PRO MELÍROVANÉ HNĚDÉ, BLOND & STŘÍBRNÉ VLASY

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Profesionální líčení pro každé vystoupení
Advertisements

1.Význam kosmetického účinku šamponu
Zvířátka u krmelce - koláž
DPC GmbH & Co. KG Tenkovrstvé práškové laky Essenbach / Altheim.
NEOMEZENÝ SYSTÉM PROMĚNY SYSTÉM VYTVOŘEN PRO ZMĚNU, KTERÁ PŘINÁŠÍ NĚCO ZCELA NOVÉHO. Je navržen tak, aby splnil přání každé ženy, která touží po ulehčení.
Anotace Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název VM: Péče o vlasy
Nabídka Vánočních balíčků MARY KAY 2008
ZESVĚTLENÍ AŽ O 7 TÓNŮ - NOVÉ SLOŽENÍ Maximálně přesný pro docílení neuvěřitelně jednotných výsledků Maximální flexibilita v poměru míchání Maximálně.
Pleťové masky. Patnácti až dvaceti minutový relax „pod maskou“ udělá malý zázrak nejen s vaší pletí, která se krásně uvolní, ale uvolní se a zrelaxuje.
Genetická determinace zbarvení vlasů a očí u člověka
Profesionální barvy ALFAPARF MILANO jsou ideální podporou pro služby nejlepších kadeřníků a koloristů, poskytující nekonečný výběr odstínů a odlesků. Color.
COLOR PROTECTION. Zdroj: Nielsen Research pro UNIPRO 2009 italský trh TRH S VÝROBKY NA OCHRANU BARVY 45% žen si barví vlasy a 24% žen má ve vlasech melírované.
KONCEPT Nová generace péče o vlasovou pokožku, která navrací krásu Vašim vlasům. Krása vlasů začíná u kořínků – pro dosažení silných a zdravých vlasů.
Otevírací doba: Po-Pá:od 9 00 hod – hod,13 00 hod hod Kontakt: Tel.číslo: Kde nás najdete: V Kladně, v ulici Nádražní 323.
TÓN V TÓNU Inovace 2007.
MINIKURZ LÉČEBNÉHO MEDICÍNSKÉHO LÍČENÍ Neutralizace zelenou korekční tyčinkou Neutralizace zelenou korekční tyčinkou.
Zjasnění Hydratování Revitalizování Tři kroky ke krásné pleti Zjasnění Hydratování Revitalizování Zjasňující, revitalizující, hydratační maska.
OPALOVÁNÍ JE SLUNCE NEBEZPEČNÉ? Ne, ultrafialové záření je vždy stejné. Filtrace záření se změnila, protože došlo k narušení ozónové vrstvy z důvodu neblahého.
Prodlužování řas Prodloužení řas je ČR rozmáhající se novinkou. Stále více žen doceňuje přirozenost výsledného efektu a také to, že prodloužené řasy nezatěžují.
Kde Nás najdete ? Vanessa Connor Papiererstraße 27, Landshut, Germany Tel. :
Číslo a název projektu CZ.1.07/1.5.00/ OP: Vzdělávání pro konkurenceschopnost Zvyšování vzdělanosti pomocí e-prostoru Název a adresa školy Soukromá.
Barva Jak vybrat barvy.
Voňavé čerstvé květiny, a něžná péče olejů v šampónech TianDe.
SPIRIT s. r. o. „… každý pokus má svou cestu“ 1/2011.
Kosmetika.
Tužka na vyhlazení vrásek
EU Peníze školám Inovace ve vzdělávání na naší škole ZŠ Studánka
KRÁSNÉ VÁNOCE S MARY KAY
LIDSKÉ RASY (PLEMENA) 8. ročník.
Robo Portrét Tento program umí vytvořit Vaši obrazovou podobiznu podle Vašich údajů a přání.
KOSMETIKA.
Pokus s čajem - difúze Brownův pohyb Veronika Krajanová, 6. D
VY_52_INOVACE_ZB03_1364TVR Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1,5 Peníze středním školám  Číslo projektuCZ.1.07/ /  Číslo projektu:Rozvoj.
50 ZAMĚSTNANCŮ VE VÝROBĚ 200 SPOLUPRACUJÍCÍCH SPOLEČNOSTÍ V ITÁLII 70 ZEMÍ CELOSVĚTOVĚ 15 MILIONŮ TUB V ROCE 2013.
KRÉMOVÝ ZESVĚTLUJÍCÍ SYSTÉM VIACOLORE ODSTRANĚNÍ UMĚLÝCH PIGMENTŮ PRODUKTY KOMPAKTNÍ ZESVĚTLUJÍCÍ SYSTÉM.
Anna Prostředníková Vendula Ježová Kateřina Kročilová
