Zapojení nestátních neziskových organizací do NRP a NSRR

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
KOUS – činnost Koordinačního uskupení v letech
Advertisements

Další zdroje příjmů pro ICM. Hlavní důvody realizace Analýzy nestátního neziskového sektoru  Efektivní komunikace s neziskovými organizacemi – uvnitř.
KOUS Vysočina, o.s. KOUS je zkratka pro Koordinační uskupení nestátních neziskových organizací, které působí v kraji Vysočina.
PRVNÍ ZASEDÁNÍ MONITOROVACÍHO VÝBORU RÁMCE PODPORY SPOLEČENSTVÍ 18. KVĚTNA 2004 PRVNÍ ZASEDÁNÍ MONITOROVACÍHO VÝBORU RÁMCE PODPORY SPOLEČENSTVÍ 18. KVĚTNA.
Organizační stránka předsednictví České republiky v Radě Evropské unie leden - červen 2009 PhDr. Jana Hendrichová, náměstkyně místopředsedy vlády pro evropské.
Činnost Celostátní sítě pro venkov v České republice.
Veřejné projednání P olitiky územního rozvoje ČR 2008 a Vyhodnocení vlivů PÚR ČR 2008 na udržitelný rozvoj území (včetně Zprávy o uplatňování PÚR ČR 2006)
Projekt Místních partnerství zaměstnanosti
 SROP 3.3 = příprava na čerpání fin.zdrojů EU v programovém období – absorpční a administrativní kapacita Budování rozvojového partnerství za.
PODPORA SLUŽEB CESTOVNÍHO RUCHU PRO VEŘEJNÝ SEKTOR grantové schéma Libereckého kraje v rámci Společného regionálního operačního programu Priorita: 4. Rozvoj.
Projekt „Zvyšování projektové absorpční kapacity Jihomoravského kraje“ realizovaný v rámci opatření 3.3. Společného regionálního operačního programu Konference.
Miluše Horská KOALICE NEVLÁDEK PARDUBICKA, o.s. Historie.
Pomáháme neziskovkám Významný projekt Olomouckého kraje
RPS/CSF Budoucnost politiky HSS / Cohesion Policy Česká republika 2004>2006 Rámec podpory Společenství Ministerstvo pro místní rozvoj.
Celoživotní učení a Evropský sociální fond Barbora Hošková MŠMT ČR Betlémská kaple, Praha 30.října 2003.
Projekt 3.3 „Partnerství pro budoucnost“. Úvodní informace o projektu Projekt byl úspěšně předložen Karlovarským krajem v rámci výzvy SROP, priority 3.
Celostátní síť pro venkov. Obsah  Cíle, nástroje a zásady Sítě  Organizační zajištění Sítě  Tématické pracovní skupiny  Kontaktní místa Sítě  Informační.
Lesy ve vlastnictví státu
Cena za podporu místní demokracie S o u t ě ž O LIDECH S LIDMI.
RPS/CSF Česká republika 2004>2006 Rámec podpory Společenství Ministerstvo pro Místní rozvoj ČR Odbor Rámce podpory Společenství.
„Místní partnerství ve Vsetíně“ Seminář Knihovny a strukturální fondy EU II – využití prostředků EU na podporu rozvoje knihoven.
Komunikace se členskými organizacemi Kateřina Vondrášová pro
ČESKÉ INOVAČNÍ PARTNERSTVÍ Jaromír Volf.  sdružuje 68 zájmových společností a 5 regionálních Domů techniky, které pokrývají většinu oborů dle číselníku.
OEF/CSF Česká republika 2004>2006 Rámec podpory Společenství Ministerstvo pro Místní rozvoj ČR Odbor evropských fondů.
AKTUÁLNÍ SITUACE V PROJEKTU RIS – ČASOVÝ HARMONOGRAM červen 2005 – květen 2006červen 2007 – leden 2008 Fáze 0 – definice projektu Fáze 1 - analýza Fáze.
Sněm RVŠ1 Přehled činnosti Předsednictva RVŠ za období květen - listopad 2008 (3 řádná zasedání: , a )
OPPS ČR-PR Operační program přeshraniční spolupráce Česká republika-Polská republika Seminář pro žadatele Zpracovala: Jana Bartošková.
Místní partnerství zaměstnanosti Projekt Místních partnerství zaměstnanosti Ing.Tomáš Müller MAS Uničovsko,o.p.s. Informační seminář 19.2.
MAS Rozvoj Tanvaldska z.s.. 14 obcí obyvatel 43 členů.
1 Partnerství neziskového a soukromého sektoru v oblasti zahraniční rozvojové spolupráce Daniel Svoboda člen SR FoRS Development Worldwide, spolek
Hospodářský registr Ing. Jiří Pavlíček Konference ISSS 2006 Hradec Králové, 4. dubna 2006.
1 Neziskové organizace Neziskovky jsou nedělitelnou součástí občanské společnosti a jako takové mají nezastupitelnou roli v rozvoji demokracie a řešení.
