
(NE)ZNÁMÍ SOUSEDÉ (UN)BEKANNTE NACHBARN – Olomouc a okolí (CZ)
12. – 14. října 2012 PÁTEK Pivní pochod PPPPPP Podesáté Páteční Pěší Pivní Průzkumný Pochod – pěší trasa IVV - 10 km Nepomuk – Sokolovna.
Srdečně Vás zveme a těšíme se na Vás na pochodu Okolo Bohdanče.
PRAHA slaví 125 let KČT. pátek neděle centrum oslav Národní zemědělské muzeum – Letná.
Ve středu jsem se svými spolužáky a s učiteli vyrazil na přátelskou návštěvu do Polska. Cesta trvala asi 4 hodiny a vedla do.
S RAZ DOROSTU NA OKRESE K OLÍN aneb i dorost má svoji kategorii.
Nizozemí Účastníci: Barbora Jurčíková, Jindřiška Štrymplová,
XXVI. SVĚTOVÝ DEN MLÁDEŽE Madrid 2011 „V Kristu zapusťte kořeny, na něm postavte základy, pevně se držte víry.“ ( srov. Kol 2,7)
Obecní vysílání. Dne pořádá žatčanský Klub seniorů kulturní akci - návštěvu divadelního představení, jedná se o komedii " Škola žen" uváděnou.
Srdečné pozvání na turnaj veteránů do Hradce Králové sobota 8. října 2011 Stará garda- jubilejní 10. ročník!!!
Světové dny mládeže. LOGO Koruna p. Marie Almudenské „M“ – Madrid, Maria Kříž – symbol křesťanství, logo Maria – rychlá a spolehlivá cesta ke Kristu Spontánní,
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Zpracovala Barbora Plesníková
Srdečné pozvání na turnaj veteránů do Hradce Králové Stará garda ročník v Hradci Králové disciplína - všechny zbraně let, 60 a starší (AK.
ŠKOLNÍ VÝLET 3.B MORAVSKÝ KRAS
Kabelová televize Pržno. Program KTV Co najdete na úřední desce Naši jubilanti Odvozy odpadů v dubnu Úhrada místních poplatků ZŠ a MŠ Pržno - Sběr starého.
Téma: O vzdušném obalu naší planety – terenní výprava Dílna č. 11.
Pořádání letní teambuildingové akce
K u d y n a a k c i a c o t a m k d e b u d e a u t e m a l e i j i n a k 112.6km, 1h17min Do centra 113.1km, 1h19min Do Bynova Poslední barák pod lesem,
Zadání úkolu, závazný služební program akce
Hranice 15. května 2006 Páté setkání pracovní skupiny cestovního ruchu k projektu „Udržitelný rozvoj turistických služeb“
Klub českých turistů Bedřichov Jihlava pořádá dne studánkovou vycházku Luka nad Jihlavou - Bítovčice. Sraz v Lukách nad Jihlavou na nádraží.
ANGLIE Termín: – Místo pobytu: Torquay Cena: Kč (doprava, ubytování v rodinách, strava, výuka v jazykové škole pojištění). V.
Neděle: po příjezdu a obědě (rizoto) jsme si udělali procházku do Plas. Krásnou cestou podél vody jsme dorazili do tohoto starobylého města, prohlédli.
Kam si vyšlápli turisté z Nepomuku Červenec Nepomuk.
Jsem svobodný právě proto, že sloužím Ježíši Kristu, svému Pánu. Skautský máj 09.
Pohled na město Zajímavosti města Smírčí kámen, Socha sv. Jana Křtitele s křížem, Opevněný kostel sv. Jana Křtitele, Městská radnice, Celkový pohled.
Zámek Hluboká nad Vltavou
Kabelová televize Pržno
Obecní vysílání. Ve středu 4. února 2009 v 17 hod. promítneme videozáznam p. Ladislava Čtvrtníčka MORAVSKÁ BRÁNA.
Program KTV Oslavenci Co najdete na úřední desce Pozvánka na zájezd Klub seniorů – pozvánky Termíny svozu odpadů Info SmVak Vodácká akce SKP - pozvánka.
Anglie a Paříž pro základní školy
XIII. Zimní sraz turistů Jilemnice
St. Gallen. Realizační team Jiří Richter Navrhovatel Vedoucí exkurze Martina Rešlová Koordinátor Doprovod Jana Pokorná Doprovod.
Integrovaný dopravní systém Moravskoslezského kraje ODIS Terminál Hranečník Ostrava 2015.
Úřední hodiny Obecního úřadu Březnice: Tel: Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek –
RAKOUSKO – VÍDEŇ NĚMECKO - REGENSBURG Popis mobilit Mgr. Kristina Maderová Celoživotním vzděláváním k zefektivnění výuky jazyků Seminář k předání informací.
