Centrum vzdělanosti Libereckého kraje

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Střední zdravotnická škola v Karviné. oslavila v roce let své existence vybudovala si tradici kvalitní odborné školy její brány již opustilo přes.
Advertisements

LOGISTIKA NOVÉ MATURITNÍ ZKOUŠKY TELČ CERMAT - Centrum pro zjišťování výsledků vzdělávání
1 Podpora ZŠ v čerpání prostředků prostřednictvím šablon - vzdělávání Porada obecních úřadů obcí s rozšířenou působností Liberec
Odbor veřejné správy, dozoru a kontroly 11 Porada Ministerstva vnitra se zástupci krajských úřadů, Kanceláře veřejného ochránce práv, Svazu.
1 Dotační řízení na realizaci aktivit v oblasti primární prevence rizikového chování RVPPK Praha Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
Porada pro vedoucí školních jídelen Bc. Eva Martinková odbor školství, mládeže, tělovýchovy a sportu Krajský úřad Libereckého kraje.
OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST ŠABLONY PRO ZÁKLADNÍ ŠKOLY I ZLEPŠOVÁNÍ PODMÍNEK PRO VZDĚLÁVÁNÍ NA ZÁKLADNÍCH ŠKOLÁCH I 25. srpna 2011.
- vše pro úspěšný nábor nových řidičů 1 REGIONÁLNÍ SEKTOROVÁ DOHODA ÚSTECKÝ KRAJ v oblasti autodopravy, výchovy a vzdělávání.
7. setkání zástupců krajů Mgr. Marcela Stratilová pracovník pro EV, oddělení mládeže a sportu, KÚOK.
PORADENSKÉ CENTRUM PRO VENKOV PRACOVIŠTĚ DUBÁ. NOSITEL PROJEKTU: Společnost pro Jizerské hory o.p.s. PARTNEŘI PROJEKTU: - Liberecký kraj - Správa ochrany.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Pořadov é č í slo projektu: CZ.1.0/1.4.00/ Š ablona: III/2.
1 Rozvoj lidských zdrojů ve slévárenství prostřednictvím programů EU Rozvoj lidských zdrojů ve slévárenství prostřednictvím programů EU Seminář Svazu sléváren.
Administrativní členění ČR VY_32_Inovace_17KR-1 Mgr.Lenka Krčmářová ZŠ a MŠ Nedašov.
Aktivity a projekty Lísky na podporu spolupráce v regionu Pomáháme lidem porozumět přírodě a být dobrými hospodáři přírodního i kulturního dědictví.
SCLLD LAG Podralsko Zpracování SCLLD bylo podpořeno z Operačního programu Technická pomoc Registrační číslo projektu: CZ.1.08/3.2.00/ Strategie.
Tematické setkání KAP Jihomoravského kraje Metodická podpora KAP pro intervenci Rozvoj škol jako center CŽU (dalšího profesního vzdělávání) Jana Bydžovská,
Porada ředitelů SŠ Čerpání finančních prostředků ve školství z OP na období srpna 2015.
KRAJSKÝ AKČNÍ PLÁN ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ PLZEŇSKÉHO KRAJE Aktuální informace.
Kód DUM :VY_32_INOVACE_ICT_I/1.12 Škola: Základní škola a Mateřská škola Dobronín, příspěvková organizace Polenská 162 / 4, Dobronín Číslo projektu:
Projekt „Diagnostika stavu znalostí a dovedností žáků v česko–slovenské příhraniční oblasti se zaměřením na jejich rozvoj“ Fyzika pro 3. stupeň Autor:
ČESKÝ STATISTICKÝ ÚŘAD Migrační tendence v Moravskoslezském kraji Ing. Jaromír Kartous oddělení regionálních analýz a informačních služeb Ostrava.
VZDĚLÁVACÍ PROGRAM NEZISKOVÉHO SEKTORU projekt Sítě mateřských center o.s. – Jihomoravský kraj Lektorské dovednosti I. Komunikace v NNO.
E-NEBEZPEČÍ PRO UČITELE Nebezpečné komunikační jevy pro učitele se zaměřením na kyberšikanu, kyberstalking, kybergrooming a další sociálně-patologické.
Tematické setkání KAP Ústeckého kraje Metodická podpora KAP pro intervenci Rozvoj škol jako center CŽU (dalšího profesního vzdělávání) Jana Bydžovská,
Ekonomická část (oddělení nepřímých nákladů) Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 26. srpna 2010 Ing. Michaela Stříbrná.
Výzva OP VVV 02_16_034 Implementace krajských akčních plánů I.
Platformy projektu KAP LK
Úřad práce České republiky
Regionální politika Mgr. Oldřich Hájek.
Příprava na multikulturní výchovu pro učitele a učitelky MŠ
Odborné učiliště Chroustovice
ICT kompetence Cíle KAP MSK v oblasti ICT kompetence
SEMINÁŘ AKTIVNĚ S BESIPEM
Sídla.
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání v Kraji Vysočina
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Globální granty Ústeckého kraje oblast podpory 1.1, 1.2, 1.3 Praha
Implementace Krajského akčního plánu Jihočeského kraje I
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Cíle projektu Zkvalitnění spolupráce Jihočeské univerzity se středními školami při výuce přírodovědných a technických oborů. Zkvalitnění komunikace a spolupráce.
Proč je důležité podpořit rozvoj KP ve škole
KOMÍNY, KOMINÍK A DALŠÍ PROFESE
KAP, 25. září 2017, Krajský úřad SK
Rozpočet přímých NIV Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 12. prosince 2013 Liberec.
Program obnovy venkova Jihočeského kraje v letech
Program celoživotního učení Comenius
Léto VY_32_INOVACE_59_Leto Prvouka - 2. ročník
Seminář s krajskými úřady
Jak na strategické plánování v MŠ a ZŠ Přehled o dotací
Ministerstvo pro místní rozvoj Centrum regionálního rozvoje
Název školy: ZŠ NETVOŘICE, OKRES BENEŠOV
Název školy Téma Název DUM Popis Ročník Autor Číslo projektu
Průběh tvorby Školních akčních plánů (ŠAP) v Libereckém kraji
GOAL Guidance and Orientation for Adult Learners
Lexikon veřejné správy ČR
Výchova k občanství Státní správa a samospráva
Operační program potravinové a materiální pomoci
Výkon přenesené působnosti úředníky územních samosprávných celků v kontextu jejich financování Mgr. Martin Stark tajemník městského úřadu v Horním Slavkově.
Co dělá Olomoucký kraj pro podporu polytechnického vzdělávání?
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu
Institucionální plán TUL pro rok 2017 Cíl 3: Internacionalizace
Základní škola a Mateřská škola Řepníky
ÚVODEM… PORADA ŘEDITELŮ ŠKOL A ŠKOLSKÝCH ZAŘÍZENÍ ZŘIZOVANÝCH LIBERECKÝM KRAJEM 12. prosince 2018 I Liberec.
XIV. ROČNÍK KRAJSKÉ KONFERENCE
Akční plán - plánované společné aktivity
Projekt „Plánování sociálních služeb v Plzeňském kraji“
VY_32_INOVACE_ČJPS20660BED-řešení
Aktuální informace z Evropských strukturálních a investičních fondů
Tematické setkání KAP Olomouckého kraje
Vzdělávání a příprava na digitální budoucnost z pohledu Statutárního města Liberec Mgr. Šárka Prachařová.
Transkript prezentace:

Centrum vzdělanosti Libereckého kraje Vztah k místním centrům celoživotního vzdělávání Porada úřadů obcí s rozšířenou působností 25. 8. 2011 Liberec

Obsah Katalog kurzů Učebnice pro matřské školy EU peníze školám Dotazy Porada úřadů obcí s rozšířenou působností 25. 8. 2011 Liberec

Centrum vzdělanosti Libereckého kraje Katalog kurzů dalšího vzdělávání Září až prosinec 2011 Standardní DVPP Podpora „Šablon“ na ZŠ Kompetence v ICT Porada úřadů obcí s rozšířenou působností 25. 8. 2011 Liberec

Centrum vzdělanosti Libereckého kraje Příprava na multikulturní výchovu pro učitele a učitelky MŠ Učebnice textů k přípravě učitelů na multikulturní výchovu Kurzy pro učitele Karnevalový a barevný den Projekt CZ.1.07/1.2.04/20.001 Porada úřadů obcí s rozšířenou působností 25. 8. 2011 Liberec

Centrum vzdělanosti Libereckého kraje EU peníze školám Bezplatná pomoc Kurzy tvorby projektů Kurzy tvorby DUM Kompletace projektové žádosti Porada úřadů obcí s rozšířenou působností 25. 8. 2011 Liberec

Centrum vzdělanosti Libereckého kraje EU peníze školám Pomoc při tvorbě didaktických materiálů Spolupráce s Českým statistickým úřadem Zpracovaná regionální data pro výuku na ZŠ Porada úřadů obcí s rozšířenou působností 25. 8. 2011 Liberec

Centrum vzdělanosti Libereckého kraje EU peníze školám www.czso.cz Porada úřadů obcí s rozšířenou působností 25. 8. 2011 Liberec

Centrum vzdělanosti Libereckého kraje Trojlístek Podpora přírodovědných a technických oborů Porada úřadů obcí s rozšířenou působností 25. 8. 2011 Liberec

Centrum vzdělanosti Libereckého kraje vše důležité na www.cvlk.cz Porada úřadů obcí s rozšířenou působností 25. 8. 2011 Liberec