Aktuální výzvy z operačních programů. Integrovaný regionální operační program Srpen –silnice II. a III. tříd (průběžná výzva) –Provozní a animační náklady.
Informace o stavu přípravy střednědobého plánu rozvoje sociálních služeb v Ústeckém kraji na období 2008 – 2011 informační seminář k PLÁNOVÁNÍ ROZVOJE.
KONTAKTNÍ SEMINÁŘ Programu CZ11 Public Health Inititatives Iniciativy v oblasti veřejného zdraví Fond bilaterální spolupráce Opatření A.
Informace o aktualizaci Politiky územního rozvoje ČR Ing. Filip Novosád, OÚP MMR 14. zasedání Pracovní skupiny pro udržitelný rozvoj regionů, obcí a území.
Sněm Místní akční skupiny Království – Jestřebí hory, o.p.s. čtvrtek od 17:30 Kulturní dům Libňatov.
SEMINÁŘ K PROBLEMATICE EVROPSKÉHO SOCIÁLNÍHO FONDU Evropský sociální fond v ČR * Městská knihovna, Praha.
Kulatý stůl pro NNO k problematice přípravy NRP Ministerstvo pro místní rozvoj ČR Odbor Rámce podpory Společenství.
Návrhy operačních programů Oponentura a doporučení k návrhům NRP a NSRR realizované neziskovým sektorem a informační kampaň pro neziskový.
Systém sociálních služeb a sociální práce - stávající stav a návrhy změn Seminář APSS ČR, 15. – , Chotoviny Mgr. David Pospíšil ředitel Odboru.
Akční plán Strategie vzdělávání pro udržitelný rozvoj Materiál je připravován na základě usnesení vlády č. 851/2008, o Strategii vzdělávání pro udržitelný.
Střednědobý plán rozvoje sociálních služeb v Ústeckém kraji na období konference Sociální služby v Ústeckém kraji Krajský úřad Ústeckého kraje.
9/28/20161 ČESKÁ TECHNOLOGICKÁ PLATFORMA PRO POTRAVINY FINANCOVÁNÍ ČINNOSTI Plenární zasedání České technologické platformy pro potraviny Praha, duben.
Místní akční plán rozvoje vzdělávání ORP Přeštice.
Veřejné projednání P olitiky územního rozvoje ČR 2008 a Vyhodnocení vlivů PÚR ČR 2008 na udržitelný rozvoj území (včetně Zprávy o uplatňování PÚR ČR 2006)
Zapojení veřejnosti a NNO do NRP a NSRR Oponentura a doporučení k návrhům NRP a NSRR realizované neziskovým sektorem a informační kampaň.
Posouzení vlivů Národního rozvojového plánu pro programové období 2007 – 2013 na životní prostředí Regionální environmentální centrum ČR Praha,
MAP rozvoje vzdělávání v ORP Kralupy nad Vltavou 2. Setkání Řídícího výboru 21. června 2016, MÚ Kralupy nad Vltavou.
Neziskový sektor jako partner. Národní úroveň Pracovní skupina „NNO a regionální rozvoj“ - otevřená platforma NNO na národní úrovni - téma: regionální.
Ministerstvo pro místní rozvoj Řídící orgán SROP a JPD Praha Pardubický kraj.
1 PODPORA TECHNICKÝCH A PŘÍRODOVĚDNÝCH OBORŮ Radim Chmelík.
FSS MU 2. dubna 2012 Neziskový sektor v České republice a partnerství.
Pracovní setkání 28. června 2007
Místní Akční Plán rozvoje vzdělávání
Tvorba Místního akčního plánu rozvoje vzdělávání pro SO ORP Čáslav
PAKT ZAMĚSTNANOSTI LIBERECKÉHO KRAJE
PROJEKT„ÚSPĚŠNÁ PRAXE PŘI ZVLÁDÁNÍ KOMUNITNÍCH KONFLIKTŮ V REGIONECH STŘEDNÍ A VÝCHODNÍ EVROPY” Projekt je finančně podpořen v rámci programu EK pro.
Místní Akční Plán rozvoje vzdělávání
Plán činnosti PS na rok 2009 Náměty na činnost PS
Zapojení nestátních neziskových organizací do NRP a NSRR
Michal Šperling - EUREDIS
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje Jablunkovska
PROJEKT„ÚSPĚŠNÁ PRAXE PŘI ZVLÁDÁNÍ KOMUNITNÍCH KONFLIKTŮ V REGIONECH STŘEDNÍ A VÝCHODNÍ EVROPY” Projekt je finančně podpořen v rámci programu EK pro.
Tvorba veřejných projektů – příklad Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Mgr. Bc. David Póč Oddělení pro strategii a rozvoj/Katedra.
Liberecký kraj a nestátní neziskové organizace
Jednání PS Vzdělávání Mgr. Barbora Ledlová
Ing. Luděk Sosna, Ph.D. Odbor Strategie Ministerstvo dopravy
MAP rozvoje vzdělávání v ORP Kralupy nad Vltavou
náhradní rodinné péče II setkání zástupců KÚ OSPOD a NNO
Transkript prezentace:

Zapojení nestátních neziskových organizací do NRP a NSRR 2007-2013 Oponentura a doporučení k návrhům NRP a NSRR 2007-2013 realizované neziskovým sektorem a informační kampaň pro neziskový sektor Zapojení nestátních neziskových organizací do NRP a NSRR 2007-2013 prezentace pro kulaté stoly Miroslav Parvonič www.cpkp.cz/regiony www.asociacenno.cz/regiony Projekt je hrazený z prostředků technické pomoci dle opatření 5.2 "Technická pomoc CSF" SROP Zadavatelem je Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, odbor Rámce podpory Společenství

Výstupy - účast na ŘKV a pracovních skupinách Oponentura a doporučení k návrhům NRP a NSRR 2007-2013 realizované neziskovým sektorem a informační kampaň pro neziskový sektor Výstupy - účast na ŘKV a pracovních skupinách - setkávání expertní oponentní skupiny - komunikace s neziskovým sektorem a experty - sběr a formulace připomínek - pracovní semináře – září, prosinec 2005 - kulaté stoly – 14 krajů – září až říjen 2005 - zveřejňování informací na internetových stránkách - emailové konference www.cpkp.cz/regiony www.asociacenno.cz/regiony Projekt je hrazený z prostředků technické pomoci dle opatření 5.2 "Technická pomoc CSF" SROP Zadavatelem je Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, odbor Rámce podpory Společenství

Výstupy příprava priority „Občanská společnost“ zaměření na oblasti Oponentura a doporučení k návrhům NRP a NSRR 2007-2013 realizované neziskovým sektorem a informační kampaň pro neziskový sektor Výstupy příprava priority „Občanská společnost“ zaměření na oblasti životní prostředí sociální ekonomika vzdělávání princip partnerství příprava návrhu usnesení vlády ve spolupráci s Výborem pro EU Rady vlády pro NNO www.cpkp.cz/regiony www.asociacenno.cz/regiony Projekt je hrazený z prostředků technické pomoci dle opatření 5.2 "Technická pomoc CSF" SROP Zadavatelem je Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, odbor Rámce podpory Společenství

Nedostatky dodržování resp. nedodržování harmonogramu Oponentura a doporučení k návrhům NRP a NSRR 2007-2013 realizované neziskovým sektorem a informační kampaň pro neziskový sektor dodržování resp. nedodržování harmonogramu vypořádání připomínek www.cpkp.cz/regiony www.asociacenno.cz/regiony Projekt je hrazený z prostředků technické pomoci dle opatření 5.2 "Technická pomoc CSF" SROP Zadavatelem je Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, odbor Rámce podpory Společenství

Děkuji za pozornost Miroslav Parvonič Oponentura a doporučení k návrhům NRP a NSRR 2007-2013 realizované neziskovým sektorem a informační kampaň pro neziskový sektor Děkuji za pozornost Miroslav Parvonič alternát člena ŘKV – Rada vlády pro NNO Miroslav Parvonič, CpKP, miroslav.parvonic@cpkp.cz www.cpkp.cz/regiony www.asociacenno.cz/regiony Projekt je hrazený z prostředků technické pomoci dle opatření 5.2 "Technická pomoc CSF" SROP Zadavatelem je Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, odbor Rámce podpory Společenství