VY_32_INOVACE_292_Lyžařská centra Jesenicka

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Inovace školy – Dobříš, EUpenizeskolam.cz
Advertisements

Vězeňská služba České republiky Věznice Valdice nám
PASTORAČNÍ DŮM VELEHRAD. VÍTEJTE U NÁS… Pastorační dům Velehrad se nachází v italské části Dolomit v krásném horském údolí Gsiesertal v obci St. Martin.
Vězeňská služba České republiky Věznice Valdice nám
Sporthotel Kurzovní S námi máte vrchol na dosah! NEJČISTŠÍ VZDUCH V ČESKÉ REPUBLICE!
Aiguille du Midi Chamonix - Francia.
Pension Aspen Penzion Aspen se nachází na malebném místě v centru turistického střediska Harrachov v Krkonoších. Lokalita poskytuje krásný výhled na Čertovu.
Val di Fiemme Obereggen ( m. n. m.). Lyžování  Přes 100 km sjezdovek  3 propojená střediska  Snowpark  Občerstvení na svazích  Perfektně.
ROZDĚLENÍ LYŽOVÁNÍ.
1 Netopilová Simona 4.I. 2 INFORMACE Naše cestovní kancelář Vám nabízí bohaté využití pro začínající i zkušené na více než 20 km upravovaných sjezdových.
Rozjeďte to v srdci Krušných hor!
RAKOUSKO Zimní střediska Autor: Martin Sládek, 4.I.
VYBAVENÍ PRO BĚH NA LYŽÍCH
Charakteristické znaky MHD
PROJEKT Multifunkční rekreační centrum Čenkovice Multifunkční rekreační centrum Čenkovice Prezentace projektu Prosinec 2006 L&P plus, spol. s r.o.
CENY SOUTĚŽE TOP INVEST 2008 – NEJLEPŠÍ INVESTICE ROKU 2008.
Rodinná pohoda na Lipně. Váš partner pro volný čas.
LYŽOVÁNÍ disciplíny.
Krkonošsko-jesenická subprovincie
Jeseníky Tereza Chládková A.
Přechod Jeseníků Magda, Jana, Luděk-Sam.
, aneb ly ž ovačka století.. Co nás všechno čeká ??? Hry, zábava zpěv,…Dobré jídlo,…
Ski areál Špičák zima 2009/10.
Lyžařské zájezdy s výukou na sjezdových lyžích a snowboardu
Zimní rekreace v ČR.
Absolventská práce Turistický ruch v Orlických horách Jana Vzorová.
Lyžování v Rakousku S CK TUŠLA
Klepnutím lze upravit styl předlohy podnadpisů. HOTEL PARK OSTRUŽNÁ Nově postavený horský hotel v krásném prostředí lyžařského, turistického a cykloturistického.
RYCHLOSTNÍ DISCIPLÍNY
Pozděchov je obec v okrese Vsetín Zlínského kraje. Má 585 obyvatel
Vancouver VLAJKA ZNAK Jana Kolegarová. Obecně Třetí nejlidnatější město v Kanadě Třetí nejlidnatější město v Kanadě Obyvatelé: lidí Obyvatelé:
Reliéf a morfologické poměry
Zimní výcvikový kurz Zadov – Zahájení: ve 12:00 Ubytování: Chata Mládí – Zadov, 4 – 6 lůžkové pokoje  Stravování: snídaně.
Lyžařské středisko HINTERTUX
HORSKÝ HOTEL LESNÍ ZÁMEČEK ***
Prezentace KRKONOŠ Eva ČERNOCHOVÁ 5MB Na mateřské dovolené.
Ubytování na RovníchUbytování na Rovních. Ubytování v soukromí Lyžařské středisko Paseky nad Jizerou Parkování u domu 2 pokoje Společná lednice Microvlnná.
Ubytování na Rovních Čermákovy Rovně.
BEZPEČNOST PŘI VÝUCE LYŽOVÁNÍ
KAPRUN - RAKOUSKO. KAPRUN - RAKOUSKO KAPRUN    Od Kaprunu se jižním směrem k Kesselfall [1060m] a jezeru Mooserboden [2045m] rozkládá údolí Kapruner.
