Anglický jazyk – slovní zásoba Autor: Mgr. Vlasta Skořepová

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Canary parrot turtle hamster guinea pig kitten puppy rabbit tropical fish white mouse Lesson 12 – new vocabulary Animals.
Advertisements

VY_22_INOVACE_J-A-24 Aj- pro r. PETS- domácí mazlíčci
VY_32_INOVACE_02_BĚLKOVICE– LAŠŤANY_AJ_5. ROČNÍK Mgr. Blanka Theimerová Základní škola a Mateřská škola Bělkovice – Lašťany CZ.1.07/1.4.00/
ZÁKLADNÍ ŠKOLA NOVÁ ROLE, OKRES KARLOVY VARY JAZYK A JAZYKOVÁ KOMUNIKACE ANGLICKÝ JAZYK SLOVNÍ ZÁSOBA PETS VY_32_INOVACE_AJ_VE_05 Vypracovala: Mgr. Ludmila.
Název školyIntegrovaná střední škola technická, Vysoké Mýto, Mládežnická 380 Číslo a název projektuCZ.1.07/1.5.00/ Inovace vzdělávacích metod EU.
EU PENÍZE ŠKOLÁM Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost ZÁKLADNÍ ŠKOLA OLOMOUC příspěvková organizace MOZARTOVA 48, OLOMOUC tel.: 585.
Elektronická učebnice - I
Základní škola a mateřská škola, Svoboda nad Úpou, okres Trutnov Bc. Lucie Ševčíková VY_22_INOVACE_2.2.1 AJ6,7k_4 Téma: My pets – reading comprehension,
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Hnátnice, okres Ústí nad Orlicí DATUM: AUTOR: Jana Hofrichterová NÁZEV: VY_32_INOVACE_18_Have got TÉMA SADY: Anglický.
Anglický jazyk – slovní zásoba Autor: Mgr. Vlasta Skořepová VY_32_INOVACE_19_Zvířata – rébus 1 Vytvořeno v rámci projektu „EU peníze školám“. OP VK oblast.
ANIMALS DO YOU KNOW THESE ANIMALS?.  ZÁKLADNÍ ŠKOLA SLOVAN, KROMĚŘÍŽ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE  ZEYEROVA 3354, KROMĚŘÍŽ  projekt v rámci vzdělávacího.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov, přísp.organizace AUTOR: Mgr. Marta Rozsívalová NÁZEV: VY_32_INOVACE_06_ Angličtina 6. a 7.ročník TEMA: Animals – What do.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Mgr. Věra Tománková Název DUM: VY_32_Inovace_ Word order Název sady: Project 1 Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Čas na Zemi Autor: Mgr. Zdeněk Hanuš VY_32_INOVACE_06_Čas na Zemi Vytvořeno v rámci projektu „EU peníze školám“. OP VK oblast podpory 1.4 s názvem Zlepšení.
Internet Autor: Mgr. Jan Duchek VY_32_INOVACE_14_Internet Vytvořeno v rámci projektu „EU peníze školám“. OP VK oblast podpory 1.4 s názvem Zlepšení podmínek.
Anglický jazyk - gramatika Autor: Mgr. Vlasta Skořepová VY_32_INOVACE_56_Neurčitý člen - test Vytvořeno v rámci projektu „EU peníze školám“. OP VK oblast.
Vytvořeno v rámci projektu „EU peníze školám“. OP VK oblast podpory 1.4 s názvem Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách VY_32_ INOVACE_52_Nerosty-sůl.
VY_22_INOVACE_21_ANGLICKÝ JAZYK 5 Základní škola a Mateřská škola, Potštejn, okres Rychnov nad Kněžnou MY CLASSMATE.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Mgr. Věra Tománková Název DUM: VY_32_Inovace_ Have got Název sady: Project 1 Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Písmeno G Autor: Mgr. Irena Sofínová VY_32_INOVACE_01_Český jazyk Vytvořeno v rámci projektu „EU peníze školám“. OP VK oblast podpory 1.4 s názvem Zlepšení.
Autor: Mgr. Věra Martincová
VY_32_Inovace_ Have got-negative Project1
Autor: Mgr. Věra Martincová VY_32_INOVACE_60_Práce s grafem
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Autor: Mgr. Zdeněk Hanuš VY_32_INOVACE_23_Lidské rasy
Anglický jazyk – slovní zásoba Autor: Mgr. Vlasta Skořepová
VY_32_INOVACE_18_Vypnutí_a_odhlášení
Škola: ZŠ Hýskov, Školní 112, Hýskov
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Osoblaha, příspěvková organizace
VY_32_INOVACE_48_Internet_v_mobilu
Fyzici a fyzikální jevy Autor: Mgr. M. Vejražková
Anglický jazyk – slovní zásoba Autor: Mgr. Vlasta Skořepová
Autor: Mgr. Iveta Váňová
Anglický jazyk – slovní zásoba Autor: Mgr. Vlasta Skořepová
AUTOR: Mgr. Marie Benabdelmalek NÁZEV: VY_32_INOVACE_2A_19
Autor: Mgr. Zdeněk Hanuš VY_32_INOVACE_53_Hrubý Jeseník
Autor: Mgr. Zdeněk Hanuš VY_32_INOVACE_02_Střídání dne a noci
Člověk a předpoklady soužití Autor: Mgr. Ludmila Dvořáková
Jméno autora: Mgr. Jiří Kala Škola: ZŠ Náklo Datum vytvoření (období):
FAMILY.
VY_32_INOVACE_38_Rozvrh_excel
Anglický jazyk - gramatika Autor: Mgr. Vlasta Skořepová
Autor: Mgr. Zdeněk Hanuš VY_32_INOVACE_08_Měřítko mapy
Autor: Mgr. Veronika Dočkalová VY_32_INOVACE_10_Hranol základní pojmy
Anglický jazyk – slovní zásoba Autor: Mgr. Vlasta Skořepová
Autor: Mgr. Eva Procházková
Autor: Mgr. Eva Procházková
Anglický jazyk – slovní zásoba Autor: Mgr. Vlasta Skořepová
Autor: Mgr. Zdeněk Hanuš VY_32_INOVACE_23_Oceánie
NÁSOBENÍ A DĚLENÍ ČÍSLEM 60, 70, 80, 90
WILD ANIMALS.
Anglický jazyk - gramatika Autor: Mgr. Vlasta Skořepová
Autor: Mgr. Iveta Váňová
Jméno autora Datum vytvoření Ročník Vzdělávací Téma – název Anotace
Autor: Mgr. Eva Procházková Název : VY_22_INOVACE_07_Domácí mazlíček
Autor: Mgr. Iveta Váňová
Anglický jazyk - gramatika Autor: Mgr. Vlasta Skořepová
AUTOR: Bc. Leona Vejrostová NÁZEV: VY_22_INOVACE_02_29_Číslovky
Animals - Exotic animals
AUTOR: Bc. Leona Vejrostová
Anglický jazyk - gramatika Autor: Mgr. Vlasta Skořepová
Autor: Mgr. M. Vejražková VY_32_INOVACE_49_Povrch krychle a kvádru
Překlad, otázka, zápor, doplňování, Anglický jazyk – 5. ročník –
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Hostouň, okres Domažlice,
Pravoúhlá soustava souřadnic
Vytvořeno v rámci projektu „EU peníze školám“.
Autor: Mgr. M. Vejražková
Zvířata - Animals Škola: SŠ, ZŠ a MŠ, Karviná, příspěvková organizace Autor: Mgr. Lenka Hulejová VY_32_INOVACE_21_ZVÍŘATA - ANIMALS_HULEJOVÁ Jazyk a.
Předmět: Anglický jazyk
Pythagorova věta.
Transkript prezentace:

Anglický jazyk – slovní zásoba Autor: Mgr. Vlasta Skořepová VY_32_INOVACE_22_Domácí zvířata Vytvořeno v rámci projektu „EU peníze školám“. OP VK oblast podpory 1.4 s názvem Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách.

Name the pets: a parrot a dog a puppy a cat a canary a kitten

Name the pets: a tropical fish a turtle a mouse a rabbit a hamster

Who am I? a P A R R O T _ _ _ _ _ _ I am a bird. a K I T T E N I have got two legs. I am green, red and blue. a K I T T E N _ _ _ _ _ _ I am a pet. I have got four legs and soft fur. I like milk. My mum is a cat. I am very small. I have got four short legs. I have got a long tail. a M O U S E _ _ _ _ _

Who am I? a C A N A R Y _ _ _ _ _ _ I haven´t got four legs, I have two legs. I am a bird. I am yellow. I can sing. I am a pet. I have got four legs. I like meat. I am a small dog. I am a pet. I like carrots. I have got four legs. I have got soft fur. I´ve got long ears. a P U P P Y _ _ _ _ _ a R A B B I T _ _ _ _ _ _

Who am I? We are pets. We live in water. We haven´t got any legs. I am a pet. I am quite small. I have got four legs. I haven´t got fur. I live in water. T R O P I C A L _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ F I S H a T U R T L E _ _ _ _ _ _ I am quite small. I´ve got four legs and a very short tail. a H A M S T E R _ _ _ _ _ _ _

Zdroj obrázků: Galerie programu PowerPoint Vytvořeno jako DUM do předmětu anglický jazyk pro čtvrtý ročník na Základní škole a Mateřské škole Mladá Boleslav, 17.listopadu 1325, příspěvková organizace. Materiál slouží k procvičení slovní zásoby z oblasti domácích zvířat. Materiál doporučuji prezentovat na interaktivní tabuli. Materiál byl vytvořen a pilotován v prvním pololetí školního roku 2012/2013.