RNDr. Vladimír Krajčík Ph.D.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Informace jsou základním předpokladem úspěšného podnikání.
Advertisements

Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR.
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Střední průmyslová škola, Karviná
Projekt: „Výměna zkušeností a řešení společných problémů v oblasti dalšího profesního vzdělávání“ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním.
REDAKČNÍ SYSTÉMY REDAKČNÍ SYSTÉMY aplikace určené k publikování informací na internetu redakční systémy používají on-line redakce, státní instituce,
Projekt Informační a vzdělávací portál Libereckého kraje I CZ.1.07/1.1.00/ I Technologie portálu Pavel Krayzel CELN o.s.
Společným postupem sociálních partnerů k přípravě odvětví na změny důchodového systému Knihovnické profese v NSP Havlíčkův Brod, Zlata Houšková.
NÚV a jeho priority v oblasti celoživotního učení
Projekt Nové přístupy k realizaci praktického vyučování ve Zlínském kraji Uherský Brod, Mgr. Petra Pilčíková Projektová manažerka.
Monitorování dalšího vzdělávání – Základ pro koncepční rozhodování Mgr. Hana Žáčková Národní vzdělávací fond, o.p.s. Národní observatoř zaměstnanosti a.
Podpora přijímacího řízení ŠIP KHK Prezentace modulu Podpora přijímacího řízení v rámci projektu Školský informační portál KHK INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ.
Monitoring dalšího vzdělávání
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu - rekapitulace dosavadní činnosti a úkoly.
Podpora rozvoje cizích jazyků pro Evropu 21. stol.
Create think tank! Doc. PhDr. Jaroslav Mužík DrSc. Další vzdělávání v ČR.
OP Vzdělání pro konkurenceschopnost Moderní absolvent strojírenství Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Kongres výchovného poradenství, Pardubice 2006 INFORMAČNÍ ZDROJE O STUDIU A PRÁCI V ZAHRANIČÍ Ing. Ondřej Gbelec Národní vzdělávací fond, o.p.s.
Dalším vzděláváním k uspokojení požadavků zaměstnavatelů a k uplatnění na trhu práce Celoživotní učení - Kroměříž, Projekt je spolufinancován.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu - rekapitulace dosavadní činnosti aktivity.
Pomozme lidem učit se a uplatnit se PLUUS (OP RLZ 3.2) ( RNDr. Vladimír Krajčík, Ph.D. PaedDr. Jiří Mezuláník, CSc. Vysoká.
Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. projekt CENTRA PODPORY INKLUZIVNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ Individuální národní.
Internetizace knihoven a SROP Roman Giebisch Vědecká knihovna v Olomouci.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu Ing. Petra Semeráková, manažerka projektu.
Organizační struktura
Inspirační databanka pro podporu strategického řízení rozvoje lidských zdrojů v krajích Národní vzdělávací fond, o.p.s. M. Mandíková, Z. Palán, I. Sládková,
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ AKTIVITA JE SPOLUFINANCOVÁNA EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY Dosavadní zkušenosti s obdobnými.
Informační a poradenské centrum v Havlíčkově Brodě a spolupráce s veřejnými knihovnami Modelový program podpory slaďování profesního a rodinného života.
Název příjemce: Základní škola Vyškov, Nádražní 5, příspěvková organizace Název partnera: ………………………………………………………………… Číslo a název operačního programu:
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Konference projektu UNIV 2 KRAJE ve Zlínském kraji PhDr. Helena Marinková, Ph.D.
