Pracovní stáž na Slovensku – Martin - v rámci programu Erasmus+

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
účastníci: Z.Jedličková, P.Hatrik D.Chvátalová, V.Huňová. K. Vraštilová.
Advertisements

Čeští studenti v městě Hermeskeil Úterý – neděle
Návštěva Staatliche Studienakademie v Riese – prosinec 2006
Německo září – 4. října.
Výměnný pobyt. Spolupráce • Od roku 2000 spolupracuje Obchodní akademie a Jazyková škola Pardubice se Státním centrem pro výchovu k povolání v Aschaffenburgu.
 Pod záštitou: Ústeckého kraje.  ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, MÍROVÁ 2734/4, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE PROJEKT ÚSTECKÉHO KRAJE: EKO-ECHO - Kouty krajiny.
NÁVŠTĚVA ZŠ STOŽEC A HAIDMÜHLE
INTENSIVE PROGRAM 2010 THE HANZE UNIVERSITY OF APPLIED SCIENCES
Svatba.
NÁVŠTĚVA SLOVENSKA 17. – 22. března 2013.
Slovensko Kežmarok - Ľubica –
Ve středu jsem se svými spolužáky a s učiteli vyrazil na přátelskou návštěvu do Polska. Cesta trvala asi 4 hodiny a vedla do.
Rumunsko Termín: Účastníci: Petr Chlad Marek Spilko
Nevědělová Kateřina Valová Veronika tercie 2009/10.
Třítýdenní odborná stáž v holandských opravárenských firmách Střední škola zahradnická a technická Litomyšl.
ESTONSKO ÚČASTNÍCI: VERONIKA BURIANOVÁ KATEŘINA HEMKOVÁ ANGELIKA SPILKO TEREZA VAŇHOVÁ UČ. ZUZANA JEDLIČKOVÁ UČ. VĚNCESLAVA DRÁBKOVÁ.
ŠKOLNÍ VÝLET C1.A.
International Students Club. ISC VUT Struktura ISC a spolupráce s univerzitou Činnost International Students Club Realizované akce Studentské prezentace.
STÁŽ V NĚMECKU. Ve dnech – se 13 žáků naší školy zúčastnilo odborné praxe v Německu v rámci projektu Erasmus + „Pro zkušenosti do zahraničí“
Vypracovala: Týnka Malá A – den – Milano Ráno jsme přijeli do Milana prohlédnout si katedrálu Duomo di Milano. Je to jedna z nejznámějších.
Doprovod: Mgr. Martina Dvořáčková Mgr. Radka Dolíhalová
Firma Backaldrin Firma Haubiversum (Haubis) Firma Backaldrin Firma Haubis.
DELEGACE V GALANTĚ UBYTOVÁNÍ STRAVA KONFERENCE ZASTÁVKA V BRATISLAVĚ.
ANGLIE Termín: – Místo pobytu: Torquay Cena: Kč (doprava, ubytování v rodinách, strava, výuka v jazykové škole pojištění). V.
Euroškola Strakonice SOŠ s.r.o. 1 Zahraniční stáže pravidelné 8-týdenní odborné stáže v *****hotelu Maximilian v bavorském Bad Griesbach.
1.B Petr Štefek Petr Machej Martin Žák Adam Marcalik.
Mýma očima Roman Lavička student kvarty školní studentský pobyt Anglie 2005.
KRAJSKÉ SESTKÁNÍ METODIKŮ STROJÍRENSTVÍ A AUTOMATIZACE ÚNOR 2015 PODPORA PŘÍRODOVĚDNÉHO A TECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ NA STŘEDNÍCH ŠKOLÁCH V JIHOMORAVSKÉM KRAJI.
 Studenty ze Sulzbachu-Rosenbergu jsme v sobotu přivítali na našem gymnáziu  Poté jsme si je odvezli do svých rodin.
Anglie / Školní studijní  V druhém dubnovém týdnu se někteří studenti primy, sekundy a kvarty zúčastnili studijního pobytu v jihoanglickém.
STÁŽ SLOVINSKO 2015 Stáže se zúčastnily: P. učitelky: Hana Kunzfeldová, Bc. Olga Širanová z MŠ Okružní 23, Bruntál Navštívené školy: MŠ Škofije Pedagogická.
Partnerství škol Bremen El Médano Šumperk jsme v Šumperku uvítali naše přátele z Brém a El Médana. Po dojemném shledání jsme se vydali na.
