Centrum celoživotního vzdělávání Pedagogické fakulty Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem 2017/2018.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
SITUACE DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ V ÚSTECKÉM KRAJI
Advertisements

STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA SOCIÁLNÍ U MATKY BOŽÍ JIHLAVA
Základní škola, Brno, Štolcova 16
Mgr. Věra Michalová manažerka kurzů CCV PF UJEP
Klíčová aktivita 01 Příprava budoucích lektorů pro další vzdělávání pedagogických pracovníků Podpora profesního rozvoje učitelů v počátečním vzdělávání.
VZDĚLÁVÁNÍ PEDAGOGŮ V ČR
Předškolní péče na Islandu Jónína Konradsdottir, ředitelka MŠ.
doc. PhDr. Hana Marešová, Ph.D.
Nabídka základním školám MSK v roce 2006 Krajské zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků a informační centrum, Nový Jičín, příspěvková organizace.
NÁRODNÍ INSTITUT PRO DALŠÍ VZDĚLÁVÁNÍ
1. Co upravuje?  Předpoklady pro výkon PP  Pracovní dobu PP  Další vzdělávání  Kariérní systém Na koho se vztahuje?  PP škol a ŠZ zapsaných v rejstříku.
Univerzita Karlova v Praze Pedagogická fakulta Ústav profesionálního rozvoje pracovníků ve školství (od října 2001) ředitelka: PhDr. Jana Kohnová Ústav.
ICT VE ŠKOLE LIDSKÉ ZDROJE listopad 2006 (c) Radek Maca.
dotazníkové šetření na vysokých školách
SOUČASNÁ SITUACE V ČR, MOŽNOSTI A ZMĚNY DO BUDOUCNA
Vzdělávací institut Středočeského kraje Zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků V Kolonii 1804, Nymburk visk.cz.
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ 24. ledna Co u nás můžete studovat? Studijní obory na KBO 1.Bakalářské (bc.) 1.1. Učitelské1.2. Neučitelské 2. Magisterské.
Vzdělávání sociálních pracovníků
Řízení výchovných a vzdělávacích institucí PaedDr. J. Šťáva, CSc
Studijní program /obor Speciální pedagogika na Pedagogické fakultě MU
Speciální školství v roce 2006 (a věřme, že i v dalších letech) Jiří Pilař
Technická univerzita v Liberci LIBEREC I Studentská 2 Inovace vzdělávání v oboru čeština jako druhý jazyk (CZ.1.07/2.2.00/ ) podpořeného z.
Bc. Lektorství cizích jazyků
Management pro vychovatele PaedDr. J. Šťáva, CSc. katedra pedagogiky tel
 Školská legislativa J. Šťáva katedra pedagogiky
Bc. Lektorství cizích jazyků
Řízení výchovných a vzdělávacích institucí PaedDr. J. Šťáva, CSc. katedra pedagogiky tel učitelství odborného výcviku a praxe.
Řízení výchovných a vzdělávacích institucí PaedDr. J. Šťáva, CSc
Název kapitoly Název podkapitoly Text Operační program Výzkum, vývoj a vzdělávání Seminář pro žadatele IROP.
Základní škola, Brno, Štolcova 16 Projekt spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Reg. číslo CZ.1.07/1.3.00/
Představení výzvy Podpora škol formou projektů zjednodušeného vykazování – Šablony pro MŠ a ZŠ I MAS Rokytná, o.p.s. Srázná Moravské Budějovice.
EU peníze středním školám. Šablony Šablony – unikátní systém podávání žádostí o EU dotace Není nikde jinde v EU Velmi jednoduchý způsob - školy mají minimum.
