Členská schůze dne 8.prosince 2010.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Tak v tomto objektu pracujeme
Advertisements

Školní parlament. ČLENOVÉ ŠP žáci tříd, z každé třídy hlavní parlamenťák a jeho zástupce v letošním školním roce nás je 28 SETKÁVÁME SE 1 x za.
Jen jednou za rok přijdou Vánoce, jen jednou za rok se malý sněhem zachumelený stromeček promění v zářící světélko tichého lidského štěstí. Jen jednou.
Ať je hodně dárečků u každého stromečku, v každém ať je zabalen jeden šťastný den v každém ať je zabalen jeden šťastný den.
Ať je hodně dárečků u každého stromečku, v každém ať je zabalen jeden šťastný den v každém ať je zabalen jeden šťastný den.
Vánoce 2012.
PF 2009 Příjemné prožití a úspěšný vstup do přejí všem občanům zastupitelé obce Pržno a zaměstnanci OÚ.
ZŠ JANOVICE ŽÁKOVSKÁ RADA. VOLBY DO ŽÁKOVSKÉ RADY zástupci 4. až 9.třídy zástupci 4. až 9.třídy každá třída si zvolí své dva zástupce se svým třídním.
Překvapení ze Slovenska 1.A Bánovce nad Bebravou Slovensko 1.B Bruntál Česká republika.
Srdce z lásky darované.
Začíná adventní čas roku 2008
V mládí každý věří, že svět začal teprve jím, že je tu vlastně všechno jen kvůli němu Johann Wolfgang von Goethe.
Akce se zúčastnilo asi 60 lidí…
Příjemné prožití svátků vánočních a šťastný Nový rok A co Vám a Vašim rodinám přejeme do roku 2015?
Základní škola a Mateřská škola Brno, Bosonožské nám
ČLENSKÁ SCHŮZE 2009 Nejbližší klubové akce – prosinec 2009 a leden 2010.
NAD BETLÉMEM JASNÁ HVĚZDA,TO PŘEKRÁSNÉ ZNAMENÍ,PŘÍCHOD SVĚTLA,LÁSKY,ŠTĚSTÍ,NOSITELE NADĚJÍ.
Celoškolní projekt: Obchodní akademie, Lysá nad Labem, Komenského 1534.
ZŠ a MŠ Olšovec, příspěvková organizace Vzdělávací materiál, šablona – Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji čtenářské a informační gramotnosti.
Krásné Vánoce.
VÝROČNÍ ČLENSKÁ SCŮZE SENIOR KLUBU BRNO-BOSONOHY
Hvězdný pozdrav sněžných vloček , mnoho dárků pod stromeček, hodně štěstí, kupu lásky   a příští rok žádné vrásky.
Vánoce přicházejí Posuňte kliknutím podle délky poslechu hudby
22. základní škola Na Dlouhých 49 Plzeň
Ať je hodně dárečků u každého stromečku, v každém ať je zabalen jeden šťastný den v každém ať je zabalen jeden šťastný den.
PROSINEC NEZKLAMAL NÁS,PO ROCE PŘIŠEL ZAS!NEJDŘÍV OVŠEM BARBORA A MIKULÁŠ,PROBUDÍ V NÁS VÁNOČNÍ ČAS!JEŽÍŠEK JE DÁRKŮ PÁN,CESTIČKU JSI NAJDE KNÁM! CO BYCHOM.
Náměšť n.Oslavou Pozor, začínáme....
Sněhové vločky k zemi se snáší, mráz si s okny pohrává
Oheň v krbu tiše praská, v našich srdcích klid a láska, z oblohy se sype sníh, vločky tančí v závějích…
SENIOR KLUB Brno-Bo s onohy výroční členská schůze v bosonožské Orlovně.
Čertí škola - Mikuláš. Čertí škola Na 5.prosince 2011 jsme si měli do školy přinést čertí masky. Paní učitelka pro nás připravila na tento den zajímavé.
