NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov AUTOR: Mgr. Marcela Halodová NÁZEV: VY_32_inovace_10: Prvouka 1. ročník TEMA: Výživa ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/21.1262
Anotace Naučit se správně prostírat příbor. Vybírat vhodná jídla na snídani, oběd a večeři. Ze slabik skládat názvy potravin. Vyluštit křížovku. Žáci pracují na tabuli pomocí fixu. Správná odpověď se objeví po kliknutí.
Víš, jak správně prostírat příbor?
Vyber vhodná jídla k snídani, obědu a večeři. Spoj čarou. VEČEŘE
Ze slabik sestav názvy potravin. SO MA KA SE NÁ KA VE MASO SEKANÁ VEKA LÉV PO KA BA RY KUS ZÁ KY POLÉVKA RYBA ZÁKUSKY MO LI DA NÁ LÁ KO ČE LIMONÁDA KOLÁČE
Křížovka J H K R Vánoční ryba Červené letní ovoce Dáváme je do polévky J H D N M L K V R S Vánoční ryba Červené letní ovoce Dáváme je do polévky Je bílé a zdravé Sladká zelenina Pečivo Jíme ho k obědu
Křížovka- řešení A P R J H O Y U L E K Í Vánoční ryba D Y N U L E M É K V Í S Vánoční ryba Červené letní ovoce Dáváme je do polévky Je bílé a zdravé Sladká zelenina Pečivo Jíme ho k obědu
Citace Obrázky byly použity v otevřené galerii Microsoft office, 1. 2. 2012. Text, křížovka vytvořen autorem materiálu, 1. 2. 2012.