10. ročník Veletrhu odborného vzdělávání

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Stavební veletrhy Brno 2012 Zvýšení efektu účasti
Advertisements

Projekt Moravian Science Centre Brno Mgr. Lukáš Richter
Představení komory, akce, projekty
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR Inovace 2013 podvacáté Pavel Švejda Praha, 3. prosince 2013 INOVACE 2013, Týden výzkumu, vývoje a inovací v ČR.
Veletrh IDET 2007 Motto prezentace: „Armáda České republiky - profesionální, moderní, připravená“ Obsahová náplň prezentace: a) Vycvičenost, odbornost,
Aktivní motivace žáků ZŠ = jistota pro budoucnost řemesel CZ.1.07/1.1.04/ INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Tento projekt je spolufinancován Evropským.
PODPORA TECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ
Studijní obory  M/001 Strojírenství se zaměřením:  počítačová podpora konstruování  management jakosti  denní forma vzdělávání pro žáky 9. tříd.
Spolupráce se zaměstnavateli v oblasti vzdělávání Pardubickém kraji Mgr. Bc. Jana Smetanová Členka Rady Pardubického kraje pro rozvoj lidských zdrojů,
1 Inovace a technologie v rozvoji regionů (Regionální inovační strategie Jihomoravského kraje III.) JUDr. Vladimír Gašpar Regionální inovační.
KRAJSKÉ SESTKÁNÍ METODIKŮ STROJÍRENSTVÍ A AUTOMATIZACE ÚNOR 2015 PODPORA PŘÍRODOVĚDNÉHO A TECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ NA STŘEDNÍCH ŠKOLÁCH V JIHOMORAVSKÉM KRAJI.
Veletrh vzdělávání a pracovních příležitostí. TERMÍN A MÍSTO KONÁNÍ 15. – 17. října 2009 TIPSPORT ARENA Jeronýmova 570/22, Liberec 7.
Realizované aktivity v roce 2013 Komise pro technické vzdělávání Sekce Marketing Ing. Pavel Duchek.
Evropský veletrh pomaturitního a celoživotního vzdělávání GAUDEAMUS 2015/2016 Zasedání přípravného výboru veletrhu 31. března 2015 FIT VUT, Brno Zasedání.
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR Inovace 2011 poosmnácté Pavel Švejda Praha, 6. prosince 2011 INOVACE 2011, Týden výzkumu, vývoje a inovací v ČR.
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR Inovace 2012 podevatenácté Pavel Švejda Praha, 4. prosince 2012 INOVACE 2012, Týden výzkumu, vývoje a inovací v ČR.
Prezentace RIS kraje Vysočina Ing. Zdeňka Škarková ředitelka RRA Vysočina.
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách v Jihomoravském kraji Partner č Střední průmyslová škola Edvarda Beneše a Obchodní.
AKTUALITY O REALIZACI ROP SČ 13/08/2009 Příbram JUDr. Ing. Tomáš Novotný, Ph.D.
TÝDNY VZDĚLÁVÁNÍ DOSPĚLÝCH V LIBERECKÉM KRAJI 2010 pod záštitou MUDr. Přemysla Sobotky předsedy Senátu Parlamentu České republiky a senátora za Liberecko.
PRACOVNÍ SKUPINA VZDĚLÁVÁNÍ A ZAMĚSTNANOST 11. září 2015.
Informační a poradenské středisko Mgr. Jindřiška Dvorská Mgr. Markéta Severinová.
PREZENTACE STŘEDNÍCH ODBORNÝCH ŠKOL JIHOMORAVSKÉHO KRAJE V OC OLYMPIA BRNO Brno
Observatoř trhu práce a konkurenceschopnosti Propagace řemeslných a technických oborů Centrum mezinárodního obchodu (CMO) při RHK Brno Integrace.
Průzkum zaměstnanosti v Jihomoravském kraji k Na realizaci průzkumu se podílely: Krajský úřad Jihomoravského kraje a Úřady práce Blansko, Brno.