SPIRIT s. r. o. „… protože vlasy dělají člověka…“ katalog 2010/11.
UOMO PÁNSKÁ ŘADA.
OBYVATELSTVO A SÍDLA.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_SARKA_HAMPLOVA_KOSMETICKA_MASAZ_JINE_MASAZNI_TECHNIKY_ 16 Název školyStřední škola služeb,
Škroby. Charakteristika škrobů Škrob je z chemického hlediska polysacharid složený z mnoha molekul glukóz. Škroby vznikají v rostlinách jako produkt fotosyntetické.
JAFRA COSMETICS představuje NOVINKY Revitalizační čistící prášek Rozjasňující pleťové tonikum Rozjasňující denní emulze SPF 15 Rozjasňující.
Okysličující sezonní ošetření.. Pleť je unavená  Regenerovat a revitalizovat Pleť je bledá a dehydratovaná  Posílit její obranyschopnost Pleť je oslabená.
Nelíčený půvab nové linie přípravků pro péči o pleť obličeje je úchvatný…
Sezonní make-up kolekce jaro/léto Sezonní make-up kolekce Obsah  Zdroj inspirace  Celkové složení kolekce  Jednotlivé produkty kolekce Voile.
Make-up kolekce podzim/zima 2011/12 Make-up kolekce podzim/zima 2011/2012.
Ing. Lenka Bombera Piskačová. Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu DUM Škola budoucnosti s využitím IT VY_12_INOVACE_OV50 Název školy.
SEZONNÍ KOLEKCE LÍČENÍ PODZIM/ZIMA   Zdroj inspirace   Celkové složení kolekce   Jednotlivé produkty kolekce Khôl liner graphique – Temně.
SOTHYS make-up kolekce jaro/léto Make-up trendy TRENDYTRENDY PODLENELLY RODIPODLENELLY RODI Barvy květin na rtech a nehtech Lehké opálení, velice.
Krém anti-âge + oční krém créme anti-rides za ½ ceny PROGRAM ANTI-ÂGE PÉČE V EXKLUZIVNÍM BALENÍ EXKLUZIVNÍ KOSMETICKÁ TAŠTIČKA (V nabídce jsou krémy č.1,
Ve snaze o krásu vítězí… řada Snail Secret TianDe V kosmetických salonech krásy 5-minutové služby hlemýžďů stoji 100 dolarů.
Móda krátkých vlasů 30. léta Třicátá léta jsou charakteristická ondulací železem a rozvojem termické preparace Josef Mayer- zdokonalení termické.
Kožní soustava VY_32_INOVACE_06-08 Ročník: 5. Vzdělávací oblast: Člověk a jeho svět Vzdělávací obor: Přírodověda Tematický okruh: Člověk a jeho zdraví.
Kontext MAKE-UP KOLEKCE LÍČENÍ JARO/LÉTO 2016 VINTAGE SPORT. Otevřete dokořán dveře a svou mysl lehkosti a jednoduchosti! V jemné atmosféře se objevuje.
Tělové ošetření individuálně přizpůsobené Opravdová pozvánka k povzbuzení smyslů, objevte jedinečné vůně, které Vás naladí na relaxaci a dopomohou Vám.
1. 2 Výčet několika t ržních trendů… Produkty –Nu Colour® Advanced Tinted Moisturizer –Nu Colour® Advanced Liquid Finish Obsah.
Sezonní profesionální obličejové ošetření jaro/léto 2012 s pomerančovými a grapefruitovými výtažky.
ENOLOGICKÝ VLIV TANINŮ
Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_32_INOVACE 1_54
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
DOMINIKA EBRLOVÁ 3.B Valéria baťková 2.o
NAJDĚTE TO, CO VÁM VYHOVUJE
Sortiment JOVI Pro školy a školky
gelová konzistence zaručuje delší kontaktní čas
Sada:Přírodopis,2. stupeň Autor: Mgr. Jiří Olexa
Rasismus Obr.1 ZŠ Hejnice M. Hradil.
COLOURS (doplňovačky a zkoušení)
Člověk a barvy Barvy jsou přítomny v nesčetných různých formách a jevech Člověk je schopen prostým okem rozeznat aspoň 2000 různých odstínů Člověk barvy.
NOVINKA ALOE LIGHT ALOE VERA JE TRENDEM VE VÝŽIVĚ I KOSMETICE
COLOURS (doplňovačky a zkoušení)
Transkript prezentace:

