ABRA FlexiBee Developers Day 2015

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Výběr vozidla do firmy – máme k dispozici všechny informace? Michal Krátký, Přemysl Žižka – DEN S FLEETEM DEN S FLEETEM – JARO 2010.
Advertisements

EPUSA - současný stav, jak na vnitřní integraci. Co je ePUSA? •to všichni víte, na úřadě jí využíváte denně… •Povíme si spíše jak fungovala doteď a jakou.
Komu je program OKNA určen. Úvodem •Firma TECHNOSOFT byla založena v roce 1996 a jejím předmětem podnikání je od prvopočátku vývoj a prodej software produktů.
Single Sign-On (SSO) konečně komfort pro uživatele Konference ISSS – duben 2008 Pavel Novotný, NESS.
Vaše cenové nabídky rychleji a profesionálně
| Copyright© 2010 Microsoft Corporation Markéta Douděrová Microsoft PŘEDSTAVENÍ:
Řízení vztahu se zákazníky integrované do ERP systému
Sáře Vilímový! Any Adamová
Informační systémy a technologie
DATA MINING Irma Macháčová PROČ DATA MINING?
Vypracoval: Ladislav Navrátil, EI-4 Umělá inteligence Zaměření Expertní systémy.
Všem lidem na celém světě přeji…
Tvorba webů pomocí Web CMS Michal Neuwirth Product Manager Kentico Software s.r.o. Ondřej Výšek Samostatný konzultant Optimalizovane-it.
Tvorba webových aplikací
Oblast nástrojů Prostředí Popis produktů Kritéria Vyhodnocení.
Management telekomunikačních systémů
24. Josef se dal poznat svým bratrům. Nikdo z vás nezůstane v mém otroctví, jen muž, který pohár ukradl.
Popis systému DBMAN. Obecná charakteristika Systém DBMAN vychází ze snahy maximálně zobecnit přístup k datům v jednoduchých databázích. Původním záměrem.
Moje Firma Zvěrolékařka Dobrý den.Mé jméno je Veronika Borbášová.
Sportovní a podnikatelská střední škola, spol. s r.o. Ekonomika a marketing I. ročník Vyučující PhDr. Jan Sinkule Základní kategorie ekonomie  Vztah ekonomie.
Copyright © 2011, atlantisProNGX nahrávání telefonních hovorů.
BeCafe & BeGamePort Kdo jsme? Vyvíjíme software pro internetové kavárny a počítačové herny Poskytujeme software i kompletní servis ZDARMA.
Cloud aneb nejpohodlnější IT
2 Martin Sedlák 3  výukový software  naučí pracovat s aplikacemi Microsoft Office Word, Excel a PowerPoint  rozsah – začátečníci i pokročilí.
, Valná hromada SKIP, Jindřichův Hradec Co mohou knihovny udělat pro uživatele internetu (nechtějí-li zahynout) Martin Svoboda Státní technická.
Ing. František Hůlka lektor webináře pro ICT metodiky
KOMUNIKACE V PRAXI METODIKA. Vznik metodiky Čtyři moduly v rozsahu 40 hodin 20 hodin e-learningového studia 20 hodin prezenčního studia.
Luboš Fiala, AntHill s.r.o.
Profesionálové, se kterými je radost pracovat. Prodávejte CRM snadno a levně Logos a.s., 23. dubna 2008 – Jan Žáček.
Stát a ekonomika Petr Machala. ekonomie je věda (teorie) ekonomika je praxe 1.Co vyrábět 2.Jak vyrábět 3.Pro koho vyrábět Víte jaký je rozdíl mezi ekonomií.
Co mám dělat pokud chci pracovat v nadnárodní IT firmě?
CZ.1.07/1.4.00/ VY_32_INOVACE_168_IT 9 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Vzdělávací oblast: Informační a komunikační technologie Předmět:Informatika.
Volba mezi současnou a budoucí spotřebou
Jak se implementuje Primo v ČR Martin Vojnar, MULTIDATA Praha s.r.o.
NetDirect s.r.o. Vznik 2002 Produkty ShopCentrik, FastCentrik a MediaCentrik Microsoft Gold Certified Partner Důsledná orientace na MS technologie 65 zaměstnanců.
Roman Kysel.  Jaké jsou základní parametry pamětí ? ◦ Kapacita ◦ přístupová doba ◦ přístupová rychlost ◦ Statičnost/dynamičnost ◦ Energetická závislost.
Zmrakování pružné včely Petr Ferschmann FlexiBee Systems s.r.o.
Zubní víla s. r. o. ERP Money S5.  Robustní  Výkonný  Bezpečný  Pro větší společnosti  Řeší specifické požadavky  Garance nejvyšší kvality  Jazykové.
Situace velkých odběratelů v textilním průmyslu, zamýšlený postup HK ČR a spolupráce s SVSE, možnosti nápravy cen? Jiří Kohoutek.
2 Petr Žitný znalosti.vema.cz 3 Báze znalostí Nová služba zákazníkům ▸Báze naplněná informacemi, ke které mají uživatelé přímý přístup Základní cíl ▸Poskytovat.
2005 Adobe Systems Incorporated. All Rights Reserved. 1 Inteligentní PDF formuláře Vladimír Střálka Territory Account Manager Adobe Řešení pro.
Filosofie podnikatele Seminář VŠE Martin Černohorský, výkonný ředitel.
CHOVÁNÍ FIREM A TRŽNÍ STRUKTURA
„Řízení lidských zdrojů /HR/ je jedním z hlavních úkolů managera a nikdo to za něho nemůže udělat“ Roman Vacho© City Hotel Park Dolný Kubín.
Zkušenosti s nasazením svobodného software při výuce
ICT – Informační a komunikační technologie Ing. Libor Měsíček, Ph.D. CN460
Kamasová Silvie 9.C. Mozilla firefox Rychlejší prohlížení webu Blokování vyskakovacích oken Prohlížení stránek v panelech Snadná změna vzhledu Intuitivní.
Tvorba Flash a umístění na web David Sommer. Menu Co je to Flash? Tagy pro vložení na web Sothink SWF Moje tvorba.
Převod desktopové aplikace do cloudu Petr Ferschmann FlexiBee Systems s.r.o.
Prezentace určená k propagaci MGV
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR K čemu slouží Technologický profil ČR pro inovační firmy? Jsme připraveni na zvládnutí inovačních procesů? Pavel Švejda.
Popis systému DBMAN (KEVIS). Obecná charakteristika Systém DBMAN vychází ze snahy maximálně zobecnit přístup k datům v jednoduchých databázích. Původním.
Google Apps Martin Kotlík Brno, 12. květen 2015 Cloudová řešení 1.Cloudové řešení Apple 2.Cloudové řešení Microsoft 3.Cloudové řešení Google.
Ekonomie 1 Magistři Devátá přednáška Čistý přebytek a tržní struktury
Výhody a nevýhody open-source řešení pro webové stránky obcí Martin Strnad Magistrát města Děčín
POČÍTAČOVÉ PIRÁTSTVÍ. V naší prezentaci se budeme v první části zabývat druhy softwaru a tím co je pro jednotlivé druhy povoleno a co naopak zakázáno.
 Jak zaměstnanci tráví pracovní dobu?  Zneužívají vaši techniku k vlastnímu podnikání?  Tisknou soukromé dokumenty?  Vynášejí interní data ke konkurenci?
Uvedení autoři, není-li uvedeno jinak, jsou autory tohoto výukového materiálu a všech jeho částí. Tento projekt je spolufinancován ESF a státním rozpočtem.
Řešení rozhodovacího problému Volba kancelářského software (Microsoft Office vs. Open Office) v prostředí podniku Autor: Dalibor Kaláb Ročník II: 2006/2007.
SW pro správu PC, aplikační SW, licence
5 FIRMA A SPOTŘEBITEL.
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Jak na PR (absolutní základ)
, FlexiBee Developers Day 2015
Instalace programů do Linuxu
“Krabicový” e-shop, který si snadno založíte na Co je to Shopero? “Krabicový” e-shop, který si snadno založíte na
Čtyřhodinový pracovní týden v praxi
ESET & Flexibee Igor Hák,
ABRA FlexiBee Developers Day 2015 Integrace Flexibee - ABRA G3
Azure DevOps Terraform QA FTW
Transkript prezentace:

ABRA FlexiBee Developers Day 2015 4. ročník FDD mám z toho radost Je to rok a něco co jsme ABRA Změnilo se toho hodně

Nové licence v čase Mám o to větší radost. Měli jsme vnitřní krizi

Nové licence v čase Nikdy jsme nebyli silnější, nikdy jsme neběželi rychleji. Jasně licence jsou levnější a máme verzi zdarma. Ale i tak to roste.

Počet uživatelů v čase Aasdasd

Zopakovat historii FlexiBee Chceme dělat opravdu skvělý software.

Víte jaký je rozdíl mezi hostingem a cloudem? Složitost.

Jsem vždycky překvapený kdo to používá. O spoustě firem ani nevíme - jsou přes účetní.

Odkudkoliv, kdykoliv Máme vizi cloudového ekonomického systému, který je základem dobře fungující organizace K tomu je potřeba: cena - je to zdarma bezpečnost - je to především o organizaci ve firmách bude to fungovat podporuje to moje účetní

Odkudkoliv, kdykoliv, automaticky Aby to fungovalo, musím mít API. Abych vše nepřepisoval

Odkudkoliv, kdykoliv, specializovaně Problém All-in-one A software musí být specializovaný pro to co potřebujeme. Ve většině ERPů je všechno horší než nejlepší na trhu.

Odkudkoliv, kdykoliv, rozumět do hloubky Chceme, aby klienti rozuměli tomu co se ve firmě opravdu děje. Příklad s těhotenstvím.

Co nás čeká? Co nás čeká v dalším roce? Přeložení API do angličtiny - nebojte, bude zpětně kompatibilní. Webové rozhraní Vyšší rychlost a spolehlivost Snadná integrace s dalšími produkty Data, data

Abyfirmyšlapaly.cz Jsme nadšení do kol. Martin Štekl - lítá s kolem Roman Nováček - 24 hodinovky