CleverTech v rukou CPPT. …očima CleverTechnologies, s. r. o. R

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Konference „Inovace a technologický transfer – výzva a příležitost pro Ústecký kraj“ 20. května května 2014, Ústí nad Labem
Advertisements

Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
Aktivity Ústeckého kraje v rámci implementace RIS ÚK.
Spolupráce veřejného výzkumu s podniky Současná situace a bariéry na straně výzkumné sféry Michal Pazour, Vladislav Čadil 20. dubna 2012.
Tvorba mezinárodních podnikových sítí a strategických aliancí
Priorita č. 3 Aktivní zapojení výzkumné a vývojové základny do rozvoje podnikání.
1 KURZ ŘÍZENÍ VÝZKUMU A VÝVOJE A VYUŽITÍ JEJICH VÝSLEDKŮ V PRAXI Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Spolupráce firem s výzkumnými organizacemi - možnosti a jejich úskalí I. neformální setkání Vladimíra Zádová Technická univerzita v Liberci SVOC ROBOTIKA.
INOVACE V PODNIKU Inovace předmětu v rámci studijního oboru
Outsourcing jako strategický nástroj řízení nejen v komerční sféře
CZ / /0037 Přímá komunikace mezi fakultami a průmyslem – Brána k výzkumu Žadatel: MEDICOMP s.r.o. Partneři: PřF UK Praha, MFF UK Praha,
Technology Transfer Offices can help disseminate IP knowledge Jaroslav Burcik Czech Technical University in Prague Centre for Business cooperation, CTU.
Hodnocení, realizace a kontrolní etapa. Hodnotí se tři skupiny kriterií: A)Prospěšnost – žádoucnost 1. Jak navržená strategie pomáhá dosažení cílů? 2.
Postakviziční integrace Jaké kroky se mají učinit po podpisu kupní smlouvy Pavel Seeman.
CZ / /0048 Centrum pro transfer technologií Technologické centrum AV ČR SSŠ AV ČR, VŠE, VŠCHT, ÚPV, ZeNTIVA, a.s., ČKD Nové Energo, a.s.
Výzkum ve FN HK Ing. Karel Antoš, Ph.D. Stáž CEPIN
Výzkum, vývoj a inovace v ČR Výzkum, vývoj a inovace v ČR Seminář Ochrana průmyslového vlastnictví Praha, 6. června 2007.
CleverTech Výzkum, vývoj a aplikace mobilních dohledových a asistenčních systémů. moderní spojení medicíny a techniky Spin-off firma (transfer a aplikace.
Reforma systému výzkumu, vývoje a inovací v ČR  změny v pravidlech pro podporu VaV v právu ES  reforma VaVaI v ČR Inovační potenciál ČR Praha,
ZÁKLADY TRANSFERU TECHNOLOGIÍ Inovační aktivity a transfer technologií Zdroje, prostředky a dovednosti Význam TT Proces řízení TT Mezinárodní kooperace.
Vysoké školy a Národní politika výzkumu a vývoje a její realizace Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
Projekt CZ / /0052 Komplexní program Univerzity Karlovy v Praze pro vzdělávání v řízení přenosu znalostí a výchovu v inovačním podnikání.
SEMINÁŘ Možnosti podpory podnikatelského sektoru a jeho dalšího rozvoje v Libereckém kraji Příprava projektu vědecko technického parku v Liberci Mgr. Tomáš.
ÚTVAR TRANSFERU TECHNOLOGIÍ Praxe centra pro transfer technologií Pomoc komerčnímu uplatnění poznatků vznikajících na VUT v Brně Seminář k třetí roli VŠ.
Osnova kurzu – modulu A3 PŘÍPRAVA PROJEKTU
CEVTECH Soběslav Vítejte v Centru Ekologických a Vodárenských Technologií !
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 regionu NUTS 2 hlavní město Praha Podpora inovací Oddělení řízení a implementace JPD 3, MPSV Ing. Světlana.
CZ / /0003 Digitalizace – digitální vysílání jako nová technologie a nový trh Hermes o.s. Czech Digital Group, Newton College Jan Vávra,
