There is/are Anglický jazyk VY_32_INOVACE_372, 19. sada, AJ2 ANOTACE

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Possessive´s Anglický jazyk VY_32_INOVACE_366, 19. sada, AJ2 ANOTACE V prezentaci si žáci procvičují a upevňují používání přivlastňovacího´s. Přiřazují.
Advertisements

To have got - negative Anglický jazyk VY_32_INOVACE_376, 19. sada, AJ2 ANOTACE V prezentaci si žáci procvičují a upevňují používání slovesa to have got.
1 To have got - questions Anglický jazyk VY_32_INOVACE_377, 19. sada, AJ2 ANOTACE V prezentaci si žáci procvičují a upevňují používání slovesa to have.
Prepositions VY_32_INOVACE_032 – 2.sada, AJ ANOTACE
There is, there are Anglický jazyk VY_32_INOVACE_040 – 2.sada, AJ
Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
ANOTACE V prezentaci si žáci procvičují a upevňují používání základní slovní zásoby tematického okruhu, tvoří rozhovory podle obrázků. Užívají jednotné.
ANOTACE V prezentaci si žáci procvičují a upevňují používání sloves v přítomném čase prostém ve větách záporných. Procvičují si slovní zásobu tematického.
Describing people Anglický jazyk VY_32_INOVACE_364, 19. sada, AJ2
To be - questions Anglický jazyk VY_32_INOVACE_374, 19. sada, AJ2 ANOTACE V prezentaci si žáci procvičují a upevňují používání slovesa to be ve větách.
Present continuous - questions Anglický jazyk VY_32_INOVACE_370, 19. sada, AJ2 ANOTACE V prezentaci si žáci procvičují a upevňují používání sloves v přítomném.
To have got - affirmative Anglický jazyk VY_32_INOVACE_375, 19. sada, AJ2 ANOTACE V prezentaci si žáci procvičují a upevňují používání slovesa to have.
Clothes Anglický jazyk VY_32_INOVACE_363, 19. sada, AJ2 ANOTACE V prezentaci si žáci procvičují a upevňují používání základní slovní zásoby tematického.
Present continuous Anglický jazyk VY_32_INOVACE_368, 19. sada, AJ2 ANOTACE V prezentaci si žáci procvičují a upevňují používání sloves v přítomném čase.
Present continuous - negative Anglický jazyk VY_32_INOVACE_369, 19. sada, AJ2 ANOTACE V prezentaci si žáci procvičují a upevňují používání sloves v přítomném.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Mgr. V ě ra Tománková Název DUM: VY_32_Inovace_ Plurals Název sady: Project 1 Č íslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Název školy:Základní škola a Mateřská škola Sepekov Autor:Mgr. Hana Červená Název:VY_32_INOVACE_80 _angličtina-gramatika Vzdělávací oblast:Jazyk a jazyková.
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Lenka Špillerová Název materiálu: VY_32_INOVACE_15-24_ plural nouns Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Mgr. Věra Tománková Název DUM: VY_32_Inovace_ Subject and object pronouns Název sady: Project 2 Číslo.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Mgr. Věra Tománková Název DUM: VY_32_Inovace_ Present Simple Tense Název sady: Přítomný čas prostý Číslo.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Mgr. Věra Tománková Název DUM: VY_32_Inovace_ To be - otázka Název sady: Project 1 Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Číslo projektu MŠMT: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_17_06_skloňování podstatných jmen rodu ženského Název školy: ZŠ, PŠ a MŠ Česká.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Mgr. Věra Tománková Název DUM: VY_32_Inovace_ Stupňování přídavných jmen „good“ x „bad“ Název sady: Project.
Anotace - Animals Anotace - Pracovní list k procvičení slovní zásoby Autor - Mgr. Martina Kolářová Jazyk - Čeština, angličtina Očekávaný výstup - Plynulé.
Množné číslo u podstatných jmen tvoříme :
VY_32_Inovace_ Some and any Project 2
Podstatná jména pomnožná, hromadná a látková
VY_32_Inovace_ Can, can´t Project 1
Autor : Bc. Lucie Ševčíková Datum :
VY_32_Inovace_ Large numbers Project 3
Sčítání do 20 s přechodem přes desítku
Adjectives Škola ZŠ Masarykova, Masarykova 291, Valašské Meziříčí
TO BE – questions, short answers
AUTOR: Mgr. Petr Punčochář
Datum: Projekt: Kvalitní výuka
VY_32_Inovace_ Sloveso „být“ (to be)
Charakteristika výukového materiálu
Budoucí čas s WILL What will our future look like in five years.
COUNTABLE AND UNCOUNTABLE NOUNS
Číslo projektu MŠMT: Číslo materiálu: Název školy: Ročník:
Jazyk a jazyková komunikace Cizí jazyk-anglický jazyk DUM 08
Základní škola praktická Česká Třebová
Křížovky s VS po S II. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová.
Prepositions of place Škola
Název školy: Základní škola Brandýs nad Labem – Stará Boleslav, Školní 291 Autor: Mgr. Olga Slováková Název materiálu: VY_32_INOVACE_06_Barvy a čísla Anglický.
VY_32_Inovace_ Neurčitý člen a, an Project 1
Charakteristika výukového materiálu
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Sepekov Autor:
ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Mgr. Věra Tománková Project 2
ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Mgr. Věra Tománková Project 1
Sada 2 Jazyk a jazyková komunikace MŠ, ZŠ a PrŠ Trhové Sviny
ŠABLONA 32 VY_32_INOVACE_20_25_Cooking
AUTOR: Mgr. Iveta Hejtmánková
Množné číslo podstatných jmen 2 - opakování
LONDON AND PRAGUE Autor: Mgr. Ivana Tesařová
Vypracovala Mgr. Jana Dvořáková
Název školy Střední škola obchodně technická , s. r. o. Číslo projektu
VY_32_INOVACE_Sei_I_05 Alphabet Název projektu: OP VK
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu OPVK
Anglický jazyk - gramatika Autor: Mgr. Vlasta Skořepová
Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/
VY_32_INOVACE_43 TO BE QUESTIONS.
Autor: Michaela Vráblíková Název : VY_32_INOVACE_36AJ_3tr_SLOVICKA12.
Základní škola praktická a základní škola speciální Heřmanův Městec
To be - affirmative Anglický jazyk VY_32_INOVACE_373, 19. sada, AJ2
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola praktická Česká Třebová
Possessive adjectives
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Mgr
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Mgr
Narozeniny VY_32_INOVACE_2B_09 Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Transkript prezentace:

There is/are Anglický jazyk VY_32_INOVACE_372, 19. sada, AJ2 ANOTACE V prezentaci se žáci učí používat vazbu there is, there are, doplňují věty slovesy is/ are, seznámí se s pravidelným i nepravidelným tvořením množného čísla podstatných jmen. Druh učebního materiálu DUM Očekávané výstupy Sestaví gramaticky a formálně správně jednoduché písemné sdělení, krátký text a odpověď na sdělení. Pro koho je materiál určen  žák, 1. stupeň ZŠ, 4., 5. ročník Autor  Mgr. Hana Pavlíková Datum vzniku  24. 11. 2011 Vzdělávací oblast  Cizí jazyk Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Pavlíková

There is/are Plurals Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Pavlíková

Plurals: regular an apple three apples a girl two girls Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Pavlíková

a dog three dogs two pigs a pig Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Pavlíková

Plurals: irregular an orange three oranges a glass two glasses Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Pavlíková

a man two men three women a woman Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Pavlíková

a child three children two mice a mouse Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Pavlíková

There is an apple. There is a man. There´s a pig. There´s a dog. There´s a girl. There´s a mouse. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Pavlíková

There are three children. There are two mice. There are three apples. There are three children. There are two dogs. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Pavlíková

Complete the sentences. is are There ________ an umbrella. There _______ three pears. There _______ five crayons. There _______ a bag. are is Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Pavlíková

What is in the picture? There are two pigs. There are two balls. There´s a mouse. There´s a dog. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Pavlíková

http://www.100000freecliparts.com/clipart/index.html http://www.free-clipart-pictures.net/kid_clipart.html Hutchinson, T. Project. 3. vyd. Oxford : Oxford University Press, 2008. ISBN 97019 4764148. s. 11 Hutchinson, T. Project. 2. vyd. Oxford : Oxford University Press, 2000. ISBN 019436514. s. 15 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Pavlíková