PaedDr. Milena Cempírková

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
VY_32_INOVACE_07_Čtení slabik S, V, T (SADA ČÍSLO 1)
Advertisements

VY_32_INOVACE_08_Čtení slabik J,P (SADA ČÍSLO 1)
TÉMA: SAMOHLÁSKA O Vytvořila: Mgr. Alena Zicháčková Dne: 4. 10
VYVOZENÍ SLABIK s PÍSMENEM a HLÁSKOU m, M
možnosti: -spustit prezentaci na interaktivní tabuli -na centrálním PC -pracovat ve dvojicích / jeden PC jako náhled a druhý na aktivní činnost/ -jeden.
možnosti: -spustit prezentaci na interaktivní tabuli -na centrálním PC -pracovat ve dvojicích - / jeden PC jako náhled a druhý na aktivní činnost/
VY_32_INOVACE_06_Čtení slabik (SADA ČÍSLO 1)
VY_32_INOVACE_03_NÁCVIK ČTENÍ. Obsahuje cvičení na seznámení s hláskou a písmenem, cvičení na sluchové poznání hlásky ve slově. Můžeme použít i jako pracovní.
INFORMATIKA 7 Odstavec III. III2 - I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,
INFORMATIKA 7 Číslování stránek III2 - I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,
INFORMATIKA 7 Záhlaví stránky III2 - I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,
INFORMATIKA 9 Kancelářské využití software III2 – I9- 17.
INFORMATIKA 7 Velikost a styl písma III2 - I7- 15.
INFORMATIKA 7 Fonty písma
INFORMATIKA 9 MS Excel II. III2 – I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,
INFORMATIKA 9 Práce s daty – aplikace I. III2 – I9- 05.
INFORMATIKA 7 Odstavec V. III2 - I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,
INFORMATIKA 8 Multifunkční zařízení III2 – I8- 06.
INFORMATIKA 8 Windows 7 úvod III2 – I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,
INFORMATIKA 8 MS Excel III2 – I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika, respektive.
INFORMATIKA 9 MS Excel I. III2 – I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,
Práce s daty – aplikace II.
INFORMATIKA 7 Odstavec IV. III2 - I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,
INFORMATIKA 7 Jak má vypadat textový dokument III2 - I7- 16.
Základní škola a Mateřská škola, Pavlice, okres Znojmo
INFORMATIKA 8 Windows od r do r III2 – I8- 09.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Mgr. Věra Tománková Název DUM: VY_32_Inovace_ Present simple, present continuous II. Název sady: Project.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Bc. Naďa Prejzová Název DUM: VY_32_Inovace_4.1.7 Mnohovýznamová slova Název sady: Český jazyk a literatura 3.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Bc. Naďa Prejzová Název DUM: VY_32_Inovace_ Násobení a dělení v oboru do 1000 Název sady: Matematika 3.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Bc. Naďa Prejzová Název DUM: VY_32_Inovace_ Dělení se zbytkem Název sady: Matematika 3. ročník Číslo projektu:
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Bc. Naďa Prejzová Název DUM: VY_32_Inovace_4.3.9 Násobení 9 Název sady: Matematika 3. ročník Číslo projektu:
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: PaedDr. Milena Cempírková Název DUM: VY_32_Inovace_ Rozpoznávání a čtení slabik z písmen L A M Téma: Český.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Bc. Naďa Prejzová Název DUM: VY_32_Inovace_ Sčítání a odčítání v oboru do 1000 s přechodem Název sady:
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Mgr. Aleš Čech Název DUM: VY_32_Inovace_ Procvičení převodů jednotek objemu Název sady: Fyzika 6. ročník.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Dagmar Škývarová. Dostupné z Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA Přáslavice.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Milan Urbášek Dostupné z Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA Přáslavice.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Dagmar Škývarová. Dostupné z Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA Přáslavice.
VY_32_Inovace_ Opakování sčítání s přechodem přes 10,
PaedDr. Milena Cempírková VY_32_Inovace_
VY_32_Inovace_ Písemné odčítání v oboru do 100
Název školy: Speciální základní škola, Louny, Poděbradova 640, příspěvková organizace Autor: Mgr. Štěpánka Vaňková Název materiálu: VY_32_INOVACE_05_II.JZ_ČTENÍHŠ_HLÁSKY.
VY_32_Inovace_4.3.7 Násobení a dělení 7 Matematika 3. ročník
PaedDr. Milena Cempírková VY_32_Inovace_
Název školy: Speciální základní škola,Louny, Poděbradova 640,příspěvková organizace Autor: Mgr.TAŤÁNA RADIMSKÁ Název materiálu: VY_32_INOVACE_18_II.JKGM_ALTERNATIVNÍ.
VY_32_Inovace_ Sčítání a odčítání v oboru do 1000 bez přechodu
PaedDr. Milena Cempírková VY_32_Inovace_
VY_32_Inovace_2.3.2 Sčítání do 20 s přechodem přes 10 s číslem 8
VY_32_Inovace_4.3.6 Násobení a dělení 6 Matematika 3. ročník
PaedDr. Milena Cempírková VY_32_Inovace_3.1.2
PaedDr. Milena Cempírková VY_32_Inovace_
PaedDr. Milena Cempírková VY_32_Inovace_
KLUB NADANÝCH DĚTÍ LEKCE ŠIFRY.
VY_32_Inovace_ Násobení a dělení 10 Matematika 3. ročník
Porozumění jednoduchému textu 2
VY_32_Inovace_2.3.5 Sčítání do 20 s přechodem přes 10 s číslem 5
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170
PaedDr. Milena Cempírková VY_32_Inovace_
PaedDr. Milena Cempírková VY_32_Inovace_
VY_32_Inovace_4.3.1 Opakování učiva 2.ročníku (1)
PaedDr. Milena Cempírková VY_32_Inovace_
PaedDr. Milena Cempírková VY_32_Inovace_3.1.1
PaedDr. Milena Cempírková VY_32_Inovace_
PaedDr. Milena Cempírková VY_32_Inovace_
VY_32_Inovace_4.3.8 Násobení a dělení 8 Matematika 3. ročník
PaedDr. Milena Cempírková VY_32_Inovace_
PaedDr. Milena Cempírková VY_32_Inovace_
PaedDr. Milena Cempírková VY_32_Inovace_
VY_32_Inovace_4.2.2 Spolužáci, kamarádi
VY_32_INOVACE_M6.04 Autor: Mgr. Jaroslav Korb
VY_32_INOVACE_20_Slabiky začínající písmeny M, L, P, S
Transkript prezentace:

PaedDr. Milena Cempírková Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: PaedDr. Milena Cempírková Název DUM: VY_32_Inovace_3.1.11. Rozpoznávání a čtení písmen S E L A M Téma: Český jazyk 1.ročník Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/21.3577 Anotace: Aktivní výuka prvopočátečního čtení. Výuku lze provádět individuálně na PC, nebo společně pomocí dataprojektoru nebo interaktivní tabule. Materiál obsahuje animace.

okno oko opice osel

o O ó O o Ó O s o M S o L s O l S e M O s ó E

o O m Ó Á e á E S ó M s L s m O é S á O l s É A

A I M L i P m i s a p e U S E o s u a O p S M m P A O l I

Tento materiál byl vytvořen pouze za použití prostředků aplikace Microsoft PowerPoint

Na prvním snímku děti vyvozují počáteční písmenko podle obrázků. Na druhém snímku se nejprve objevují písmena O o , na snímku třetím se pak objevují další známá písmena. Děti je čtou. Na čtvrtém snímku reagují pouze na známé písmenko.