DIAGRAMY.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Tabulka funkce: V balíku je šest lahví kofoly. Jedna stojí 25 Kč. Sestav tabulku závislosti celkové ceny na počtu zakoupených lahví z jednoho balíku kofoly.
Advertisements

Přímá a nepřímá úměrnost
Practice with Numbers Answer the following questions in Czech. Remember to use the correct case of nouns after numbers. Vzor: Kolik minut má hodina?
Elektronická učebnice - I
Speciální vzdělávací potřeby - žádné - Klíčová slova
Několikrát méně, nácvik.
58.1 Přímá a nepřímá úměrnost
Hodiny a režim dne pro první třídu.
SČÍTÁNÍ A ODČÍTÁNÍ DESÍTEK DO 100
Přímá úměrnost Trojčlenka
Označení materiálu: VY_32_INOVACE_KASPE_ANGLICTINA1_10 Název materiálu: Vyjadřování věku a udávání času Tematická oblast: Angličtina 1. ročník – strojírenské.
Elektronická učebnice - I
Tání grafy.
Řešení úloh v testech Scio z matematiky zadaných ve školním roce 2011/2012 pro 6. ročník (7. – 12. úloha) VII. označení digitálního učebního materiálu:
DIAGRAMY S PROCENTY.
Přímá a nepřímá úměrnost
Základní škola a Mateřská škola Mírová 81, příspěvková organizace Oblast podpory 1.4 – Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách OP VK Řešení.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_143_Výlet-slovní úlohy AUTOR: Jana Dzubáková ROČNÍK, DATUM:
Aritmetický průměr v úlohách. V rodině Novákových se spotřebovalo v lednu 15 m 3 vody, v únoru 14 m 3 vody a v březnu 19 m 3 vody. Naměřené hodnoty zapiš.
Obchodní akademie, Ostrava-Poruba, příspěvková organizace Vzdělávací materiál/DUMVY_32_INOVACE_09C19 AutorMgr. Monika Chvostková Období vytvořeníZáří 2013.
STATISTIKA Zdeňka Hudcová.
Kristina Zůbková Honza Smolík. Marek váží 65 kg a má spočítat, kolik energie vydal za 8 hodin spánku a za 90-ti minutový fotbalový zápas. Fotbal: Při.
IDENTIFIKÁTOR MATERIÁLU: EU
Výukový matriál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5 EU peníze školám registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Autor:Mgr. Martina Daňková Zpracováno:28.
Matematika a její aplikace Porovnávání celých čísel VY_42_INOVACE_30 Sada 3 Racionální čísla, početní operace v oboru racionálních čísel Základní škola.
Obchodní akademie, Ostrava-Poruba, příspěvková organizace Vzdělávací materiál/DUMVY_32_INOVACE_09C18 AutorMgr. Monika Chvostková Období vytvořeníZáří 2013.
(od jednotek odečítáme jednotky)
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
13.1 Desítky - jednotky 10 jednotek = 1 desítka
Šest čtyři pět tři osm deset sedm devět dvě jedna.
Anotace Prezentace, která se zabývá měřením teploty Autor Mgr. Michal Gruber Jazyk Čeština Očekávaný výstup Žáci umí měřit a zpracovávat získané hodnoty.
OŘÍŠKY2 Výuka pro druhý stupeň. Knedlíky Paní Nováková uvařila na oběd knedlíky. Dva snědla ona, čtyři snědl pan Novák. Každé z jejich tří dětí snědlo.
Pozor, čárka I..
ODPOVĚDI K OŘÍŠKŮM1 Výuka pro druhý stupeň. CD přehrávač a baterie (odpověď) Baterie stojí 25 Kč. (Přehrávač stojí 5025 Kč, tedy 5025 Kč + 25 Kč=5050.
PROCENTA % % % 7. ročník ZŠ Vytvořila: Mgr. Marie Jíšová
