VY_32_INOVACE_04_AJI_JÍDLO

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
VY_32_INOVACE_26. APPLE VY_32_INOVACE_26 BANANA VY_32_INOVACE_26.
Advertisements

Elektronická učebnice - I
1 To have got - questions Anglický jazyk VY_32_INOVACE_377, 19. sada, AJ2 ANOTACE V prezentaci si žáci procvičují a upevňují používání slovesa to have.
Chléb Česko - Anglický Rohlík na téma jídlo Máslo Vejce Hruška Dort Sýr Hamburger Konzerva ZmrzlinaDžem Žvýkačka ČokoládaPárek KečupMaso Párek v rohlíkuMed.
Obrázkový slovník Jídlo ČAJ ŽVÝKAČKA JABLKO HRUŠKA BRAMBORA ZMRZLINA
NÁZEV ŠKOLY: ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY AUTOR: Mgr.Jaroslava Kudláčková NÁZEV: VY_32_INOVACE_609_AJ_JÍDLO TÉMA: Slovní zásoba ČÍSLO.
PŘIVLASTŇOVACÍ ZÁJMENO MY, YOUR ANOTACE Šablona:ICT AJ přivlastňovací zájmena MY, YOUR Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace Vzdělávací.
Registrační číslo CZ.1.07/1.4.00/ Klíčová aktivita: II/2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji. výuky cizích jazyků Šablona číslo: VY_22_1_01.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není li uvedeno jinak, je Kateřina Najmanová Trpný rod- The Passive.
Autor výukového materiálu: Mgr. Klára Viznerová Základní škola a Praktická škola, Kutná Hora Datum (období) vytvoření výukového materiálu:Únor 2013 Číslo.
Evropa: západní a střední Evropa
Počitatelná a nepočitatelná podstatná jména Autorem materiálu, pokud není uvedeno jinak, je Bc. Kateřina Najmanová.
Přítomný čas prostý Autorem materiálu, pokud není uvedeno jinak, je Bc. Kateřina Najmanová.
JOBS Autorem materiálu, pokud není uvedeno jinak, je Bc. Kateřina Najmanová.
22. základní škola Plze ň, Na Dlouhých 49, p ř ísp ě vková organizace Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu Vzdělávání pro.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Syrovátková Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu.
Jazyk a jazyková komunikace Cizí jazyk Nezbytná gramatika v angličtině Some, any VY_22_INOVACE_33 Sada 4 Základní škola T. G. Masaryka, Český Krumlov,
I like, but I don´t like Autorem materiálu, pokud není uvedeno jinak, je Bc. Kateřina Najmanová.
VY_32_INOVACE_10 Autor: Kateřina Titěrová Datum: Ročník: 3. Vzdělávací oblast / obor / okruh / téma: Jazyk a jazyková komunikace / Cizí jazyk.
15.1 Countability of nouns, food and drink
ANOTACE Šablona: ICT Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace Vzdělávací obor: Český jazyk a literatura Tematický okruh: Jazyková výchova.
Some - any Mgr. Ludmila Faltýnková EU OPVK ICT2-4/AJ14 Základní škola Olomouc, Heyrovského 33 Určeno pouze pro výuku Žádná část ani celek nesmí být použit.
What is it? Let´s play a game! ANOTACE Šablona:ICT AJ Tázací zájmeno WHAT přivlastňovací zájmena MY, YOUR Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková.
To have got - affirmative Anglický jazyk VY_32_INOVACE_375, 19. sada, AJ2 ANOTACE V prezentaci si žáci procvičují a upevňují používání slovesa to have.
Restaurant, cooking – 6.ročník Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního.
FOOD – 6.ročník Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ.
Stupeň a typ vzdělávání: první stupeň, první období Typická věková skupina: 6 až 7 let Metodické doporučení: některé snímky lze žákům vytisknout Ověřeno.
Anotace Žáci si zvyšují slovní zásobu, učí se soustředěně naslouchat mluvenému textu, reprodukují text, probíhá asociace dle obrázků Autor Mgr. Eva Dvořáková.
Základní škola praktická a základní škola speciální Heřmanův Městec.
Minulý čas Autorem materiálu, pokud není uvedeno jinak, je Bc. Kateřina Najmanová.
NÁZEV ŠKOLY : Gymnázium Lovosice, Sady pionýrů 600/6 ČÍSLO PROJEKTU : CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV MATERIÁLU : VY_32_INOVACE_3B_09_Food and drink 1 TÉMA.
EU peníze středním školám Název vzdělávacího materiálu: Food - collocation Číslo vzdělávacího materiálu: AJ2-26 Šablona: II/2 Inovace a zkvalitnění výuky.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Osoblaha, příspěvková organizace AUTOR: Miroslava Jarkulišová NÁZEV: VY_32_INOVACE_03_ Jazyk anglický TEMA: Food and drink ČÍSLO PROJEKTU:
ANOTACE: Určeno žákům 1.stupně ZŠ Procvičení otázek a záporu ve 3. os.j.č., použití tvarů DOES, DOESN´T. Použitá slovesa : like, eat, drink. Snímky 2-4.
Název školy: ZŠ Pardubice – Spořilov Autor: Ing. Miluše Uhlířová Název: VY_22_INOVACE_ANGLICKÝ JAZYK1_15. AT THE RESTAURANT Téma: At the restaurant Číslo.
FOOD Název školy: Základní škola a mateřská škola Bělá Autor: Mgr. Ivana Pavlíčková Název: VY_32_INOVACE_13_Food Období: leden 2013 – červen 2013 Vzdělávací.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola praktická a mateřská škola Toužim, příspěvková organizace AUTOR: Markéta Březinová NÁZEV: VY_32_INOVACE_AJ_13_FOOD AND DRINKS.
VY_32_INOVACE_09_PŘV_ROZDĚLENÍ ŽIVÝCH ORGANISMŮ Základní škola, Moravský Krumlov, náměstí Klášterní 134, okres Znojmo, příspěvková organizace.
Základní škola, Moravský Krumlov, náměstí Klášterní 134, okres Znojmo, příspěvková organizace VY_32_INOVACE_14_MII_ROTAČNÍ VÁLEC.
Základní škola, Moravský Krumlov, náměstí Klášterní 134, okres Znojmo, příspěvková organizace VY_32_INOVACE_15_MII_VZÁJEMNÁ POLOHA PŘÍMKY A KRUŽNICE.
VY_32_INOVACE_20_AJI_ROZVRH HODIN Základní škola, Moravský Krumlov, náměstí Klášterní 134, okres Znojmo, příspěvková organizace.
Anotace – Food and drinks
VY_32_INOVACE_19_AJI_VÁNOCE
Název školy: Základní a Mateřská škola Bečváry, okres Kolín Autor: Mgr
VY_32_INOVACE_13_PR_SLUCH
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL: VY_32_INOVACE_01_Aj34_38
Charakteristika výukového materiálu
VY_32_INOVACE_07_PŘV_DÝCHÁNÍ ROSTLIN
FOOD AND MEALS - GEOGRAPHY
Základní škola Ústí nad Labem, Anežky České 702/17, příspěvková organizace   Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu: „Učíme lépe a moderněji“
Název školy: Základní škola, Brandýs nad Labem – Stará Boleslav, Školní 291 Autor: Mgr. Olga Slováková Název materiálu: VY_32_INOVACE_17_Potraviny Anglický.
VY_32_INOVACE_17_PŘV_BYLINY
Základní škola Havlíčkův Brod, Štáflova 2004
VY_32_INOVACE_08_VÝROBA KYSLÍKU PŘI VÝŽIVĚ ROSTLIN
Název školy: Základní škola a mateřská škola, Hlušice
VY_22_ INOVACE_ 30_ ANGLICKÝ JAZYK 3
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Lenka Špillerová Název materiálu: VY_32_INOVACE_02_42_uncountable and countable nouns Číslo projektu:
VY_32_INOVACE_19_CJI_LITERÁRNÍ ŽÁNRY
VY_32_INOVACE_10_PŘV_OBRATLOVCI A BEZOBRATLÍ
AUTOR: Mgr. Marcela Lazáková NÁZEV ŠKOLY:
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov, přísp.organizace
VY_32_INOVACE_12_AJI_MŮJ DŮM
ZŠP a ZŠS Uherský Brod projekt č. CZ / /21
VY_32_INOVACE_11_AJI_HODINY
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Hostouň, okres Domažlice,
Zvířata - Animals Škola: SŠ, ZŠ a MŠ, Karviná, příspěvková organizace Autor: Mgr. Lenka Hulejová VY_32_INOVACE_21_ZVÍŘATA - ANIMALS_HULEJOVÁ Jazyk a.
Předmět: Anglický jazyk
AUTOR: Mgr. Alena Kaĺavská NÁZEV: VY_32_INOVACE_14_Food TEMA: Food
VY_32_INOVACE_Kup_II_09 MOJE SNÍDANĚ, SVAČINA
VY_32_INOVACE_03_AJ_Food and drinks 2
Transkript prezentace:

VY_32_INOVACE_04_AJI_JÍDLO Základní škola, Moravský Krumlov, náměstí Klášterní 134, okres Znojmo, příspěvková organizace

ANOTACE Předmět: Anglický jazyk Název: Jídlo a pití Anotace: Žáci se učí gramaticky správnému zápisu slov daného tematického okruhu, čtou s porozuměním, tvoří větu . Výstup: Utvoří věty k danému tématu, rozlišuje grafickou a mluvenou podobu slova Klíčová slova: Jídlo, pití Autor: Mgr. Kateřina Jeřábková Cílová skupina: 1. stupeň ZŠ Ročník: 4. Ročník Vzdělávací program: Školní vzdělávací program pro základní vzdělávání, 793/2009 , Škola pro každého Druh učebního materiálu: Prezentace Formát: MS PowerPoint 2010 Celkem 10 snímků

Food and drink Jídlo a pití

Napiš, co je k jídlu.

a roll an apple chicken salami ham cheese strawberries a cake

Napiš, co je k pití.

tea coffee juice milk

Co to znamená česky? a big hamburger strawberry yoghurt apple ice cream a small cake orange juice coke with ice tea with sugar coffe with milk

Co máš rád k jídlu a pití? Jaké sloveso použiješ? Have Like Live Eat Drink

Zdroj obrázků: www.office.microsoft.com