Rozhodovací proces, podpory rozhodovacích procesů
patentový a známkový zástupce
co je SOCIÁLNÍ PODNIKÁNÍ
Spolupráce při rozvoji talentů
Využití NUŠL pro ukládání a zveřejňování výsledků výzkumu a vývoje V ČR Open Access: otevřený přístup k vědeckým informacím v EU a ČR Technologické centrum.
Fakulta biomedicínského inženýrství, ČVUT v Praze, nám. Sítná 3105, Kladno Modernizace výukových postupů a zvýšení praktických dovedností a návyků.
Regionální inovační strategie Moravskoslezského kraje
VĚDECKO - TECHNICKÝ PARK BRNO
VIII. Jarní konference energetických manažerů Poděbrady, 10. Března 2004 Trendy v energetickém managementu v ČR a EU Ing. Vladimír Dobeš, M.Sc. ředitel.
CZ / /0012 Zavedení nových technologií a postupů do praxe Milan Havel ČVUT, SZZPLS Milan Havel, tel
AKTUÁLNÍ SITUACE V PROJEKTU RIS – ČASOVÝ HARMONOGRAM červen 2005 – květen 2006červen 2007 – leden 2008 Fáze 0 – definice projektu Fáze 1 - analýza Fáze.
Technologická platforma Vozidla pro udržitelnou mobilitu Vedoucí projektu: Ing. V. Volák, Ricardo Prague Odborný garant: Prof. Ing. J. Macek DrSc., ČVUT.
CZ / /0020 Podpora týmu NET Genium při rozvoji progresivních informačních technologií Žadatel: NetGenium s.r.o. Partner: ČVUT Kontaktní osoba:
STAV A VÝHLED TRANSFERU TECHNOLOGIÍ NA ZČU doc. Ing. Jan Horejc, PhD., prorektor pro spolupráci s praxí Mgr. Jaroslav Šíp, asistent prorektora.
Vysoká škola Karlovy Vary, o.p.s. Výzkum, vývoj a inovace na VŠ v ČR Pavel Švejda INOVACE 2009, Týden výzkumu, vývoje a inovací v ČR, 1. –
Konference INOVACE JE ZÁKLAD VAŠÍ EXISTENCE Brno,
EVito systém aktivního zdraví Součást prevence a léčby civilizačních nemocí Ing. Filip Linhart, MBA, 13. listopadu 2014.
Vývojově a aplikačně orientovaná společnost se specializací na oblast snímacích a dohledových systémů pro zpracování a přenos medicínských dat CleverTech.
Pracovní schůzka aktérů integrace - příprava navazujícího projektu „Jihomoravské regionální centrum na podporu integrace cizinců 2010“ 30. září 2009 EVROPSKÝ.
Centrum energeticky efektivních budov.  CLB vzniklo jako sdílená infrastruktura, tedy seskupení firem a akademických pracovišť na vývoj systémů technologií,
Včasná diagnostika rizikových faktorů KV systému Tomáš Bohrn.
Možná podpora na získání ETV certifikátu z OP PIK Ing. Radek Navrátil, září 2016.
Marketingový plán podniku
Lidské zdroje jako jedna z priorit RIS3 strategie
MERIIS Business Consulting
Informační systém pro správu a vyřizování objednávek
Karel Roubík, Jakub Ráfl, Thomas Bachman ČVUT FBMI
Vzor posteru autorů z PK, nastaven rozměr 80x100 cm
Silnoproudá elektrotechnika
Představení Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost
SW ověření možností instalce
I. Dvořák Zahajovací setkání
Od „Transferu technologií“ k „Managementu znalostí
Doc. PhDr Stanislav Štech CSc prorektor pro rozvoj
„Okno do podnikania“ Podpora vytvárania spin-off spoločností
Užití UV kamery pro průmyslové a medicínské aplikace
Silnoproudá elektrotechnika
Přenos poznatků a technologií na UK
Systémové řešení – Motivace a vzdělávání pedagogů aktivita Společně na trhu práce CZ /0.0/0.0/16_034/
PŘEDSTAVENÍ KLASTRU Ing. Jiří Herinek pověřený manažer klastru
SW ověření možností instalce
Transkript prezentace:

