POZNÁVÁNÍ PO JEDNOTLIVÝCH OBRÁZCÍCH. ZA KAŽDÉ SPRÁVNÉ URČENÍ BOD.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ZELENINA A JEJÍ POZNÁVÁNÍ Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Fišerová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Advertisements

Rozděl ovoce a zeleninu ovoce hledej zelenina hledej Zeleninový salát.
PRACOVNÍ LISTY Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Fišerová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Jak vznikají barvy ??? Autorkou materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Helena Piskáčková. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
COLORS BARVY Mgr. Bc. Lucie Hušková ZŠ a MŠ Kamenná 404/4,
Název školy: ZŠ a MŠ Verneřice Autor výukového materiálu: Lenka Lehká
Autor: Mgr. Lucie Hudcová Datum: Název: VY_52_INOVACE_35_PRVOUKA
ZVÍŘÁTKA V LESE ANIMALS IN THE FOREST
  Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Mona Drábková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: Provozuje.
Poznej bankovky a mince
PRACOVNÍ LIST Úkoly: 1) Na internetu vyhledej, kde se nachází podnebné pásy zmíněné v prezentaci a vyznač je na mapě. 2) Na kterých kontinentech je možné.
ROČNÍ OBDOBÍ 1. Vyber podle obrázku roční období.
Finanční gramotnost Základní pojmy
Člověk a jeho svět, 2. ročník
Obrazový materiál pro pracovní list – Masky
Rozlišování krátkých a dlouhých samohlásek interaktivní
STEJNÉ Pracovní listy Poznáš, které obrázky jsou stejné? Najdi je a spoj. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jan Fišer.
Autor: Mgr. Radana Marelová
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Prysk, okres Česká Lípa, příspěvková organizace autor: Helena Petrůvová název: VY_52_INOVACE_09_PRVOUKA_ZELENINA.
Rozvíjíme pozornost a soustředění
Pracovní listy zaměřené na vybavení jízdního kola
Název školy: Základní škola Podbořany, Husova 276, okres Louny Autor:
ANIMALS OPAKOVACÍ HRA Mgr. Bc. Lucie Hušková ZŠ a MŠ Kamenná 404/4,
Úvodní lekce, opakování
Hra ke zopakování či procvičení učiva nebo test k ověření znalostí.
Hra ke zopakování či procvičení učiva nebo test k ověření znalostí.
Ruský obrázkový slovník XLI Ve škole – В школе
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov
Přírodní vědy DUM 23 HOUBY - TEST
Interaktivní příklad na dělení napětí a proudu v elektrickém obvodu
PUZZLE Podpora výuky o stálých a tažných ptácích
Pracovní listy – vnitřní orgány a kostra
VY_32_INOVACE_53_PRV_ 3 1) Jméno autora výukového materiálu (VM), škola: Miroslava Červená Základní škola a mateřská škola Skalsko, okres Mladá Boleslav.
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
Pořadí obrázků – domeček
Užitkové rostliny Opakování učiva Foto archiv autorky.
Druhy zeleniny VY_32_INOVACE_18
Pracovní list - pocity a emoce Jméno: …………………………
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr
KVARTETO – hláska L Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Fišerová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
VY_32_Inovace_2.2.7 Zelenina
Vypočítej ceny zlevněného zboží
Ruský obrázkový slovník XX Hudba – музыка
ZELENINA A JEJÍ DRUHY LISTOVÁ KOŠŤÁLOVÁ CIBULOVÁ PLODOVÁ KOŘENOVÁ
Člověk a jeho svět, 1 Název školy, adresa:
ZELENINA POZNÁVÁNÍ II. Do tabulky zapisuj poznanou zeleninu.
EU PENÍZE ŠKOLÁM Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola Vlastějovice, okres Kutná Hora AUTOR: Mgr. Olga Sýsová NÁZEV: VY 32 INOVACE 08 ČLOVĚK A JEHO SVĚT-PŘÍRODOVĚDA.
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Petra Hejlová Číslo
pedagogických pracovníků (NÚV).
KARTY NA PŘIŘAZOVÁNÍ Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jan Fišer. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Stavíme si domov Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zdeněk Hanzelín. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Fyzika – procvičování převodů jednotek délky, hmotnosti, času a objemu
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr
Představujeme a sestavujeme krychli
Pracovní listy – vnitřní orgány a kostra
Vánoční počítání zpaměti
Kolik je...? Pracovní listy
PEXESO Ostré sykavky – Z
Interaktivní příklad na dělení proudu v elektrickém obvodu
DESETINNÁ ČÍSLA DESETINNÉ ZLOMKY
Prezentace určena k opakování a upevnění pojmů více a méně.
Z ČERNÝ PETR Ostré sykavky – Z
SPOČÍTEJ TEČKY Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr Eva Macháčková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Pořadí obrázků – auto Postup práce:
Obrazový materiál pro pracovní list – Masky
ČLOVĚK A JEHO SVĚT Zelenina – Co je co
KVARTETO ZRAKOVÉ VNÍMÁNÍ
JEDNODUCHÉ STROJE – OPAKOVÁNÍ
Seznamujeme se s geometrickými tvary - obdélník
Transkript prezentace:

POZNÁVÁNÍ PO JEDNOTLIVÝCH OBRÁZCÍCH. ZA KAŽDÉ SPRÁVNÉ URČENÍ BOD. ZELENINA POZNÁVÁNÍ I. POZNÁVÁNÍ PO JEDNOTLIVÝCH OBRÁZCÍCH. ZA KAŽDÉ SPRÁVNÉ URČENÍ BOD. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jarmila Hájková. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz; ISSN 1802-4785. Provozuje Národní ústav pro vzdělávání, školské poradenské zařízení a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků (NÚV).