MISTROVSTVÍ SVĚTA V LEDNÍM HOKEJI PRAHA 11. května 2015 jsme se spolužáky a paní učitelkami L. Holeňovou a R. Pernickou vydali na hokejové utkání Rakousko.
M. Danihlíková E. Martinková. 1. třída Do první třídy jsme přišli jako malé, roztomilé a hlavně natěšené dětičky. Jenže jsme ještě netušili co nás čeká.
Odborná stáž - Galanta Žáci oboru Truhlář a Zpracování dřeva se zúčastnili oborné stáže na Slovensku, v malebném městě Galanta v termínu: 8.3. až
COMENIUS – Partnerství škol Sociální učení ve škole a svět práce v Evropě 2009 – 2011 Pracovní setkání žáků a učitelů ve dnech 8. – v I.E.S.
Portsmouth 2015 František Novotný. Výběrové řízení Výběrové řízení na naší škole probíhalo ve dvou kolech: Podání přihlášky a napsání motivačního dopisu.
Birmingham Anna Kolářová
ZAHRANIČNÍ PRAXE 2015 ERASMUS+. VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ RÁMEC ŠKOLY (ŠKOLA SI UDĚLALA SAMA SVOJE VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ) VYPLNĚNÍ PŘIHLÁŠEK – DOSTUPNÁ NA WEBU (KAŽDÝ.
Projekt - Kdo jiný? ZŠ Komenského náměstí Kralupy nad Vltavou Daniela Hofmannová, Denisa Válková, Adéla Holomková, Karolína Fousková, Markéta Bendová,
Praxe v EU Claudia Mónica Gutiérrez. Výběrové řízení 1. kolo – přihláška k dispozici online na stránkách školy (130 studentů) 2.kolo – výběr z cca 60.
– * V sobotu jsme vyjeli v 18:00 z Břežan * směr Londýn * Jeli jsme asi 18 hodin. * Seznámili jsme se i z druhou školou.
TRNAVA, SK. Dobrý den jmenujeme se Pavlína Paďourová a Kritýna Jurčíková, jsme studentky druhého ročníku na oboru všeobecná sestra fakulty humanitních.
Erasmus Kielce, Polsko Letní semestr 2011/2012 Svatava Klubusová Marie Pluháčková.
MÝMA OČIMA ADÉLA ŠÍPKOVÁ STUDENTKA PRVNÍHO ROČNÍKU ANGLIE- 2002/ ŠKOLNÍ ZÁJEZD.
Téma: Nejoblíbenější školní aktivita Zpracovala: Kristýna Veverková Třída: 2.A Střední škola diplomacie a veřejné správy.
StaroboleslavskoStaroboleslavsko. - území staroboleslavska se nachází v středočekém kraji, v okolí Staré Boleslavi.
M Ý M A O Č I M A TEREZA NAVRÁTILOVÁ. ANGLIE-2002/STUDIJNÍ POBYT Do Anglie jsem byla poslána (letecky) svým milovaným otcem, prostřednictvím Student Agency.
Erasmus+ Praxe v EU Anglie – Birmingham Tereza Černá 2015.
Erasmus + v Exeteru Kateřina Červenková. EXETER je město v jihozápadní Anglii, v hrabství Devon. Rozkládá se u ústí řeky Exe, má asi obyvatel.
Pracovní stáž v Londýně
ZA PRAMENEM RADBUZY Pramen Radbuzy Bělá nad Radbuzou Poběžovický zámek
Praxe - Anglie 2015 Veronika Bartáková.
ZŠ STARÉ MĚSTO 2.STUPEŇ.
Erasmus Slovensko - Nitra.
Heute Nachbarn, morgen Freunde – interkultureller Schüleraustasch
Erasmus + acidH Barcelona.
Španělsko “Co jsme si odnesli z Evropy“
PORTUGALSKO –
Kremnica.
ŠKOLNÍ VÝLET DO PORTSMOUTH
Akce 2. E mimo třídu.
Naše 7 Třída.
Erasmus v Tartu.
Martin a okolie Mgr. Emília Kobolková.
CZ01-KA Pro zkušenosti a na praxi na Slovensko
SOŠ a SOU Blansko škola moderních technologií
SLOVENSKO 2018.
Stáž Slovensko – Mechanik opravář motorových vozidel
Co jsme si odnesli z Evropy IRSKO – DUBLIN –
Transkript prezentace:

Pracovní stáž na Slovensku – Martin - v rámci programu Erasmus+ 6.11.2016 – 19.11.2016

MARTIN Město Martin leží 25 km jihovýchodně od Žiliny a asi 220 km severovýchodně od Bratislavy v závěru Turčianské kotliny mezi Malou a Velkou Fatrou na řece Turiec, krátce před jejím ústím do Váhu. Město má přibližně 55 400 obyvatel.

To jsme my! Týna Lenka Eliška

To jsme my! Alex Anča Gabča

To jsme my! Špony Jára Kuba

To jsme my! David Adam Patrik

NAŠE PRAXE

Na praxi jsme byli podobně jako u nás rozděleni na různá pracoviště, vždy po dvou žácích. Praxe probíhala v hotelu Victorie, Turiec, v jídelně Lékařské fakulty a ve školní jídelně. Vždy od 7:00 do 14:00. Na praxi jsme se naučili spoustu pokrmů a specialit slovenské kuchyně.

program na tvorbu kalkulací pokrmů Výuka ve škole – program na tvorbu kalkulací pokrmů První cesta vedla do partnerské školy

NÁVŠTĚVA AQUAPARKU POPRAD

Odpoledne po praxi jsme měli spoustu aktivit a výletů Odpoledne po praxi jsme měli spoustu aktivit a výletů. Navštívili jsme dokonce aquapark v Popradu a všichni jsme si to moóóóc užili.

LASER GAME

Hned v začátku stáže jsme navštívili laser game, který se nacházel v centru města Martin. Největší počet zabití měla paní učitelka.

FESTIVAL KLOBÁS

V rámci praxe jsme se zúčastnili i velké tradiční akce v Martině - Festivalu klobás, který pořádal majitel penzionu, ve kterém jsme byli ubytovaní.

Penzion kde jsme bydleli

PROHLÍDKA MĚSTA MARTIN

Historická prohlídka města s odbornou přednáškou byla nezbytná pro náš čtrnáctidenní pobyt na Slovensku.

MOTOKÁRY

Motokáry byly hlavně pro kluky jedna z nejlepších aktivit Motokáry byly hlavně pro kluky jedna z nejlepších aktivit. Zajezdily si ovšem i holky.

BOWLING

Bowling byl jedna z posledních aktivit Bowling byl jedna z posledních aktivit. Celou halu jsme měli jen pro sebe.

NAŠE ROZLUČKA

Na naší rozlučkovou hostinu, kterou jsme sami připravovali, jsme pozvali paní ředitelku partnerské školy, zástupce firmy KABA a naše paní mistrové. Každý z nás obdržel certifikát.

NAŠE CESTA DOMU

O naši příjemnou cestu tam i zpět se postaral STUDENT AGENCY O naši příjemnou cestu tam i zpět se postaral STUDENT AGENCY. Příjemné sedačky i ceny. Cesta trvala zhruba 8 hodin. Speciální poděkování patří také naší paní učitelce Monice Fischer, která se o nás úžasně starala.