Užitečné odkazy při přípravě výuky Psychologie

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Prezentace pro rodiče a uživatele Internetu © PaedDr. Miloslav Psota, 2012.
Advertisements

Volba povolání pro školní rok 2013/ 2014
IIT : CIT - Infrastruktura IT
Reality.iDNES.cz – neustále se rozvíjející portál s nemovitostmi bytydomykancelářepozemky.
Manažerské informační systémy Ing. Dagmar Řešetková
 Search engine optimization  Jeden z prvních kroků při tvorbě obsahu webových stránek  Výrazně ovlivňuje dohledatelnost, návštěvnost a tím i úspěšnost.
Title Sub-title PLACE PARTNER’S LOGO HERE European Commission Enterprise and Industry Projektové poradenství Lukáš PROCHÁZKA Technologické centrum AV ČR.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Světlana Filipová. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT techniky do výuky.
Základní informace ke změně dodavatele elektřiny pro rok
Tvorba www stránek ODKAZY ICT 4.ročník. Vložení odkazu ODKAZY K propojení jednotlivých souborů K propojení jednotlivých souborů K přechodu na jiný web.
Podpora poradců Podpora poradců
Tento vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu EU – peníze školám Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Volba povolání pro školní rok 2015/ 2016
Studijní informační zdroje (a jak se k nim dostat) Pro předmět Jazykový projev (2014/15) připravila Eva Cerniňáková Jabok - Vyšší odborná škola sociálně.
David Král 2009 Nová stránka 1. Rychle něco z historie Tim Berners-Lee-zakladatel sítě WWW Publikoval své první stránky v srpnu roku 1991.
Využití zprostředkovaného učení ve výuce 1. třídy základní školy
Grantové příležitosti pro Ph.D. studenty
Jak propagovat web? Jiří Pilnáček, Turistika.cz, s.r.o.
Volba povolání pro školní rok 2014/ 2015
Šmahaj, J., Vávrová, Z.ŠKOLENÍ NOVÝ WEB NOVÝ WEB KATEDRY PSYCHOLOGE FF UP 2014 Šmahaj Jan, Vávrová Zuzana.
Řízený rozhovor, přesvědčování Etika a psychologie v řízení Vladimír Ajgl, 2006.
Nakupuj na kole Jak spojit firmy s advokáty cyklistiky.
Připravil(a): Host:. Obsah přednášky Základní informace o studiu na FPR – I.část  Struktura studia  Semináře a cvičení  Zápočty a zkoušky  Vnitřní.
Praktické rady a zkušenosti jak vytvořit RP, jak připravit program RP Eva Bosáková Národní kancelář EQUAL.
Tento vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu EU – peníze školám Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Projekt Gymnázia Nymburk podpořený z prostředků ESF
Role znalostí MANAGEMENTU A MARKETINGU v přípravě pracovníků pro řešení vědecko-výzkumných úkolů Doc. RNDr. Eva Grublová, CSc. Mgr. Daniela Navrátilová.
Vzdálený přístup k pracovišti robota Katana
Přeshraniční únosy dětí
U l t r a S p a r c T 1. 2 Program prezentace ₪ Zařazení procesoru ₪ Technická data ₪ Aplikace ₪ Shrnutí.
I NOVACE VÝUKY INFORMATICKÝCH PŘEDMĚTŮ VE STUDIJNÍCH PROGRAMECH O STRAVSKÉ UNIVERZITY Z DOKONALOVÁNÍ GRAMOTNOSTI AKADEMICKÝCH A OSTATNÍCH PRACOVNÍKŮ OU.
VY_32_INOVACE_PSYPS10960ZAP Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Rozvoj.
KOF / FI. Kontakt  Lukáš Feřt   Kancelář: kl410  Domovské sránky: home.zcu.cz/~lferthome.zcu.cz/~lfert.
Tato prezentace je spolufinancována z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky Grantové příležitosti pro Ph.D. studenty Ing. Šárka.
Virtuální Středočeský kraj v databázích Středočeské vědecké knihovny v Kladně PhDr. Eva Wróblewská Ing. Eva Recmanová Středočeská vědecká knihovna v Kladně.
Vlastní metody pozorování. Příprava předpověď počasípředpověď počasí předpovědní mapypředpovědní mapy aktuální situace radar, detekce, družice, síť meteostanic,
