Pomáháme vaší firmě inovovat a růst

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
European Commission Enterprise and Industry Enterprise Europe Network v České republice 16. mezinárodní sympozium Inovace
Advertisements

Enterprise Europe Network Podpora podniků na dosah ruky European Commission Enterprise and Industry.
Představení projektu: ROZVOJ West Bohemia – rozvoj partnerství v územní působnosti Ústeckého, Plzeňského a Karlovarského kraje 2. Expertní workshop k projektu.
Podpora podnikání v Moravskoslezském kraji Aktivity Agentury pro regionální rozvoj na podporu podnikání a inovací v kraji Mgr. Jiří Štěpán, Agentura pro.
MSP v české ekonomice a dotační podpora z EU a státních prostředků.
Enterprise Europe Network Podpora mezinárodní spolupráce 18. června 2014.
Ww Česko Marocká Smíšená Obchodní Komora
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR Úloha transferu technologií v inovačním procesu Pavel Švejda CTT UTB ve Zlíně, 27. března 2014.
Title Sub-title PLACE PARTNER’S LOGO HERE European Commission Enterprise and Industry Projektové poradenství Lukáš PROCHÁZKA Technologické centrum AV ČR.
Aktivity Ústeckého kraje v rámci implementace RIS ÚK.
Spolupráce veřejného výzkumu s podniky Současná situace a bariéry na straně výzkumné sféry Michal Pazour, Vladislav Čadil 20. dubna 2012.
Priorita č. 3 Aktivní zapojení výzkumné a vývojové základny do rozvoje podnikání.
30. červen, 2006 Role Agentury pro regionální rozvoj v marketingu Moravskoslezského kraje Marek Prorok, PR a marketing, ARR.
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic
Technologický profil ČR Databáze kontaktů pro spolupráci v inovačním podnikání Projekt je podporován MŠMT v rámci programu KONTAKT (projekt ME 950).
Nehmotné statky a průmyslová práva: jejich ochrana, oceňování a komerční využití European Commission Enterprise and Industry.
European Commission Enterprise and Industry Podniková inkubace a Enterprise Europe Network v ČR INOVACE 2009 Praha,
Transfer technologií na Technické univerzitě v Liberci Pavel Němeček.
Bezplatné poradenství pro podnikatele | 19. březen 2009 | Bezplatné poradenství pro podnikatele Markéta Pekaríková.
Enterprise Europe Network (EEN) – podpora podniků (i podnikatelů) na dosah ruky PhDr. Marie Pavlů, CSc.
© 2011 Ministerstvo průmyslu a obchodu
Enterprise Europe Network mezinárodní spolupráce v inovacích a výzkumu 17. prosince 2012.
Enterprise Europe Network Síť pro podporu nových a inovačních firem Ing. Daniela Váchová Seminář „Podniková inkubace“ 8. prosince 2008.
Enterprise Europe Network v České republice ClusterForum pro inovace 16. březen 2009 Ing. Daniela Váchová.
Title Sub-title European Commission Enterprise and Industry Lukáš Procházka TC AV ČR Rámcový program pro konkurenceschopnost a inovace – účast českých.
Michal Pazour MPO © 2007 Ministerstvo průmyslu a obchodu Spolupráce vysokých škol & podnikatelského sektoru (VŠB-TU Ostrava, )
Asociace výzkumných organizací Asociace výzkumných organizací – činnost a poskytované služby Ing. Václav Neumajer výkonný předseda Asociace výzkumných.
ÚřadPrůmyslovéhoVlastnictví Česká republikaČeská republika Josef Kratochvíl Úřad průmyslového vlastnictví a podpora mezinárodní konkurenceschopnosti.
CZ / /0048 Centrum pro transfer technologií Technologické centrum AV ČR SSŠ AV ČR, VŠE, VŠCHT, ÚPV, ZeNTIVA, a.s., ČKD Nové Energo, a.s.
Evropský podnikatelský konzultační panel - EBTP EBTP je konzultačním nástrojem Evropské komise Umožňuje podnikatelským subjektům sdělit své názory Evropské.
Enterprise Europe Network a projekt Czech Local Visibility Events - Společně pro úspěch vašeho podnikání
ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR INOVAČNÍ PODNIKÁNÍ A JEHO PODPORA Jan Kofroň Seminář Efektivní marketing PARDUBICE,
ČESKO-POLSKÝ INOVAČNÍ PORTÁL CZESKO-POLSKI PORTAL INNOWACYJNY Operační program přeshraniční spolupráce Česká republika - Polská republika 2007 – 2013 –Prioritní.
