Zájezdu se zúčastní 2-17 klientů

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Nabídka aktivit pro mateřské školy Mezinárodní environmentální vzdělávací, poradenské a informační středisko ochrany vod Vodňany Nabídka služeb:
Advertisements

Studyline s.r.o LET ZKUŠENOSTÍ  Založeno v roce 1999 => 11 LET ZKUŠENOSTÍ  5 kanceláří v ČR - Praha, Brno, Plzeň, Liberec, Olomouc.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a Státním rozpočtem ČR InoBio – CZ.1.07/2.2.00/ "InoBio - Inovace biologických a lesnických.
Filtry Prezentace Petra Vlachová. Zadání: Ředitel Spolany, akciové společnosti, získal od svých stálých zákazníku možnost rekreace. Pan Sýkora chce.
Produkty finančního trhu
CESTOVNÍ RUCH Přednáška Cestovní kanceláře
Jan Chroust Pavel Sleza
Jak podnikat v cestovním ruchu ?
CK – činnosti touroperátora
Financování podniku Kalkulace – vyčíslení nákladů při výrobě
Cestovní kancelář SUPER-IN
Sportovní a podnikatelská střední škola, spol. s r.o.
Plánujeme dovolenou. Cestovní společnosti dávají před odjezdem zájezdu na neprodaná volná místa slevy. Vypočítej podle tabulky, kolik na jednotlivých.
Způsobilé výdaje poskytovatelů sociálních služeb pro Individuální projekt Pardubického kraje na sociální služby.
Financování podniku Kalkulace – vyčíslení nákladů při výrobě slouží k tvorbě ceny sleduje strukturu a výši nákladů na ni závisí,zda firma prodělá,nebo.
Automobil a daň z mezd Poskytne-li zaměstnavatel zaměstnanci bezplatně firemní motorové vozidlo k používání pro služební i soukromé účely, považuje se.
Cestovní kanceláře funkce CK – 1. zkoumání spotřebitelské poptávky
Gymnázium a obchodní akademie Chodov Smetanova 738, Chodov Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Cestovní náhrady podnikatelů
I vzděl á v á n í je zbož í 1. část – efekt tréninků - vazba na frekventanta - vazba na frekventanta 2. část – dodavatel - útvar vzdělávání a nákupčí -
NEDOKONALÁ KONKURENCE
Phare 2003 RLZ Financování květen 2005 regionální informativní semináře.
Rychlost rovnoměrného pohybu
Grantové schéma Phare 2003 Rozvoj lidských zdrojů Seminář pro auditory Část finanční Praha, 15. března 2006 Ing. Kateřina Auerveková
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Zdroj: KOVANICOVÁ, D. Abeceda účetních znalostí pro každého.
Cestovní kancelář RELAX S RELAXEM SI UŽÍVÁTE, NA PLÁŽI SE VYHŘÍVÁTE!
DATABÁZOVÉ SYSTÉMY Ing. Roman Danel, Ph.D.
Regionální individuální projekt „Program aktivizace a podpory uchazečů a zájemců o zaměstnání se zdravotním omezením v Královéhradeckém kraji“
Anglie a Paříž pro základní školy
Právnické výpočty Adam Ptašnik 2006
Kurzy eura v roce 2009 k prvnímu dni v měsíci zaokrouhlené na celé Kč Kč28.
Česká pošta a využití CNG
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné z Metodického portálu ISSN Provozuje.
Ekonomie 1 Magistři Šestá přednáška Lidský a sociální kapitál, princip přenesené ceny.
OBRAT ZÁSOB, OPTIMÁLNÍ DODÁVKA
FEL ČVUT, katedra ekonomiky, manažerství a humanitních věd © Oldřich Starý, 2012 Finanční management Základy úrokového počtu.
Cesta kolem světa Marie Ptáčková 5.AV.
Projekt Zveme vás do ČR – pohoří ……… Jméno. Třída datum Cestovní kancelář: …………………………… 1.
Cestovní náhrady kapitola rozpočtu 2 Jiří Haken 1.