Domov se zvláštním režimem.  Cílová skupina  Kde se nacházíme  Co poskytujeme  Objekty areálu  Pokoje  Aktivity  Fakultativní služby  Zprostředkovávané.
ŠKOLNÍ ZÁJEZD SLOVINSKO Termín:14. – I. Večer odjezd od školy II. Jezírka Zelenci, Planica, Kranjska Gora, jezero Bled III. Soutěska.
C YKLOTOULKY V J IŽNÍCH Č ECHÁCH, V R AKOUSKU A N ĚMECKU Lenka Havlíčková CR3.
RODINNÝ VÝLET Klára Očadlíková, Sebastian Stryžak, Fanda Šimanovský.
DOMOV PRO SENIORY.  Cílová skupina  Kde se nacházíme  Co poskytujeme  Objekty areálu  Pokoje  Aktivity  Fakultativní služby  Zprostředkovávané.
Náš letní rodinný výlet
SOKOLSKÉ HRY BEZ HRANIC podtitul: ANI FOTBAL NÁM NENÍ CIZÍ
DOMOVA DŮCHODCŮ HRUBÁ VODA
DOMOV PRO SENIORY JEVIŠOVICE, p. o. ve spolupráci s Městem Jevišovice
Plzenecká 50 TJ Sokol Starý Plzenec a Asociace sportu pro všechny
Bára Ševčíková Lucie Šteinerová Filip Vaňha
ZV OOP DJŠ pořádá zájezd do Bzence
DOMOVA DŮCHODCŮ HRUBÁ VODA
PLAVECKÉ SOUSTŘEDĚNÍ HOŘICE
POSVÍCENSKÝ NOHEJBALOVÝ TURNAJ
ZAHRANIČNÍ EXKURZE Jaro 2012.
H2O - Vltava.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ J. E. Purkyně a ZUŠ Libochovice
ZV OOP DJŠ pořádá zájezd do LDT VRBNO
Poznávací zájezd do Říma
Třídní schůzky
H2O - Vltava.
mise EGYPT KDY: – KDE: PENZION U ŠPIČÁKU
Transkript prezentace:

Akce bude realizována za finanční podpory Jihomoravského kraje. Sokolská župa dr. Jindry Vaníčka T. J. Sokol Bílovice nad Svitavou T. J. Sokol Řícmanice   srdečně zvou všechny příznivce na setkání U NÁS V SOKOLE 2015 Termín: 2. - 4. října 2015 Místo: T. J. Sokol Bílovice nad Svitavou  Ubytování: tělocvična sokolovny (vlastní spacák a karimatka) Stravování: vlastní, možnost dokoupení v sobotu ráno - pekárna a obchod v Bílovicích nad Sv., večeře v místní restauraci S sebou: obuv do tělocvičny, oblečení na celodenní výlet i k táboráku, baterku do jeskyně, hudební nástroj Účastnický poplatek: 200,- Kč (bude vybírán na místě v hotovosti), dále vstupné do jeskyně, dopravné Dopravní spojení: vlakem - zastávka Bílovice nad Svitavou na žel.trati č. 260( S 2) Brno – Česká Třebová autobus - DPMB linka č. 75 (tarif zóna 215) ze Staré Osady autem silnice č. 374 (Brno – Obřany - Adamov) Sokolovna se nachází naproti silničnímu mostu přes řeku Svitavu.  Přihlášky na akci: návratky odeslat na župu dr. Jindry Vaníčka do 20. 9. 2015 Akce bude realizována za finanční podpory Jihomoravského kraje. Program : Pátek: - Příjezd účastníků od 17 do 19 hod. - Zahájení akce, úvodní slovo - Přednáška o historii Bílovicka a kraje Lesů, vod a strání - Informační panely z činnosti župy a tělocvičných jednot - Přátelské posezení   Sobota: - Odjezd autobusem do Křtin, prohlídka Santiniho kostela, kostnice a zámku, zvonkohra - I. skupina - pěší výlet pro zdatné účastníky (12 km) - jeskyně Výpustek, údolím Křtinského potoka, jeskyně Býčí skála, jeskyně Kostelík, Stará huť Josefov, vývěry Jedovnického a Křtinského potoka, dále do Adamova, prohlídka kostela se Světelským oltářem, odjezd vlakem ČD nebo pěšky - II. skupina - autobusem do Řícmanic, dále pěší výlet pro nenáročné a žactvo (6 km) - Stezka zdraví Hvozd, Arboretum, Pomník lesů, hřiště U sovy, turnaj v petangue - Večerní táborák s písničkami, country tance Neděle: - Položení kytice k pomníku dr. M Tyrše a sokolských obětí ve světových válkách - Vycházka Těsnohlídkovým údolím, k pomníku Lidušky a Josefa Ressela - Ukončení akce ve 12 hodin, odjezd