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Informační systém UNIV 2 Kraje Ing. Marek Kocan , UNIV 2 KRAJE, Ostrava, PragoData Consulting, s.r.o.
Aktuální situace v oblasti DV Procesy uznávání a rekvalifikace
PŘISPÍVÁME K ROZŠÍŘENÍ NABÍDKY DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ, PODPORUJEME UZNÁVÁNÍ JEHO VÝSLEDKŮ CELOSTÁTNÍ SEMINÁŘ CELOŽIVOTNÍ UČENÍ – KROMĚŘÍŽ 2010 KROMĚŘÍŽ 12.
Hradec Králové ISSS 2006 Webové prostředí pro prezentaci programů a projektů spolufinancovaných EU se zaměřením na cestovní ruch RNDr. Blanka Fischerová.
UNIV 2 KRAJE středních škol Karlovarský kraj Střední odborná škola logistická a SOU Karlovy Vary - Dalovice PaedDr. Vladimíra Štrynclová - ředitelka.
Informační zdroje pro volbu povolání Technika a technické vzdělávání 2.
Přínos projektu VIP Kariéra II – Kariérové poradenství v podmínkách kurikulární reformy Ing. Jiří Vojtěch, hlavní manažér projektu, vedoucí oddělení pro.
Tento projekt je spolufinancován Evropským fondem pro regionální rozvoj, státním rozpočtem České republiky a státním rozpočtem Slovenské republiky Metodické.
PROGRAMOVÉ OBDOBÍ Projekt Tvorba Strategie a Společného akčního plánu v oblasti rozvoje lidských zdrojů v Libereckém kraji I CZ.1.04/4.1.01/C
Orbis pictus 21. století Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Tvorba jednoduchých pogramů II.
Orbis pictus 21. století Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Instrukční soubor 1.
Seminář k soutěži Parádní web 21. leden 2014 Ing. Kamil Válek tajemník Městského úřadu Uherský Brod.
Projekt Zvyšování kvality života uživatelů sociálních služeb se zdravotním postižením ve Zlínském kraji je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím.
Uznávání výsledků neformálního vzdělávání a informálního učení v sítích škol poskytujících vzdělávací služby pro dospělé Projekt je financován Evropským.
Uznávání výsledků neformálního vzdělávání a informálního učení v sítích škol poskytujících vzdělávací služby pro dospělé Projekt je financován Evropským.
Národní ústav odborného vzdělávání Aktuální úkoly v příštím období Jitka Pohanková Celostátní seminář ředitelů středních průmyslových škol Špindlerův Mlýn,
Tato prezentace byla vytvořena
TIPY A RADY PRO PRÁCI S ELEKTRONICKÝMI ČASOPISY
Obor: Elektrikář silnoproud Ročník: 2. Vypracoval: Bc. Josef Dulínek
Obor: Elektrikář silnoproud Ročník: 2. Vypracoval: Bc. Josef Dulínek
Obor: Elektrikář - silnoproud Ročník: 3. Vypracoval: Bc. Josef Dulínek
NÁZEV PROJEKTU: Podpora počátečního vzdělávání zdravotnických oborů, jejich propagace ve vzdělávacím centru pro komunitní práci a rozvoj klíčových kompetencí žáků 
Číselná řada 1 – 5 ZAČÍT HRÁT
Obor: Elektrikář Ročník: 1. Vypracoval: Bc. Svatopluk Bradáč
TIPY A RADY PRO PRÁCI S ELEKTRONICKÝMI KNIHAMI
Jak dále s duálním vzděláváním v MSK?
INOVACE ŠVP ZAČLENĚNÍM PŘEDMĚTU FINANČNÍ HOSPODAŘENÍ
Úvodní konference projektu UNIV 2 KRAJE, PRAHA
Tato prezentace byla vytvořena
Inovované podklady ke cvičením ze ZK1
Vysoké učení technické v Brně
Vysoké učení technické v Brně
ČESKÁ REPUBLIKA - KRAJE
Obor hodnot funkce Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Yvonna Vančurová. Materiál byl vytvořen v rámci projektu „Škola.
Tvorba a zveřejňování e-publikací na Masarykově univerzitě
Organizační struktura
Podpora procesů uznávání
SOŠ a SOU Centrum odborného vzdělávání Libereckého kraje pro oblast služeb Projekt je spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální.
Transkript prezentace:

RNDr. Vladimír Krajčík Ph.D. INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ AKTIVITA JE SPOLUFINANCOVÁNA EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY Dosavadní zkušenosti s obdobnými projekty v ČR RNDr. Vladimír Krajčík Ph.D.

Zkušenosti z předchozími projekty Projekt RISA Moravskoslezský kraj www.risa.cz/msk Projekt RISA Liberecký kraj www.risa.cz Projekt UNIV www.univcz.cz

Vstup do rubriky zájemce o studium

Zájemce o studium – rozvinutí nabídky

Nabídka vzdělání - vyhledání oboru vzdělání

Vyhledání oboru vzdělání - pokračování

Míra nezaměstnanosti - dynamická stránka

PROJEKT RISA JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKOU UNIÍ

PROJEKT RISA JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKOU UNIÍ Nabídka vzdělávání PROJEKT RISA JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKOU UNIÍ

PROJEKT RISA JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKOU UNIÍ Karta instituce PROJEKT RISA JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKOU UNIÍ

PROJEKT RISA JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKOU UNIÍ Vyhledávání přes obor vzdělávání PROJEKT RISA JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKOU UNIÍ

PROJEKT RISA JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKOU UNIÍ Nalezení profese a vzdělavatele www.risa.cz PROJEKT RISA JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKOU UNIÍ

Dokumenty v systému RISA Dokumenty v systému jsou vloženy pod redakčním systémem následujících základních typů: Statické dokumenty (text, grafika, obrázky, odkazy, soubory) Dynamické dokumenty (výsledný dokument je generován a zobrazen po zadání uživatelských požadavků PROJEKT RISA JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKOU UNIÍ

PROJEKT RISA JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKOU UNIÍ Ukázka statické stránky www.risa.cz PROJEKT RISA JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKOU UNIÍ

PROJEKT RISA JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKOU UNIÍ Ukázka dynamické stránky www.risa.cz PROJEKT RISA JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKOU UNIÍ

PROJEKT RISA JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKOU UNIÍ Ukázka dynamické stránky (pro kategorii řemeslníci) www.risa.cz PROJEKT RISA JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKOU UNIÍ

Internetový Informační Systém Sítě Škol UNIV. Uznávání výsledků neformálního vzdělávání a informálního učení v sítích škol poskytujících vzdělávací služby pro dospělé Projekt je financován Evropskou unií a rozpočtem České republiky.

Specifikace a popis systému Internetový informační systém projektu UNIV je určen pro správu, manipulaci a nabídku vzdělávacích kurzů a dalších souvisejících informací. Systém je vytvořen jako standardní internetová aplikace postavena na databázovém serveru. Uznávání výsledků neformálního vzdělávání a informálního učení v sítích škol poskytujících vzdělávací služby pro dospělé Projekt je financován Evropskou unií a rozpočtem České republiky.

www.univcz.cz Dostupnost IS UNIV Uznávání výsledků neformálního vzdělávání a informálního učení v sítích škol poskytujících vzdělávací služby pro dospělé Projekt je financován Evropskou unií a rozpočtem České republiky.

Části IS UNIV Práce v systému je rozdělena do dvou částí: Informační systém SSU s vazbou na projekty NSK a NSP Vlastní informační systém UNIV

Uznávání výsledků neformálního vzdělávání a informálního učení v sítích škol poskytujících vzdělávací služby pro dospělé Testovací kraj Ostrý provoz- kraj Správa uživatelů Projekt je financován Evropskou unií a rozpočtem České republiky.

Ukázky Zlínský kraj

Ukázky Zlínský kraj – SPŠ Uherský Brod

Ukázky Zlínský kraj – SPŠ Uherský Brod

Učební plán Uznávání výsledků neformálního vzdělávání a informálního učení v sítích škol poskytujících vzdělávací služby pro dospělé SOŠ technická Uherské Hradiště vzdělávací program Dřevostavby Projekt je financován Evropskou unií a rozpočtem České republiky.

Regionální ŠIP jako nová hodnota a přínos pro regiony RISA MSK RISA LIK UNIV kraje UNIV ISA NSK NSP DAT CZ ŠIP