PRO MELÍROVANÉ HNĚDÉ, BLOND & STŘÍBRNÉ VLASY ELSEVE COLOR VIVE PURPLE SHAMPOO PRO MELÍROVANÉ HNĚDÉ, BLOND & STŘÍBRNÉ VLASY Shampoo 200ml INFO O PRODUKTU Cílová skupina: Ženy ve věku 20 – 60 let s blond nebo stříbrnými vlasy, které se starají, aby jejich vlasy vypadaly přirozeně bez žlutých nebo oranžových tónů. Typ vlasů: Melírované hnědé, blond & stříbrné vlasy USP: Neutralizuje mosazné tóny Vyživuje vlasy Složení: Aplikace: Jednou týdně jako doplněk k běžné Color Vive rutině

CITY BRONZER SNAPSCARA BRONZOVACÍ A KONTUROVACÍ PUDR První bronzer od Maybelline pro přirozené konturování a efekt lehkého opálení. Jemně mleté, vysoce pigmentované složení s matným finišem s teplými i studenými podtóny. 4 odstíny. Přirozené odstíny pro každou ženu a odstín pleti. PRVNÍ ŘASENKA OD MAYBELLINE SLOŽENÁ POUZE Z GELU A ČISTÝCH PIGMENTŮ, KTEROU LZE KOMPLETNĚ ODLÍČIT VODOU. Přirozený objem a prodloužené, natočené řasy bez žmolků, slepení a rozmazávání. Lehce odstranitelná teplou vodou a mechanickým pohybem. Černá,modrá,burgundy KONEC PANDÍCH OČÍ A DRHNUTÍ ŘASENKY.

TATTOO GEL PENCIL LINER TATTOO BROW POMADE PRVNÍ SEMIPERMANENTNÍ TUŽKA NA OČI 36H výdrž, intenzivní barvy, které se nerozmazávají. Ořezávací linka s gelovým složením a vysokou pigmentací v duchu tetování. VODĚODOLNÁ VHODNÁ I PRO MASTNOU PLEŤ NEROZMAZÁVÁ SE 3 odstíny Kalíšek s produktem Lepší kontrola nad nabraným množstvím produktu. 24H voděodolné složení Krémové a vysoce pigmentované složení, které se dobře nanáší. Zkosený kartáček a štěteček Precizní aplikace a přirozený efekt. GELOVÁ POMÁDA NA OBOČÍ PRO PŘIROZENÝ EFEKT. PŘESNĚ VYTVAROVANÉ OBOČÍ, KTERÉ VYDRŽÍ AŽ 24 HODIN, BEZ NÁMAHY. Nerozmazává se Voděodolné Neobtiskává se 2 odstíny