Lanovka byla postavena v roce 1955 a byla po dvě desetiletí nejvýše položenou lanovkou na světě. Stále je ale lanovkou překonávající největší převýšení.
Lyžařský kurz ► místo : Soláň – Bzové, hotel Lúka ► ► odjezd : neděle v 13:30 hod, ► sraz v 13:00 hod ► návrat : pátek do.
Vodní elektrárny Dlouhé Stráně.
Local parks o.s. Zimní sporty a wellness Boží Dar - Klínovec.
SKIAREÁL HOMOLE PONIKLÁ Prezentace pro obec Poniklá Březen 2015 Čerpadla Vrchlabí, s.r.o. Martin Auersvald, Patrik Weigl.
Zimní dovolená na horách Ve skicentru Říčky lyžují za loňské ceny, skibus zdarma, rozšířili modrou sjezdovku. Ski areál Čihalka,
, Praha , Velké Losiny Školení odborníků cestovního ruchu.
Open přebor HZS ČR a mistrovství ČHSF v obřím slalomu Skiareál Herlíkovice Pořádá: SK Hasiči Praha a GŘ HZS ČR + HZS hl.m. Prahy + Snowhill.
JARNÍ CYKLOJÍZDA PO KRUŠNOHORSKÉ MAGISTRÁLE TERMÍN: MÍSTO: LESNÁ V KRUŠNÝCH HORÁCH POPIS: FÉROVÁ SNÍDANĚ, BOTHATÝ DOPROVODNÝ PROGRAM, SOUTĚŽE.
MEZINÁRODNÍ LYŽAŘSKÁ FEDERACE francouzsky Fédération Internationale de Ski jje hlavní mezinárodní organizace lyžařských sportů, bbyla založena během.
Pořádá: SK Hasiči Praha + Snowhill a.s. + ČHSF a HZS hl.m. Prahy, mediální partner Open přebor HZS ČR a mistrovství ČHSF v obřím slalomu.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Pardubice - Spořilov AUTOR: Hana Navátilová NÁZEV: VY_32_INOVACE_TĚLESNÁ VÝCHOVA _1.ZIMNÍ SPORTY TEMA: ZIMNÍ SPORTY ČÍSLO PROJEKTU:
První sníh První sníh. Ramzová – Petříkov V Uh. Hradišti nebylo po sněhu ani památky. Teprve když za Hanušovicemi začal stoupat vláček po Slezském.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kokory Číslo projektu: CZ.1.07/14.00/ Datum: Autor: Mgr. Miroslava Pospíšilová Název: VY_32_INOVACE_03_Z_ALPSKÉ.
Materiál je určen pro 4. ročník studijního oboru Provoz a ekonomika dopravy, předmětu Doprava a přeprava, inovuje výuku použitím multimediálních pomůcek.
Těšínské Slezsko Region Card prioritní nástroj marketingu a spolupráce v destinaci Petr Kolčárek destinační manažer turistické oblasti Těšínské Slezsko.
Karta hosta Orlické hory a Podorlicko speciální bonusy nahrané přímo hostovi slevy.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné z Metodického portálu ; ISSN Provozuje.
Krkonoše. Sněžka Podle nových měření 1603 m n.m - je nejvyšší hora v Krkonoších a v České republice. Nachází se ve východní části Krkonoš na Hraničním.
Lyžařský výcvik 2011 ZŠ Buzulucká
Název školy, adresa: Základní škola a mateřská škola Kamenný Přívoz, Kamenný Přívoz 53, Kamenný Přívoz Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:
Jeseníky.
Inovace přepravní technologie a modernizace SKI areálu Buková Hora
Uhádněte, ve kterých horách lyžař lyžuje dříve, než dorazí do cíle.
VY_52_INOVACE_ČLAJS_08_JF KRNAP
PRADĚD Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_10_Praděd.
Zimní olympijské hry Klikej.
„Sportovní areál U Cementárny“ - II. etapa
Zájezd do Rakouska Hampl Matěj, 4.A.
Zimní sportovní areály
Transkript prezentace:

VY_32_INOVACE_292_Lyžařská centra Jesenicka Identifikátor školy: 600 150 569 Datum vytvoření: 28.1.2011 Jméno autora: Antonín Ďopan Šablona VY_32_INOVACE_292_Lyžařská centra Jesenicka Vzdělávací obor, téma: Tělesná výchova, Jesenicko Ročník: 8.

Skicentrum MIROSLAV www.rsmiroslav.cz Areál tvoří několik sjezdových tratí střední obtížnosti o celkové délce přes 3 km. Vhodné jsou jak pro začátečníky, tak pokročilé lyžaře. Je možné využít služeb lyžařské školy, půjčovny lyží, skiservisu, úschovny lyží, občerstvit se v restauraci nebo u rychlého občerstvení. Součástí areálu je také nový snowboardový park s různými atrakcemi (rail 7x, jump 4x, freeboard 114 m). K cestě z parkoviště, které je vzdáleno cca 500 m od vleků, lze využít skibus. http://www.jeseniky.org/lang-cs/miroslav http://www.oblibene.name/userdata/shopimg/rsmiroslav/image/Lyz_areal_img/min//p1010134.jpg http://www.oblibene.name/userdata/shopimg/rsmiroslav/image/Lyz_areal_img/min//p1010162.jpg

RAMZOVÁ www.bonera.cz Ramzovské lyžařské centrum ve výšce 782 m n.m. Středisko je populární díky dlouhé sjezdovce a lanovce na Šerák. Toto středisko patří k oblíbeným a za poslední dva roky k nejlépe zmodernizovaným střediskům v Jeseníkách. Sjezdaři „profesionálové“ i úplní začátečníci, vyznavači volného ježdění i malé děti, ti všichni zde naleznou vynikající podmínky pro vybití adrenalinu nebo jen tak pro radost. Běžkaři jistě ocení možnost vyjet sedačkou až na hřeben a zde absolvovat túru ve směru Keprník – Vřesová studánka – Červenohorské sedlo. Nebo se z Ramzové vydat opačným směrem přes Petříkov na Paprsek. http://www.jeseniky.org/lang-cs/ramzova http://www.bonera.cz/img/cernava.jpg http://www.bonera.cz/img/leitner.jpg

Areál Červenohorské sedlo www.skiklub-su.cz Červenohorské sedlo je významným silničním přechodem Hrubého Jeseníku. Na všech sedmi lyžařských vlecích různých délek nabízí provozovatel, SKI KLUB Šumperk, o.s. časové i bodové jízdenky. Návštěvník si může vybírat mezi terény. V prostoru Červenohorského sedla naleznou návštěvníci také veškeré další služby včetně servisu, úschovny, půjčovny, lyžařské školy, kapacitního parkoviště a kvalitního stravovacího i ubytovacího zázemí. V případě zaplněného parkoviště na Červenohorském sedle je k dispozici záchytné parkoviště v Koutech nad Desnou. Z tohoto místa je organizována kyvadlová doprava. Běžecké tratě se z Červenohorského sedla rozbíhají na obě strany Hrubého Jeseníku. Asi nejvyhledávanější trasou se vydávají lyžaři-běžci jižním úbočím Velkého Klínovce, dále na Švýcárnu a do oblasti Praděda. http://www.skiklub-su.cz/wpimages/foto/mapa_thumb.jpg http://www.skiklub-su.cz/wpimages/fotogalerie/2006-01-13/08t.jpg

ZLATÉ HORY - PŘÍČNÁ http://bohemaland.xf.cz/ Lyžařský areál Bohemaland disponuje novou čtyřsedačkovou. Lanovka má tyto provozní parametry: Přepravní kapacita s rozběhovým pásem 2400 osob/hod. - zimní sezóna                          Nabízíme lyžování, na sjezdovce s umělým zasněžováním a osvětlením pro večerní lyžování, ve dvou variantách – buď v celkové trase 1250 m z výstupní stanice Edelštejn 654 m n.m. do nástupní stanice Zlaté Hory 480 m n m. s celkovým převýšením 175 metrů nebo na trase Edelštejn – Zlaté louky 521 m n.m. (převýšení 134m). Délka této sjezdovky je 800 metrů, převýšení 134 m, šíře 60-70 metrů. http://bohemaland.xf.cz/wp-content/plugins/nextgen-gallery/nggshow.php?pid=153&width=120&height=120&mode=