KVĚTÁK

KAPUSTA

ŘEDKEV

ČESNEK

BROKOLICE

HRÁCH

OKURKA

SALÁT

RAJČE

CELER

CIBULE

PÓREK

PAŽITKA

KAPUSTA RŮŽIČKOVÁ

FAZOLE

MRKEV

SÓJA

ŠPENÁT

MELOUN

ČOČKA

DÝNĚ

CUKETA

LILEK

PAPRIKA

PETRŽEL

ZELÍ

Použité zdroje: Dana Payne[cit. 2018-2-21 ]. Dostupné pod licencí Creatiave Commons na WWW: https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Artichoke,_tomato,_DSCF1614.jpg Calliope[cit. 2018-2-21 ]. Dostupné pod licencí Creatiave Commons na WWW: https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Cauliflowers_-_20051021.jpg Dinkum[cit. 2018-2-21 ]. Dostupné pod licencí Creatiave Commons na WWW: https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Au_marché_-_chou.JPG David Cevallos Díaz[cit. 2018-2-21 ]. Dostupné pod licencí Creatiave Commons na WWW: https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Rabano-radish-raphanus-sativus.jpg Jonathunder[cit. 2018-2-21 ]. Dostupné pod licencí Creatiave Commons na WWW: https://commons.wikimedia.org/wiki/File:GarlicBasket.jpg Karelj[cit. 2018-2-21 ]. Dostupné pod licencí Creatiave Commons na WWW: https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Brokolice_1.jpg Bill Ebbesen[cit. 2018-2-21 ]. Dostupné pod licencí Creatiave Commons na WWW: https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Peas_-_Studio_-_2011.jpg Stephen Ausmus[cit. 2018-2-21 ]. Dostupné pod licencí Creatiave Commons na WWW: https://commons.wikimedia.org/wiki/File:ARS_cucumber.jpg Rasbak[cit. 2018-2-21 ]. Dostupné pod licencí Creatiave Commons na WWW: https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Kropsla_herfst.jpg Penny Greb[cit. 2018-2-21 ]. Dostupné pod licencí Creatiave Commons na WWW: https://commons.wikimedia.org/wiki/File:ARS_Ohio_processing_tomato.jpg Dinkum[cit. 2018-2-21 ]. Dostupné pod licencí Creatiave Commons na WWW: https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Au_marché_-_Céleri_en_branches_et_céleri_rave.JPG H. Zell[cit. 2018-2-21 ]. Dostupné pod licencí Creatiave Commons na WWW: https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Allium_cepa_004.JPG Jeffery Martin[cit. 2018-2-21 ]. Dostupné pod licencí Creatiave Commons na WWW: https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Leeks_on_shelf.jpg Jerzy Opioła[cit. 2018-2-21 ]. Dostupné pod licencí Creatiave Commons na WWW: https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Allium_schoenoprasum_a1.jpg Nick Saltmarsh[cit. 2018-2-21 ]. Dostupné pod licencí Creatiave Commons na WWW: https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Brussels_sprouts_(4103982312)_(2).jpg?uselang=cs Liveon001[cit. 2018-2-21 ]. Dostupné pod licencí Creatiave Commons na WWW: https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Painted_Pony_Bean.JPG?uselang=cs Jonathunder[cit. 2018-2-21 ]. Dostupné pod licencí Creatiave Commons na WWW: https://commons.wikimedia.org/wiki/File:7carrots.jpg H. Zell[cit. 2018-2-21 ]. Dostupné pod licencí Creatiave Commons na WWW: https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Glycine_max_003.JPG Victor M. Vicente Selvas[cit. 2018-2-21 ]. Dostupné pod licencí Creatiave Commons na WWW: https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Espinac_5nov.JPG Steve Evans[cit. 2018-2-21 ]. Dostupné pod licencí Creatiave Commons na WWW: https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Watermelons.jpg

Použité zdroje: Shijan Kaakkara[cit. 2018-2-21 ]. Dostupné pod licencí Creatiave Commons na WWW: https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Green_Lentil_-_പരിപ്പ്.jpg Steve[cit. 2018-2-21 ]. Dostupné pod licencí Creatiave Commons na WWW: https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Pumpkins_1.JPG Rasbak[cit. 2018-2-21 ]. Dostupné pod licencí Creatiave Commons na WWW: https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Courgette_Cucurbita_pepo.jpg Horst Frank[cit. 2018-2-21 ]. Dostupné pod licencí Creatiave Commons na WWW: https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Aubergine.jpg MathKnight and Zachi Evenor[cit. 2018-2-21 ]. Dostupné pod licencí Creatiave Commons na WWW: https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Five-Peppers-Colors-1.jpg MarkusHagenlocher[cit. 2018-2-21 ]. Dostupné pod licencí Creatiave Commons na WWW: [cit. 2018-2-21 ]. Dostupné pod licencí Creatiave Commons na WWW: https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Wurzelpetersilie_Wurzel.jpg Dinesh Valke[cit. 2018-2-21 ]. Dostupné pod licencí Creatiave Commons na WWW: https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Brassica_oleracea_var._capitata_(4170722993).jpg