Setkání LVT Definujte zápatí - název prezentace / pracoviště.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Adam Trčka prezentace pro Odbor správy sítě a síťových služeb (prezentace byla upravena pro účely zveřejnění na webu) © Výpočetní centrum, VŠE.
Advertisements

Stránka 1, © Vema, a. s.. Stránka 2, © Vema, a. s. Podnikové aplikace  Integrovaný podnikový systém (Integrated Business System):  komplex aplikací.
Úřad vlády České republiky Modernizace elektronických knihoven Informačního systému ODok Úřadu vlády Úřad vlády České republiky.
Licenční politika Pro výuku devátého ročníku ZŠ Vypracoval: S.V.
Národní systémy na odhalování plagiátů Jitka Brandejsová, Masarykova univerzita, Fakulta informatiky Plagiátorství na vysokých školách, APUA, Brno,
Zkušenosti s utvářením konsorcií v České republice Jaroslav Šilhánek VŠCHT Praha.
Univerzitní licence Radim Peša Úvod Aktuální informace o celouniverzitních softwarových licencích jsou uživatelům k dispozici na adrese.
Univerzitní licence.
| Copyright© 2010 Microsoft Corporation Markéta Douděrová Microsoft PŘEDSTAVENÍ:
PUBLICITA Informační a propagační aktivity v rámci OP VK Seminář k 1. výzvě k předkládání grantových projektů.
Základy práce s počítačem – lekce V.
Představení Office365 Břetislav Regner PROJEKT financovaný
Audit IT procesů ve FNOL
Naše nabídka kurzů A-B Spektrum, počítačové kurzy.
Petr Šetka, MVP Exchange, MCSE:Messaging, MCT Windows Small Business Server 2003 R2.
„Firemní řešení avast! - rychle, efektivně, jinak“
Fond Vysočiny Celkový objem finančních prostředků Fondu Vysočiny – 81,4 mil Kč Dílčí cíl Programu rozvoje kraje – 3.2 Podpora rozvoje telekomunikačních.
Podnikání na Internetu organizace internetu letní semestr 2004 Jana Holá II.
Datové schránky ve velké společnosti SharePoint partenrská konference Microsoft Pavel Salava Mainstream technologies,
Představení nové verze OPSI Kamil Malinka Martin Lebeda PROJEKT financovaný z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost ZVYŠOVÁNÍ IT GRAMOTNOSTI.
Gymnázium, SOŠ a VOŠ Ledeč nad Sázavou I NFORMAČNÍ A KOMUNIKAČNÍ TECHNOLOGIE Ing. Jan Roubíček.
Copyright (C) 1999 VEMA počítače a projektování, spol. s r.o.1 Lucián Piller Intranet HR.
Seznámení se službami Office 365 Microsoft Online Services Přechod ze sady BPOS na služby Office 365 pro stávající uživatele BPOS.
Výhody Cloud Computingu PLATBA ZA PŘÍSTUP – NE VLASTNICTVÍ – KE ZROJŮM SDÍLENÍ „DOČASNÉHO A NEHMOTNÉHO“ VÝPOČETNÍHO VÝKONU MEZI VÍCE PRONAJÍMATELY OPTIMALIZUJE.
Computer Help …vše, co jste kdy chtěli vědět o počítačích, ale báli jste se zeptat…
Co po nás zbyde… ISSS 2005 WebArchiv digitální archiv českého webu Markéta Škodová, Národní knihovna ČR.
Copyright 2009 FUJITSU TECHNOLOGY SOLUTIONS Luboš Výrostek Clearingové centrum centrální smlouvy.
Novinky a strategie společnosti Vema, a. s.
Elektronické zdroje v Centrálním katalogu UK v Praze Irena Baranayová Ústav výpočetní techniky UK.
Miroslav Bartošek ÚVT MU x KIC MU
Tvorba webových stránek (nejen) pro projekty Pavel Budík PROJEKT financovaný z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost ZVYŠOVÁNÍ IT GRAMOTNOSTI.
Concurrent (plovoucí) licence Program může být instalován na libovolném počtu počítačů Současně může být spuštěno jen tolik instancí, kolik je licencí.
Informační systémy na FHS UK
Zabezpečení a správa pracovních stanic, virtualizace Jan Písařík – chief of technical support.
OBÁLKY KNIH.cz Jiří Nechvátal Jihočeská vědecká knihovna v Českých Budějovicích
Ivana Topolová VŠE v Praze
Zápatí prezentace1 Evropské projekty a jejich podpora na ESF MU v roce 2009 Porada vedení fakulty+ vedoucí kateder předkládá: proděkan pro SaR.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Programy pro zabezpečení počítače Číslo DUM: III/2/VT/2/2/34 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická.
602LAN SUITE 2004 Obchodní shrnutí referingového systému.
Porada ředitelů 8. – , Luhačovice
Ekonomický IS SAP na MENDELU Seznámení s ekonomickým informačním systémem SAP a jeho praktické nasazení na MENDELU RNDr. Jana Gotthardová.
SYSTÉMOVÉ ŘEŠENÍ LICENCÍ MICROSOFT VE ŠKOLSKÝCH ZAŘÍZENÍCH V RÁMCI LIBERECKÉHO KRAJE ING. JAN KNYTTL Servodata, a.s.
Centrální registr ●software a technické zabezpečení Ladislav Filip ●odborná konzultace Jaromír Kolařík ●zastřešuje jako celek Imatrade.
Konferenční systém ÚVT pro konference pořádané na MU Pavel Budík
Smlouvy o provozování drážní dopravy a jejich změny Ing. Petr Šlachta Setkání s dopravci, Praha 30. a
VZ Zajištění podpory procesů a materiálně technického zázemí pro jednání pracovních skupin Informační systém Národní soustavy kvalifikací Návod na obsluhu.
FIREMNÍ SPOLEČENSKÁ ODPOVĚDNOST SKUPINY ČEZ 5. prosince 2014 JUDr. Michaela Chaloupková, M B A člen představenstva ČEZ, a. s.
Schůzka říjen 2005 Petr Vokáč říjen 2005
Setkání LVT/ÚVT Program Windows 10 v centrální správě (OPSI + AD) SafeQ a přechod na novou verzi Uniweb - "stavebnice" pro weby Drobné –upgrade.
Jak dostat IT pod stoprocentní kontrolu během chvíle. 20. května 2011 Petr DokoupilADVANteach s.r.o. Obchodní ředitelŠkolská čtvrť 1343 Tel.:
1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost P U B L I C I T A 17. března 2010 INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ TATO PREZENTACE JE FINANCOVÁNA.
UIS pro uživatelů Milan Šorm. 20. října 2006UIS pro uživatelů2 Obsah prezentace Struktura informačního systému UIS na MZLU v Brně Srovnání.
Internetový prohlížeč
Setkání s LVT Windows 10 Upgrade - shrnutí
Internet Historie, adresy serverů
Freeware Shareware Demoverze Public domain
Jednoduchá evidenční pokladna s EET
„Firemní řešení avast! - rychle, efektivně, jinak“
Management projektu Fakulta sportovních studií MU Brno 2013 Ing
Fond rozvoje sdružení CESNET
Konferenční systém ÚVT pro konference pořádané na MU
Setkání LVT, Definujte zápatí - název prezentace / pracoviště.
TÉMA: Počítačové systémy
Reklamní předměty Jindřich Anděra (učo: ) David Šiška (učo: )
Migrace EIS Magion na servery s Windows 2012
Meeting komunální technika
software a technické zabezpečení Ladislav Filip
Finanční výroční zpráva 2016 a rozpočet 2017
Munimap Mapy nejen pro www. muni
Transkript prezentace:

