Úložiště dokumentů Fulltextové vyhledávání

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Adresář o vás a pro vás Danuše Vyorálková Seč, 2006.
Advertisements

Počítačové praktikum Úvod do předmětu
Setkání kontaktních osob Praha Marta Rybičková.
Europas JUDr. Milan Tomeš AKTIVITA JE SPOLUFINANCOVÁNA EU JAKO PROJEKT č. COMM/PRG/008-1 V RÁMCI „AKCE NA PODPORU INFORMOVANOSTI A DISKUSE OEVROPSKÉM ROKU.
Potřeby a strategický rozvoj měst v evropském kontextu Oldřich Vlasák Poslanec Evropského parlamentu Předseda Svazu měst a obcí České republiky Konference.
Ústřední knihovna FSS MU ÚK FSS MU, místnost 1.30, Martin Krčál Sociální sítě sdílejte, komunikujte a spolupracujte online.
(B1 Document Managment) B1UP – Správa dokumentů Ing. Radomír Možnar Servis/Helpdesk.
Ve školním roce 2010/2011 byly otevřeny dvě přípravné třídy. Přípravné třídy naší školy byly zapojeny do projektu "Společně to dokážeme". Je to program.
IISPP ■ pojem definován v letech v rámci přípravy výzkumných záměrů NPÚ na roky ■ dlouhodobý projekt na vybudování nového komplexního.
Bc. Vladimíra Kováříková Ústřední knihovna VŠB-TU Ostrava 1. setkání českých uživatelů systému 24. dubna 2008 DSpace na VŠB-TU Ostrava.
Tvorba www stránek ODKAZY ICT 4.ročník. Vložení odkazu ODKAZY K propojení jednotlivých souborů K propojení jednotlivých souborů K přechodu na jiný web.
Management telekomunikačních systémů
CIT.CZ spol. s r. o.. Projekt CIT Reader INSPO 2012.
Palatinum Excellence Software na řízení firmy. 1.Proč Software Excellence 2.Představení Software Excellence 3.Jak zavést do praxe Obsah Prezentace.
Zlín - květen 2006 Regionální knihovní systém Clavius REKS firma LANius s.r.o.
M-Cloud.cz Groupwarové řešení pro malé a střední podniky.
Obor informační technologie
KLADNO LITOMĚŘICE PRAHA ŠKOLA, KTEROU MÁM RÁD.
Google Apps Kateřina Macháčková EU peníze školám Základní škola Stříbrná Skalice, Na Městečku 69,
Studijní informační zdroje (a jak se k nim dostat) Pro předmět Jazykový projev (2014/15) připravila Eva Cerniňáková Jabok - Vyšší odborná škola sociálně.
SIPVZ – Státní informační politika ve vzdělávání w w w. e - g r a m. c z E-gram E-gram Informační a komunikační web SIPVZ 1. Původní web:
Spisová služba Lite Mgr. Tomáš Lechner.
Celní služby 2000 Radek Sedláček TranSoft a.s Radek Sedláček TranSoft a.s
Základní služby Internetu
Dokumentace objektů a zveřejnění funkcí
2 Ing. Jan Keprt Centrální správa uživatelů 3 Jak to bylo dosud Bylo třeba nastavení uživatelů provést zvlášť, v každém modulu samostatně. Uživatel si.
Web města HRADEC KRÁLOVÉ Ondřej Vrabec
Účetní poradce jednoduchá cesta ke spolehlivým informacím MBM Trans, s.r.o. Ing. Jolana Jakoubková.
ZÁVĚREČNÝ SEMINÁŘ Program 4. krajského setkání metodiků Metoda CLIL a výuka odborného cizího jazyka 1.
MBM Trans, s.r.o. Ing. Jolana Jakoubková
Systém dalšího vzdělávání pracovníků výzkumu a vývoje v MS kraji a jeho realizace Projekt A5 Nástroje informatiky pro získávání informací a jejich zpracování.
Informační systém BOZP v ČR (IS BOZP)
Řešení pro poskytovatele internetu Komplexní pokrytí agendy ISP.
Informační kulturní portál
Dana Sigmundová Metalib aneb jak vyhledávat (skoro) ve všech (multi)oborových databázích současně? ÚK FSS MU, Ústřední knihovna FSS MU.
Systém pro podporu komunitního plánování
©Rytmus 2007 DVD Společenská odpovědnost firem Výstup CIP EQUAL projektu „Podporované zaměstnávání pro sociálně odpovědné firmy“ o.s. RYTMUS Projekt je.
Aplikace vyhledávače Google na zdroje odborných informací
Disk Google. Google disk umožní uložení až 15 GB souborů zdarma, přístup k nim odkudkoliv, a spolupracovat s ostatními soubory můžeme na disk nahrát 0tevře.
Povodně 2002 Internetový portál Plzeňského kraje a Geografický informační systém kraje Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky.
Datovýsklad Datový sklad V budoucích službách státního archivu.
Záměrem Moravskoslezského kraje je provést systémovou změnu v poskytování sociálních služeb Závěrečná konference k projektu „Podpora transformace pobytových.
Iniciativa EQUAL v ČR. Iniciativa EQUAL Samostatná forma pomoci ze strukturálních fondů týkající se mezinárodní spolupráce při prosazování nových prostředků.
Mgr. Milan Šimek. Počítačová síť je skupina počítačů spojených dohromady umožňující více uživatelům přistupovat k jedněm zdrojům, sdílet a využívat tatáž.
SOFTware Adresář, soubor, OS Informatika – 6. třída Bc. Josef Štainer
ŠEDÁ LITERATURA Šedá literatura - z nejdůležitějších a nejstrategičtějších zdrojů vědeckých, technických a obchodních informací - „polopublikovaná literatura“
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Zálohování dat Zoner cloud Webové úložiště fotografií. Virtuální disk. Zabezpečené přihlašovací údaje.
1 E - S V Ě T S E T O Č Í S T Á L E R Y C H L E J I. S T A Č Í T E M U ? Fenix II –IS na platformě.NET Michal Varga.
Datové Centrum IKEM, ÚIK David Hačkajlo, Jana Hyánková, Daniela Němcová Datové Centrum IKEM, ÚIK Symposium InterSystems 2004, Praha.
Google Apps Martin Kotlík Brno, 12. květen 2015 Cloudová řešení 1.Cloudové řešení Apple 2.Cloudové řešení Microsoft 3.Cloudové řešení Google.
Tomáš Režňák 5. dubna 2005 webmasterské setkání v rámci konference ISSS Centrum dopravního výzkumu Brno Intranet jako pomocník webmastera.
Školní stravování Mgr. Eva Martinková odbor školství, mládeže, tělovýchovy a sportu Krajský úřad Libereckého kraje tel.:
Přehled změn na portálu upgrade redakčního systému Marwel, nasazení modulu pro správu souborů a fulltextové vyhledávání
„Podpora zaměstnanosti Litoměřicka“
PRACOVNÍ PLOCHA Vasyl Lutsak.
Městská knihovna Tábor a Souborný katalog ČR
Office 365 a SharePoint Online na Filozofické fakultě UK
„Podpora zaměstnanosti Litoměřicka“
Číslo projektu Číslo materiálu název školy Autor Tematický celek
Přehled změn na portálu
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Číslo projektu OP VK Název projektu Moderní škola Název školy
Přehled změn na portálu
Helpdesk a jeho využití na KrÚ Vysočina
Ing. Jaroslav Kokeš Oddělení standardů
WEDA – řízené úložiště dokumentů Sociální agendy
Vytvořil: Robert Döring
DERS s.r.o. > Třída ČSA 383, Hradec Králové > tel.:
Využití všech možností
Transkript prezentace:

Úložiště dokumentů Fulltextové vyhledávání Modul Verso Jan Mach DERS s.r.o. > Třída ČSA 383, 500 03 Hradec Králové > tel.: +420 495 513 983 > fax.: +420 495 515 615 > e-mail: ders@ders.cz > web: http://www.ders.cz

Úložiště dokumentů Ukázka struktury úložiště vytvořené uživateli v Hamzově odborné léčebně DERS s.r.o. > Třída ČSA 383, 500 03 Hradec Králové > tel.: +420 495 513 983 > fax.: +420 495 515 615 > e-mail: ders@ders.cz > web: http://www.ders.cz

Úložiště dokumentů DERS s.r.o. > Třída ČSA 383, 500 03 Hradec Králové > tel.: +420 495 513 983 > fax.: +420 495 515 615 > e-mail: ders@ders.cz > web: http://www.ders.cz

Fulltextové vyhledávání DERS s.r.o. > Třída ČSA 383, 500 03 Hradec Králové > tel.: +420 495 513 983 > fax.: +420 495 515 615 > e-mail: ders@ders.cz > web: http://www.ders.cz

Přístupová práva Ke každému adresáři a souboru je možné nastavit individuální práva pro role uživatelů dědit práva z vyšší úrovně Pro přístup k souborům lze využít jednoduchý odkaz, kde jsou pokaždé kontrolována přístupová práva. Práva pro přístup je možné automaticky odvodit od jiných objektů v systému – např. společný prostor pro řešitele grantů apod. DERS s.r.o. > Třída ČSA 383, 500 03 Hradec Králové > tel.: +420 495 513 983 > fax.: +420 495 515 615 > e-mail: ders@ders.cz > web: http://www.ders.cz