Programy podpory technického vzdělávání v Jihomoravském kraji.
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Jihomoravského kraje Workshop s řediteli a zástupci škol 27. května
Integrace cizinců v Jihomoravském kraji Zasedání Rady pro rozvoj lidských zdrojů 21. září 2010.
EXPO 2015, Milán (IT), Nabídka spolupráce na prezentaci Jihomoravského kraje.
VELETRH MSV & IMT 2016 Termín: až mezinárodní strojírenský veletrh 10. mezinárodní veletrh obráběcích a tvářecích strojů.
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Jihomoravského kraje Aktuální informace o přípravě KAP 22. března
Spolupráce středních škol a firem v Pardubickém kraji Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství a kultury oddělení organizační a vzdělávání.
1 Chystaná novela školského zákona Mgr. Jaroslav Fidrmuc náměstek pro řízení sekce vzdělávání Asociace středních průmyslových škol ČR Špindlerův Mlýn,
Soutěže talentované mládeže KURZ - FINANČNÍ ŘÍZENÍ ŠKOLY v rámci projektu ZVYŠOVÁNÍ KOMPETENCÍ VEDOUCÍCH PRACOVNÍKŮ ŠKOL A ŠKOLSKÝCH ZAŘÍZENÍ LIBERECKÉHO.
Společná strategie - projektové aktivity JMK a TTSK Seminář pro žadatele z JMK , Hodonín.
ZÁVĚREČNÝ SEMINÁŘ 2. GLOBÁLNÍCH GRANTŮ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE V RÁMCI OPERAČNÍHO PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST
JIHOMORAVSKÝ KRAJ Agáta Uchytilová, Hana Doležalová.
Školy a školská zařízení v Pardubickém kraji
Plán PR a marketingové a propagační kampaně
Aktivity na podporu středního odborného školství v JMK
Integrovaná strategie rozvoje Brněnské metropolitní oblasti pro uplatnění nástroje ITI – aktuality, harmonogramy Regionální stálá konference Jihomoravského.
KARIÉROVÉ PORADENSTVÍ V JIHOMORAVSKÉM KRAJI
59. mezinárodní strojírenský veletrh
Krajský akční plán vzdělávání Středočeského kraje
Integrovaný regionální operační program
Práce s nadanými žáky ZŠ a SŠ ve výuce přírodovědných předmětů
PROJEKT "START" - speciální nabídka pro podnikatele
Analýza potřeb škol Hlavní zjištění
Krajský akční plán vzdělávání Středočeského kraje
Informace o projektech v IDS JMK
Implementační projekt KAP
Podpora škol v rámci realizace dalšího vzdělávání v JMK
Projekt Podpora žáků s SVP
ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR, z.s.
Výzvy v oblasti regionálního školství
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost globální granty - aktuální stav Rada pro rozvoj lidských zdrojů Jihomoravský kraj
Závěrečná konference projektu
Metodika a koordinace kariérového poradenství v JMK
Aktuální informace o KAP
SOCIÁLNÍ INOVACE V PRAXI po záštitou JUDr. Bohumila Šimka,
Statutární město Ostrava
Krajský akční plán vzdělávání 1 ÚK
Workshop pro ředitele sŠ/voš v libereckém kraji
Účast na vzdělávání a výkony škol
Prezentace KAP Jihomoravského kraje
Implementace Krajských akčních plánů rozvoje vzdělávání
IROP SC VZDĚLÁVÁNÍ Centrum pro regionální rozvoj České republiky
GO a REGIONTOUR 2019 Veletrhy cestovního ruchu
Systémové řešení – Motivace a vzdělávání pedagogů aktivita Společně na trhu práce CZ /0.0/0.0/16_034/
Zkušenosti měst v prevenci kriminality
Transkript prezentace:

10. ročník Veletrhu odborného vzdělávání v rámci 59. Mezinárodního strojírenského veletrhu v Brně Rada pro rozvoj lidských zdrojů Jihomoravského kraje, Brno 26. září

10. ročník Veletrhu odborného vzdělávání přihlášeno 22 odborných středních škol z území JMK termín konání: 9. 10. – 13. 10. 2017 9. 10. 2017 v 11:00 - slavnostní zahájení Veletrhu – členové RRLZ obdrželi pozvánky umístění expozice JMK – pavilon Z interaktivní expozice škol na prostranství vně stánků doprovodný program (auditorium v 1. patře)

Slavnostní zahájení Veletrhu 9. 10. 2017 v 11:00 – slavnostní zahájení 10. ročníku Veletrhu odborného vzdělávání Pozvánku na slavnostní zahájení obdrželi také členové RRLZ Na základě oznámení o účasti je vystavován voucher k volném vstupu Úvodní slovo: hejtman JMK JUDr. Bohumil Šimek Zahájení Veletrhu odborného vzdělávání: předsedkyně RRLZ JUDr. Jana Pejchalová Proslovy: Primátor města Brna Ing. Petr Vokřál Náměstek ministryně pro místní rozvoj Mgr. Zdeněk Semerád Náměstek ministra školství Ing. Petr Pavlík, Ph.D. Náměstek hejtmana JMK Ing. Jan Vitula Vyhlášení soutěže Jihomoravské hvězda – nejlepší technická učební pomůcka - ředitel Krajské hospodářské komory JM Ing. Psota, MBA

Informace k 10. ročníku Veletrhu Zaznamenán zvýšený zájmu žáků o cca 20℅ Přihlášených skupin žáků ZŠ z celého území JMK (max 25 žáků s pedagogickým doprovodem) – celkem 68 skupin, tj. cca 1700 žáků Přihlášený počet skupin žáků SŠ - 198 skupin, což je asi 5900 žáků Větší podíl vystavujících SŠ na doprovodném programu v samostatném auditoriu Bohatý interaktivní program SŠ vně stánků – možnost vyzkoušet si různé exponáty a tak i odbornou činnost a moderní technologie používané ve školách VIDA!science centrum umožní žákům ZŠ bezplatný vstup 12./13.10. 2017 Ve spolupráci s Krajskou hospodářskou komorou – možnost žáků navštívit firmy z JMK na jejich stáncích v pavilonech – selekce (seznam) vzhledem k regionální blízkosti - dle sídla školy/firmy (okresy) – potencionální zaměstnavatelé

Propagace Veletrhu Zvýšení propagace 10. ročníku Veletrhu odborného vzdělávání v autobusech IDS JMK ve fyzické podobě/na panelech LCD inzerce v Průvodci návštěvníka Veletrhu inzerce v Brněnském Metropolitanu - dosah: obdrží všechny domácnosti v Brně Inzerce v Deníku (Rovnost) – dosah: celokrajské páteční vydání, nejvyšší náklad Inzerce ve speciální barevné příloze Strojírenského veletrhu (celá strana) Součástí expozice závěsný límec (transparent) - bude zavěšen z 1. NP pavilonu Z Oficiální plakát Veletrhu rozeslán kariérním poradcům ZŠ (komunikace s rodiči žáků) Informace a pozvání na Veletrh v rámci newslleteru na obce a příspěvkové organizace JMK (komunikace s municipalitami)

Umístění expozice SŠ JMK v pavilonu Z

Umístění jednotlivých středních škol JMK

Mgr. et. Mgr. Jan Švec, svec.jan@kr-jihomoravsky.cz, tel.: 541 651 396 Děkuji za pozornost Kontaktní osoby Mgr. et. Mgr. Jan Švec, svec.jan@kr-jihomoravsky.cz, tel.: 541 651 396 Ing. Pavel Fišer Ph.D, fiser.pavel@kr-jihomoravsky.cz, tel.:541 651 348