CleverTech v rukou CPPT. …očima CleverTechnologies, s. r. o. R CleverTech v rukou CPPT …očima CleverTechnologies, s.r.o. R. Fiala, K. Hána, J. Kašpar, P. Smrčka

Jak to tedy prakticky udělat ? Schéma prezentace: představení CleverTech přínosy spolupráce s CPPT další aktivity vzniklé za spolupráce s CPPT

Clever Technologies, s.r.o.

Clever Technologies, s.r.o. Flexible dynamic company oriented on customer solutions in area of mobile human monitoring. Spin-off company - Faculty for Biomedical Engineering, Czech Technical University in Prague - 1st. Medical faculty of Charles University in Prague Founded in March 2005 4 owners 25% Jan Kašpar 25% Karel Hána 25% Pavel Smrčka 25% Radek Fiala

Modulární měřící systém

Snímání

Snímání Zpracování

Snímání Zpracování Přenos

Snímání Zpracování Přenos Zobrazení Vyhodnocení Archivace

Typická realizace:

Technologické řešení monitorování endobronchiální teploty pro preventivní vyšetření bronchiálního karcinomu ve spolupráci s Nemocnicí na Homolce ( MUDr. Votruba ) Technická konzultace -> Pilotní technické řešení -> Zkušební provoz -> Prezentace parciálních výsledků -> -> zájem o prováděný výzkum i technologii -> Sekundární technologické řešení -> Aplikace v praxi

Zařazení do struktury UK Přínos 1 Zařazení do struktury UK (v rámci Společného pracoviště biomedicínského inženýrství 1.LF UK a FBMI ČVUT v Praze)

Přínos společné tvorby marketingové studie CT

Zvýšení marketingově/manažerského povědomí ve firmě

Zvýšení marketingově/manažerského povědomí ve firmě Pojmenování základních principů firemní reality

Zvýšení marketingově/manažerského povědomí ve firmě Pojmenování základních principů firemní reality Stmelení idejí firemního přístupu k činnosti CT

Zvýšení marketingově/manažerského povědomí ve firmě Pojmenování základních principů firemní reality Stmelení idejí firemního přístupu k činnosti CT První krůčky k marketingovému řízení firmy

Zvýšení marketingově/manažerského povědomí ve firmě Pojmenování základních principů firemní reality Stmelení idejí firemního přístupu k činnosti CT První krůčky k marketingovému řízení firmy Zvýšení orientace v trhu dostupném pro CT

Zvýšení marketingově/manažerského povědomí ve firmě Pojmenování základních principů firemní reality Stmelení idejí firemního přístupu k činnosti CT První krůčky k marketingovému řízení firmy Zvýšení orientace v trhu dostupném pro CT Tvorba konkrétní marketingové strategie

Stanovení pravidel hry Společné dílo na základech položených CPPT: Stanovení pravidel hry (smluvní uspořádání vztahu CT a UK)

I Rámcová smlouva : deklarativní význam, zastřešující právní a principielní dokument

I Rámcová smlouva : deklarativní význam, zastřešující právní a principielní dokument Smlouva o spolupráci II Konkrétní nastavení systému vztahů a stanovení rámců a pravidel pro společné projeky

