Central European Exchange Programme for University Studies

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Možnosti studia v zahraničí pro studenty doktorského studia
Advertisements

Excelence doktorského studia na AF MENDELU pro navazující evropskou vědecko-výzkumnou kariéru CZ.1.07/2.3.00/ Tato prezentace je spolufinancována.
Excelence doktorského studia na AF MENDELU pro navazující evropskou vědecko-výzkumnou kariéru CZ.1.07/2.3.00/ Tato prezentace je spolufinancována.
Central European Exchange Programme for University Studies
Zahraniční stáže- Evropské programy
PROGRAM LLP/ERASMUS ( ) PROGRAM ERASMUS+ (2014/2015 → 2021) Mezinárodní mobilita studentů a zaměstnanců.
Zvýšení mobility inženýrů v Evropě engineerING card zvýšení mobility inženýrů v Evropě.
JIHOVÝCHODNÍ EVROPA BALKÁNSKÉ STÁTY. ÚKOL: S pomocí atlasu do sešitu vypiš státy, které patří do oblasti jihovýchodní Evropy.
H. Hanžlová AKTION Česká republika – Rakousko spolupráce ve vědě a vzdělávání Katarína Matusová.
Švýcarský program finanční pomoci k zmírnění hospodářských a sociálních nerovností v rozšířené Evropské unii Swiss Contribution David Stoklasa, Kancelář.
KATEDRA CHEMIE Fakulta pedagogická Západočeské univerzity v Plzni 2016.
Organizační legitimita: aplikace institucionální teorie a teorie závislosti na zdrojích v rámci výzkumu NNO Magdaléna Šťovíčková SOS FHS UK, 2013/2014.
CEEPUS - CEEPUS - Central European Exchange Programme for University Studies INFORMAČNÍ SEMINÁŘ Zpracoval: Mgr. Jan Trnka Přednášející: Mgr. Helena Římská.
ROTARY INTERNATIONAL DISTRICT 2240 Prezentace rodinných výměn pro kluby DISTRICT 2240 RI, 2010.
1 Virtuální Univerzita třetího věku. 2 Seniorské vzdělávání Univerzita třetího věku (U3V) je součást Celoživotního vzdělávání, organizované veřejnými.
Univerzita Karlova v Praze Možnosti studia v zahraničí pro studenty lékařských fakult 13. října 2015 Mgr. Tomáš Uher.
Seminář pro žadatele o finanční podporu – oblast podpory 1.1 CORSO IIa, Křižíkova 34, Praha 8, konferenční sál, 4. patro 24. dubna 2014.
ERASMUS + stručný postup k výjezdu na praktickou stáž.
MOBILITY DAY Praktická stáž Erasmus+ Ing. Bohdana Čechová.
International Affairs Departement 2007 InformationQuestionsPresentations Studying Abroad Erasmus, XY, XY International Affairs Department 2007 International.
 Středoevropský výměnný univerzitní program zaměřený na regionální spolupráci univerzit v rámci sítí.  Program má více než 20 letou historii, ČR je.
2. cvičení z KIV/ZI Webnet. Náplň cvičení Univerzitní www stránky Portál a STAG Webmail Koleje, menzy a knihovna Diskový prostor.
Studying Abroad Erasmus, XY, XY 2007 International wee na UTB aneb Jak studovat v zahraničí Miroslava CedidlováMichiMartina Hudečková.
Název projektu: Moderní škola Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Škola: Základní škola, Česká Lípa, Školní 2520, p.o. Číslo klíčové aktivity:
Jihočeská univerzita V Českých Budějovicích Zdravotně sociální fakulta Katedra právních oborů, řízení a ekonomiky Kolegium děkana 2. června 2009.
FULBRIGHTOVA STIPENDIA
Informační schůzka k programu
KAM po Česku Travel EYE OPEN Czechia Pražský přehled kulturních pořadů KAM na výlet speciál KAM edition.
Erasmus+ student mobility
Lucie Pichlerová Právnická fakulta
AKTION Česká republika - Rakousko
Zlepšení metodologických kompetencí učitelů anglického jazyka
Realita zahraničního náboru
Studijní pobyt Erasmus+
Fulbrightova stipendia pro studium a výzkum v USA
AKADEMICKÁ INFORMAČNÍ AGENTURA a možnosti studia v zahraničí
Na MZLU.
Kam můžu vycestovat. Kam můžu vycestovat Země CEEPUS mobilit Slovenská republika Maďarsko Rakousko Slovinsko Polsko.
Asistentské práce.
Univerzita Karlova v Praze Možnosti FREEMOVERS Studium v zemích Asie, Afriky a Latinské Ameriky 20. října 2015 Mgr. Tomáš Uher.
Program celoživotního učení Comenius
Univerzita Karlova v Praze Možnosti FREEMOVERS 13. října 2015
Hlavní města Evropy VY_32_INOVACE_Ze
Mgr. et Mgr. Michal Tuláček 9. října 2017
FCH VUT ZAHRANIČNÍ ODDĚLENÍ FAKULTY
Zahraniční mobility studentů
FREE MOVERS Fakulta filozofická.
Studijní pobyty a praktické stáže
Pravidla a doporučené postupy pro vytváření studijních programů
Institucionální program na rok 2017
Možnosti studia v zahraničí na VŠE
Zahraniční mobility studentů
MAP II. MAP Praha 12 pokračuje
Zpráva o studiu za rok 2014 Zdeňka Chmelíková
REKVALIFIKAČNÍ ARCHIVNÍ KURZ
IRP 2017 (Internacionalizace) Výměnná laboratorní praktika FM TUL/HSZG
Máte zájem o více informací?
Možnosti studia techniky a technických projektů na fakultách ZČU
Studijní pobyty a praktické stáže
Mobilita v rámci bilaterálních dohod
KNIHOVNA UNIVERZITY PALACKÉHO V OLOMOUCI
Sekretariát prorektora pro vědu, výzkum a zahraniční vztahy
Projektová činnost a podpora na LDF
Jihovýchodní Evropa.
Fond malých projektů Školení pro Konečné uživatele Zlín
Martin VLASTNÍK, vedoucí oddělení politiky nerostných surovin
ERASMUS+ pro Ph.D. studenty
Zahraniční mobility studentů
na zápise do 1. ročníku na FF UJEP!
Transkript prezentace:

