Pracovní skupina Parkoviště P+R

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ROP: FINANCE PRO VÁŠ INVESTIČNÍ ZÁMĚR Výroční konference Regionálního operačního programu Střední Morava Zlín, 8. září 2009.
Advertisements

Ministerstvo pro místní rozvoj Řídící orgán SROP a JPD Praha Rozvoj informačních a komunikačních technologií v regionech Ing. Zdeněk Vašák RP MMR NUTS.
VÝROČNÍ KONFERENCE,,Operační program Rybářství příležitost pro produkční rybáře“
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji II“ Závěrečné setkání k realizaci projektu Lenka Sládková, Jana Moravcová
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
Mgr. Zdeněk Semorád, náměstek ministryně MMR pro evropské programy
Pracovní setkání na téma: Čerpání prostředků realizace SCLLD MAS Sokolovsko v rámci OP Zaměstnanost Datum a místo: , Královské Poříčí.
Seminář pro žadatele o finanční podporu – OP VVV CORSO IIa, Křižíkova 34, Praha 8, konferenční sál, 4.patro Ing. Tomáš Jeřábek.
Název kapitoly Název podkapitoly Text Operační program Výzkum, vývoj a vzdělávání Seminář pro žadatele IROP.
Seminář ITI PMO pro MŠ a ZŠ Středočeský kraj Institut plánování a rozvoje hl. m. Prahy 13. června 2016.
PRAHA INTEGROVANÝ PLÁN ROZVOJE ÚZEMÍ KARLOVY VARY.
OBSAH Představení OP Praha Prioritní osa 3 Oblasti podpory – specifické cíle Výzvy Kontakty.
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV výzva ERDF pro vysoké školy Mgr. Stanislava Podolková Praha, duben 2016.
VYHLÁŠENÍ 1. VÝZVY POPRVÉ V ČESKÉ REPUBLICE Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava 2007 – 2013 Tisková konference – Zlín
Integrovaná strategie rozvoje Brněnské metropolitní oblasti pro uplatnění nástroje ITI Jan HOLEČEK Kancelář strategie města Magistrát města Brna Regionální.
Integrované nástroje v IROP Seminář k realizaci IPRM v IOP Praha.
JUDr. Olga Letáčková Aktuální stav a strategie pro období Roztoky u Prahy ROP Střední Čechy.
Integrovaný regionální operační program Mgr. Jan Veselský, Centrum pro regionální rozvoj České republiky Praha- Dotační možnosti a aktuální výzvy.
Výzvy v rámci IROP Centrum pro regionální rozvoj České republiky Ing. Markéta Kupcová,
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava Seminář pro žadatele Výzva č. 32/ Fyzická revitalizace území 22. ledna 2013 Olomouc.
ITI Pražské metropolitní oblasti. ITI - nový nástroj Evropské komise - Výchozími dokumenty jsou Strategie EU 2020 a návrhy nařízení Evropské komise -
I n v e s t i c e d o r o z v o j e v z d ě l á v á n í Globální granty jsou spolufinancovány Evropským sociální fondem a státním rozpočtem ČR. Operační.
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV výzva Výzkumné infrastruktury Ing. Irena Havlová Praha, 8. února 2016.
IPRM Kladno-Kročehlavy Aktuální stav realizace IPRM
FN JESSICA v IOP Nástroj finančního inženýrství JESSICA Zvolená implementační struktura Řídící orgán IOP Holdingový fond – SFRB - instituce.
Integrovaný regionální operační program – obecný úvod, hodnocení Pardubice Ing. Markéta Kupcová Centrum pro regionální rozvoj České republiky.
Praha Praha VÝROČNÍ KONFERENCE K PODPOŘE SNIŽOVÁNÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI BYTOVÝCH DOMŮ V ČR INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM.
Seminář pro žadatele o finanční podporu – OP VVV CORSO IIa, Křižíkova 34, Praha 8, konferenční sál, 4. patro 22. července 2015 Mgr. Zuzana Slimáková.
Podpora kvality ve výzvách Analýza výsledků proběhlých výzev
Integrovaná strategie rozvoje Brněnské metropolitní oblasti pro uplatnění nástroje ITI – aktuality, harmonogramy Regionální stálá konference Jihomoravského.
Vyhlášené programy v roce 2016/2017
Zásady a pravidla Národního rozvojového programu mobility pro všechny
Pracovní skupina Dopravní systémy a telematika
Pracovní skupina pro předškolní vzdělávání
Rozvoj území a demografický výhled
Pracovní skupina Protipovodňová opatření
Snídaně starostů , Jedlí
Integrovaný plán rozvoje území Zlín pro období
Seminář ITI PMO pro MŠ a ZŠ
Oddělení politiky a strategií ŽP Podpora MŽP v oblasti čisté mobility SUMP – Olomouc Mgr. Jaroslav Kepka Oddělení politiky a strategií.
Seminář pro žadatele k Výzvě IROP (2017) – Bezpečnost dopravy a cyklostezky v regionu MAS Moravská cesta 21. Března 2017, Příkazy.
Pracovní skupina RSK pro dopravu Informace o výzvách IROP
Prioritní osa 3 - výzva č. 25 a 27
Pracovní skupina Cyklodoprava
Pracovní setkání starostů SO ORP Kladno
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Pardubického kraje
Pracovní skupina Modernizace vozového parku
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Olomouckého kraje v rámci OP VVV
Další výzvy ve Specifickém cíli 3.3 IROP Regulační plány
Schvalovací proces a hodnoticí kritéria
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV výzva Mezinárodní mobilita výzkumných pracovníků Praha, 20. července 2017.
Operační program VaVpI spuštěn
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV výzva Mezinárodní mobilita výzkumných pracovníků – MSCA -IF Praha, 25. července 2017.
Strategie ITI plzeňské metropolitní oblasti
Informace o výzvách SC 1.1 a SC 1.2. IROP
16., 21. a , 9:00 Krajský úřad Ústeckého kraje
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Olomouckého kraje v rámci OP VVV
Pracovní skupina Terminály veřejné dopravy a P+R
INTEGROVANÝ PLÁN ROZVOJE ÚZEMÍ LIBEREC – JABLONEC NAD NISOU
Vyhlášení 3. výzvy předkladatelům grantových projektů k předkládání projektových žádostí o finanční podporu z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost,
Informace IROP Rámec pro podporu infrastruktury.
Výzvy k předkládání žádostí o podporu MAS Podhorácko - IROP
Oddělení politiky a strategií ŽP Podpora MŽP v oblasti čisté mobility SUMP – Olomouc Mgr. Jaroslav Kepka Oddělení politiky a strategií.
Pracovní skupina Silniční infrastruktura II.
INTEGROVANÝ PLÁN ROZVOJE ÚZEMÍ 11. jednání Řídicího výboru IPRÚ
Podpora infrastruktury městské drážní dopravy z OP Doprava
INTEGROVANÝ PLÁN ROZVOJE ÚZEMÍ 13. jednání Řídicího výboru IPRÚ
INTEGROVANÝ PLÁN ROZVOJE ÚZEMÍ LIBEREC – JABLONEC NAD NISOU
Výzva č. 5 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Pracovní skupina Předškolní vzdělávání II.
Transkript prezentace:

Pracovní skupina Parkoviště P+R Institut plánování a rozvoje hl. m. Prahy 24. srpna 2017

Program Úvodní slovo a představení odborníků Proces hodnocení Aktuální stav Další postup

Integrovaná strategie pro ITI PMO Integrovaný nástroj pro nové programové období Specifikace čerpání prostředků z ESI fondů na území PMO Specifikace aktivit pro danou oblast, ale nejedná se o „změkčování“ podmínek nastavených OP PPR Důraz na „územní integrovaný přístup“

Proces schvalování projektů

Předložené projektové záměry Alokace výzvy nositele ITI č. 15 Příspěvek Unie 200 000 000 Kč 1 předložený projektový záměr Výstavba P+R Černý Most Požadovaná výše dotace cca 187 mil. Kč Nahrazení stávajícího pozemního parkoviště o kapacitě 294 PS parkovacím domem o kapacitě 850 PS Parkoviště provozováno ve vazbě na PID (bezbariérové) Propojení parkovacího domu s lávkou pro pěší s přístupem ke stanici metra

Opatření 1.1.2 Strategie ITI (Výstavba a modernizace systémů pro přestup na veřejnou dopravu na území hl. m. Prahy) Indikátor Opatření 1.1.2 Předložené PZ Počet vozidel parkujících na P+R v rámci podpořeného projektu (vozidla/rok) 170 000 220 000 Počet vytvořených parkovacích míst 880 850 Počet zařízení a služeb pro řízení dopravy 400 (včetně opatření 1.2.2) 4 Alokace EFRR 200 000 000 Kč 187 328 150 Kč

Posouzení souladu PZ se Strategií ITI PMO Výkonný tým nositele Kontrola předloženého projektového záměru PZ byl před konáním pracovní skupiny vyhodnocen v souladu se Strategií ITI dle kritérií ŘV ITI PMO V případě neúčasti žadatele na PS, může dojít k nesplnění kritéria Předkladatelé prokazatelně připravovali projektový záměr v koordinaci s nositelem ITI PMO.

Vybraná kritéria pro kontrolu přijatelnosti OP PPR integrované projekty ITI Soulad s Integrovanou strategií pro ITI Pražské metropolitní oblasti Projekt je v souladu s Integrovanou strategií pro ITI Pražské metropolitní oblasti. Soulad žádosti o podporu projektu s projektovým záměrem Projekt popsaný v žádosti o podporu obsahově odpovídá projektovému záměru, který posuzoval Řídicí výbor. Hodnoty indikátorů v žádosti o podporu jsou stejné jako hodnoty indikátorů uvedené v projektovém záměru nebo jsou vyšší či nižší max. o 5 % a tato změna je popsána. Zároveň výše dotace z EU v žádosti o podporu nepřevyšuje částku uvedenou v projektovém záměru

Další postup Jednání ŘV ITI PMO – 27. září Vydání vyjádření ŘV ITI PMO – do 6. října 2017 Výzva OP PPR (průběžná) vyhlášena 31. srpna 2016 Příjem žádostí v IS KP14+ otevřen od 3. října 2016 Ukončení příjmu žádostí v IS KP14+ 31. října 2017 v 16:00 Následně budou projektové žádosti hodnoceny dle hodnotících kritérií OP PPR http://penizeproprahu.cz/vyzva-c-16-iti-zvysovani-atraktivity-uzivani-mestske-hromadne-dopravy/

Děkujeme za pozornost! Manažerka ITI Kristina Kleinwächterová keinwachterova@ipr.praha.eu tel. 236 004 631   Asistent ITI Ondřej Kubíček kubicek@ipr.praha.eu