Rozvrh výuky – pátek :15 – 10:451. část Úvod předmětu 1 Databáze (do kap. 1.3) 11:00 – 12:302. část 1 Databáze (od kap. 1.3) 2 Relace (do.
71.1 Sčítání desetinných čísel Elektronická učebnice - I. stupeň Základní škola Děčín VI, Na Stráni 879/2 – příspěvková organizace Matematika Autor: Mgr.
63.1 Sčítání zlomků se stejným jmenovatelem
SLOVNÍ ÚLOHY řešené pomocí lineární rovnice MATEMATIKA 8.ročník Zdeňka Šetková ZŠ Masarykova 1289 Ostrov Klíčová slova: s lovní úloha, rovnice, řešení,
U příkladů, kde se vyskytují procenta, rozlišujeme tři základní veličiny: - základ (100%)... z - procentovou část... č - počet procent... p První dvě.
Název SŠ: SŠ-COPT Uherský Brod Autor: Mgr. Renáta Burdová Název prezentace (DUMu): 1.8 – 1.14 Množiny, slovní úlohy, dělitelnost N čísel Název sady: Matematika.
Pořadové číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Šablona č.: III/2 Sada č.: 2 Datum vytvoření: Datum ověření: Pro ročník: šestý Vzdělávací.
12.1 Odčítání do 20 s přechodem přes desítku
Výpočty ve statistice – test k procvičení
Části roku Mgr. Lenka Stará
Souhrnný test kvantitativního myšlení
Diagramy - opakování Tematická oblast
Dělitelnost přirozených čísel
Řešení slovních úloh rovnicemi
Přímá a nepřímá úměrnost
ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY
Řešení slovních úloh rovnicemi
Výpočty celku a části celku zadané zlomkem
Aritmetický průměr Výpočet aritmetického průměru: n – počet čísel
Elektronická učebnice - I
Druháci a matematika 3 Opakujeme si sčítání, odčítání do 20
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu
Základní škola a Mateřská škola Bílá Třemešná, okres Trutnov
Rovnice a graf přímé úměrnosti.
Autor: Mgr. Jana Kuhnová Datum: Název: VY_32_INOVACE_19_MATEMATIKA
Kalendář 2009.
Přímá úměrnost Ing. Kamila Kočová
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Vocelova 1338
Autor : Mgr. Venuše Nováková Název materiálu:
MS Excel – druhy grafů Nejčastější typy grafů: Ostatní typy grafů:
Dělení desetinného čísla celým číslem - procvičování
Procenta Výpočet počtu procent.
VY_32_INOVACE_10 10 KP slovní úlohy autor: Miroslav Ševčík
VY_12_INOVACE_Pel_III_05 Funkce – přímá úměrnost
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Dana Ingvortová Číslo
Transkript prezentace:

DIAGRAMY

Vstupenka do divadla stojí 150 Kč Vstupenka do divadla stojí 150 Kč. Kolik stojí dvě, tři, čtyři, … deset vstupenek? Počet kusů

V diagramu je znázorněno, jaké známky měli žáci 5. C z vlastivědy V diagramu je znázorněno, jaké známky měli žáci 5. C z vlastivědy. Jaké bylo rozložení známek? Jaká známka byla nejčastější?

V diagramu je znázorněno, do jakého kroužku chodí žáci 5. ročníku V diagramu je znázorněno, do jakého kroužku chodí žáci 5. ročníku. Vytvoř otázky a zapiš odpovědi.

Honza měřil od pondělí do neděle v 7:00 h teplotu vzduchu a vytvořil si tabulku. Znázorni údaje z tabulky v diagramu. Den PO ÚT ST ČT PÁ SO NE ˚C 7 6 8 10 11 12

Jedna vyučovací hodina má 45 minut. Kolik minut má 1, 2, 3, …, 7 hodin Jedna vyučovací hodina má 45 minut. Kolik minut má 1, 2, 3, …, 7 hodin ? Sestav tabulku závislosti počtu minut na počtu hodin. Znázorni údaje z tabulky v diagramu.