Lavička Věrky Špinarové

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Kreativní centrum Brno
Advertisements

Naše obec – Rožmitál p. Tř
Fórum Zdravého města Prachatice 16.února Komunitní plán zdraví a kvality života Prachatice ( ) 1. Životní prostředí 1.1 Problém psů, nepořádek,
PARK A HŘIŠTĚ u Základní školy Třebovská v Ústí nad Orlicí - HYLVÁTY Návrh klubu VV Ústí nad Orlicí Pardubický kraj.
Odpady 2014 – jak dál v Olomouckém kraji ? Konference samospráv Olomouc
HLEDÁNÍ KOŘENŮ S ROŽNOVSKOU KNIHOVNOU Čtenáři a uživatelé - rok 2005 čtenářů 2 976, dětí 763, návštěvníci , akce 474, z toho 201 pro děti a mládež.
Grafika Martina Fabianová, Lyra. … rozhodla jsem se zúčastnit se grafické části VZSST z trošku jiné stránky, tak doufám, že mě s tím hned nevykopnete.
Tvorba www stránek SYNTAXE ICT 4.ročník. Obsah TAGY TAGY ATRIBUTY ATRIBUTY KŘÍŽENÍ TAGŮ KŘÍŽENÍ TAGŮ VELIKOST PÍSMEN VELIKOST PÍSMEN MEZERY VE ZDROJOVÉM.
Desatero problémů Chrudimi Vybudovat venkovní tělocvičnu v centru města vybudování venkovní tělocvičny u AFK pro všechny generace plánovací setkání.
Společně a každý zvlášť po stezkách Ing. Lenka Klimková MAS – Partnerství Moštěnka, o. s.
20tého října roku 2012 bylo k večeru krásné počasí, nedalo mi to a musel jsem jít na procházku k našemu rybníčku.
MSŠZe a VOŠ Opava. Zatímní aktivity modulu č. 3 Botanické zahrady sestaven seznam rostlin pěstovaných na botanické zahradě 155 položek rostlin velká soutěž.
DESATERO PROBLÉMŮ JILEMNICE 7. DUBNA 2011 Tato akce je součástí projektu „Jilemnice – město zeleně“ spolufinancovaného z Revolvingového fondu Ministerstva.
HUDBA DOZNÍVÁ HUDBA DOZNÍVÁ, K TOBĚ PŘICHÁZÍM, CHCI JEN TEBE ZNÁT,
Zněl pláč 1. Zněl pláč noci té, když se narodil a měl jenom tu stáj a bez nároků žil. Zněl pláč noci té, tam Bůh našel nás, kde pláč je nám domovem. 1/5.
Zněl pláč 1. Zněl pláč noci té, když se narodil a měl jenom tu stáj
Ostrava | Projekt Energeticky nezávislý kraj analýza silných a slabých stránek.
Maluj zase obrázky.
Zeleň „Den Země”. Na tomto obrázku je vidět udržovanost trávníků a okolních stromů.
Kdo jsme ? Jsme skupina mladých a aktivních lidí, kterým není lhostejné dění ve škole, a umožňujeme svým členům podílet se na spolupráci se školou.
Regenerace a revitalizace Masarykova náměstí v Jilemnici
JÍZDA ZA POKLADEM HANÉ aneb „HANÁCKÉ CESTOVATEL“
h e l e n a s a m o h e l o v á narozena 1941 v Praze studia : Střední uměleckoprůmyslová škola Praha VŠUP Praha, ateliér keramiky a porcelánu Od.
Analýza potenciálu cestovního ruchu v turistické lokalitě Hranicko
Za živé historické jádro města Slaného RNDr. Ivo Rubík, starosta města Slaného.
Příprava projektu Komunitární program PROGRESS. Výzva 0&langId=enhttp://ec.europa.eu/social/main.jsp?catId=63.
MSŠZe a VOŠ Opava. Zatímní aktivity modulu č. 1 Dendrologie výsadba 11 druhů stromů a keřů (149 ks) 3 informační panely + panel úvodní (plánek, historie,
Řešení úloh v testech Scio z matematiky zadaných ve školní roce 2012/2013 pro 9. ročník (19. – 24. úloha) IV. označení digitálního učebního materiálu:
Hladiny, obrázky, tabulka, logické operace
EGovernment Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 1 Datum: Aktuální informace k zavádění eGovernmentu Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica Dne:
Vyhledávání dat podle určitých kritérií Lenka Havránková, 4.Y.
Proč bych neměl vesel být
Scházíš mi lásko .... Scházíš mi lásko ...
Prázdninová nabídka pro pražské děti a mládež Hlavní město Praha podpořilo v roce 2010 prázdninové aktivity pro děti a mládež částkou cca 6,5 milionu.
Hudba doznívá, k Tobě přicházím, chci jen Tebe znát
Semestrální projekt Správa webových konferencí Mendelova univerzita Aplikace vývojových technik Jakub Matoušek Květen 2012.
Místní akční skupina Rakovnicko
Naučná stezka okolím naší školy Obr. 1 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Jana Míková. Dostupné z Metodického portálu
Studentský projekt Gymnázium Roudnice nad Labem Nenechme to spadnout…
Adaptace sídel Základní škola SEVER Lužická 1208, Hradec Králové.
Projekt úpravy parku Louny – RYNEČEK Představujeme projekt zástavby lokality ležící východně od historického jádra města Loun. Původně bylo toto území.
Projekt úpravy parku Louny – RYNEČEK Představujeme projekt zástavby lokality ležící východně od historického jádra města Loun. Původně bylo toto území.
Naučná stezka Petrovské studánky realizováno v rámci 2. výzvy MAS Šumperský venkov Fiche č.2: Vítá Vás vstupní brána Jeseníků II realizátor projektu: o.s.
„Váš kraj, Váš rozpočet“. Projekt „Váš kraj, Váš rozpočet“  Běžná praxe: občané mají možnost vyjádřit se k návrhu rozpočtu až ve fázi, kdy je návrh rozpočtu.
Registr uměleckých výsledků SEGMENT DESIGN Vysoká škola uměleckoprůmyslová v Praze garant segmentu: prof. ak. arch. Jiří Pelcl.
Jednání řídícího výboru - Modernizace KNL
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
DOBŘÍ(Š) V POZNÁNÍ aneb interaktivní poznání historie, kultury a přírody na Dobříši.
Michaela Štěpánková Jan Wurst Manuál pro učitele ZŠ a víceletých gymnázií.
Demus dokumentace a evidence muzejních sbírek Představení modulu Demus01 Archeologie Užší autorský tým Pavlína Kalábková, Pavla Jankovičová, Zdeněk Lenhart.
Moto muzeum Kašperské Hory
Vizualizace pro připomínky členů Spolku pro Tisou Červen 2017
OVOCNÉ SADY S LAVIČKOU JIŘÍHO KARENA
Komise pro investice, územní plánování a životní prostředí
Program rozvoje cestovního ruchu JMK ANALYTICKÁ ČÁST
Nezpevněné cesty Nedostatečné osvětlení Lavičky bez košů Projekt nemůže pokrývat celou revitalizaci vnitrobloku, protože ne všechny pozemky jsou ve.
Reklamní předměty Jindřich Anděra (učo: ) David Šiška (učo: )
Prezentace projektů, KD U Boudů
Poznej svůj region Autor: Mgr. Ivana Tesařová
ZŠ a MŠ Svatobořice-Mistřín
Aplikace nových forem marketingu
MOŽNOSTI ŘEŠENÍ NEDOSTATKU PARKOVACÍCH MÍST PRO NÁKL. AUTOMOBILY
Aktuální informace o KAP
„RELAXAČNÍ NÁMĚSTÍČKO“
Modelace úvěru BD Vánek
„Zavřít dveře nestačí II.“
Dětské hřiště „MEZI DOMY“
Chci vám říci - DĚKUJI !.
CHCEME SI HRÁT.
PARTICIPATIVNÍ ROZPOČET MĚSTA MNICHOVICE
Transkript prezentace:

Lavička Věrky Špinarové

LAVIČKA VĚRKY ŠPINAROVÉ pamětní místo spojující slavnou osobnost s městským obvodem zcela mobilní; první místo, kde by se měla objevit – symbolicky – v okolí DK Poklad lavička bude sloužit širokému spektru obyvatel k odpočinku, vzpomínce, posezení v parku vyhledávané místo a nejen umělecký objekt odhadovaný rozpočet 60.000 Kč Paní Špinarová, žila na Nezvalově náměstí, v místním domě kultury vystupovala, proto toto místo zvoleno jako první, kde by měla být lavička instalována DK Poklad – odrazový můstek její kariéry Odůvodnění posouzení proveditelnosti: Realizaci návrhu po technické stránce nic nebrání, rozpočet odpovídá navrhovaným aktivitám. Pokud tento návrh uspěje v hlasování, navrhujeme řešit designový návrh provedení lavičky např. formou studentské soutěže.

LAVIČKA VĚRKY ŠPINAROVÉ – vzhled atypická lavička, vystihující slavnou osobnost doplněná pamětní/vzpomínkovou deskou další možností je zakomponovat i část textu/notového zápisu některé z jejích písní design lavičky bude zpracován ve spolupráci s designerem, umělcem nebo formou studentské soutěže Vše určitě po domluvě se synem zpěvačky Den se v růži skryl a z růže vůni bral, tím jsi dlouho žil a kráse přísahal. Mám už v tváři sníh to léta mohou být, s prázdnem slůvek tvých chci znova v písních znít. To víš, že zůstanou… Odůvodnění posouzení proveditelnosti: Realizaci návrhu po technické stránce nic nebrání, rozpočet odpovídá navrhovaným aktivitám. Pokud tento návrh uspěje v hlasování, navrhujeme řešit designový návrh provedení lavičky např. formou studentské soutěže.

LAVIČKA VĚRKY ŠPINAROVÉ – inspirace Robert Chipman - design David Karásek, Radek Hegmon – design

fotky nebo obrázky Použijte fotky nebo obrázky, které okomentujte Mohou to být fotky současného stavu nebo ilustrační obrázky toho, co si představujete Současný stav okolí DK Poklad

Současný stav okolí DK Poklad

Současný stav okolí DK Poklad

Současný stav okolí DK Poklad

Současný stav okolí DK Poklad

Současný stav okolí DK Poklad

Lokalita umístění lavičky

Děkuji za pozornost Štěpánka Ostárková, DiS. www.zelenaporube.cz