Snížit nebo nesnížit spotřební daň?. Navzdory zvýšení sazby nedošlo v roce 2010 k zvýšení výnosu SD.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné z Metodického portálu ; ISSN Provozuje.
CENOVÁ DISKRIMINACE Prezentace k semestrální práci z předmětu Mikroekonomie II. Autor: Adam Kadlčík, K-IM2.
Kontingenční tabulky. Úvod Kontingenční tabulky jsou jedním ze základních nástrojů pro práci s Excelem i pro jakékoliv smysluplné zpracování a vyhodnocování.
Vzdělávací oblast: Ekonomické vzdělávání Tematická oblast: Marketingový mix hotelových a restauračních sužeb Název vyučovací oblasti: Package, Programming.
Ekonomické souvislosti studijního směru AP Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem, státním rozpočtem České republiky a rozpočtem Hlavního.
ŠKOLNÍ ZÁJEZD SLOVINSKO Termín:14. – I. Večer odjezd od školy II. Jezírka Zelenci, Planica, Kranjska Gora, jezero Bled III. Soutěska.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné z Metodického portálu ; ISSN Provozuje.
 konečná úprava ceny před prodejem spotřebiteli  využívá psychologii prodeje  cílem je přesvědčit zákazníka o výhodnosti nákupu  používají se zejména.
Informatika – Práce se vzorci. Výukový materiál Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT.
NEJEN ZA ZVÍŘATY k našim sousedům Prezentace na podporu Evropského regionu Dunaj-Vltava Autor: Nela Fialová, CR3.
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiálu.
DUM - Digitální Učební Materiál TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY. Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Cenové triky.
Zdanění provozu motorových vozidel v České republice
Střední průmyslová škola elektrotechnická a informačních technologií Brno Číslo a název projektu: CZ.1.07/1.5.00/ – Investice do vzdělání nesou.
Chorvatsko – ostrov Murter
Autor: Mgr. Yvetta Kałužová
Kalkulace ceny zájezdu
Informatika – Funkce KDYŽ
Trasování a sestavení programu zájezdu
VY_32_INOVACE_043_Úměrnost
Přímá úměrnost Ing. Kamila Kočová
Základní pojmy v cestovním ruchu, podnikání v cestovním ruchu, činnosti a povinnosti cestovní kanceláře.
Základní informace Možnost zadání rozpočtu i v cizí měně
VY_32_INOVACE_VJ32.
Dubaj Petr Ambrož 4.A.
Rakousko - Vídeň Jakub Drdla 4. A.
ZÁJEZD DO POLSKA OSVĚTIM A KRAKOV
Transkript prezentace:

Vytvořte excelovou tabulku s rozpočtem turistického zájezdu do Tramtárie Zájezdu se zúčastní 2-17 klientů Na zájezd pojede 1 průvodce, jeho denní výplata se bude zadávat v tabulce Do Tramtárie se poletí letadlem, cena letenky (v USD) je v tabulce. Na místě se bude jezdit půjčeným vozidlem, buď osobním (pro 5 osob), nebo dodávkou (pro 9 osob), popřípadě nějakou kombinací těchto vozidel. Jedno vozidlo bude řídit přímo průvodce, případné druhé jeden z klientů. Denní sazba za půjčení auta bude zadávána v tabulce. Cena za půjčení vozidel, spotřeba vozidel, cena benzínu i počet najetých kilometrů budou zadávány v tabulce. Ubytování bude ve dvoulůžkových pokojích, za pokoj se platí stejně, spí-li v něm 1, nebo 2 lidé. Cena pokoje za noc bude zadávána v tabulce. Počet dní zájezdu bude zadáván v tabulce, počet nocí je o 1 méně. Kurzy USD, EUR a TRZ (tramtárijský zlatý) budou opět zadávány v tabulce. Cestovní kancelář chce mít na zájezdu marži určitý počet procent z vynaložených nákladů.