KANCELÁŘ CZELO: PARTNER ČESKÉHO VaVaI V BRUSELU ANNA VOSEČKOVÁ.
European Commission Enterprise and Industry Služby sítě Enterprise Europe Network.
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic Fórum Evropský rok aktivního stárnutí a mezigenerační solidarity 2012 Ing. Blanka Miksová Praha,
Projekt Enterprise Europe Network Technologické centrum AV ČR Kouty nad Desnou APROCHEM2013, OZE2013, ODPADOVÉ FÓRUM
Enterprise Europe Network Česká republika Modul B - Inovace a transfer technologií – možnosti přínosu pro energetický sektor Ing. Ondřej Šimek Informační.
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR Inovace 2010 posedmnácté Pavel Švejda Praha, 30. listopadu 2010 INOVACE 2010, Týden výzkumu, vývoje a inovací v ČR.
1 Možnosti podpory exportu ze strany státu v návaznosti na strategii mezinárodní konkurenceschopnosti ČR pro období PSP ČR, 29. června 2012.
Mgr. Martin Turnovský, MBA Sekce rozvoje podnikatelského prostředí a konkurenceschopnosti © Ministerstvo průmyslu a obchodu Strategické záměry a.
co je SOCIÁLNÍ PODNIKÁNÍ
MORAVSKÁ VYSOKÁ ŠKOLA OLOMOUC VÁŠ PARTNER PRO BYZNYS INOVACE.
Barbora Vacátková, Klastry a Enterprise Europe Network ČR European Commission Enterprise and Industry.
Regionální inovační struktura Karlovarského kraje Brno URBIS 2010.
VĚDECKO - TECHNICKÝ PARK BRNO
1 Regionální inovační strategie RIS. 2 O Regionálních inovačních strategiích Projekty RIS mají za cíl podporu rozvoje regionálních inovačních strategií,
AKTUÁLNÍ SITUACE V PROJEKTU RIS – ČASOVÝ HARMONOGRAM červen 2005 – květen 2006červen 2007 – leden 2008 Fáze 0 – definice projektu Fáze 1 - analýza Fáze.
Znalostní ekonomika Praha, 23. května 2006 Mgr. Tomáš Hruda Generální ředitel.
Spolupráce na tvorbě Regionálních inovačních strategií Podpora konkurenceschopnosti krajů CZECHINVEST Agentura pro podporu podnikání a investic Mgr. Lucie.
Technologické Inovační Centrum Akční plán RIS ZK – aktivity TIC Lenka Kostelníková Seminář „Inovace a technologie v rozvoji regionů“, Brno
MSP v české ekonomice a dotační podpora z EU a státních prostředků.
JIHOČESKÁ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA Další možnosti podpor ROADSHOW Možnosti podpor pro podnikatele v období dubna – 15. května 2015.
Krajská hospodářská komora Moravskoslezského kraje – partner poradenské sítě pro podnikatele ENTERPRISE EUROPE NETWORK.
Podpora firmám umístěným ve vědeckotechnických parcích poskytovaná v rámci Operačního programu Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost PETR PORÁK,
A JEHO PROJEKTY. Sdružení CzechInno Součást systému inovačního podnikání ČR Součást systému inovačního podnikání ČR Sdružení CzechInno:  Je neziskovým.
Konference INOVACE JE ZÁKLAD VAŠÍ EXISTENCE Brno,
Podpora inovačních podniků prostřednictvím sítě Enterprise Europe Network Lukáš Procházka, TC AV ČR European Commission Enterprise and Industry.
Title Sub-title PLACE PARTNER’S LOGO HERE European Commission Enterprise and Industry Služby pro podporu podnikání – síť Enterprise Europe Network Andrea.
Zájmové sdružení právnických osob OK4Inovace Workshop pro zástupce ORP Olomouckého kraje
Představení podnikatelských aktivit v regionu. Kdo jsme: RHK Brno je samostatným právním subjektem v rámci sítě HK ČR. Byla zřízena na základě Zákona.
Služby Enterprise Europe Network s důrazem na design 1. prosince 2015Ing. Petr Hladík, Ph.D.
PODPORUJEME LIDI VE VYTVÁŘENÍ A ROZVOJI FIREM, KTERÉ MĚNÍ SVĚT
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Regionální inovační systémy a podpora inovací v regionech ČR
ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR, z.s.
Inovační potenciál České republiky Ing. Martin Štícha Sekce VaVaI
Vybrané právní aspekty podnikání v digitálním věku
Regionální centrum podpory sociálního podnikání
Enterprise Europe Network: Výsledky a příprava období 2022+
Transkript prezentace:

Pomáháme vaší firmě inovovat a růst www.een.cz

www.een.cz Právo a podnikání v digitálním věku | Praha, 6/12/2017 | 2 Nezisková organizace zabývající se podporou výzkumu, vývoje a inovací v ČR Založena v roce 1994 V současné době cca 80 zaměstnanců Projektové financování aktivit z evropských a národních programů www.een.cz

Podpora růstu a inovací Právo a podnikání v digitálním věku | Praha, 6/12/2017 | 3 Podpora růstu a inovací 1 Enterprise Europe Network je jedním z klíčových nástrojů strategií EU pro podporu ekonomického růstu. Síť poskytuje své služby podnikatelům již od února 2008 a EU jí připisuje stále větší význam. 2 Služby sítě jsou financovány z programů COSME a HORIZON 2020 a díky kofinancování MPO jsou pro české firmy zdarma. 3 www.een.cz

Partnerských organizací Právo a podnikání v digitálním věku | Praha, 6/12/2017 | 4 3000 600+ 65+ Expertů Partnerských organizací Zapojených zemí www.een.cz

Síť Enterprise Europe Network v České republice Právo a podnikání v digitálním věku | Praha, 6/12/2017 | 5 Síť Enterprise Europe Network v České republice www.een.cz

Široké spektrum bezplatných služeb poskytovaných českým firmám Právo a podnikání v digitálním věku | Praha, 6/12/2017 | 6 Široké spektrum bezplatných služeb poskytovaných českým firmám MEZINÁRODNÍ SPOLUPRÁCE PODNIKATELSKÉ PORADENSTVÍ PODPORA ROZVOJE A INOVACÍ Poradenství v oblasti evropských směrnic Databáze nabídek a poptávek Programy podpory podnikání Inovační management a mentoring B2B setkání Poradenství o evropském trhu Podnikatelské mise Duševní vlastnictví Technologický transfer www.een.cz

Výsledky české sítě EEN v období 2015 – 2016 Právo a podnikání v digitálním věku | Praha, 6/12/2017 | 7 Výsledky české sítě EEN v období 2015 – 2016 120 firem podepsalo dohody o podnikatelské, technologické či výzkumné spolupráci 800 firem navštívilo mezinárodní B2B setkání nebo se účastnilo podnikatelských misí 5,500 účastníků akcí organizovaných partnery sítě 70 měřitelných přínosů poradenských služeb v klientských firmách 145 detailních konzultací týkajících se účasti českých subjektů v evropských programech www.een.cz

3% 85% Služby EEN pro Váš rychlejší růst Firmy rostou v průměru o Právo a podnikání v digitálním věku | Praha, 6/12/2017 | 8 Služby EEN pro Váš rychlejší růst 3% 85% spokojenost klientů Firmy využívající služeb sítě rostou v průměru o více než firmy, které EEN nevyužívají www.een.cz

Kontaktní informace hladik@tc.cz www.een.cz www.een.cz