I Rámcová smlouva : deklarativní význam, zastřešující právní a principielní dokument Prostory nájemní smlouva Smlouva o spolupráci II Konkrétní nastavení systému vztahů a stanovení rámců a pravidel pro společné projeky Technologie smlouva o pronájmu Personální otázky

I Rámcová smlouva : deklarativní význam, zastřešující právní a principielní dokument Prostory nájemní smlouva Smlouva o spolupráci II Konkrétní nastavení systému vztahů a stanovení rámců a pravidel pro společné projeky Technologie smlouva o pronájmu Personální otázky Projekt A Projekt B Projekt C III

I Rámcová smlouva : deklarativní význam, zastřešující právní a principielní dokument Prostory nájemní smlouva Smlouva o spolupráci II Konkrétní nastavení systému vztahů a stanovení rámců a pravidel pro společné projeky Technologie smlouva o pronájmu Personální otázky Grantový projekt Projekt A Projekt B Projekt C III

I Rámcová smlouva : deklarativní význam, zastřešující právní a principielní dokument Prostory nájemní smlouva Smlouva o spolupráci II Konkrétní nastavení systému vztahů a stanovení rámců a pravidel pro společné projeky Technologie smlouva o pronájmu Personální otázky Grantový projekt Projekt A Projekt B Projekt C Nastavení časových a organizačních náležitostí Detailní stanovení výše podílu na nákladech a ziscích projektu Ošetření vlastnických vztahů k výsledkům III

Porcování kořisti

výzkum Společný projekt Clever Technologies Komerční sféra

výzkum vývoj Společný projekt Clever Technologies Komerční sféra

výzkum vývoj prototyp Společný projekt Clever Technologies Komerční sféra

výzkum vývoj prototyp chráněný vzor Společný projekt Clever Technologies Komerční sféra

výzkum vývoj prototyp chráněný vzor Licence Společný projekt Clever Technologies Komerční sféra

výzkum vývoj prototyp chráněný vzor Licence Produkt Společný projekt Clever Technologies Komerční sféra

výzkum vývoj prototyp chráněný vzor Licence Produkt Prodej % Společný projekt Clever Technologies Komerční sféra

Další výzkumné subjekty Výzkum, vývoj projekty vývoj prototyp chráněný vzor Licence Produkt Prodej % Společný projekt Clever Technologies Komerční sféra

Další výzkumné subjekty Výzkum, vývoj projekty Společné know how vývoj prototyp chráněný vzor Licence Produkt Prodej % Společný projekt Clever Technologies Komerční sféra

Další výzkumné subjekty Granty Financování výzkum Výzkum, vývoj projekty Společné know how vývoj prototyp chráněný vzor Licence Produkt Prodej % Společný projekt Clever Technologies Komerční sféra

Další výzkumné subjekty Granty Financování % výzkum Výzkum, vývoj projekty Společné know how vývoj prototyp chráněný vzor Licence Produkt Prodej % Společný projekt Clever Technologies Komerční sféra

Další výzkumné subjekty Granty Financování % výzkum Výzkum, vývoj projekty Společné know how vývoj prototyp chráněný vzor Licence Prodej Produkt Prodej % Společný projekt Clever Technologies Komerční sféra

Další výzkumné subjekty Granty Financování % výzkum Výzkum, vývoj projekty Společné know how vývoj prototyp chráněný vzor Licence Prodej % Produkt Prodej % Společný projekt Clever Technologies Komerční sféra

Faktory které nás nejvíce posunuly dopředu: Partnersky, odborně i lidsky kvalitní přístup CPPT k CT Oficiální začlenění do struktury UK jako spin-off Společná práce na marketingové strategii Otevřená podpora ze strany 1.lékařské fakulty (prof. Zima) Smlouva s UK Pronájem prostor v areálu 1.LF UK

www.clevertech.cz Děkujeme za pozornost projevenou Transferu a CT …. Kontakt: www.clevertech.cz Ing. Radek Fiala Radek.Fiala@clevertech.cz +420 777 646 926