Název kapitoly Název podkapitoly Text Rozvoj klíčových kompetencí v rámci oborových didaktik, průřezových témata mezipředmětových vztahů Praha, 1. února.
Národní institut pro další vzdělávání Příspěvková organizace přímo řízená MŠMT Působnost v celé České republice Státní garance DVPP.
Ústav pedagogických věd Mostní Zlín Tel: Fax:
Pracovní porada krajských školských koordinátorů prevence, metodiků prevence a MŠMT.
Mgr. Věra Michalová manažerka kurzů CCV PF UJEP 2015
Centrum celoživotního vzdělávání Pedagogické fakulty Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem Mgr. Věra Michalová manažerka kurzů CCV PF UJEP 2016.
ZÁVĚREČNÝ SEMINÁŘ 2. GLOBÁLNÍCH GRANTŮ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE V RÁMCI OPERAČNÍHO PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST
1 Novela zákona o pedagogických pracovnících. 2 Hlavní cíle změn Zvýšit prostupnost kvalifikací pro jednotlivé druhy a stupně škol Zrušení některých zbytečných.
P RAKTICKÉ ČINNOSTI Strukturovaný životopis Vypracoval: Lukáš Karlík.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Vzdělávání.
Informační a poradenské centrum ZČU Informační a poradenské centrum ZČU Komplexní služby v oblasti studijního, psychologického, právního, sociálního a.
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Olomouckého kraje Analýzy potřeb pro KAP Olomouc, RNDr. Bronislava Vláčilová Věcná manažerka KAP Krajský.
Projekt,,Šablony v SZŠ Příbram“ OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST 1.5 Zlepšení podmínek pro vzdělávání na středních školách Projekt je.
Právní okénko Porada s řediteli škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem Kořenov 25. – 26. září 2014.
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Jihomoravského kraje Základní informace o spolupráci KAP a MAP Martin Majcík 1.
Bc. Michaela Augustová MAS Znojemské vinařství, z.s. Podpora škol formou projektů zjednodušeného vykazování – Šablony ZŠ a MŠ I.
STŘED O.S. CENTRUM PREVENCE A POMOCI Projekt podpořený z OP VK – IP oblast podpory 1.2.
Cíl a identifikace výzvy
Požadavky na průběžné vzdělávání zaměstnanců zdravotnických zařízení
NABÍDKA PROGRAMŮ A KURZŮ CCV PF UJEP
Asociace ředitelů gymnázií ČR
Strategické řízení a plánování ve školách a v územích
MAP – Místní akční plán ORP RK
Navazující magisterské studijní programy platnost od roku 2017/2018
KATEDRA SPECIÁLNÍ PEDAGOGIKY Bakalářské STUDIUM
Krajský akční plán vzdělávání Středočeského kraje
PEDAGOGIČTÍ PRACOVNÍCI
TECHNOLOGIE PODPORUJÍ DIFERENCIACI VÝUKY
PhDr. Dušan Bartůněk UK FTVS
Spolupráce MŠ se školskými poradenskými zařízeními
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Realizace potřeb regionálního školství pomocí šablon
Přírodovědecká fakulta UJEP
Podpora výchovných poradců 2018
TRADICE UPLATNĚNÍ DOPRAVNÍ DOSTUPNOST ŠIROKÁ NABÍDKA TECHNICKÝCH OBORŮ
Podpora polytechnického vzdělávání v Centrech celoživotního učení škol
8. Spolupráce MŠ se školskými poradenskými zařízeními
Š A B L O N Y II.
Transkript prezentace:

Centrum celoživotního vzdělávání Pedagogické fakulty Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem 2017/2018

NABÍDKA PROGRAMŮ A KURZŮ CCV PF UJEP SOUBĚHOVÉ PROGRAMY DLE § 60 ZÁKONA 111/1998 Sb. AKREDITOVANÉ KURZY V RÁMCI DVPP DLE VYHLÁŠKY 317/2005 Sb. 3. SPORTOVNÍ INSTRUKTORSKÉ kurzy akreditované MŠMT pro oblast sportu

1. KURZY DLE ZÁKONA Č.111 Z ROKU 1998 Sb. § 60 (souběhová studia s PF) Programy realizované v souladu s novelou VŠ zákona, který povoluje souběh studijních programů a programů CŽV Sociální pedagogika (vede k Bc.) Sociální pedagogika (navazující Mgr.) Speciální pedagogika – intervence (vede k Bc.) Speciální pedagogika – poradenství (Mgr.) Asistent předšk. pedagoga (Učitelství MŠ vede k Bc.) Sport a zdraví (navazující Mgr.)

2. AKREDITOVANÉ KURZY V RÁMCI DVPP Studium ke splnění kvalifikačních předpokladů a Studium k rozšíření odborné kvalifikace Studium ke splnění dalších kvalifikačních předpokladů Studium k prohlubování odborné kvalifikace D. Jazykové kurzy

A. Studium ke splnění kvalifikačních předpokladů Studium v oblasti pedagogických věd SPV: SPV - Učitelství pro 2. st. ZŠ a všeobecně vzdělávacích předmětů SŠ a pro učitelství odborných předmětů SŠ SPV - Vychovatelství Speciální pedagogika (pro pedagogickou práci s dětmi vyžadujícími SVP) Studium pro ředitele škol a školských zařízení Studium pro asistenty pedagoga

Studia k rozšíření odborné kvalifikace Učitelství pro mateřské školy Učitelství 1. stupně ZŠ

B. Studium ke splnění dalších kvalifikačních předpokladů Studium pro výchovné poradce Koordinace v oblasti ICT Prevence sociálně patologických jevů Školní koordinátor environmentálního vzdělávání, výchovy a osvěty Tvorba a následná koordinace ŠVP

C. Studium k prohlubování odborné kvalifikace Sociokulturní kompetence: e-learningový kurz Primární logopedická prevence pro MŠ (60h) Humanitní a společenské kurzy Kurzy technické a matematické Sportovní a tělovýchovné kurzy Velká nabídka krátkodobých kurzů je dále na webu CCV PF

Humanitní a společenské kurzy Vhodné pro projekty škol tzv. „šablony“ Duševní hygiena (16h) Rozvíjíme předčtenářskou gramotnost dětí předškolního věku (16h) Čtenářská gramotnost a rozvoj čtenářských dovedností na 1. st. ZŠ (16h) Rozvoj čtenářské gramotnosti žáků 2. stupně ZŠ (16h) Rozvoj čtenářské gramotnosti žáků SŠ a studentů VOŠ (16h) Peer-mediace pro ZŠ, SŠ a VOŠ (16h) Didaktické testy v práci učitele – tvorba a využití (16h)

Kurzy technické a matematické Vhodné pro projekty škol tzv. „šablony“ Matematická gramotnost dětí v předškolním věku (16h) Matematika jinak (pro 1. a 2.st. ZŠ (16h) V přípravě také pro SŠ a VOŠ Teorie výuky matematických slovních úloh na ZŠ (16h) Digitální fotografie a její využití v pedagogické praxi (20h) Využití digitální fotografie se zaměřením na mobilní zařízení (8h) ICT kompetence učitele pro tvorbu multimediálních výukových materiálů (8h) Interaktivní výuka pro začátečníky a mírně pokročilé (8h) Interaktivní výuka pro pokročilé (16h) ICT ve výuce anglického jazyka (8h) Pohyblivý obraz ve výtvarné výchově (16h)

Sportovní a tělovýchovné kurzy, např. Základní školní lyžování Kurz carvingu Skalní lezení pro pedagogické pracovníky Lezení na umělé stěně pro pedagogické pracovníky Kurz cykloturistiky pro pedagogické pracovníky Kurz vodní turistiky pro pedagogické pracovníky Zdravotní tělesná výchova pro pedagogické pracovníky Nové trendy ve výuce tělesné výchovy Horská turistika pro pedagogické pracovníky Lanové překážky pro pedagogické precovníky

D. Jazykové kurzy Vhodné pro projekty škol tzv. „šablony“ Kurz anglického jazyka k prohloubení odborné kvalifikace pro učitele 1. st. ZŠ Kurzy anglického, německého a ruského jazyka

3. Sportovní instruktorské kurzy Možnost získání živnostenského oprávnění, akreditováno MŠMT v oblasti sportu: Instruktor skalního lezení Instruktor lezení na umělých stěnách Instruktor sportovního potápění Instruktor lyžování Instruktor zdravotní tělesné výchovy Instruktor fitness Instruktor skialpinismu

Podrobnější informace: získáte na webové adrese: http : // pf.ujep.cz/ccv/   Kontaktní osoby: Bc. Milena Černá, referentka CCV PF UJEP pro DVPP tel. 475 282 360 - milena.cerna@ujep.czStudium pro výchovné poradce Koordinace v oblasti ICT Bc. Dagmar Bertlová, referentka CCV PF UJEP pro souběhová studia s PF tel. 475 282 372 – dagmar.bertlova@ujep.cz