4. září jsme poprvé vkročili do naší třídy, kde nás přivítal pan ředitel a především naše paní učitelka, na kterou jsme byli všichni moc zvědaví… Poprvé.
Jaké bylo naše 1.pololetí ? ZŠ Hudcova, t ř ída 6.B.
Rolnička mi zacinkala, že je tu čas Vánoc, co kouzelnou má moc
Mikuláš 2011 V naší škole se dne uskutečnila mikulášská nadílka,
Prvouka 3.ročník ZŠ „DOMOV-RODINA-TRADICE -VÁNOCE“
SILVESTROVSKÁ ZÁBAVA Senior klubu Brno – Bosonohy Dobrou pohodu podporovala až do ranních hodin Nového roku 2013 hudební dvojice - manželé Hana a Pavel.
Příměstské tábory ve Skalici. Jaké byly? Senzační!
Ať stromeček krásně voní, ať tisíce zvonečků na Štědrý den zvoní, ať pocit štěstí a lásky hřeje, dárků plné závěje, ať Vám láska navěje.
KLUB POHÁDKA Dům dětí a mládeže Praha Stodůlky. Dopolední blok pro rodiče s dětmi Klub Pohádka je určen pro rodiče s dětmi od 1 – 3 let. Cíl klubu: zapojení.
Vánoční přání pro radost
Řízek, salát, stromeček, a už je tu zvoneček
Za dveřmi je … ZIMA.
 Tenisové začátky- květen, červen- (17 dětí)  Celosezónní soutěž dětí- květen až srpen- (16 dětí)  Soutěž o tablet  Účast v turnajích- Čuník cup, Dostál.
výstup na Stránský vrch a přátelské posezení u Křenků ve Stránském
VÝROČNÍ ČLENSKÁ SCHŮZE TENISOVÉHO ODDÍLU T.J.SOKOL DŘEVOHOSTICE
Vánoční besídka v 1. B.
Název školy:ZŠ a MŠ T. G. Masaryka Fulnek Autor:Mgr. Pavla Kešeláková Název:VY_52_INOVACE_PR Téma:Mikuláš Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/
Tisková konference 13. dubna 2016 Program  – Prezentace ke Světovému dni investičních fondů Jana Brodani, výkonná ředitelka AKAT 
Základní škola a Mateřská škola Litvínov - Janov Přípravná třída II.
IX.ročník uzlovací soutěž o pohár starosty SDH Osek nad Bečvou V sobotu 14. března pořádal náš sbor uzlovací soutěž. Naši obec reprezentovalo družstvo.
SNN v ČR Centrum denních služeb pro sluchově postižené, Brno AKCE 2015.
FC Slovan Rosice, z.s..
CENTRUM PRO TRÁVENÍ VOLNÉHO ČASU VE FRYMBURKU
Slavíme Vánoce Na Vánoce se připravujeme už od počátku prosince. Tento předvánoční čas nazýváme advent. Ten začíná většinou poslední listopadovou neděli.
Hodně štěstí v novém roce
Mikuláš v Jiřicích Ovládání : klik myší.
ZŠ JANOVICE ŽÁKOVSKÁ RADA.
Vánoční přání pro radost
Šťastné a veselé svátky Vánoční
ČERTÍ ŠKOLA.
Děti tam budou mít nakreslená nebo napsaná svoje vánoční přání.
INFOkanál Pržno PROSINEC 2017.
  Klub Tornádo - pracoval od roku 1997 pod bývalým Domem dětí a mládeže u radnice, od roku 2013 pod SVČ Doris Šumperk. V letošním roce zde tancuje na 200.
Vánoce Cliccare per avanzare.
Až přečteš tento , zeptej se sám sebe: „Mám utéct?“
Začíná adventní čas roku 2008
AUTOR: Mgr. Eva Kubíková NÁZEV: VY_32_INOVACE_15_15 Prosinec a tradice
JEDNOU ZA ROK PŘIJDOU VÁNOCE   .
Veselé vánoční svátky.
Transkript prezentace:

Členská schůze dne 8.prosince 2010

Srdečně Vás vítáme na dnešní výroční členské schůzi Následuje přehledný obsah dnešní schůze : Činnost BSN v druhém pololetí MDN Karty – Moravský pohár Joker 42 Halloween Šipky – Cricket Program pana Lušovského Karty – Joker 42 jednotlivci Mikuláš

Klub seniorů běží pravidelně jako na koleji bez odbočení Následuje další akce: Štěpánovské posezení Silvestrovské posezení

Upozornění - volby Důvod Po promítnutí volby,diskuse, rozhodnutí o další činnosti výboru BSN… Dotazy Poděkování kolektivu CDS, členům, kteří pomáhali po rekostrukci a p.Klofáčovi za obětavou práci

Stav členů

Odešlo z našich řad p. Stojanovič pí. Gracová p. Navrátil pí Odešlo z našich řad p.Stojanovič pí.Gracová p.Navrátil pí.Kyseláková pí.Přikrylová Prosím o minutu ticha !

Předání slova CDS

CDS

Každý den byl připravený program MDN Od 15.září do 18.září probíhala oslava MDN. Každý den byl připravený program

Karty – Moravský putovní pohár 25.9.2010 1.místo - Rolenc 2.místo - Rudý 3.místo - Partischová Přítomno bylo kolem 95 osob - členů, nečlenů a hostů

Halloween Děti měly připravený program. Raději si hrály mezi sebou a byly spokojené. Pár dětí mělo na sobě zajímavé masky. Bylo přítomno 9 dětí Nás dospělých bylo 50 osob.

Šipky turnaj v šipkách – CRICKET 20.11.2010 1.místo – Brustmann 2.místo – Sklenák 3.místo – Moravec z Děčína Přítomno bylo 45 osob

Kreslíř p.Lušovský - 24.11.2010 Gratulujeme Pan Lušovský se velmi ochotně věnoval našim dětem a následoval program pro dospělé. Soutěžilo se, jak známe naše města dle jeho vlastnoručně namalovaných obrázků s hádankou o doplnění. Zúčastnilo se 9 dětí Na 1. místě se umístila pí.Grossová, na 2. místě pí.Hořejší a na 3.místě pí.Nerádová. Gratulujeme

Karty - JOKER 42 - jednotlivci 27.11.2010 1.místo - Barusek 2.místo - Horecký S. 3.místo – Režnák Zúčastnilo se 38 hráčů. Přítomno bylo 80 osob - členů, nečlenů a hostů

Mikuláš 4.12.2010 Za Mikulášem přišlo 23 dětí Dětičky se napřed bály hlavně čerta, Ale pak se uklidnily před Mikulášem a ochotně přednesly básníčky,písničky, říkanky… Mezi nekrásnější přednesenou písničku včetně ve znakové jazyce přednesla Sarah Brixová Za přednes dostaly balíček. Básnička Foto Přítomno bylo nás 60 osob.

Básnička co přednesla Sarah Brixová ve znakovém jazyce Mik Miku Mik Miku Mikuláš přišel s čertem na guláš Mik Miku Mik Miku Mi Mikuláš přinesl s ním zimní čas. Když Mikuláš naděluje čertík za ním poskakuje přinesl k nám zimní čas.

Letošní vítězové – kuželky + šipky

Oslovení důvěry výboru BSN

Diskuse Volby

Další činnost BSN v roce 2011 Výsledek Další činnost BSN v roce 2011

Poděkování

Vánoční přání Když ve vzduchu zakrouží pár vloček sněhu, nastavme jim tvář, ať cítíme tu něhu, když pohladí nás, hned ustoupí zlost, proto si přejme, ať vloček je dost. Krásné Vánoce a bohatého ježíška! 

Novoroční přání – PF 2011 Tak je to tu zas, další rok v davu mizí, a s ním něco v nás, ten nový zdá se cizí. Tak je to tu zas, ten čas letí, zakmitá se jak konečky řas, vymete z koutů smetí.

Tak jsme o rok starší a s námi celý svět, nové dny už raší, nebuďme netrpěliví, rozvité nemohou být hned. Zítřek je neznámá, zítřek je naděje. Dobrý celý příští rok 2011 přeje výbor BSN a CDS

Děkujeme za pozornost a na shledanou