Setkání LVT Definujte zápatí - název prezentace / pracoviště

Stav nasazení nové verze SafeQ Informace k Windows 10 Program Licence k SW na MU, licence a instalace SW v rámci O365 na pracovní/soukromé počítače Představení MuniMAP Stav nasazení nové verze SafeQ Informace k Windows 10 Aktuální informace k rámcovým smlouvám Drobné Definujte zápatí - název prezentace / pracoviště

Výroční zpráva ÚVT … za rok 2015 … všem pošleme Definujte zápatí - název prezentace / pracoviště

Přelom červen/červenec kód Interní spuštění během prázdnin Nový web MU Grafika se dokončuje Přelom červen/červenec kód Interní spuštění během prázdnin Zveřejnění po schválení vedením MU, předp. začátek semestru Grafika: Stavebnice – pro libovolné weby Možné nasazení na fakultách – mírná úprava barevnosti FF, FI, Ped Definujte zápatí - název prezentace / pracoviště

Hromadné adresy lvt-l@ics.muni.cz – pro informace z oblasti IT významné pro celou univerzitu Registrace https://mailman.muni.cz/mailman/listinfo/lvt-l Pro kohokoliv Definujte zápatí - název prezentace / pracoviště

Hromadné adresy service-info@ics.muni.cz - informace o plánovaných i neplánovaných výpadcích v infrastruktuře spravované ÚVT Registrace https://mailman.muni.cz/mailman/listinfo/service-info Pro kohokoliv Definujte zápatí - název prezentace / pracoviště

Hromadné adresy Vedoucí LVT Yammer Pro zprávy, kde musí o příjemcích rozhodnout vedoucí Yammer Pro tematické diskusní skupiny Definujte zápatí - název prezentace / pracoviště

Registrace domén přes ÚVT Stále se objevují problémy s doménami registrovanými na firmy, zaměstnance Domény registrovat vždy na MU Přes ÚVT dns-dhcp@ics.muni.cz Definujte zápatí - název prezentace / pracoviště

Cena přes 1 mil. ročně (cca 10 500 licencí) Jednání ESET Cena přes 1 mil. ročně (cca 10 500 licencí) V poslední době problémy s centrální administrací a další Nabídky jiných antivirů o 40 – 60 % lacinější Proběhne jednání s ESET o úpravě podmínek a technické podpoře Definujte zápatí - název prezentace / pracoviště