Erasmus v Tartu.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Ernst Moritz Arndt Universität
Advertisements

Nabídka aktivit pro mateřské školy Mezinárodní environmentální vzdělávací, poradenské a informační středisko ochrany vod Vodňany Nabídka služeb:
Filozofická fakulta Univerzity Karlovy, FULBRIGHTOVA STIPENDIA.
Vysokoškolské katolické hnutí BRNO. mše modlitba poutě duchovní cvičení duchovní aktivity.
Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
MEZINÁRODNÍ VZTAHY Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích.
Postřehy ze studijního pobytu, aneb Fulda 2004 (Socrates Erasmus)
Estonsko (leden-červen 2014)
International Students Club. ISC VUT Struktura ISC a spolupráce s univerzitou Činnost International Students Club Realizované akce Studentské prezentace.
Regensburg /Ratisbonna Stáž ERASMUS 2010/2011
Tereza Hložková Rostislav Stříbrný
MALTA Rozhodl jsem se pro začátek Maltu, kde jsem strávil skoro měsíc, stručně popsat, protože předpokládám, že tato velmoc, kvůli svým drobným rozměrům,
ERASMUS.  Obor předškolní pedagogika je vyučován pod Fakultou sociálních studií (Department of Social Education) v malebném městě Odense  V závislosti.
VYBER SI, MÁME CO NABÍDNOUT Široká nabídka bakalářských a navazujících magisterských oborů zahrnující i obory s unikátním postavením na ekonomických.
Jak může město podpořit proces transformace ústavů sociální péče leden 2014.
Vysoká škola ekonomická v Praze. Veřejná vysoká škola založená v roce 1953 Cca studentů Studijní programy: –bakalářské (3 roky) –navazující magisterské.
BUDDY SYSTÉM Západočeské univerzity. Co je to Buddy systém Dobrovolná studentská aktivita Pomoc zahraničním studentům Možnost pro studenty ZČU zdokonalit.
Historie školy Původně zde byla v roce 1976 otevřena Zvláštní škola internátní v nově otevřených prostorách Na Vizině 28 ve Slezské Ostravě. V současné.
LYŽAŘSKÝ KURZ ZŠ HORŠOVSKÝ TÝN 2012
ČESKÉ CENTRUM-ČESKÝ DŮM MOSKVA
Odbor projektové podpory – Univerzitní centrum Telč.
Greifswald Meklenbursko – Přední Pomořansko Ročník
Program mobilit Leonardo da Vinci na ZČU Pavlína Bínová Odbor zahraničních vztahů Západočeská univerzita v Plzni.
Taiwan Možnosti a výhody studia. Taiwan Geografie a politický status.
MONTANA – “The Big Sky Country” Před odjezdem Zkouška z angličtiny: TOEFL Finanční krytí - potvrzení Výběr předmětů Očkování (rubeola = ČJ: zarděnky,
Univerzitní centrum VŠCHT Praha – Unipetrol: Úspěšná spolupráce vysoké školy s průmyslem Zdeněk Bělohlav, prorektor TECHNODAYS květen 2015.
Popularizace výsledků dopravního výzkumu CZ.1.07/2.3.00/
Estonsko Tallinna Tervishoiu Kõrgkool Tallinn
Erasmus+ Belgie, Hasselt
ERASMUS 2014 Estonsko - Tallinn Health Care College
Vilniuská univerzita Vilniaus universitetas 26. května – 15. června 2015 stáž v projektu Okna vědy dokořán Michaela Uchočová Hinc itur ad astra.
Finsko Erasmus – Finsko – Tampere 2010/2011 Lucie Zapletalová.
Velká Británie – Londýn Irsko – Dublin Popis mobilit Mgr. Hana Menšíková (Ringlová) Celoživotním vzděláváním k zefektivnění výuky jazyků Seminář k předání.
ORIENTAČNÍ TÝDEN PRO STUDENTY PRVNÍCH ROČNÍKŮ KOLEJE A MENZY Základní informace pro studenty Anetta Rysová KOLEJE A MENZY Univerzita Karlova v Praze Voršilská.
ODDĚLENÍ ZAHRANIČNÍCH STYKŮ (OZS) ozs.vse.cz MOŽNOSTI STUDIA V ZAHRANIČÍ.
Dobrý den. Dovolte, abych se Vám představila a zároveň Vám nabídla kousek z mého studijního pobytu na partnerské zahraniční univerzitě Petra.
Zápis do studia na Fakultě mezinárodních vztahů 7. července 2016 Simona Fedorková.
TRNAVA, SK. Dobrý den jmenujeme se Pavlína Paďourová a Kritýna Jurčíková, jsme studentky druhého ročníku na oboru všeobecná sestra fakulty humanitních.
FILOZOFICKÁ FAKULTA OSTRAVSKÉ UNIVERZITY FILOLOGIE filozofie Historické vědy Psychologie Filologie HISTORICKÉ VĚDY psychologie filozofie Sociologie.
RAKOUSKO – VÍDEŇ NĚMECKO - REGENSBURG Popis mobilit Mgr. Kristina Maderová Celoživotním vzděláváním k zefektivnění výuky jazyků Seminář k předání informací.
Viana do Castelo.  Docela malé ale příjemné městečko;  Téměř na S Portugalska;  Letět z ČR do Porta => dobrá dostupnost, ( cesta cca 1,5h vlakem +
Studijní pobyt v Rakousku Lenka Čermáková 1. lékařská fakulta UK v Praze.
University of Central Lancashire Preston - England.
ERASMUS - KLAGENFURT. obsah Formality Univerzita Ubytování Volný čas, okolí Studium.
Cestou proměny 1. března 2011 Hradec Králové Individuální projekt odboru sociálních služeb a sociálního začleňování "Podpora transformace sociálních služeb"
ERASMUS CHANIA. KONTAKT FB: FB: Jana Husníková mail : mail skype : skype : Jana Husníková (Slaný) ICQ : ICQ :
Mobilita studentů na základě bilaterálních smluv, popř. formou „free movers“
AKTION Česká republika – Rakousko spolupráce ve vědě a vzdělávání Eva Šimková Brno,
Instituto Politécnico de Bragança, Portugalsko
Polytechnické vzdělávání se zaměřením na tvorbu ŠAP/PA 22. března 2017
Ústav vs. Komunitní služba
ERASMUS MAĎARSKO ZÁŘÍ – PROSINEC 2010.
ERASMUS + MUDr. Michaela Říhová – Ph.D. studentka – 1. ročník – 2. LF UK v Praze Praktická stáž – srpen 2016 až říjen 2016 – UK, Nottingham.
University of Ljubljana
Studijní pobyt ERASMUS ve finském Tampere
Veronika Strnadová, Matyáš Brandejs
Erasmus Slovensko - Nitra.
Taiwan Možnosti a výhody studia
ERASMUS 2011 – Belgie – Liège Michaela Wiesnerová
Erasmus Maribor Jan Dančák.
Dobrý den. Dovolte, abych se Vám představila a zároveň Vám nabídla kousek z mého studijního pobytu na partnerské zahraniční univerzitě
Přírodovědecká fakulta UJEP
TEI of Thessaly Larissa, Greece
Ústav vs. Komunitní služba
MARIBOR Radka Maťátková, IM3.
Pracovní stáž na Slovensku – Martin - v rámci programu Erasmus+
Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Studijní prezenční obory
Anglické programy na LF UP
Transkript prezentace:

Erasmus v Tartu

Tartu 2. největší město Estonska přesto maličké, vše blízko cca 100 000 obyvatel, spousta studentů univerzitní město University of Tartu – nejvýznamnější univerzita v Estonsku orientační týden s prohlídkou města a univerzity před začátkem semestru, doporučuji absolvovat

Medicína nová univerzitní nemocnice budova lékařské fakulty s jídelnou ve stejném areálu anglický program, znalost estonštiny v klinických předmětech výhodou, ale dá se přežít i bez ní 90% zahraničních mediků jsou Finové, umí perfektně anglicky a domluví se i estonsky, většinou ochotní pomoci s jazykovou bariérou vysoká úroveň výuky, e-přednášky, studijní materiály online v ISu či k dispozici v knihovně, malé skupinky studentů na pacienta, nácvik na modelech, exkurze do ambulancí, vyšetřoven a pracovišť zobrazovacích metod široká nabídka předmětů vyučovaných v angličtině, ale pozor na rozdíly v nabídce předmětů (podzim x jaro)

Ubytování studentská ubytovna, skvělá lokalita poblíž centra města byty po šesti lidech, v každém bytu tři pokoje po dvou lidech, společná kuchyň a koupelna nájem 210 €/měsíc (včetně energií a internetu) při spolubydlení v pokoji pro dva, nebo popřípadě 420 €/měsíc za samostatný pokoj v budově prádelna

Kontakty Annika Kalda – kontaktní osoba pro program Erasmus+ (annika.kalda@ut.ee) Kadri Veeperv – kontaktní osoba pro zahraniční studenty medicíny (kadri.veeperv@ut.ee) Merle Soosaar – kontaktní osoba pro ubytování (merle@campus.ee)

Mimoškolní aktivity nádherná estonská příroda estonské ostrovy Tallinn Riga Petrohrad Helsinki a Lapland Stockholm akce a party pořádané ESN Tartu množství hospůdek, barů a kaváren univerzitní sportovní klub, posilovny