Herní zařízení-tablety

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Seznámení s prostředím programu
Advertisements

Počítače v běžném životě kolem
HARDWARE 1 STAVBA PC 6. ročník verze
Počítač Počítač je v informatice elektronické zařízení, které zpracovává data pomocí předem vytvořeného programu. Počítač je zpravidla ovládán uživatelem,
Zařízení pro trvalé uchování dat
Záznamová média.
POČÍTAČ.
Hardware- počítačové komponenty
Periferní zařízení počítače
Vstupní a výstupní zařízení
Obrazovka Slouží k zobrazovaní textových a grafických informací. Druhy:LCD,CRT,plazma. Rozlišení je v pixelech Úhlopříčka je vzdálenost mezi protilehlými.
PC komponenty.
Zpracoval: Mgr. Tomáš Rajnoha
CD-ROM Compact Disc - Read Only Memory
je hardware, kterým počítač pořizuje data.
Základy informatiky a výpočetní techniky 1
HARDWARE 1 STAVBA PC 7. ročník verze H.
Záznamová média Obsah: Rozdělení ZM…………………… HDD………………………………
Nejnovější technologie Nové tvary budov v Koreji.
Počítačová sestava – Základní hardware II.
Paměťová média.
Svět techniky a já Marie Luptáková.
Název školy: Střední odborná škola stavební Karlovy Vary Sabinovo náměstí 16, Karlovy Vary Autor: Ing. Hana Šmídová Název materiálu: VY_32_INOVACE_18_HARDWARE_S1.
HARDWARE II Periferie.
1 Periferní zařízení osobních počítačů Část 2 Základy informatiky a výpočetní techniky 1.
T1: Základy práce s počítačem
Subjekt Speciální ZŠ a MŠ Adresa
Tablety (mobilní zařízení)
Počítačová sestava – Základní hardware I.
Informatika akademický rok 2013/2014 Optická média.
HARDWARE 3. část.
Gymnázium, SOŠ a VOŠ Ledeč nad Sázavou I NFORMAČNÍ A KOMUNIKAČNÍ TECHNOLOGIE Ing. Jan Roubíček.
Hardware Mgr. Barbora Pilárová P ř íjemce: ZŠ B ř idli č ná, okr. Bruntál Komenského B Ř IDLI Č NÁ Doporu č eno pro: 6. ro č ník P ř edm ě t:
NázevDigitální zařízení – druhy počítačů Předmět, ročník ICT, sekunda Tematická oblast Základy digitálních technologií AnotaceVýuková prezentace s obrázky.
HARDWARE 2. část.
Základní pojmy a části počítače Data (informace) se v počítači ukládají v pojmenovaných celcích, které se nazývají soubory. Soubory jsou dvou druhů: Programy.
– vytvoření a ověření VM Výukový materiál slouží k vyvození učiva o počítačových komponentech.
Výpočetní technika kód předmětu: VT Ing. Miroslav Vachůn, Ph.D.
Gymnázium, SOŠ a VOŠ Ledeč nad Sázavou I NFORMAČNÍ A KOMUNIKAČNÍ TECHNOLOGIE Ing. Jan Roubíček.
Optická média.
Blue-Ray vs. HD-DVD Zbrusu nová technologie Zbrusu nová technologie Nové velkokapacitní multimedia Nové velkokapacitní multimedia Rychlejší čtení a zápis.
Klávesnice nejrozšířenější vstupní zařízení počítače
Tomáš Baťa Periferní zařízení počítače. Definice Periferní zařízení počítače jsou nástroje, které nejsou nutné k provozu počítače ale zpříjemňují a zefektivňují.
Periferie je souhrnný název pro jednotky, které umožňují komunikaci počítače s okolím. K základní jed-notce se připojují kabely. Z hlediska způsobu přenosu.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Hardware počítače Číslo DUM: III/2/VT/2/1/01 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast:
Elektronické učební materiály - II. stupeň Digitální technologie 9 Autor: Bc. Pavel Šiktanc Smartphone – chytrý telefon Co se všechno naučíme??? Typy a.
Tablety střední třídy Michael Hřib
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a mateřská škola Bohdalov ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ ŠABLONA: III/2 TÉMATICKÁ OBLAST: Informační a komunikační.
Elektronické učební materiály - II. stupeň Digitální technologie 9 Autor: Bc. Pavel Šiktanc Tablet Co se všechno naučíme??? Počítače s integrovanou dotykovou.
Vzdělávací oblast: Stupeň základního vzdělávání: Vzdělávací obor: Tematický okruh: Téma: Autor: Období vzniku: Určeno pro ročník: Anotace: 1. INFORMA Č.
 MS-DOS (Microsoft Disk Operating System) je operační systém firmy Microsoft, který patří do rodiny mnoha podobných a kompatibilních DOS systémů pro.
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název školy Gymnázium Česká a Olympijských nadějí, České Budějovice, Česká 64 Název materiálu VY_32_INOVACE_IVT_1_KOT_09_ZAZNAMOVA_MEDIUM_CD_DVD.
 Monitor je základní výstupní elektronické zařízení sloužící k zobrazování textových a grafických informací. Je-li připojen k počítači, je propojen s.
SKLADBA PC 15 EU OP VK VYT 2.14 TEST 2 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Josef Vlach. Dostupné z Metodického portálu.
Mobilní telefony a tablety
Základní deska 12 května Co tam je Ceny Obrázky Osnova
Záznamová média.
OP VK VYT 2.9 Mechaniky (DVD, Blue-ray, FDD)
Záznamová media Vaníčková Zdeňka 1.L.
Evoluce PlayStationu.
Informační a komunikační technologie
Princip optických mechanik
Herní zařízení-tablety
SOS Pod amfiteátrom 7, Levice
Počítače v běžném životě kolem
INFORMATIKA – záznamová media
Interní zařízení počítače
Dominik Hejda 8.A Matyáš Habarta 8.A ERIK ZIMČÍK 8.A
Datový nosič, záznamové médium Slouží k ukládání či zálohování dat
Lukáš Kozák A1
Transkript prezentace:

Herní zařízení-tablety

Osnova -Tablety -Herní zařízení- Xbox -Herní zařízení- PlayStation

Tablety -tablet je označení pro přenosný počítač ve tvaru desky s integrovanou dotykovou obrazovkou, která se používá jako hlavní způsob ovládání -pojem tablet se vztahuje na různou formu zařízení, která se liší umístěním obrazovky ve vztahu ke klávesnici

Herní zařízení-Xbox -Xbox je herní konzole od společnosti Microsoft -konzole vznikla jako reakce Microsoftu na PlayStation 2 od firmy Sony -ke čtení médií používá klasickou DVD mechaniku různých značek

Herní zařízení- PlayStation 4 Datum uvedení (ČR): 13.12 2013 Paměťová média: DVD, CD, Blu-ray Prodáno kusů: 50 000 000 (6.12 2016) Předchůdce: PlayStation 3 Nástupce: PlayStation 4 Pro