Internet a informace MIS - Manažerské informační systémy Internet a informace Ing. Jan Luhan
Týmový web chovatelského klubu MALÁ OBHAJOBA - 2OP484 ZDEŇKA VESELKOVÁ.
1 Příprava předmětu Manažerská informatika pomocí programu Zoner Context pro distanční formu studia Ing. Markéta Kubálková katedra managementu Fakulta.
Sociální sítě a čas strávený na nich. Ptali jsme se na otázky: 1) Jaké sociální sítě používáte? 2) Myslíte, že jsou sociální sítě užitečné? 3) Ovlivňují.
Office 365 Přihlášení a první spuštění cloudového uložiště OneDrive Pavel Broža Otrokovice 2014 Prezentace vznikla pro interní potřeby zaměstnanců školy.
PaedDr. Eva Schneiderová NIDV. * Články * Aktuality aktuálních zpráv Aktuality * O nadání a nadaných – 12 článků O nadání a nadaných * Představujeme.
Title Sub-title PLACE PARTNER’S LOGO HERE European Commission Enterprise and Industry Služby pro podporu podnikání – síť Enterprise Europe Network Andrea.
Obsah sdělení 1.Současná situace v MAS 2.DT 3 PROV MMR 3.Komunitární projekty 4.Strategické plánování obcí 5.Podpora MAS z rozpočtu obcí 6.Krátké info.
Hmotnostní zlomek Mgr. Helena Roubalová
Média. Tištěná Velkoplošná Audio a audiovizuální Elektronická 3D.
OB21-VVP-HUM-OBN-BUJ-U Náboženství a církve 2.
AKTUÁLNÍ INFORMACE INTERNÍ GRANTOVÉ AGENTURY MINISTERSTVA ZDRAVOTNICTVÍ („IGA MZ“) 2. ročník národní konference Biomedicínský výzkum s podporou evropských.
Školní stravování Mgr. Eva Martinková odbor školství, mládeže, tělovýchovy a sportu Krajský úřad Libereckého kraje tel.:
PODNEBNÉ PÁSY Mgr. Petra Pitelková Základní školu v okrese Praha-západ navštěvuje 762 žáků. ZŠ HOSTIVICE U Zámecké zdi 1704.
PŘIJÍMACÍ ZKOUŠKY 2015/2016. UŽITEČNÉ ODKAZY umenty/VZOR_Prihlaska_SS_prijimaci- rizeni_2015.pdf
Kde hrát ONLINE SERVERY KGS - OGS - TYGEM -
Školní rok 2014/ ZŠ Elišky Krásnohorské 10 Plzeň.
Anotace Materiál je určen pro 1. ročník studijního oboru M/01 PROVOZ A EKONOMIKA DOPRAVY, předmětu Informační a komunikační technologie, inovuje.
Kapitola 5: Úvod do analytických technologií Webu Vítězslav Šimon (SIM0047) Adaptivní webové systémy (AWS)
[ 1 ] MUDr. Tomáš Boráň Seminář oddělení klinického hodnocení, SÚKL, a © 2011 Státní ústav kontrolu léčiv Webové stránky SÚKL pro potřeby.
Příprava učitele i samotná práce žáků v hodině probíhá ve výukovém prostředí iTřída. iTřída je nástroj, který umožňuje atraktivnější výuku, jednodušší.
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Mgr
TIPY A RADY PRO PRÁCI S ELEKTRONICKÝMI KNIHAMI
Uživatelské testování webu – teorie a praxe
Název: VY_32_INOVACE_VVP_8A_ 15F Škola:
AVT – semestrální projekt
Use R! Katedra psychologie, FSS MU |
PSB_999 Seminář studentské psychologické organizace
Seznamy digitálních knihoven
Anglický jazyk Bc. Renata Fehérová 
Prezentace KAP Jihomoravského kraje
PŘIJÍMACÍ ZKOUŠKY 2017/2018.
Transkript prezentace:

Užitečné odkazy při přípravě výuky Psychologie Useful Web sites Užitečné odkazy při přípravě výuky Psychologie 27.4.2009

www.psychology.org www.apa.org/ed/topss/homepage.html Useful Web sites www.psychology.org www.apa.org/ed/topss/homepage.html www.psychologicalscience.org http://teachpsych.org 27.4.2009

www.nepes.eu www.odyssea.cz www.biomotionlab.ca Useful Web sites www.nepes.eu www.odyssea.cz www.biomotionlab.ca http://dominopraha3.lupacovka.cz 27.4.2009

www.slideshare.net http://dum.rvp.cz www.hlasovecentrum.cz 27.4.2009 Useful Web sites www.slideshare.net http://dum.rvp.cz www.hlasovecentrum.cz 27.4.2009

Připravila: Eva Šírová 27.4.2009