Central European Exchange Programme for University Studies Mobilita studentů 13. 11. 2012

Co je CEEPUS? středoevropský výměnný univerzitní program zaměřený na regionální spolupráci v rámci sítí univerzit Dohodu o programu CEEPUS podepsaly: Albánie, Bosna a Hercegovina, Bulharsko, Černá Hora, Česká republika, Chorvatsko, Maďarsko, Makedonie, Polsko, Rakousko, Rumunsko, Slovensko, Slovinsko, Srbsko; spolupracuje též Priština-Kosovo a Moldávie

Podmínky účasti na programu pro pregraduální studenty od ukončeného druhého semestru, postgraduální studenty a pedagogy vysokých škol v rámci sítí vysokých škol nebo individuálně (jako tzv. freemover) přednost však mají stáže v rámci sítí nelze žádat o stipendium do země Vašeho státního občanství) Další podmínky záleží na jednotlivých fakultách Mendelu. Je proto nutné zjistit na zahraničním oddělení dané fakulty, jaké podmínky vyžaduje.

Délka pobytu a výše stipendia Long term students - 3 až 4 měsíce (dle požadavků zahraniční univerzity) Short term students - 1 až 2 měsíce Stipendium na ubytování a stravování vypláceno v hostitelské zemi výše dle jednotlivé země Cestovní náklady proplácí Mendelu po dodání cestovních dokladů

Termíny k podání přihlášky do 15. června přihlášky na zimní semestr do 31. října přihlášky na letní semestr do 30. listopadu přihlášky jako FREEMOVERS On-line registrace přihlášek na: www.ceepus.info

Úvodní stránka webu

Registrace nového uživatele

Založení a správa přihlášky

Volba sítě/FREEMOVER

Na úvodní stránce po přihlášení do aplikace na www. ceepus Na úvodní stránce po přihlášení do aplikace na www.ceepus.info se studentovi zobrazí v dolní části dva dokumenty, které je nutné odeslat spolu s přihláškou, pokud se hlásí jako freemover. FLofAcceptance vyplní zodpovědná osoba z hostitelské univerzity a FLofRecommendation potvrdí akademický pracovník z Mendelu. V rámci přihlášky na freemovera se musí student sám aktivně zapojit a obstarat si příslušná potvrzení.

CEEPUS sítě Mendelu Koordinátor sítě: ZF Landscape management - Sustainable land use perspectives in the Central European Region CII-CZ-0311-03-1011 Partner sítě: PEF Applied Economics and Management CII-SK-0044-05-1011 International CEEPUS Network of Administration, Economics and Organizational Sciences CII-SI-0215-04-1011 LDF Applied Geoinformatics (CEE-GIS) CII-AT-0062-06-1011 NON TRADITIONAL PROCESSES IN PRODUCTION TECHNOLOGIES AND INTEGRATION OF THE STUDY AND RESEARCH IN THE EASTERN AND CENTRAL EUROPE UNIVERSITIES CII-SK-0310-03-1011 AF Renewable energy resources CII-SK-0405-02-1011 For Safe and Healthy Food in Middle-Europe CII-HR-0306-03-1011 FRRMS Education Without Frontiers CIII-AT-0050-07-1112 V současnosti se studenti mohou hlásit na pobyty v rámci výše uvedených sítí, kde daná fakulta figuruje.

Bližší informace na: http://zo.stud.mendelu.cz/cz/stpob/ceepus Kontaktní osoba: Michaela Schmidová

Děkuji za pozornost